Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valla kızlar ben solotica,sophistic,solotica gold ve freshlook kullandım ama inanın solotica NC gibi hiç biri kaymadı gözümde...çok güzel göze kaynaşıyor doğru batma rahatsızlık hiç bir sorun yok ama kayıyor ve insan hissediyor kaymasını...bir de renkleri koyu bence ancak dediğim gibi hareket etmezse göz gayet doğal..
solotica gold için bile güzel yorumlar aldım ama nc yi kimseye beğendiremedim

canım bence çok güzel olmusben çok beğendim valla

kaymanın sebebi göz çapınız soloticaların nc serisi bende hiç kaymıyor mesela benim 8.8 soloticalar 8.7 sadece biraz k
çük gelebiliyor bana freshlooklar 8.6 diye biliyorum soloticalar daha büyük ayrıca freshlooklar gibi değil soloticaların boyaması ince tül perde gibi düşünün daha az boyandıgı için göz çapıda küçükse göze büyük geliyor ve taşıyor yada kayıyor nc serisi alıcaklar göz çapını ölçtürüp öyle alsın çünkü soloticaların en az opak serisi nc serisi.Kimse lenslerin gözüne büyük geldiğini kabul etmek istemiyor nedense lense kusur bulmak daha kolay geliyor..

merhaba vetman10
hidrocharme mel almak istyordum sizden ama fotoğraflardan gördüm epey koyulaşmış ocre gibi olmuşlar.... geçen seneki mel resimlerine baktığımda da cor meller dahil epey renk değişmiş...mesela gecen seneki cor mel fotoları ve bu seneki cor meller epey farklı :))elinizde açık seri mellerden varsa almak istiyorum Arzu hanım...yoksa da meller yine açılır mı sizce yine yakın zamanda...tonlar açılır umarım

uzun zamandır solotica mel rengi kullanan biri olarak ve kullananların fotoğraflarına istinaden,soloticanın boyama farklılıklarıyla ilgili şu kanıya vardım;rengi koyu olan lenslerin opaklığı daha az yani boyaması daha az sanıyorum ki fabrikasyon üretimde bi makina atıyorum 100 lens üretiyorsa ilk üretilenler daha yoğun boyamalı oluyor diye düşünüyorum...mesela mel rengi,elinize alıp baktığınızda mel rengi yıllardır hep sarı...bazen yoğun sarı bazen orta bazende daha az ama kahve göze takıldığında orta sarı yağ yeşili oluyor(şu anki cor meller) eğer daha az ise opasite renk göz ile bütünleşip çok az bir renk farkı yaratıyor ya da daha yoğun ise boyama açık yeşil-sarı karışımı bir renk ortaya çıkıyor....yani üretimciler boyanın rengiyle değil de miktarı ile oynuyorlar
ve yine şahsi fikrim;SOLUSYONların rengi açabileğine de inanmıyorum sadece solduruyor rengi renk solunca açılmış hissi uyandırıyor...aslında mantıken düşünecek olursak solusyon yarı opak lenslerin açılmasını değil opasitesinin azalmasını sağlayarak daha da koyulaşmasını sağlıyor...
sonuç olarak önemli olan lensin boyaması...
ve tabii ki tercih meselesi; kimi daha açık kimi daha koyu tercih ediyor saç rengine,ten rengine göre...mesela ben daha açık yani daha yoğun sarı boyamalı tercih edenlerdenim...her ikisi de gayet hoş olmasına rağmen

Vetman bu forumda lens konusunda en ehil kişi olduğuna inanıyorum,nacizane fikrim:)))
ve yeni yeni soloticaların gelirse ve renkler açılırsa (mel rengi için) bu forumdan haberlerini bekliyoruz...

dileyenin istediği renge kavuştuğu bol soloticalı günler herkese:))))

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerim bugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim

benden haber ve resim bekleyen arkadaslar vardi akmis makyajimin daginik sacimin kusuruna bakmazsaniz ilk cektigim resimleri paylasayim :)

inanılmaz güzelllll.....güle güle kullan:)) yandan bakıldığında bombe var mı peki lenslerde

tesekkur ederiimmm :)) hayir bombe gibi durmuyor inanilmaz memnunum, album yaptiginda degisik acilardan cekip koyarim fotolari :)

rica ederim :))) truly bişey daha sormak istiyorum;ben uzun zamandır fx rihanna yaptırmak istiyordum ama zombi yorumlarından sonra(özellikler yabancı forumlarda) vazgeçmiştim...lensin kalınlığını ayarlatabiliyor musun peki mesela solotica daha ince yapılı bir lens yani fx dekilere sipariş verirken daha ince yapılı olması gibi bir opsiyonumuz var mı?
bi de yakın çekim fotoğrafına tekrar baktım dehşet ötesi.....inanılmaz derecede doğal..

kesinlikle zombi hali yok iste bak benim siparis ettigim lens mesela orta aciklikta bir lens (rihanna da oyle) yani cok acik ve asiri canli bir renk degil. ten rengine gitmeyince mesela bugday tene acik mavi lens cok asiri siritiyor zombi gibi durma olayi o zaman oluyor. benim lensi gordun iste benimki tonu orijinal ben koyultmadim, bana da guzel gitti bence - gercek hayatta daha da guzel. gunluk rahat rahat takilabilecek bir lens, burada biri gece takilir anca demisti de kesinlikle alakasi yok. video yapip youtube'a koymami istediler fxeyes'tan cunku hic livia videosu yokmus musterilerden, zaten yeni bir renk. o videda daha da iyi gorursun yapinca linkini atarim buraya, fotograftan daha net oluyor oyle.

hele rihanna'nin zombi gibi durmasi mumkun degil o zaten orta/koyu bir renk. ben de chloe ve rihannayi cok begeniyorum ikinci alacagim lens onlardan biri olacak heralde ileriki zamanlarda :)

lens kalinligi ayarlanmiyor o sabit, ama cok kalin bir lens degil ben takabiliyorsam herkes takabilir . cok hassas cunku gozlerim. ayrica lensin kalinligi kadar su icerigi de onemli, solotica 30% civari mesela, kuru bir lens yani yapi olarak en kalitelisi degil. freshlook soloticadan daha rahattir cunku sanirim onun su icerigi 50-55% civarinda. bu fxeyes'in su icerigi 55%. yani nemi daha iyi tutuyor gozyasi gecisi daha kolay oluyor gozde rahatsizlik hissi daha az oluyor boylece.

aaa çok tatlı bir renk,çok güzel güle güle kullan canım çok yakışmışaçık bir renk olmasına rağmen baya doğal,çok güzel,özellikle geçiş renklerini çok beğendim

ınanılmaz dogal ve harıka durmus cok guzell gule gule kullanın .

Trulycim çok güzel olmuş harika bir renkmiş:)bende heavenleri geri gönderdim pupili daraltılacak seninki tam kıvamında olmuş :)çok kalın bir lens değil fx ler merak edenler için söylüyorum sadece boyama opak sıkı boyanmış e tabi koyu gözü böyle aşması için biraz opak olacak yani kalın değil çok güzel olmuş truly harika güle güle kullan sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…