- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.221
yada şöle sorayım. iki lens alacak olsanız topaz-ice mı quartzo-ice mı alırdı nız.
yeni seri çok hoş bende ocre mel gibi durmuştu bal rengiyle alakası yoktu:44:
lens solusyonu almaniz gerek ve de lens kabi - eger yoksa.
Kabi var.. Hangi marka solusyon almaliyim? ve baska birsey gereklimi solusyondan haric.. Bir sorum daha var.. Lensleri siseden kaba cikarirken, icindeki suyu kullanabilirmiyim yada?
cok hos durmus cok begendm arzu ablacm yenı serı cor mel bu ton gbımı daha mı yesıle donuk ?Eki Görüntüle 469815
ela açık kahverengi bal rengi arası bir tonda duruyor hıdrocor ocre siyah gözü açıyor:)
charm ocre ,cok dogal ve cok hos bi rengi var
yeni seri cor melde böyle daha çok yeşile yakın meller zaten hıdrocor mel ile ocre ton olarak yakın hıdrocor ocre ela duruyor hıdrocor mel ise daha yeşilcok hos durmus cok begendm arzu ablacm yenı serı cor mel bu ton gbımı daha mı yesıle donuk ?
arzu gerçekten hoş olmuş yeni serimi böyle geldi bir de cor melin tonu koyumu bu aralar
arzu hanım, cherme ice istiyorum, numaralarım sizde mevcut. hesap bilgilerinizi bekliorum.
buda daha önce eklediğim yıllık nc mellerim almak isteyen olursa özelden ulaşsın bana ...
kızlar solflex mel aldım çoooooooooook doğal durdu ve rengini çoooooooooook beğendim burdanda arzucuğuma çok teşekkür ediyorum en yakın zamanda resimlerini yükleyeceğim...
solflexlerin rengi tam bana göre olduğu için bir buçuk ay önce arzucuğumdan alıp bir-iki defadan fazla kullanmadığım henüz sıfır gibi olan yıllık nc mellerimi satmak istiyorum isteyenler bana özelden ulaşabilirler...150ye vereceğim çünkü çok yeni ve kullanılmadı 50 tl zararım olcak zaten :) almak isteyenler kaçırmasın yıllık melinde çok doğal ve güzel bir rengi var hatta bundan önceki mesajlarımda rengini ne kadar beğendiğimden ve doğallığından bahsetmiştim ancak artık onlara ihtiyacım kalmadı bu yüzden bende kalmasına gerek yok :)
yalnız bu hanımın gözleri kendiliğinden hareli sanırım. yoksa cristal'de bu kadar belirgin ve yeşil bir hare yok gördüğüm kadarıyla. lensi takınca kendi haresi de alttan desteklemiş lensin haresini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?