Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadşlar hidrocharm mel ile esmeralda arasında arasında kaldım hangisini önerirsniz? yeşil istiuyorum..

[video=youtube;5kZT4IXfcNU]http://www.youtube.com/watch?v=5kZT4IXfcNU&feature=player_embedded[/video]

solotica hidrosummer rengi nasil cokmu acik cirtlakmi bu seri ...yllikmi bu nasil azul olyor ya

Son düzenleme:
Gözleriniz çok açık kahve değil sanırım gün ışığında yakından görenlerin fikri nasıl.Bir de makyaj yapan birimisin makyajsız soluk duruyor musun

evet gözlerim açık kahve değil koyu sayılır ... Makyaj yapıyorum beklediğim kadar gözümün rengini açmadı ama doğallık açısından güzel makyajsiz çok hoş durmuyor dediğin gibi soluk duruyor. Ama ben cor meli çok merak ediyordum genede güzel hafif değişim isteyenler için daha sonra yogun makyajla kullandıgım bir gun o sekilde de resim eklerim...

teşekkürler BARBİE aynı sıkıntıdan korktuğum için cor melden uzak durdum ancak benim gözüm senden 2 tık açık sanırım.Ama bence soloticanın en doğal rengi cor mel dir.Ben verde marine cor alıcam sanırım güneşte çok açık duruyor ama ev ortamında hem canlı hem de doğal bir renk denemiş biri olarak söylüyorum

merhabalar barbie inanılmaz doğal bir görüntü yakalamış hıdrocor mellerin çok güzel sağlıkla kullan canımcım:)
teşekkür ederim vetamancım ilgin alakan ve bu güzel lensleri bize sunduğun için daha sonra başka renkleride düşüneceğim

berrycm rica ederim .. bende çok merak ediyorum cor verde marine resim eklersen daha sonra çok sevinirim veya gozu benm gibi koyu kahve olupta cor verde marine kullanan arkadaşlar varsa resim paylaşırlarsa cok sevınırım

core- charm- natural serisi içerisinde koyu kahve gözde en doğal durabilecek mawi hangisidir?
Konuya hakim olan arkadaslar cewap werirlerse mutlu olurum :/

core- charm- natural serisi içerisinde koyu kahve gözde en doğal durabilecek mawi hangisidir?
Konuya hakim olan arkadaslar cewap werirlerse mutlu olurum :/

benim bir arkadaşım cor grafite kullanıyordu. burnunun dibine girmedikçe lens olduğunu anlamak mümkün değildi. Azul güzel bir mavi ama doğal bir mavi değil o yüzden bence cor grafite denemelisin. Ama gözlerin benimki gibi çok koyu neredeyse siyahsa natural serisini düşünmelisin.

kızlar cor mellerimin rengini açmak istiyorum hangi solusyon rengini belirgin bi şekilde açar? birde rengini hafif griye çevirebilen bi solüsyon varmı ?

kızlar cor mellerimin rengini açmak istiyorum hangi solusyon rengini belirgin bi şekilde açar? birde rengini hafif griye çevirebilen bi solüsyon varmı ?

all in the one light veya euro soft 2 ton açar bu ikisinden birini kullan

all in the one light veya euro soft 2 ton açar bu ikisinden birini kullan

CANIM ZATEN all in the on light kullanıyorum 2 hafta oldu lensleri alalı ama renk hala aynı ne açılldı ne değişti :s birde ben biraz lensin yeşilliğini almasını ıstıyorum hangisi daha cok rengini degıstırır acaba canım ?

Hmmm tsk ederim :) natural den sipariş veriorum o zaman :) Çok mersiii

Selam arkadaslar.. Bende solotico hidrocor mel aldim, benim sorum nasil kullanacagim bunlari? hayatimda hic lens kullanmadim, ve kullanma kilavuz portekizce ve birsey anlasilmiyor. Lütfen bana yardimci olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…