- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.081
charm mellerim bugün geldi:)
rengi benim gözlerimi çok açmadı biraz koyu durdu ancak gayet doğal ben çok sevdim:)
batma hiç olmadı ama göz yapımdan kaynklı, daha önceki renkli lenslerimde olduğu gibi bir kayıklık var hafiften :) ama lensin göz kırptıkça kayması gibi bir durum söz konusu değil, oldukça da rahat.
arzu hanıma da çok teşekkürler :)
Luthiencim çok ama çok doğal güzel bir renk...güle güle kullan İnşallah.eski mellerine göre daha koyu ama heralde değil mi? bi de senden rica etsem nedir bunların skt leri ve lot larıEki Görüntüle 429913 Eki Görüntüle 429914 Eki Görüntüle 429915 Eki Görüntüle 429916 Eki Görüntüle 429917 Eki Görüntüle 429918
Eki Görüntüle 429921
işte hidrocor mellerimkendi göz rengimi de koydum fikir vermesi açısından:) Arzu ablaya çok teşekkür ediyorum tekrar
ben de beğendim çok açık renkler çok doğal durmuyor kendi gözümle kaynaşması açısından koyu olması daha iyi oldu sanırım:)Merhaba holycim
koyu olabilir ama gayet hoş....senin charmlarn skt leri ve lote numaraları neydi acaba..umarım şişelerini atmadın
ben de beğendim çok açık renkler çok doğal durmuyor kendi gözümle kaynaşması açısından koyu olması daha iyi oldu sanırım:)
şişeleri duruyor hala:
LOTE C10200312
VAL 03/2017 şeklinde...
nanymchpee cim sen aldn mı bu seri charme mel den?ayyy harika olmuslar :) vetman cim yeni seriden elinde var mi?
tesekkurler kizlar
İnanıllmaz doğall olmuş lenslerinizİçinde buz mavisi tonlar olmasına rağmen.Üstelik ben de fxeyes lenslerin husky gibi olduğunu düşünenlerdendimm kararım tamamiyle değişti, önyargı ne fena şey...
forumdan bir arkadaşımız gönderdi kendisi banlanmış resimlerini ben yüklüyorum:)
hıdrocharm mellerin ve natural colours mellerin son halleri açıldı 2017 seri hıdrocharm mel:)
Eki Görüntüle 380949
Eki Görüntüle 380950
merhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerimbugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim
benden haber ve resim bekleyen arkadaslar vardi akmis makyajimin daginik sacimin kusuruna bakmazsaniz ilk cektigim resimleri paylasayim :)
Eki Görüntüle 451685 Eki Görüntüle 451688
inanılmazlar gerçekten de.Nasıl bu kadar ince bir olayda böyle bir seçim yapabildiniz.Gerçek göz renginiz nedir? Ne kadara mal oldu? darısı başıma
tesekkur ederim :) risk aldim biraz cunku rahat olup olmayacaklarini bilmiyordum, renk de her zaman ayni tutmuyor sonucta fabrika degil elde uretildigi icin her boyadiklari lens biraz farkli cikabiliyor. ama aldigim riske degdi :)inanılmazlar gerçekten de.Nasıl bu kadar ince bir olayda böyle bir seçim yapabildiniz.Gerçek göz renginiz nedir? Ne kadara mal oldu? darısı başıma
size katılıyorum, böylesine güzel bir lens görmedim şimdiye kadar, ben solotica hidrocharm ocre aldım ama hiç güzel olmadı, haresi çok kalın, sadece denedim ve kutusuna koydum, beni çok rahatsız etti,freshlook bile bu kadar rahatsız etmemişti, arzu hanıma değişim talebinde bulunmuştum ama açıldığı için ve bir üretim hatası olmadığı için değiştiremeyeceğini öğrendim ve bir dahada internetten lens sipariş etmeyeceğim çünkü deneyerek alma imkanım olmuyor... fxeyes çok güzel görünüyor, her zaman sadelik ve doğallıktan yanayım ama bazen insan değişiklik istiyor...işte böyle zamanlarda sadece bir lens bile kendimizi iyi ve güzel hissetmemizi sağlıyor...
merhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerimbugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim
benden haber ve resim bekleyen arkadaslar vardi akmis makyajimin daginik sacimin kusuruna bakmazsaniz ilk cektigim resimleri paylasayim :)
merhaba arkadaslar,
Trulycim senin lensleri çok ama çok beğenen biri olarak uzun zamandır fx rihana rengi konusunda gidip geliyordum....sana bi kaç bişi danışmak istedim)rihana videolarında fxeyes ın
Rihana inside ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/URL] lens oldukça güzel görünüyor ancak kullanıcılardan birinin videosunda ;new muvee 001.wmv - YouTube bu kişi de rihana spariş vermiş fakat 2.videoda lens oldukça bombeli görünüyor base cuve 8.6 yazmış dia 14.5 demiş ve pupil geniş.....senin base curve ve dia kaç çıkmılştı? acaba 8.6 base curve bombe mi yaptı ki anlamadım...
bi de video 2 de renk bana daha açık geldi sanki...sence?
ama yine de gödüğüm en güzel fx eyes seninkiler MAŞALLAH
valla kızlar ben solotica,sophistic,solotica gold ve freshlook kullandım ama inanın solotica NC gibi hiç biri kaymadı gözümde...çok güzel göze kaynaşıyor doğru batma rahatsızlık hiç bir sorun yok ama kayıyor ve insan hissediyor kaymasını...bir de renkleri koyu bence ancak dediğim gibi hareket etmezse göz gayet doğal..
solotica gold için bile güzel yorumlar aldım ama nc yi kimseye beğendiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?