Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yada şöle sorayım. iki lens alacak olsanız topaz-ice mı quartzo-ice mı alırdı nız.

ben bundan once hep mel kullandım topaz ve ıce ikilemesi bendede olmustu ve gozumu kapadım ıceyı aldım gıttı çok begendım ama hala topaz nasıl olur acaaba demiyo deilim

Kabi var.. Hangi marka solusyon almaliyim? ve baska birsey gereklimi solusyondan haric.. Bir sorum daha var.. Lensleri siseden kaba cikarirken, icindeki suyu kullanabilirmiyim yada?

Ben opti-free kullaniyorum cok memnunum size de onu tavsiye ederim, bazi solusyonlar cok iyi temizleyemiyor veya batma yapabiliyor o yuzden iyi secmek lazim solusyonu.
Evet lensleri kaba cikarirken icindeki suyu o seferlik kullanabilirsiniz ama hemen solusyon almaniz lazim lensi takip cikardiginizda temiz solusyona koymalisiniz cunku ayni suyu kullanmak olmaz.

cok hos durmus cok begendm arzu ablacm yenı serı cor mel bu ton gbımı daha mı yesıle donuk ?
yeni seri cor melde böyle daha çok yeşile yakın meller zaten hıdrocor mel ile ocre ton olarak yakın hıdrocor ocre ela duruyor hıdrocor mel ise daha yeşil
arzu gerçekten hoş olmuş yeni serimi böyle geldi bir de cor melin tonu koyumu bu aralar

berycim koyu değil hıdrocor meller daha yeşil duruyor eskiye nazaran:=)

kızlar yeni aldığım solflex 3 aylık mel ve yıllık mellerimi satıyorum ikiside yeni... solflexi haziran sonu gibi aldım rengi tam istediğim gibi ancak çapı büyük geliyor yoksa kesinlikle satmazdım yıllığa göre daha açık bi yeşili var ...almak isteyen özelden ulaşsın bana ...Yıllık mellerimide ıcemınt almak istediğim için satıyorum ikisininde rengi muhteşem ne kadar begendiğimi aldığımda yazmıştım zaten buraya ancak daha açık bi renk istediğimden satıyorum şu an özelden ulaşırsanız maillede görüşebiliriz..

buda daha önce eklediğim yıllık nc mellerim almak isteyen olursa özelden ulaşsın bana ...

bunlarda mellerle ilgili satmayı düşünmeden önce yazdıklarım ...Solflexin rengi resimdekinden en az 2-3 ton daha açıık duruyor çapı büyük gelmese kesinlikle satmam yıllıklarıda ıcemınt alacağım için satıyorum yoksa çok doğal duruyor ...

yıllık mellerin bendeki duruşu önceki sayfalarda mevcut kızlar yukarda çıkmamış :/

Son düzenleme:
evet kızlar dayanamadım ve lens kolleksiyonuma yeni bir renk daha katmaya karar verdim
arzucuğuma charme ice sipariş ettim
yarın elimde olacaklar
burda alanların resimlerine bayılmıştım
bakalım bende nasıl duracaklar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…