Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

son bir şey daha arkadaşlar, bu verde marine nasıl bir renktir, kimseden duymuyorum, kahverengi gözde nasıl duruyor? önerilmemesinin nedeni nedir? o da mavi mesela değil mi?

son bir şey daha arkadaşlar, bu verde marine nasıl bir renktir, kimseden duymuyorum, kahverengi gözde nasıl duruyor? önerilmemesinin nedeni nedir? o da mavi mesela değil mi?

tam mavi degil de mavi yesil arasi diyelim. daha cok yesile donuk bence, o yuzden o renkten bahsetmemistim ama guzel bir renk onu da dusunebilirsin

kızlar solflex mel aldım çoooooooooook doğal durdu ve rengini çoooooooooook beğendim burdanda arzucuğuma çok teşekkür ediyorum en yakın zamanda resimlerini yükleyeceğim...
solflexlerin rengi tam bana göre olduğu için bir buçuk ay önce arzucuğumdan alıp bir-iki defadan fazla kullanmadığım henüz sıfır gibi olan yıllık nc mellerimi satmak istiyorum isteyenler bana özelden ulaşabilirler...150ye vereceğim çünkü çok yeni ve kullanılmadı 50 tl zararım olcak zaten :) almak isteyenler kaçırmasın yıllık melinde çok doğal ve güzel bir rengi var hatta bundan önceki mesajlarımda rengini ne kadar beğendiğimden ve doğallığından bahsetmiştim ancak artık onlara ihtiyacım kalmadı bu yüzden bende kalmasına gerek yok :)

Kızlar bişi sormak istiyorum aylık hidrocor mel varmı acaba ? birde yıllığa göre dahamı koyu yoksa aynımı renk tonları ?

Arkadaşlar çok acil 2016 seri quartzo alıp resimleri olan varsa benimle pylaşablrmi ltfen çok acil arkadşlarım!

Kızlar bişi sormak istiyorum aylık hidrocor mel varmı acaba ? birde yıllığa göre dahamı koyu yoksa aynımı renk tonları ?

merhaba barbie hıdrocor serisinin aylık modeli yoktur canım sadece yıllık modeli vardır aylıklar nc serisinden çıkmıştır numarasızdır sadece 4 renkde vardır diğer renklerde yoktur ve solflex diye geçerler

kızlar ice fotoğrafı ekliyorum diğer lenslerle kalitesi gerçekten mukayese edilemez teşekkürler arzu hanım
(teşekkürler trulym )

arzu hanım aldıgım ice lensi sağ gözde acayip kayıyor göz kapagının altına kadar resmen ne yapıcam iki gözüm iki çeşme aglıyorum takamıcak derecede napıcam ben :'(

Eki Görüntüle 457535

kızlar ice fotoğrafı ekliyorum diğer lenslerle kalitesi gerçekten mukayese edilemez teşekkürler arzu hanım
(teşekkürler trulym )

ne kadar doğal ve koyu durmuş, çok beğendim. kendi göz renginiz koyu kahve mi?
tam bir şeye karar veriyorum, bambaşka bir resim geliyor fikrim değişiyor. resimdeki kadar koyu duruyor mu gözünüzde?
mümkünse başka resimler de ekleyebilir misiniz, daha uzaktan ve doğal ışıkta mesela?
böyle koyu duruyorsa ice düşünebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…