- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.021
lenslerini gönderdim nudesecim yarın Ankarada mellerin:)ben de Arzu Hanım'a verdim siparişimi, heyecanla bekliyorum artık :) İlk Soloticalarım nasıl olacak bakalım
tabiki canım eklerim:)vetman verde ve verde marinenin ,en acık serisinin şişesindeki duruşunu ekleyebilir misin ?
Benim numaralı lenslerim de gelmiş arzu hanımda :)
yarın kargoya verilecek büyük ihtimalle:)
hidrocharmın haresi komik duracak mı?
lens rahatsız edecek mi?
rengi koyu mu olacak?
doğal duracak mı?
hepsinin cevabı bir kaç gün sonra :):)
canım çok yakısmış mellerin..cok doğal durmuş gozunde..gule gule kullan:))
evet tatlım arzu abladan aldım benım 3 numaraydı mıyop stoklarında bıttıgı ıcın 2 ayda geldı canımlovely solotıcalarını arzu hanımdan almıştın dimi? bende istiyorum ya( numaralı istıyorum ama kaç gunde geldı lenslerın canım?
kahverengı gozde en doğal durucak solotıca hıdrocor hangı renk olabılır sızce kızlar? ben cok soğuk durmasın ıstıyorum icemint ve graphite oyle ama onlarda cok doğal duruyolar .verde marine yı kahve gozde cok merak edıyorum nası duruyo..
google da solotica arzu diye aratınca çıkıyor bir sitede satışları:) ismini vermem doğru olur mu bilemedim şimdibencede cok doğallar canm .benımkilerde 1.75 mıyop 1 ay ıcınde gelır mı acaba? arzu hanıma nası ulasabılırım peki lonely?
Evet aynen öyle Arzu ablacımaylık bunlar m kacksoncum aylıklar numarasız zaten sen numaralı istiyorsun o zaman yıllık olucak seninkiler:)ben sana haber veririm istediğin ton benim eski topaziolarım gibi sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?