- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.061
meller biraz daha açsaydı gözümü soloticanın mavi tonlarını da düşünebilirdim:)
fotoğraflar biraz korkunç ama idare edin:) evet rengi koyu ama ben kaynaşmasını çok sevdim ve flaşlı fotoğraflar gerçek renginden dha açık gösteriyor tabi ki...
valla kızlar ben solotica,sophistic,solotica gold ve freshlook kullandım ama inanın solotica NC gibi hiç biri kaymadı gözümde...çok güzel göze kaynaşıyor doğru batma rahatsızlık hiç bir sorun yok ama kayıyor ve insan hissediyor kaymasını...bir de renkleri koyu bence ancak dediğim gibi hareket etmezse göz gayet doğal..
solotica gold için bile güzel yorumlar aldım ama nc yi kimseye beğendiremedim
Eki Görüntüle 451300 cor meller bu renkte ve bu doğallıkta mı durur acaba ?
canım sana truly arkadaşımızda doğru cevabı vermiş aslında ama birde ben tekrar edeyim 2 sene 3 sene önceki serileri şu anda bulamassın nerden alırsan al ha belki hasbel kader bir yerde elinde stokda kalan varsa bilemem ama şu an dünyaya dagıtılan orjinal solotica renkleri bunlar hangi solotica serisi dagıtılıyorsa banada aynı tonda geliyor Çünkü Brezilyadaki fabrikasından bizzat temin ediyorum :)ayni resimdeki tonda soloıticalar ha begenmediysen o zaman bekle arada bir bana renkleri tonları sor ben açılınca sana haber veririm:)
merhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerimbugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim
benden haber ve resim bekleyen arkadaslar vardi akmis makyajimin daginik sacimin kusuruna bakmazsaniz ilk cektigim resimleri paylasayim :)
Eki Görüntüle 451685 Eki Görüntüle 451688
inanılmaz güzelllll.....güle güle kullan:)) yandan bakıldığında bombe var mı peki lenslerde
tesekkur ederiimmm :)) hayir bombe gibi durmuyor inanilmaz memnunum, album yaptiginda degisik acilardan cekip koyarim fotolari :)
rica ederim :))) truly bişey daha sormak istiyorum;ben uzun zamandır fx rihanna yaptırmak istiyordum ama zombi yorumlarından sonra(özellikler yabancı forumlarda) vazgeçmiştim...lensin kalınlığını ayarlatabiliyor musun peki mesela solotica daha ince yapılı bir lens yani fx dekilere sipariş verirken daha ince yapılı olması gibi bir opsiyonumuz var mı?
bi de yakın çekim fotoğrafına tekrar baktım dehşet ötesi.....inanılmaz derecede doğal..
aaa çok tatlı bir renk,çok güzel güle güle kullan canım çok yakışmışmerhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerimbugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim
benden haber ve resim bekleyen arkadaslar vardi akmis makyajimin daginik sacimin kusuruna bakmazsaniz ilk cektigim resimleri paylasayim :)
ınanılmaz dogal ve harıka durmus cok guzell gule gule kullanın .merhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. Buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. Cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. Goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerim :d bugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
Birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. Inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. Onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. Bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?