- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.101
çok güzel olmuş, çok yakışmış... en sonunda son zamanlarda cor mel alan birinden net bir fotoğraf görebildim.. Serisi nedir bu cor mellerin acaba?
Arzu Hanım ben de bunların aynısından istiyorum :) Sizden alacağım lensleri.. Ancak daha önce internet alışverişi yapmadım. Ptt kargo kapıda ödeme ile gönderiyorsunuz sanırım ama mesela siz bugün kargoya verince kaç gün içinde gelir, nasıl aldığımız zaman ödeme yapıyoruz, ve de taksit nasıl oluyor? Beni biraz aydınlatabilir misiniz rica etsem, çünkü ben de bu haftaiçi almayı düşünüyorum. Ama luthien dekilerden isttiyorum :) Şimdiden teşekkürler.[/QUO
Evt luthenin mellerinin aynısından elimde var mail adresim soloticacenter@hotmail.com tel 05079235960 kapıda ödeme yapabilirsiniz lensi alırken şu an meller kampanyada 150 tl bir çift orjinal defosuz solotica lensleri kapıda alırken ödeme yapabilirsiniz 1-2 günde size ulaşıyor:)
Merhaba Arzu hanımben de luthienin mellerinden istiyorum elinizde var mıdır acaba?aynı lote aynı val.
merhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerimbugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim
benden haber ve resim bekleyen arkadaslar vardi akmis makyajimin daginik sacimin kusuruna bakmazsaniz ilk cektigim resimleri paylasayim :)
Eki Görüntüle 451685 Eki Görüntüle 451688
inanılmaz doğal mükemmel ötesi durmuş lenslerin maşallah cnmbenim
bu kadar doğal gerçekten farksız bir lens görmedim,tenine yüzüne uyum sağlamış,kendi göz rengin gibi,valla hasta kaldım lenslerine bitanem güle güle kullan
bu arada saçlarım koyu kahve, buğday tenliyim..gözlerimi büyük göstermek için kalem rimel vs. makyaj ürünleri kullanmak durumundayım sürekli.. koyu çevreli makyaja da uyabilecek, çok sibirya kurdu olmadan öyle çok açık tonlar yani, mavi lens önermenizi istiyorum.. cevaplarsanız memnun olacağım.
bir de solotica lens nerden sipariş verebilirim? detaylı bir bilgi alabilir miyim? oraya buraya tıklamaktan başım döndü çünkü!
merhaba bende hidrocharm mel almak isterim ucretini ve kacgunde elıme gecer ögrenmek ısterim
merhaba arkadaslar,
2 aydir bekledigim fxeyes lenslerim bugun elime ulasti. buyuk ihtimalle kalin ve rahatsiz edici olacagini zannettigim lensler cuk diye oturdu ve cok rahat. cunku benim ilk kez kendi goz olcume gore bir lensim oldu, ne rahatlikmis. goz kirpinca hareket etmeyen cuk diye oturan ilk lenslerimbugun de ilk gun olmasina ragmen sabahtan beri evin icinde onlarla geziyorum henuz rahatsiz etmedi - benim icin en onemli kriter buydu zaten.
birkac resim cektim, yarin daha duzgun bir makyajla birkac resim daha cekecegim ondan sonra da album yaparim oradan bakabilirsiniz. inanilmaz memnunum, cok asiri ayrinti var boyamasinda ve rengi tam istedigim gibi tutturmuslar az once onlara da email attim tesekkur icin. onca paraya ve de beklemeye degdi yani sukurler olsun. bundan sonra artik soloticanin oldugum kadar oranin da mudavimiyim sanirim
benden haber ve resim bekleyen arkadaslar vardi akmis makyajimin daginik sacimin kusuruna bakmazsaniz ilk cektigim resimleri paylasayim :)
Eki Görüntüle 451685 Eki Görüntüle 451688
evet çok resim paylaşılmış ama ben emin olamıyorum solotica almak istiyorum ama deneme yok, resimler sürekli değişkenlik gösteriyor. o kadar para verilecek, tek şansım var, olmazsa lens gözüme ne atabilirim ne takabilirim.. resimler çok değişken... koyu kahvede gözü de çok küçük göstermeyecek hangi maviyi kullanmalıyım, ne olur karar vermemde yardımcı olun arkadaşlar... çok seçenek olduğunu biliyorum ama en güzeli hangisi?
bunları çok sevdiiim.Gerçek göz rengi nedir? ben de buğday tenli ve sarı saçlıyım.Daha önce freshlook gri kullandım fakat yanlardan balık gözü gibi durduğu için memnun kalmadım.Renk olarak fena değildi tabi ki.yardımcı olursanız kendime daha doğal yeşil tonlarında bu tip bir lens seçmek istiyorum
bir de solotica lens nerden sipariş verebilirim? detaylı bir bilgi alabilir miyim? oraya buraya tıklamaktan başım döndü çünkü!
gozu kucuk gostermesin diyorsan hidrocor serisinden uzak durmalisin yalniz o da en rahat seri onu belirteyim de.
hidrocharme veya natural colors serilerine bakabilirsin. natural colors topazio mesela, youtube'a girip solotica topazio yazarsan orada koyu kahve uzerine topazio videolari cikiyor.
hidrocharme ice veya grafite icin de ayni seyi yapip youtube'dan bakabilirsin.
youtube diyorum cunku en iyi fikri bence orasi veriyor. resimlerde isiktan flastan degisik cikabiliyor ama videoda oldugu gibi gozukuyor. ben genelde alacagim lensin videolarini izlerim once. sana da tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?