Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar siyaha yakın renkte gözlerim var. yeşil lens arıyorum 2 haftadır ama kafam çok karştı
solotica esmeralda mı verde mi yoksa mel mi alayım nolur yardım edin,bugün vereyim istiyorum siparişi

inanılmaz doğal mükemmel ötesi durmuş lenslerin maşallah cnmbenim
bu kadar doğal gerçekten farksız bir lens görmedim,tenine yüzüne uyum sağlamış,kendi göz rengin gibi,valla hasta kaldım lenslerine bitanem güle güle kullan

merhaba klübe bugün katıldım, bütün gün sizleri okudum inceledim... yoruldum ama birçok konu hakkında fikrim oldu.. 2 gündür bilinçli lens kullanmak için konu hakkında raştırmalardayım, bi sürü video fotoğraf taradım.. bana yardımcı olursanız sevinirim
2005 yılından beri düzenli lens kullanıcısıyım.. ama burdaki okuduklarıma göre sanırım lens markaları ve renkleri konusunda çok sığ kalmışım...üzüldüm.
saçma sapan bana yakışmayan birçok çeşit denedim o kadar para döktüm, ve sonunda bana hiç bir lensin yakışmayacağına karar verdim.. sizleri gördükçe daha çok üzüldüm.. çok bakımsızdım, kendime bakmaya kendimi değiştirmeye göz rengimden başladım, herkes yıllardır hep aynısın diyordu.. gözlerim kahverengi ama açık değil... ve gözlerim yüzüme göre küçük kalıyor ayrıca göz kapağım yok gibi, bunda kilonun da etkisi vardır tabi.. yine de bir çok lens kullandım, en azından o anlamsız kahverengi gözlerimden daha iyiler, şimdi elegance sky blu kullanıyorum ama nerdeyse 2 senedir çoğu kişi kendi göz rengim sandı, aşırı lens olduğu belli halbuyse.. sıkıldım.. soloticayı duydum sizlerden 2 gündür... beni kişisel olarak daha da bilinçlendirmenizi istiyorum mümkünse, solotica pahalı ama almak istiyorum, yine mavi olsun isterim ama elegance nin sky blu tonunu ve yapaylığını bilenler ne olur yazsın bana..SİZCE HANGİ MAVİ BENİ DOĞALLIĞIYLA DAHA MEMNUN EDER? Buradan da sipariş vermek isterim. sevgiler..

bu arada saçlarım koyu kahve, buğday tenliyim..gözlerimi büyük göstermek için kalem rimel vs. makyaj ürünleri kullanmak durumundayım sürekli.. koyu çevreli makyaja da uyabilecek, çok sibirya kurdu olmadan öyle çok açık tonlar yani, mavi lens önermenizi istiyorum.. cevaplarsanız memnun olacağım.

merhaba canim, mavi tonlarini tercih ediyorsan topazio olabilir, azul olabilir (yalniz mavisi biraz yogun), grafite olabilir.. ice olabilir gozlerin koyu kahve ise eger. gecmis sayfalara bakarsan cok resim paylasildi oradan fikir sahibi olabilirsin renklerle ilgili.

evet çok resim paylaşılmış ama ben emin olamıyorum solotica almak istiyorum ama deneme yok, resimler sürekli değişkenlik gösteriyor. o kadar para verilecek, tek şansım var, olmazsa lens gözüme ne atabilirim ne takabilirim.. resimler çok değişken... koyu kahvede gözü de çok küçük göstermeyecek hangi maviyi kullanmalıyım, ne olur karar vermemde yardımcı olun arkadaşlar... çok seçenek olduğunu biliyorum ama en güzeli hangisi?

merhaba kızlarr arkadaşım bana dogum gunu hediyesı olarak solotica gri-lens almıstı resim net degıl tam ama belkı fıkır olur dıye sızınle paylasım dedim... tam yerleşmemişti göz bebegıme ya da ben ılk kullandım ıcın zorlandım bılmıyorum işte bu

muhteşem olmuşşşşş güle güle güzel günlerde kullanın..

gozu kucuk gostermesin diyorsan hidrocor serisinden uzak durmalisin yalniz o da en rahat seri onu belirteyim de.
hidrocharme veya natural colors serilerine bakabilirsin. natural colors topazio mesela, youtube'a girip solotica topazio yazarsan orada koyu kahve uzerine topazio videolari cikiyor.
hidrocharme ice veya grafite icin de ayni seyi yapip youtube'dan bakabilirsin.
youtube diyorum cunku en iyi fikri bence orasi veriyor. resimlerde isiktan flastan degisik cikabiliyor ama videoda oldugu gibi gozukuyor. ben genelde alacagim lensin videolarini izlerim once. sana da tavsiye ediyorum.

gerçek göz rengi çık kahverengidir luthenin:)

bir de solotica lens nerden sipariş verebilirim? detaylı bir bilgi alabilir miyim? oraya buraya tıklamaktan başım döndü çünkü!

sahibinden comda girip arama butonuna solotica diye yazdırıp arattırsanız solotica ilanlarını görürsünüz:)

çok teşekkür ederim arkadaşım... videoları izleyeceğim,, sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…