- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.241
evet kızlar dayanamadım ve lens kolleksiyonuma yeni bir renk daha katmaya karar verdim
arzucuğuma charme ice sipariş ettim
yarın elimde olacaklar
burda alanların resimlerine bayılmıştım
bakalım bende nasıl duracaklar :26:
canım gözlern ne renk acaba ?
cnm bu gun ışıgında duruşu bnde bayıldm gozlerm kucuk oldugu için büyükte gösterdı göz rengım koyu kahve evetofff çok yakışmış
rengine bayıldım
jigly senin göz rengin koyu kahvemiydi
birde gün ışığında bunlar sibirya kurdu gibi duruyormu merak ediyorum
cnm bu gun ışıgında duruşu bnde bayıldm gozlerm kucuk oldugu için büyükte gösterdı göz rengım koyu kahve evet
anladm canm bende öle görmustum ve charme ıce dusunmustm ınsallah yakısır :)benim gözlerimin rengi koyu kahve canım
bende merak ediyorum yakışacakmı
tek korkum sibirya kurdu gibi durması
ancak daha birkaç gün önce alanların gözlerine çok yakışmış ve açık durmamıştı
arzuyada sordum durmaz dedi
bakalım hepsinin cevabı yarına..
sevgili vetman charm icelarimin rengi cok acildi koyulastirmak icin hangi solusyonda bekletmeliyim
ezginaz sen ne zaman almıştın ice larını
şimdi içime şüphe düştü
umarım çok açık olmamışlardır
birde lenslerin solüsyonda beklediğinde açılcığını biliyorum ama koyulaştıracak solüsyon varmıdır hiç duymadım
cnm bu gun ışıgında duruşu bnde bayıldm gozlerm kucuk oldugu için büyükte gösterdı göz rengım koyu kahve evet
evet kızlar dayanamadım ve lens kolleksiyonuma yeni bir renk daha katmaya karar verdim
arzucuğuma charme ice sipariş ettim
yarın elimde olacaklar
burda alanların resimlerine bayılmıştım
bakalım bende nasıl duracaklar :26:
eski seri charme ocre bende böyle durmuştu amber tonunu yakalayabilirmiyim yeni seri de bulanık yeşil gri istemiyorum çünküEki Görüntüle 471718
size göre sağ ocre sol mel alttaki foto da ise istediğim ton, charme da buna yakın ton elde edermiyim acep arzucum
Eki Görüntüle 471719
sevgili vetman, fatura göndermişsin bana ulaştı, çok teşekkürler,
sevgili vetman charm icelarimin rengi cok acildi koyulastirmak icin hangi solusyonda bekletmeliyim
kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Eki Görüntüle 472457
vetman merhaba! charme ocre ye karar verdim ama gözlerim küçük ve göz çapımda 8.6 b&l da enazından 8.6 kullanıyorum charme büyük gelirmi sizce ?
kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Eki Görüntüle 472457
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?