Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar hayata küsücem yahu bu lensler günden güne koyulaşıyor kafayı yiyecegim mjacson truly yardım edin ya aglıyacagım he ice veya hareli haresiz mel ve cristal arasında gidip geliyorum ya QUARTZO hastasıydım rengin kopkoyu oldugunu görünce üzüntüden hastalandım yahu yardım edin arzu abla noluyo bu lenslere yahu noluyo arzu abla tüm topik yardım edin bana ben nerden bulabilirim quartzonun ilk serileri gibi açık olanları fln nolur yardımcı olun cvp bekliyorum :'((((((((((((((

acik renk quartzo bence artik bulamazsin canim ama mel o kadar koyu degil yahu guzel iste o kadar koyu degil bence :44: ama onu koyu buluyorsan ice al o her turlu aciyor rengi nasil olsa
cristal de acik/orta kahvede guzel duruyor koyu kahve gozde pek olmuyor bence bulanik gibi duruyor sahsi fikrim tabi

tatlım kesınlıkle resımdekı gıbı degıl çook daha açık hele gun ısıgında yem yesıl yag yesılı gıbı yanı ama boyle koyu deııl fotodan boyle çıkıo

yagmurcum çok güzel doğal olmuş :) demek lensi ters takmışssın ondan batmış sonradan gördüm mesajını evt lenslerin tersi yüzü var arkadaşlar ters takarsanız batma yapabilir:)
inanılmaz doğal durmuş birazda lenslerin gelme süresi şansa bağlı en son verdiğimiz numaralı siparişler 15. günde 2 haftada bügün geldi..yani 15 günde geldi..)

tesekkur ederım arzu abla :)) sansıma bak yaa nese kavustuk ya mellerimle gerısı onemlı deıl

merhaba kızlar..bi sorum olacaktı..soloticaların rengi neden eskisi gibi değil artık..eski seriye dönerlermi bilgisi olan varmı?..böyle renk değiştiğini gördükçe almaktan korkar oldum

hidrocharm lenslerim geldi kesinlikle batma yapmadı, fotoğrafları en kısa zmanda paylaşıcam

merhaba kızlar..bi sorum olacaktı..soloticaların rengi neden eskisi gibi değil artık..eski seriye dönerlermi bilgisi olan varmı?..böyle renk değiştiğini gördükçe almaktan korkar oldum

aynen canım almaktan korkuyorum ama almayıda çok isteyip alamıyorum alıp pişman olmak var sonnunda hiç takmayıp kenarda durması bence yurt dışından sipariş edilirse onların rengi daha açık ve mükemmel diye umuyorum yabancı bi siteden fln arzu ablanınkiler çok kapalı renk olmuş artık yanılıyormuyum? yurt dışında alanlar yayınlıyo rezsim mükemmel ötesi açık opak rht renkler türkiyedekiler alıp takıyo koyulmuş lensler :S

Son düzenleme:

Forumda görmüşsündür belki Jodilyn adlı arkadaşımızın topazioları var ; - albümündeki yorumlarda görmüştüm - bir solüsyon varmış ''all in one light'' kendisi daha iyi biliyordur ama topaziolarının rengini açmış çok hoş olmuşlar bence ; topazio alırsam o solüsyonu kullanmayı düşünüyorum eğer kendisine sorarsan bu konuda sana bilgi verir sanırım . Quartzo'da da aynı etkiyi gösterir bence solüsyonla renklerinin biraz açılma , oynama ihtimali varmış .

ya canım ne kdr olursa olsun soluüsyonla fln pek açılmaz üreetimde açık olması şart bence bilmiyorum ama şaşırdım kaldım yani :S

Benim gözlerim zaten renkli ama bi arkadasım kullanıodu cok begendim
şimdi solotica ice sipariş ettim bakalım bekliyorum
aşkım nefret eder lensten ama benimki heves işte

ben de Arzu Hanım'a verdim siparişimi, heyecanla bekliyorum artık :) İlk Soloticalarım nasıl olacak bakalım

Lenslerimi dün aldım Arzu Hanım çok teşekkür ederim. Merak edenler için de ilk defa Solotica kullanan birisi olarak yorumumu söyleyeyim; gerçekten gözünüzde lens olduğuna inandıramazsınız kimseyi, inanılmaz doğal duruyor.. Bundan önce hep adore bi-yellow kullanmıştım ve çok doğal olduğunu düşünüyordum, dün bir gözüme cor mel ve bir gözüme adore taktım ve farka inanamadım. Nasıl kullanmışım bunca zaman bu lensleri dedim. Soloticalar gerçekten de lens değil, kendi gözünüz oluveriyorlar bir anda.. Renk konusunda da tam istediğim gibi ne çok açık ne de çok koyu, tam orta. Bir kaç gün solusyonda dinlenince tam olarak da oturacağını düşünüyorum. Hiç kayma batma yapmadı, yani cuk oturdu gözlerime özel hazırlanmış gibi, zaten kullandıkça normalde de lensler gözümüzün şekline göre oturur ama bunda ona bile gerek kalmadı. Özetle çok memnun kaldım :) Yakında farklı renkleri de denemeye başlarım heralde, şimdi anlıyorum bu başlıktaki soloticadan bir sürü farklı renk alanları

charm mellerim bugün geldi:)
rengi benim gözlerimi çok açmadı biraz koyu durdu ancak gayet doğal ben çok sevdim:)
batma hiç olmadı ama göz yapımdan kaynklı, daha önceki renkli lenslerimde olduğu gibi bir kayıklık var hafiften :) ama lensin göz kırptıkça kayması gibi bir durum söz konusu değil, oldukça da rahat.
arzu hanıma da çok teşekkürler :)

Eklentiler

• $charmmel3.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $charmmel2.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 65

çok güzel durmuş tatlım,çok güzel kaynaşmış görünüyor eğer fotoda gerçekle farklı çıkmadıysa çok güzel görünüyor,güle güle kullan

evet gözünüz pek açmamış ama doğal ve çekici duruyor

nudesecim lenslerini güle güle kullan resim bekliyoruz:))

holycim çok doğal duruyorlar lenslerin rengi solusyondada zamanla açılır ancak daha önce yazdıgım gibi bizim önderdiğimiz solusyonları kullanınki batma olmasın:)çok doğal görünüyorlar gerçekten harika Tuba Büyüküsünün göz rengi gibi yosun yeşili ela bal rengi karışımı tonda

canım sana truly arkadaşımızda doğru cevabı vermiş aslında ama birde ben tekrar edeyim 2 sene 3 sene önceki serileri şu anda bulamassın nerden alırsan al ha belki hasbel kader bir yerde elinde stokda kalan varsa bilemem ama şu an dünyaya dagıtılan orjinal solotica renkleri bunlar hangi solotica serisi dagıtılıyorsa banada aynı tonda geliyor Çünkü Brezilyadaki fabrikasından bizzat temin ediyorum :)ayni resimdeki tonda soloıticalar ha begenmediysen o zaman bekle arada bir bana renkleri tonları sor ben açılınca sana haber veririm:)

meller biraz daha açsaydı gözümü soloticanın mavi tonlarını da düşünebilirdim:)
fotoğraflar biraz korkunç ama idare edin:) evet rengi koyu ama ben kaynaşmasını çok sevdim ve flaşlı fotoğraflar gerçek renginden dha açık gösteriyor tabi ki...

Eklentiler

• $mel3 (1).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $mel2z.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $melno.webp
    4 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…