Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mel almaya karar verdiim :) benim sorduğum optikçide solotica hidrocor serisi vardı onlardan istedim çalıştığı yeri aradı kalmamış dedi :/

Gözünüz kahverengiyse Natural Colors Mel'ler sadece güneş ışığında belli olacak, o da birisi yakınınıza geldiği sürece. Kapalı alanda ve gölgede göz rengini açmıyor. Tam bir hayalkırıklığı.

ozzlemm cimm ben de Ankaradayım ve Arzu hanımdan aldım hidrocor mellerimi. Burada da bulamamıştım hiç solotica,sen nereden buldun cnım? Şaşırdımm:44:

Canııımlaaaar. :) Ben size bi konuda danışmak istiyorum. Şimdi ben renkli lens kullanıyorum, o da freshlook safir mavisi gözlerim çok koyu kahverengi o yüzden göz bebeklerimin büyüyüp küçüldüğü bile çok yakına gelmeden anlaşılmıyo. İnsanlar da gözlerime lens demiyo ama ben bu lenslerin dokusunu hiç sevmiyorum. O yüzden solotica azul almaya karar verdim ama natural colors mı hidrocharme mi bi türlü karar veremiyorum. Eğer alırsam arzu hanımdan sipariş vermeyi düşünüyorum. Bi de fiyatları hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim hiç bilmiyorum çünkü fiyatlarını. Ve daha mesaj sayım yeterli olmaıdğı için özel mesaj atamıyorum Arzu hanıma ulaşabileceğim başka bi yer var mı acabaaa ?

Tatlım bende arzu abladan alıorum eger google wetman solıtıca lens dıe yazarsan ulaşabılcegın yerler çıkıor

ozzlemm cimm ben de Ankaradayım ve Arzu hanımdan aldım hidrocor mellerimi. Burada da bulamamıştım hiç solotica,sen nereden buldun cnım? Şaşırdımm:44:

gata nın karşısındaki optikçilerden birinde sordum. içeri girdiğimde soloticanın lens kataloğunu gördüm satıyomusunuz diye sordum evet dedi fiyatları 50 60 tl dedi çok şaşırdım sipariş verdim kalmamış dedi canım

caim o zaten sahte solotica 50-60 olur mu hic.. onlarda renklerin de adi degisik, mel falan yok yani. ondan kalmamis demistir.

katalog falan vardı zaten adam işi pek bilmiyo gibiydi yani. hidrocor serisininkini istiyorum dedim bana sürekli 'ne ? ' deyip durdu :) ben biraz daha sorarım sonra burda tekrardan paylaşırım. Teşekkürler cevaplar için :)

çok güzel olmuş, çok yakışmış... en sonunda son zamanlarda cor mel alan birinden net bir fotoğraf görebildim.. Serisi nedir bu cor mellerin acaba?
Arzu Hanım ben de bunların aynısından istiyorum :) Sizden alacağım lensleri.. Ancak daha önce internet alışverişi yapmadım. Ptt kargo kapıda ödeme ile gönderiyorsunuz sanırım ama mesela siz bugün kargoya verince kaç gün içinde gelir, nasıl aldığımız zaman ödeme yapıyoruz, ve de taksit nasıl oluyor? Beni biraz aydınlatabilir misiniz rica etsem, çünkü ben de bu haftaiçi almayı düşünüyorum. Ama luthien dekilerden isttiyorum :) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
luthenin gözlerinde cor meller son halini anlatıyor merak edenler için...
bu arada yeni solflex topazio resimleri ekliyorum:)

Eklentiler

• $aylık topazio2.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

cok zekisiniz, nasil da anladiniz reklam amacli uyelik actigimi? tebrik ederim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…