- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.001
Canııımlaaaar. :) Ben size bi konuda danışmak istiyorum. Şimdi ben renkli lens kullanıyorum, o da freshlook safir mavisi gözlerim çok koyu kahverengi o yüzden göz bebeklerimin büyüyüp küçüldüğü bile çok yakına gelmeden anlaşılmıyo. İnsanlar da gözlerime lens demiyo ama ben bu lenslerin dokusunu hiç sevmiyorum. O yüzden solotica azul almaya karar verdim ama natural colors mı hidrocharme mi bi türlü karar veremiyorum. Eğer alırsam arzu hanımdan sipariş vermeyi düşünüyorum. Bi de fiyatları hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim hiç bilmiyorum çünkü fiyatlarını. Ve daha mesaj sayım yeterli olmaıdğı için özel mesaj atamıyorum Arzu hanıma ulaşabileceğim başka bi yer var mı acabaaa ?
Tatlım bende arzu abladan alıorum eger google wetman solıtıca lens dıe yazarsan ulaşabılcegın yerler çıkıor
ozzlemm cimm ben de Ankaradayım ve Arzu hanımdan aldım hidrocor mellerimi. Burada da bulamamıştım hiç solotica,sen nereden buldun cnım? Şaşırdımm:44:
gata nın karşısındaki optikçilerden birinde sordum. içeri girdiğimde soloticanın lens kataloğunu gördüm satıyomusunuz diye sordum evet dedi fiyatları 50 60 tl dedi çok şaşırdım sipariş verdim kalmamış dedi canım
Bitanesiiiin. Teşekkürler balım beniim.
Eki Görüntüle 429913 Eki Görüntüle 429914 Eki Görüntüle 429915 Eki Görüntüle 429916 Eki Görüntüle 429917 Eki Görüntüle 429918
Eki Görüntüle 429921
işte hidrocor mellerimkendi göz rengimi de koydum fikir vermesi açısından:) Arzu ablaya çok teşekkür ediyorum tekrar
çok güzel olmuş, çok yakışmış... en sonunda son zamanlarda cor mel alan birinden net bir fotoğraf görebildim.. Serisi nedir bu cor mellerin acaba?
Arzu Hanım ben de bunların aynısından istiyorum :) Sizden alacağım lensleri.. Ancak daha önce internet alışverişi yapmadım. Ptt kargo kapıda ödeme ile gönderiyorsunuz sanırım ama mesela siz bugün kargoya verince kaç gün içinde gelir, nasıl aldığımız zaman ödeme yapıyoruz, ve de taksit nasıl oluyor? Beni biraz aydınlatabilir misiniz rica etsem, çünkü ben de bu haftaiçi almayı düşünüyorum. Ama luthien dekilerden isttiyorum :) Şimdiden teşekkürler.[/QUO
Evt luthenin mellerinin aynısından elimde var mail adresim soloticacenter@hotmail.com tel 05079235960 kapıda ödeme yapabilirsiniz lensi alırken şu an meller kampanyada 150 tl bir çift orjinal defosuz solotica lensleri kapıda alırken ödeme yapabilirsiniz 1-2 günde size ulaşıyor:)
kizlar burasi Solotica sayfasi yani solotica disinda paylasimlar yapmayalim bence, lens topigi var ayri orada sanirim diger markalari da tartisiyorlar. ayrica tek bir tane paylasim yapan abcd diye uyduruk isimleri olanlar reklam kokuyor o yuzden o kisileri de ciddiye alip cevap vermeyelim..
melek canim cok hos olmus acik renk gozde quartzoiyice aklima girdiniz ben de quartzo alicam galiba bir cift daha.. zaten eski quartzo resimlerime bakip bakip ic geciriyorum su son gunlerde [/Q
tanımadığın insanlar hakkındaki saçma sapan yorumlarını kendine sakla istediğim nickle üye olabilirim ve istediğim soruyu sorabilirim sanamı soracağım??? bilmediğim markanın reklamını nasıl yapabilirim bukadar agresifleştiğine ve bu komik yorumu yazdığına göre reklam yapan kişi sensn ...
tanımadığın insanlar hakkındaki saçma sapan yorumlarını kendine sakla istediğim nickle üye olabilirim ve istediğim soruyu sorabilirim sanamı soracağım??? bilmediğim markanın reklamını nasıl yapabilirim bukadar agresifleştiğine ve bu komik yorumu yazdığına göre reklam yapan kişi sensn ...
Topazioların rengi bu yaz sonuna kadar açılır mı Arzu abla ; çok koyu geldiler bana solflex (aylık olanlar sanırım) olduğu için mi ? :26:luthenin gözlerinde cor meller son halini anlatıyor merak edenler için...
bu arada yeni solflex topazio resimleri ekliyorum:)
Eki Görüntüle 447417
Eki Görüntüle 447418
Eki Görüntüle 447419
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?