- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.161
Kızlar selam dün sevgili Arzu hanımdan aldığım quartzolarım bu arada kendi gözlerim oldukça koyu kahverengi
Arkadaşlar uzun bi araştırmadan sonra quartzodan vazgeçip solotica topazio almaya karar verdim.Kendi gözlerim koyu kahve.Nasıl durur sizce?
Bunlar da freshlook grey lenslerim.Bu renk ve markayı almak isteyen olursa fikir vermesi açısından yükledim.
http://i.imgur.com/mshFy.jpg
sen eklemedin maykıl almadınmı perşembe geliyo diyordun yanılmıyorsam
Kızlaar bir şey sormam gerek
Lenslerle denize , havuza girsek bir şey olur mu ? :26::26:
valla yüzünü gözünü suya dokundurmazsan sorun olmaz canım.. ama yüzüp dalıcaksan filan büyük ihtimalle denizin serin sularında kaybolur lenslerin :)) tuzlu suyla gözlerin yanabilir, deniz suyu lensin yapısına da zarar verebilir ayrıca..
Kızlaar bir şey sormam gerek
Lenslerle denize , havuza girsek bir şey olur mu ? :26::26:
valla yüzünü gözünü suya dokundurmazsan sorun olmaz canım.. ama yüzüp dalıcaksan filan büyük ihtimalle denizin serin sularında kaybolur lenslerin :)) tuzlu suyla gözlerin yanabilir, deniz suyu lensin yapısına da zarar verebilir ayrıca..
Saçmalamışım ya o nasıl soruAklımdaki soru şöyleydi lensle göz arasına kum falan kaçar mı acaba ya ne olur ki ?
Bagetchiii teşekkür ederimm
Saçmalamışım ya o nasıl soruAklımdaki soru şöyleydi lensle göz arasına kum falan kaçar mı acaba ya ne olur ki ?
Bagetchiii teşekkür ederimm
estf. şekerim..ben bikaç defa sahilde lensle bulundum, bi sıkıntı olmadı ama sahilden sahile de fark var tabii.. kum fırtınası varsa sakat..kum filan kaçsa batar zati anlarsın..sen her ihtimale karşı solüsyon, lens kabı ve küçük bi ayna yanında bulundur..batma filan olursa, çıkarır iki tur solüsyonla çitilersin ehehe..
estf. şekerim..ben bikaç defa sahilde lensle bulundum, bi sıkıntı olmadı ama sahilden sahile de fark var tabii.. kum fırtınası varsa sakat..kum filan kaçsa batar zati anlarsın..sen her ihtimale karşı solüsyon, lens kabı ve küçük bi ayna yanında bulundur..batma filan olursa, çıkarır iki tur solüsyonla çitilersin ehehe..
Hihihi çitilerim tabii :82:
Aman Allah korusun az önce baktım bir yerlere falan kör etmeye kadar yolu varmış . Kum fırtınası falan olmayacağına göre evet ya takabilirim
Kızlar selam dün sevgili Arzu hanımdan aldığım quartzolarım bu arada kendi gözlerim oldukça koyu kahverengi
:2:[video=youtube;WAEP1-yJq9Q]http://www.youtube.com/watch?v=WAEP1-yJq9Q&feature=related[/video]
acik mavi istiyorum böyle dogal olsun istiyorum yillik olsun istiyorum batma olmasin istiyorum cok seymi istiyorum
QUOTE=vetman10;25441170]denizciğim harika durmuşlar quartzolar
sevgili anzerbali:)canım bu renkden hıdrocor ıce daha güzel duruyor ıcea benziyor:)
favori rengim marinedir charme mı cor mu karar veremedim yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?