- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.261
ezginaz sen ne zaman almıştın ice larını
şimdi içime şüphe düştü
umarım çok açık olmamışlardır
birde lenslerin solüsyonda beklediğinde açılcığını biliyorum ama koyulaştıracak solüsyon varmıdır hiç duymadım
ezginaz sen ne zaman almıştın ice larını
şimdi içime şüphe düştü
umarım çok açık olmamışlardır
birde lenslerin solüsyonda beklediğinde açılcığını biliyorum ama koyulaştıracak solüsyon varmıdır hiç duymadım
kıvılcım merhaba charm serisi olur diye düşünüyorum ama nc lere pek garanti veremem :)
merak etme öznurcuğum çok açık haski gözü gibi durmuyor charm ıcelar gri agırlıklı buz mavisi ama koyu buz mavisi duracaklar.)
off tam bir hayal kırıklığı oldu bende arzucum
oldukça açık durdular bende
buradaki arkadaşlarda nasıl böyle koyu durdu anlamadım
oysa çok beğenmiştim
şimdi solüsyondada rengin açılacağını düşünürsek sanırım hiç kullanamıcam
keşke grafite alsaydım
elden çıkarmayı düşünüyorum artık napalım
girlcim senin gibi açık tabana azulda çok güzel olur yarı opak solotica renkleri örneğin mel,verde,marine,grafite gibi renkler yarı opak solotica renklerinde daha uyumlu oluyor özellikle marine ve azulu yeşil ela bal açık kahverengi gözlere tavsiye ederim:)
kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Eki Görüntüle 472457
herkes yorum yapıyor,soru soruyor..forumdaki çoğu kişide gördüğüm kadarıyla solotica sahibi olmuş..pekı neden başka kullanıcıların görmesi açısından resim eklemiyoruz ark.lar...sizden rica ediyorum yeni seri quartzo ve crystal alan varsa res??im ekleyebilirmi...ısrarla istiyorummm resimmmmm
kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Eki Görüntüle 472457
göz renginize hayran kaldım. çok nadir bulunur bir renk bu, lensle kapatmayın bence.
benden uzun yaşayacaksın :) 'lensli gözlerimizin resimlerini paylaşalım', 'soloticalarla yaptığımız makyajların resimlerini paylaşalım' vb. başlıklar da var ama bir resim girisine karşılık 3 safya tartışma var :) eleştirince de 'ne yani, görüşlerimizi paylaşamayacak mıyız' diye atarlanıyorlar.
yağma yok hanımlar, gün ışığında flaşsız fotolar istiyoruz. sadece önden değil yandan da çekilmiş fotolar bekliyoruz. vatandaş hizmet bekliyor, her şeye devlet nasıl yetişsin :)
haklısın da canım,insan resim paylaşmaya çekiniyor,daha yeni bir ay önce lamia arkadaşımız pencere önünde gözünü iyice açarak bize fikir vermesi için topaziosunu paylaştı,bir başka kendi lensini uzak mesafe gece ışığında çok güzel çekim yapıp paylaşan arkadaş da ''saçmalamayın bunu mu alıcaksınız yazdı'' ben de üzüldüm de,böyle olacağını biliyordum başka bir arkadaşıma da çok uzun süre aynısını yaptılar,o da bıraktı paylaşmayı,yani ben 4 soloticamı da elimden geldiğince yardımcı olucu şekilde yorumladım ama paylaşmayı gözüm yemiyor ne yalan söyliyim
kesinlikle katiliyorum
haklısın da canım,insan resim paylaşmaya çekiniyor,daha yeni bir ay önce lamia arkadaşımız pencere önünde gözünü iyice açarak bize fikir vermesi için topaziosunu paylaştı,bir başka kendi lensini uzak mesafe gece ışığında çok güzel çekim yapıp paylaşan arkadaş da ''saçmalamayın bunu mu alıcaksınız yazdı'' ben de üzüldüm de,böyle olacağını biliyordum başka bir arkadaşıma da çok uzun süre aynısını yaptılar,o da bıraktı paylaşmayı,yani ben 4 soloticamı da elimden geldiğince yardımcı olucu şekilde yorumladım ama paylaşmayı gözüm yemiyor ne yalan söyliyim
Eki Görüntüle 474537 kızlar bu renk hangi lens de vardır? solotica hariç
Eki Görüntüle 474537 kızlar bu renk hangi lens de vardır? solotica hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?