Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba holycim
koyu olabilir ama gayet hoş....senin charmlarn skt leri ve lote numaraları neydi acaba..umarım şişelerini atmadın

Luthiencim çok ama çok doğal güzel bir renk...güle güle kullan İnşallah.eski mellerine göre daha koyu ama heralde değil mi? bi de senden rica etsem nedir bunların skt leri ve lot ları

Merhaba holycim
koyu olabilir ama gayet hoş....senin charmlarn skt leri ve lote numaraları neydi acaba..umarım şişelerini atmadın
ben de beğendim çok açık renkler çok doğal durmuyor kendi gözümle kaynaşması açısından koyu olması daha iyi oldu sanırım:)
şişeleri duruyor hala:
LOTE C10200312
VAL 03/2017 şeklinde...

ben de beğendim çok açık renkler çok doğal durmuyor kendi gözümle kaynaşması açısından koyu olması daha iyi oldu sanırım:)
şişeleri duruyor hala:
LOTE C10200312
VAL 03/2017 şeklinde...

sağlıkla kullan İnşallah)çok güzel
lote ve val tarihleri önemli bu soloticalarda bi ay başka bi ay başka olabiliyor çünkü....açık isteyen arkadaşlara açık koyu isteyen arkadaşlara koyu.... fikir vermesi açısından teşekkürler holycim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu markayı çok beğendim çok güzel durmuş gözlerinizde.Bu markanın numaralı gözler için de renkli lensleri var mı,nereden sipariş veriyorsunuz

tesekkur ederim, evet ben de bayildim gercek hayatta daha da dogal duruyorlar belli bir mesafeden resmen ayirt edilemiyor lens oldugu. bazi renkler daha riskli oluyor brooke vs, dediginiz husky etkisini yaratabiliyor. bu neyse ki oyle durmadi - zaten orta tonlarda bir renk cok acik durmaz demislerdi :)

bunları çok sevdiiim.Gerçek göz rengi nedir? ben de buğday tenli ve sarı saçlıyım.Daha önce freshlook gri kullandım fakat yanlardan balık gözü gibi durduğu için memnun kalmadım.Renk olarak fena değildi tabi ki.yardımcı olursanız kendime daha doğal yeşil tonlarında bu tip bir lens seçmek istiyorum

inanılmazlar gerçekten de.Nasıl bu kadar ince bir olayda böyle bir seçim yapabildiniz.Gerçek göz renginiz nedir? Ne kadara mal oldu? darısı başıma

inanılmazlar gerçekten de.Nasıl bu kadar ince bir olayda böyle bir seçim yapabildiniz.Gerçek göz renginiz nedir? Ne kadara mal oldu? darısı başıma

size katılıyorum, böylesine güzel bir lens görmedim şimdiye kadar, ben solotica hidrocharm ocre aldım ama hiç güzel olmadı, haresi çok kalın, sadece denedim ve kutusuna koydum, beni çok rahatsız etti,freshlook bile bu kadar rahatsız etmemişti, arzu hanıma değişim talebinde bulunmuştum ama açıldığı için ve bir üretim hatası olmadığı için değiştiremeyeceğini öğrendim ve bir dahada internetten lens sipariş etmeyeceğim çünkü deneyerek alma imkanım olmuyor... fxeyes çok güzel görünüyor, her zaman sadelik ve doğallıktan yanayım ama bazen insan değişiklik istiyor...işte böyle zamanlarda sadece bir lens bile kendimizi iyi ve güzel hissetmemizi sağlıyor...

tesekkur ederim :) risk aldim biraz cunku rahat olup olmayacaklarini bilmiyordum, renk de her zaman ayni tutmuyor sonucta fabrika degil elde uretildigi icin her boyadiklari lens biraz farkli cikabiliyor. ama aldigim riske degdi :)
gercek goz rengim koyu kahve. bu lensler goz rengiyle karismadigi icin kahve gozde de mavi gozde de ayni duruyor zaten. tamamen opak bu lensler her yeri boyanmis yani arkasi gorunmuyor.
fiyati biraz yuksek tabi cifti 575$ kargo da 30kusur$ sonucta 600kusure geliyor. turk parasi karsiligini bilmiyorum.

hidrocharm hic kullanmadim ama genelde solotica rahattir ozellikle hidrocor serisi neredeyse gozde yok gibi rahat ben de gunluk onlari kullandigim icin.. bence sizin goz olculerinize uymamistir 8.7 size buyuk gelmis olabilir eger gozunuzun bombesine tam oturmuyorsa zaten kayma, batma, sulanma ve kizarma yapabilir rahatsizlik hissi verir. freshlook 8.6 oldugu icin rahat gelmis olabilir. benim bu fxeyes denemeden internetten alindi ama doktora gidip olcumlerimi yaptirdim ve onlara oyle siparis verdim. custom lens oldugu icin tam gozumun olcusune gore yapildi. o yuzden cok cok rahat bir lens, gozumden kaymiyor hicbir yerinden tasmiyor. 11 yildir lens kullaniyorum ilk kez goz olcume uyan bir lensim oldu. custom lenslerin avantaji bu, ama iste dezavantaji da malesef fiyatlari. elde boyandigi ve cok ince detay oldugu icin fiyatlar cok yukseliyor. gozumu karartip bir cift aldim cunku cok uzun zamandir gozumu fxeyes'a dikmistim icimde kalacagina parayi kiyip alayim dedim. artik suresi doldukca alacagim ama o kesin, simdiden bagimlisi oldum
dediginiz gibi sadelik ve dogallik ben de cok severim sacimi bile boyamiyorum makyaj da rimel ve ruj disinda birsey surdugum cok nadirdir, ama renkli lenslere zaafim var arada degisiklik iyi oluyor esim hic sevmiyor ama ben vazgecemiyorum benim de tek zevkim bu iste

Son düzenleme:

Trulycim senin lensleri çok ama çok beğenen biri olarak uzun zamandır fx rihana rengi konusunda gidip geliyordum....sana bi kaç bişi danışmak istedim)rihana videolarında fxeyes ın
Rihana inside (www.fxeyes.com) - YouTube lens oldukça güzel görünüyor ancak kullanıcılardan birinin videosunda ;new muvee 001.wmv - YouTube bu kişi de rihana spariş vermiş fakat 2.videoda lens oldukça bombeli görünüyor base cuve 8.6 yazmış dia 14.5 demiş ve pupil geniş.....senin base curve ve dia kaç çıkmılştı? acaba 8.6 base curve bombe mi yaptı ki anlamadım...
bi de video 2 de renk bana daha açık geldi sanki...sence?
ama yine de gödüğüm en güzel fx eyes seninkiler MAŞALLAH

Trulycim senin lensleri çok ama çok beğenen biri olarak uzun zamandır fx rihana rengi konusunda gidip geliyordum....sana bi kaç bişi danışmak istedim)rihana videolarında fxeyes ın
Rihana inside (www.fxeyes.com) - YouTube lens oldukça güzel görünüyor ancak kullanıcılardan birinin videosunda ;new muvee 001.wmv - YouTube bu kişi de rihana spariş vermiş fakat 2.videoda lens oldukça bombeli görünüyor base cuve 8.6 yazmış dia 14.5 demiş ve pupil geniş.....senin base curve ve dia kaç çıkmılştı? acaba 8.6 base curve bombe mi yaptı ki anlamadım...
bi de video 2 de renk bana daha açık geldi sanki...sence?
ama yine de gödüğüm en güzel fx eyes seninkiler MAŞALLAH

benimki BC 8.6mm, dia 14.2mm, pupil 3.8mm, iris 13mm canim ama bombeli gorunmesinin zaten base curve ile ilgisi hic yok o tamamen gozune oturup oturmamasiyla ilgili disaridan secilebilmesinin tek yolu eger senin olcune uymayan bir base curve varsa lenste o zaman goz kirptikca veya saga sola baktikca kayma olur, diger turlu secilmez o kadar kucuk bir rakam. 0.1 milimetreden bahsediyoruz . bence o sundan kaynakli olabilir, pupil boslugunu cok genis biraktirmis bu ikinci videodaki kisi (4.5 mm diyor), gozunun kahverengisi ve icinden kendi pupili gayet net seciliyor, o zaman da lens tamamen goz rengini kapatamadigi icin oyle bir goruntu olusuyor bence. cunku goz bebegi normalde zaten bir cukurdur hicbir lens de o derinligi zaten veremez. ben pupil boslugunu kucuk yaptirdim ve de oyle bir goruntu olusmadi. bence siparis edeceksen pupil boslugunu 4 mm'den buyuk yaptirma derim. o zaman oyle bir sorun yasamazsin diye dusunuyorum.

dün icement siparişimi arzu hanıma verdim ilk soloticalarım olucak kızlar nası bekledınız siz ouff cok heycanlıyım ya nası durcak acaba

katılıyorum .. ben 8 senedir lens kullanan biriyim bu lensin kesinlikle çapı küçükmüş arkadaş.. gözüme kusur bulamıcam kusura bakmayın yani.. Alan herkesin gözüne tam mı geliyor? benim yanlardan görünüyor resmen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…