Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eski seri charme ocre bende böyle durmuştu amber tonunu yakalayabilirmiyim yeni seri de bulanık yeşil gri istemiyorum çünkü
size göre sağ ocre sol mel alttaki foto da ise istediğim ton, charme da buna yakın ton elde edermiyim acep arzucum

canım gözlern ne renk acaba ?

benim gözlerimin rengi koyu kahve canım
bende merak ediyorum yakışacakmı
tek korkum sibirya kurdu gibi durması
ancak daha birkaç gün önce alanların gözlerine çok yakışmış ve açık durmamıştı
arzuyada sordum durmaz dedi
bakalım hepsinin cevabı yarına..

offf çok yakışmış
rengine bayıldım
jigly senin göz rengin koyu kahvemiydi
birde gün ışığında bunlar sibirya kurdu gibi duruyormu merak ediyorum
cnm bu gun ışıgında duruşu bnde bayıldm gozlerm kucuk oldugu için büyükte gösterdı göz rengım koyu kahve evet

cnm bu gun ışıgında duruşu bnde bayıldm gozlerm kucuk oldugu için büyükte gösterdı göz rengım koyu kahve evet

bende de inşallah sendeki gibi durur
çünkü sana çok yakışmıştı
gelsin bende resim paylaşırım canım

anladm canm bende öle görmustum ve charme ıce dusunmustm ınsallah yakısır :)

sevgili vetman charm icelarimin rengi cok acildi koyulastirmak icin hangi solusyonda bekletmeliyim

ezginaz sen ne zaman almıştın ice larını
şimdi içime şüphe düştü
umarım çok açık olmamışlardır
birde lenslerin solüsyonda beklediğinde açılcığını biliyorum ama koyulaştıracak solüsyon varmıdır hiç duymadım

opti free kullan acayip koyulaştırıyor

vetman merhaba! charme ocre ye karar verdim ama gözlerim küçük ve göz çapımda 8.6 b&l da enazından 8.6 kullanıyorum charme büyük gelirmi sizce ?

canım senin ice larının serisi tam olarak neydi
lot ve tarih numaralarını yazman mümkünmü

merak etme öznurcuğum çok açık haski gözü gibi durmuyor charm ıcelar gri agırlıklı buz mavisi ama koyu buz mavisi duracaklar.)

berycim canım benim zaten az çok benim gözümdeki rengi gördün senin begendiğin kızdaki tonla aynı fark yok gri değil daha açık bal rengi duruyor ela bal diyebiliriz bu kızın gözleride feci iri yanlız :))

sevgili vetman, fatura göndermişsin bana ulaştı, çok teşekkürler,

rica ederim tepecikcim:)

sevgili vetman charm icelarimin rengi cok acildi koyulastirmak icin hangi solusyonda bekletmeliyim

opti free koyultuyor diye biliyorum ezginazcım ama senin lensleri alalı bir yılı geçti sanırım solusyonda açılması normal lenslerin rengi zamanla açılıyor

Son düzenleme:
kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Eki Görüntüle 472457

bana yardım edecek kimse yok mu?arzu hanım sizce hangisi iyi durur bende?birde benim gözüme yakın bir renk gözde grafite ,azul ve ıce ın durusunu görebilecegim bi foto ekleyebilir misiniz?

herkes yorum yapıyor,soru soruyor..forumdaki çoğu kişide gördüğüm kadarıyla solotica sahibi olmuş..pekı neden başka kullanıcıların görmesi açısından resim eklemiyoruz ark.lar...sizden rica ediyorum yeni seri quartzo ve crystal alan varsa res??im ekleyebilirmi...ısrarla istiyorummm resimmmmm

kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Eki Görüntüle 472457

sevgili girl harika bir göz rengin var muhteşem senin tabanın gibi açık renk gözlerde yarı opak (verde,mel ,ocre ,marine hepsi muhteşem olur özellikle marine ve ve grafiteyi öneririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…