Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar 2 yıldır hidrocor mel kullanıodum çarsamba günü hıdrocharm icelerimin sparişini verdim vetmancıgıma şuan kargoda heycnla beklıorm bakalıum nası olcak

kızlar 2 yıldır hidrocor mel kullanıodum çarsamba günü hıdrocharm icelerimin sparişini verdim vetmancıgıma şuan kargoda heycnla beklıorm bakalıum nası olcak

güle güle kullan cnm

gelince resim bekliyoruuuuz :)

arzu hanımcım, ben bu iceminleri anlaamadım . mavimi yesilmi belli olmuor sanki. biraz sans işimi acaba.

ben ilk topazilarımı 2008 de almışım. ilk 2 lensim muhesemdi. ama son aldıgım lens ve başkalarının renklerini gördkçe sanki epece bir degişim var . mesela yeşilimsi hali yok sanki. ortadaki sarı boyaması degişmiş gibi. qoartzoların yeşille alakası yok. kafam çok karıştı. mariah diye bir arkadaş 3 alık almış. onun topazları çok güzel. çeken makinelerdenmi acaba digerleri öle görünüyor. arayıp meşgul etmek istemedigim için burada yazıyyorum. halledelim bugn sipariş işini zor durumdaım

Son düzenleme:
nc cristal kullanan arkadaşlar yeni seri fotoğraflardan ekleyebilir mi rica etsem.
sipariş vereceğim nc quartzo-nc cristal arasında kaldım

sagol canım şimdi oldu. böle olmasını isiordum. peki sen topazio kullandınmı. ikisini birden alsam çokmu birbirine yakın renkler olur die korkuorum.

charm ocre ,cok dogal ve cok hos bi rengi var

Eklentiler

• $DSC05461.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC05459.webp
    704 bayt · Görüntüleme: 55
  • $DSC05448.webp
    858 bayt · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…