Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Mariahcım enfes güzellikde bir renk olmuş biliyorsunuz seçerek gönderdim size ton çok harika.:)ama dün telefonlada konuşurken söylemiştim göz degerleriniz 13.00 müş soloticalar 14.2 nc lerin size olmayacagını hıdrocorun bile garantisini vermeyeceğimi soloticaların göz bc değerlerinize uymadıgını söylemiştim nc serisi quartzo düşünüyordunuz vazgeçmenizi önermiştim hatta hıdrocorda olmassa soloticaları hiç kullanamayacağınızı söyledim hepsini telefonda konuştuk biliyorsunuz umarım zamanla gözünüze oturur ki bir çok kişinin zamanla oturuyor her nekadar çapına uymasada göz zamanla lensin şeklini alıyor zamanla takın ben inanıyorum oturacak moralinizi bozmayın renk muhteşem kaynaşmış inanılmaz güzel güle güle kullanın..
truly arkadaşımızında söylediği gibi ters takmışda olabilirsiniz o zamanda kayar soloticaların tersi yüzü var çünkü

Son düzenleme:
evet vetmancığım lens harika renkte ben çok beğendim soloticanın kalitesi başka lenste de yok hyr ters tarafını biliyorum düz taktığıma eminim defalarca yer degiştirdim her iki tarafıylada takdım ama değişme olmadı sağ göz kayıyor kaymasını asla sorun etmem ama gözüm kaydıgını hissediyo ve rahatsız oluyorum umarım dediğin gibi düzelir moralman yerlerdeyim o kdr çok begendimki lensi ama kayıyo işte bu yüsdende şuan takamıyorum dursun brs losyonda inş düzelir umuduyla : (

truly ters değil canım düz yinede degişim yok canım ya göz ölçümlerimiz aynı hidrocor serisi sende kayma yapıyomu sen hiç şikayetçi olmadıgına göre kaymıyo ama bende neden böyle

gözlerim koyu kahve soran arkadaş renkde aynen koyu duruyo bu şekilde duruyo işte güzel yani bence en iyi renk ice öneriyorum ama işte brs bende kayıyo umarım kmsede olmaz

arzu hanım...bu seriden elinizde nc mel varmı...bırde kızın gözleri cok mu acık bılgınız varmı...benım koyu kahve gozum...sızın goz rengınız gıbı aynı..aynen boyle durmasını ıstıyorum...sızden nc mel almıstım 2 yıl once o zaman tam ıstedıgım gıbıydı renk...daha sonra koyulastı alamadım işte

arzucum kayma BC ile ilgili biliyorsun. arkadasin goz olcumleri benimki ile ayni cikmisti, yani sorun olmamasi lazimdi, belki lenste bir hata olabilir diye dusunuyorum. zaten teki kayiyormus. firmaya haber verirseniz belki posta ucretini karsilarlar degisim icin, veya yenisini yollayabilirler. bilemiyorum nasil yapiyor solotica bu degisim olaylarini..

canim, yukarida dedigim gibi sadece sag tarafin kaymasi (duz taktigina da eminsen) fabrikasyon hatasi olabilecegini gosteriyor bence. normalde hidrocor benim en rahat ettigim seri, kayma olmamali hic :44:

evet bebegim ama alışır dedi arzu hanım göz şeklini alır fln dedi umarım düzelicek btnem saol yardımların için trulym

:126:arzu hanim lensleri sizmi yapiyorsunuz lens alacagim sitede yorumlari gördüm lütfen benimle temasa gecermisiniz nasil alacagim nasil ödeme oluyor arzu bloguna girdim ödeme ile ilgili bisey göremedim napam gerektigini söyleye bilirmisiniz anlata bilirmisiniz :126:tesekkürler

Benimde topaziolarımda tek göz kaymıştı ve rahatsız ediyordu.Ancak zamanla göze oturdu o problem tamamen ortadan kalkmıştı.Sizinkilerde zamanla düzelebilir

mariah1 canım senin aldığın ice tam olarak hangi seri ?
çooook güzel olmuş
benimde tam istediğim mavi bu renk

Eki Görüntüle 458805
Eki Görüntüle 458806
solflex sanki daha geniş gibi nc serisinde ama bence hare çok güzel olmuş cristalde

evt zaten cristalin hareli olmasını istiyordu bir çok kişi hareli hıdrocharm cristal solflexlerde gerçekleşti bilmeyenler için yazıyorum orjinal soloticaların solflex solotica diye aylık modelleri var 3 aylık you tube da bol bol videoları mevcut::

mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com ayrıca sahibinden com sitesine girip solotica diyerek yazdırıp arattırınca solotica ilanlarım çıkıyor oradanda mesaj gönderebilirsiniz :)

solflex cristal Quartzonunda doğalı çok güzel belli yanlız taşma yaparmı biraz geniş gibi.Solflex melin haresinin kalınlığı nc ile charme arası

Kızlar selam dün sevgili Arzu hanımdan aldığım quartzolarım bu arada kendi gözlerim oldukça koyu kahverengi

Eklentiler

• $quartzo1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar selam dün sevgili Arzu hanımdan aldığım quartzolarım bu arada kendi gözlerim oldukça koyu kahverengi

bu ne renk oluyo acik mavi istiyorum yilik istiyorum sen aylikmi aldin cok dogal .. bence arzu hanimi kizlar kaciralim karsliginda bütün renkli lenslerden isteyelimbir düsün hemen kestirip atmayin haberlerde flas flas bir ilk oluyor sayin seyirciler fidye olarak lens istediler hahayttt:86:

Son düzenleme:
:2:[video=youtube;WAEP1-yJq9Q]http://www.youtube.com/watch?v=WAEP1-yJq9Q&feature=related[/video]
acik mavi istiyorum böyle dogal olsun istiyorum yillik olsun istiyorum batma olmasin istiyorum cok seymi istiyorum

Son düzenleme:

Ya bu mesajları görmesem iyi olacak sanırım .

Kafam karmakarışık zaten bir daha quartzo - topazio çatışması yaşamak istemiyorum

Renk harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…