Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben de Arzu Hanım'a verdim siparişimi, heyecanla bekliyorum artık :) İlk Soloticalarım nasıl olacak bakalım
lenslerini gönderdim nudesecim yarın Ankarada mellerin:)
vetman verde ve verde marinenin ,en acık serisinin şişesindeki duruşunu ekleyebilir misin ?
tabiki canım eklerim:)
aylık bunlar m kacksoncum aylıklar numarasız zaten sen numaralı istiyorsun o zaman yıllık olucak seninkiler:)ben sana haber veririm istediğin ton benim eski topaziolarım gibi sanırım?

Son düzenleme:
Benim numaralı lenslerim de gelmiş arzu hanımda :)
yarın kargoya verilecek büyük ihtimalle:)
hidrocharmın haresi komik duracak mı?
lens rahatsız edecek mi?
rengi koyu mu olacak?
doğal duracak mı?
hepsinin cevabı bir kaç gün sonra :):)

yeni üyeeeeeeeee:) ama uzun zamandır forumu takip edıyorum.solotica lensler hakkında cok bılgı edındım sayenızde kızlar benimde bi soloticam olsun ıstıyorum <3 vetmanın bu konuda cok marifetlı oldugunu okudum:) arzu hanım lütfen bana da soloticaaa:) numaralı kullanıyorum freshlook larım var ama solotıcayı gordugumden beri takasım hç gelmıo. en cok hıdrocor serısını beğenıyorum cok doğal geldı bana.grafite ve ice lar çok hoş..

Mellerım geldı doğallık ve renk muhtesem ama rahatsız oluorum takarken gozlerım acıo ılk gun dıemı bole bılmıorum ama 3 saat takalbıldm

lovely solotıcalarını arzu hanımdan almıştın dimi? bende istiyorum ya( numaralı istıyorum ama kaç gunde geldı lenslerın canım?

kahverengı gozde en doğal durucak solotıca hıdrocor hangı renk olabılır sızce kızlar? ben cok soğuk durmasın ıstıyorum icemint ve graphite oyle ama onlarda cok doğal duruyolar .verde marine yı kahve gozde cok merak edıyorum nası duruyo..

uzun bı sure ama değer bence:) nerden nası siparıs verebılırım? vetmenın getırdığını okumustum forumda doğru mu acaba oyle bı ımkan var mı yanı ?

canım çok yakısmış mellerin..cok doğal durmuş gozunde..gule gule kullan:))

Çook tesekkur ederım canım bende cok begendım resımde bıraz kyu cıkmış ama guneste yemyesıl duruyor :)
lovely solotıcalarını arzu hanımdan almıştın dimi? bende istiyorum ya( numaralı istıyorum ama kaç gunde geldı lenslerın canım?
evet tatlım arzu abladan aldım benım 3 numaraydı mıyop stoklarında bıttıgı ıcın 2 ayda geldı canım

tatlım en dogal lens bu bence bende suana kadar hıc bır lens dogal durmamıştı solıtıcayı kesfedene kadar bende bıle dogalsa herkeste dogal olur

bencede cok doğallar canm .benımkilerde 1.75 mıyop 1 ay ıcınde gelır mı acaba? arzu hanıma nası ulasabılırım peki lonely?

bencede cok doğallar canm .benımkilerde 1.75 mıyop 1 ay ıcınde gelır mı acaba? arzu hanıma nası ulasabılırım peki lonely?
google da solotica arzu diye aratınca çıkıyor bir sitede satışları:) ismini vermem doğru olur mu bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…