- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.041
işte mellerım :))Eki Görüntüle 449157 Eki Görüntüle 449158
Kızlar hayata küsücem yahu bu lensler günden güne koyulaşıyor kafayı yiyecegim mjacson truly yardım edin yaaglıyacagım he ice veya hareli haresiz mel ve cristal arasında gidip geliyorum ya QUARTZO hastasıydım rengin kopkoyu oldugunu görünce üzüntüden hastalandım yahu yardım edin arzu abla noluyo bu lenslere yahu noluyo arzu abla tüm topik yardım edin bana ben nerden bulabilirim quartzonun ilk serileri gibi açık olanları fln nolur yardımcı olun cvp bekliyorum :'((((((((((((((
Kızlar hayata küsücem yahu bu lensler günden güne koyulaşıyor kafayı yiyecegim mjacson truly yardım edin yaaglıyacagım he ice veya hareli haresiz mel ve cristal arasında gidip geliyorum ya QUARTZO hastasıydım rengin kopkoyu oldugunu görünce üzüntüden hastalandım yahu yardım edin arzu abla noluyo bu lenslere yahu noluyo arzu abla tüm topik yardım edin bana ben nerden bulabilirim quartzonun ilk serileri gibi açık olanları fln nolur yardımcı olun cvp bekliyorum :'((((((((((((((
Eki Görüntüle 449211
solotica hıdrocor verde marıne mı bu kızlar?? bende boyle bısey ıstıyorummm
yagmurcum çok güzel doğal olmuş :) demek lensi ters takmışssın ondan batmış sonradan gördüm mesajını evt lenslerin tersi yüzü var arkadaşlar ters takarsanız batma yapabilir:)
inanılmaz doğal durmuş birazda lenslerin gelme süresi şansa bağlı en son verdiğimiz numaralı siparişler 15. günde 2 haftada bügün geldi..yani 15 günde geldi..)
merhaba kızlar..bi sorum olacaktı..soloticaların rengi neden eskisi gibi değil artık..eski seriye dönerlermi bilgisi olan varmı?..böyle renk değiştiğini gördükçe almaktan korkar oldum
ben de Arzu Hanım'a verdim siparişimi, heyecanla bekliyorum artık :) İlk Soloticalarım nasıl olacak bakalım
charm mellerim bugün geldi:)
rengi benim gözlerimi çok açmadı biraz koyu durdu ancak gayet doğal ben çok sevdim:)
batma hiç olmadı ama göz yapımdan kaynklı, daha önceki renkli lenslerimde olduğu gibi bir kayıklık var hafiften :) ama lensin göz kırptıkça kayması gibi bir durum söz konusu değil, oldukça da rahat.
arzu hanıma da çok teşekkürler :)
rengi benim gözlerimi çok açmadı biraz koyu durdu ancak gayet doğal ben çok sevdim:)
batma hiç olmadı ama göz yapımdan kaynklı, daha önceki renkli lenslerimde olduğu gibi bir kayıklık var hafiften :) ama lensin göz kırptıkça kayması gibi bir durum söz konusu değil, oldukça da rahat.
Lenslerimi dün aldım Arzu Hanım çok teşekkür ederim. Merak edenler için de ilk defa Solotica kullanan birisi olarak yorumumu söyleyeyim; gerçekten gözünüzde lens olduğuna inandıramazsınız kimseyi, inanılmaz doğal duruyor.. Bundan önce hep adore bi-yellow kullanmıştım ve çok doğal olduğunu düşünüyordum, dün bir gözüme cor mel ve bir gözüme adore taktım ve farka inanamadım. Nasıl kullanmışım bunca zaman bu lensleri dedim. Soloticalar gerçekten de lens değil, kendi gözünüz oluveriyorlar bir anda.. Renk konusunda da tam istediğim gibi ne çok açık ne de çok koyu, tam orta. Bir kaç gün solusyonda dinlenince tam olarak da oturacağını düşünüyorum. Hiç kayma batma yapmadı, yani cuk oturdu gözlerime özel hazırlanmış gibi, zaten kullandıkça normalde de lensler gözümüzün şekline göre oturur ama bunda ona bile gerek kalmadı. Özetle çok memnun kaldım :) Yakında farklı renkleri de denemeye başlarım heralde, şimdi anlıyorum bu başlıktaki soloticadan bir sürü farklı renk alanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?