- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.181
Gözleriniz çok açık kahve değil sanırım gün ışığında yakından görenlerin fikri nasıl.Bir de makyaj yapan birimisin makyajsız soluk duruyor musunsevgili vetman dan aldığım cor mellerim merak edenlere fikir olur umarım :)Eki Görüntüle 464715
Gözleriniz çok açık kahve değil sanırım gün ışığında yakından görenlerin fikri nasıl.Bir de makyaj yapan birimisin makyajsız soluk duruyor musun
sevgili vetman dan aldığım cor mellerim merak edenlere fikir olur umarım :)Eki Görüntüle 464715
teşekkür ederim vetamancım ilgin alakan ve bu güzel lensleri bize sunduğun için daha sonra başka renkleride düşüneceğimmerhabalar barbie inanılmaz doğal bir görüntü yakalamış hıdrocor mellerin çok güzel sağlıkla kullan canımcım:)
teşekkürler BARBİE aynı sıkıntıdan korktuğum için cor melden uzak durdum ancak benim gözüm senden 2 tık açık sanırım.Ama bence soloticanın en doğal rengi cor mel dir.Ben verde marine cor alıcam sanırım güneşte çok açık duruyor ama ev ortamında hem canlı hem de doğal bir renk denemiş biri olarak söylüyorum
core- charm- natural serisi içerisinde koyu kahve gözde en doğal durabilecek mawi hangisidir?
Konuya hakim olan arkadaslar cewap werirlerse mutlu olurum :/
kızlar cor mellerimin rengini açmak istiyorum hangi solusyon rengini belirgin bi şekilde açar? birde rengini hafif griye çevirebilen bi solüsyon varmı ?
Eki Görüntüle 465723
esmeralda bu topikteki nadir esmeralda tutkunlarından biriydim
buda charme mel
Eki Görüntüle 465724
all in the one light veya euro soft 2 ton açar bu ikisinden birini kullan
benim bir arkadaşım cor grafite kullanıyordu. burnunun dibine girmedikçe lens olduğunu anlamak mümkün değildi. Azul güzel bir mavi ama doğal bir mavi değil o yüzden bence cor grafite denemelisin. Ama gözlerin benimki gibi çok koyu neredeyse siyahsa natural serisini düşünmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?