- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.121
çok teşekkür ederim arkadaşım... videoları izleyeceğim,, sağol
son bir şey daha arkadaşlar, bu verde marine nasıl bir renktir, kimseden duymuyorum, kahverengi gözde nasıl duruyor? önerilmemesinin nedeni nedir? o da mavi mesela değil mi?
tam mavi degil de mavi yesil arasi diyelim. daha cok yesile donuk bence, o yuzden o renkten bahsetmemistim ama guzel bir renk onu da dusunebilirsin
Eki Görüntüle 455589 Eki Görüntüle 455590 Eki Görüntüle 455591 Eki Görüntüle 455592
Eki Görüntüle 444844 Eki Görüntüle 444845 yeni seri mel kızlar söz verdiğim gibi ekledim ...rengi çok açık durmasada doğallık ve renk konusunda süper gerçekten...
çok teşekkür ederim. Arzu hanım a topazio siparişi verdim, perşembe elimde olacak sanırım :) görüşmek üzere.
fotoğraf paylaşır mısın eline ulaşınca
mceksınaynı anda oldu düşünme aşamasındydık ikimzde bende ice siparişi v erdm yrn elmde :)
Kızlar bişi sormak istiyorum aylık hidrocor mel varmı acaba ? birde yıllığa göre dahamı koyu yoksa aynımı renk tonları ?
Eki Görüntüle 457535
kızlar ice fotoğrafı ekliyorum diğer lenslerle kalitesi gerçekten mukayese edilemez teşekkürler arzu hanım
(teşekkürler trulym)
Eki Görüntüle 457535
kızlar ice fotoğrafı ekliyorum diğer lenslerle kalitesi gerçekten mukayese edilemez teşekkürler arzu hanım
(teşekkürler trulym)
merhaba barbie hıdrocor serisinin aylık modeli yoktur canım sadece yıllık modeli vardır aylıklar nc serisinden çıkmıştır numarasızdır sadece 4 renkde vardır diğer renklerde yoktur ve solflex diye geçerler
arzu hanım aldıgım ice lensi sağ gözde acayip kayıyor göz kapagının altına kadar resmen ne yapıcam iki gözüm iki çeşme aglıyorum takamıcak derecede napıcam ben :'(
Eki Görüntüle 457535
(teşekkürler trulym)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?