Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

girlcim senin gibi açık tabana azulda çok güzel olur yarı opak solotica renkleri örneğin mel,verde,marine,grafite gibi renkler yarı opak solotica renklerinde daha uyumlu oluyor özellikle marine ve azulu yeşil ela bal açık kahverengi gözlere tavsiye ederim:)

Eklentiler

• $XHrm azul.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

canim benim lensler 14 aylik normalde kullanim suresi doldu diger lenslerimle donusumlu olarak kullandigim icin yipranmadilar sadece renginde biraz acilma oldu cok bariz diil ben farkediyorum sadece :)

canim benim lensler 14 aylik normalde kullanim suresi doldu diger lenslerimle donusumlu olarak kullandigim icin yipranmadilar sadece renginde biraz acilma oldu cok bariz diil ben farkediyorum sadece :)

merak etme öznurcuğum çok açık haski gözü gibi durmuyor charm ıcelar gri agırlıklı buz mavisi ama koyu buz mavisi duracaklar.)

off tam bir hayal kırıklığı oldu bende arzucum
oldukça açık durdular bende
buradaki arkadaşlarda nasıl böyle koyu durdu anlamadım
oysa çok beğenmiştim
şimdi solüsyondada rengin açılacağını düşünürsek sanırım hiç kullanamıcam
keşke grafite alsaydım
elden çıkarmayı düşünüyorum artık napalım

canım resim eklermisin

Canım cok tesekkur ederım öncelikle bende senin gibi azul veya grafitenin gözümde güzel olacagını dusunuyorum ama iste biturlu karar veremedim grafite alıyım diyorum ama bazı kısılerde hıc mavı durmamıs o resimleri gorunce vazgeciyorum e azul alıyım dıyorum oda bazı kısılerde ortadan kahverengi göz rengini belli etmıs ve cok yapay durmus canım sen bu konuda uzman sayılırsın azul veya grafiteden hangisi daha doğal olur benim gözumde kararımı verebilirsem ramazan bayramı gibi siparis etmeyi dusunuyorum canım lutfen yardımcı ol bana

benden uzun yaşayacaksın :) 'lensli gözlerimizin resimlerini paylaşalım', 'soloticalarla yaptığımız makyajların resimlerini paylaşalım' vb. başlıklar da var ama bir resim girisine karşılık 3 safya tartışma var :) eleştirince de 'ne yani, görüşlerimizi paylaşamayacak mıyız' diye atarlanıyorlar.

yağma yok hanımlar, gün ışığında flaşsız fotolar istiyoruz. sadece önden değil yandan da çekilmiş fotolar bekliyoruz. vatandaş hizmet bekliyor, her şeye devlet nasıl yetişsin :)

kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Eki Görüntüle 472457

baktıkça bakasım geliyor yahu. kendiliğinden koyu haresi var. hem griye hem yeşile çalıyor. üstelik göz bebeğine yakın kısımda kahverengi pigmentler var. maaşallah, nazarım değecek.

haklısın da canım,insan resim paylaşmaya çekiniyor,daha yeni bir ay önce lamia arkadaşımız pencere önünde gözünü iyice açarak bize fikir vermesi için topaziosunu paylaştı,bir başka kendi lensini uzak mesafe gece ışığında çok güzel çekim yapıp paylaşan arkadaş da ''saçmalamayın bunu mu alıcaksınız yazdı'' ben de üzüldüm de,böyle olacağını biliyordum başka bir arkadaşıma da çok uzun süre aynısını yaptılar,o da bıraktı paylaşmayı,yani ben 4 soloticamı da elimden geldiğince yardımcı olucu şekilde yorumladım ama paylaşmayı gözüm yemiyor ne yalan söyliyim

yanlş düşünüyorsun bence aksine resım ekleyelimki sipariş verecek ark.lara yardımcı olsun...birde şöyle düşün forumda o kadar çok 1 resme aldanıp satın alan varkii..dikkat ettysen aynı şekılde pişman olan arkadaşlarda çok..yanii değişik açılardan herkes resim yayınlarsa en azından karşılaştırıp sipariş vermek açısından fikir edinmiş oluruz..ben bütün forumu nerdeyse gözden geçirdim..forumda bulunan resimlerin çoğu yabancı lensaholics sıtesınden çalıntı..onlarda hep eski seri soloticalar..insanlarda ona aldanıp sip verıyor..yanı türkiyeden satın alıp doğru düzgun resmini koyan yok..sizler koyunki bizde fikir edinelim az buz değil nerdeyse 200 tl bu lensler sora görmeden alıp pişman oluyoruz..yazık verilen paralara.

sedacım doğru söylüyorsun paylaşılması önemli mesela bak ben sana sordum sen de bana resmini gönderdin özelden sağolasın çok fikir verdi,foruma da eklemişsin,ben sadece kendi sebebimi söyledim bu kadar süredir bu forumdayım bak telden bile giriyorum yazıyorum ama resim paylaşmıyorum onun sebebini söyledim sadece,yani siz sakın resim paylaşmayın burada demiyorum,saçma yorumlar yapılmasın insanlar iyiniyetle yardımcı olmak için en gerçeğe yakın halleriyle koyuyorlar sonra hoş olmayan yorumlarla karşılaşıyorlar bu olmasın ben de bu yüzden koymuyorum dedim,resimler paylaşılmasın gibi birşey demedim yani

o bahsettiğiniz eleştriyi ben de gördüm ve üzüldüm. keşke insanlar kendilerine hitap etmeyen bir ürünü bu kadar acımasızca yermeseler. ortada iyi niyetten başka bir şey yok çünkü. öte yandan her yazdığımız, yayınladığımız eleştirilecek diye sessiz kalırsak o zaman da kendimizi ifade etme özgürlüğümüzden feragat etmiş oluruz. şurada kaç bin kişinin üye olduğu bir siteden bahsediyoruz, eleştirmeden giri yazmak imkansız gibi bir şey.

yayınlamak isteyip çekinenler için söylüyorum tabii, yoksa tamamen size kalmış bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…