- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.281
cevabın için teşekkürler :) soleko queen lensleri nereede bbulabilirim peki ? optikçilerde satılırmı ?solotica haricinde arıyorsan soleko queen buna yaklaşabilir ancak. o da pearl rengini falan alman lazım böyle açması için ve böyle bir hare için.
soleko nun bizdeki ismi rainbow muş ? yani böyle bişey varmı. lensler hakkında pek bilgi sahibi değilim :) kusura bakmayın :)
ben aslında böyle çok açık bi mavide istemiyorum çok koyu bi mavide bildiğini mavi renk istiyorum yani :) belli olsun ama o kadar lensim diye bağırmasınuzun süre rainbow kullandım. hiç sanmıyorum aynı lens olduklarını. dokuları opaklığı vs çok farklı. soleko türkiye' de satılıyor mu şu an bilmiyorum. bir arkadaşım pearl rengini kullanıyordu. ondan tecrübe etmiiştim bende bu lensi. solotica nın mavi skalası oldukça iyi. düşün bence.
ben aslında böyle çok açık bi mavide istemiyorum çok koyu bi mavide bildiğini mavi renk istiyorum yani :) belli olsun ama o kadar lensim diye bağırmasın
ya ben anlamadım lensın fıyatı 16o tl cok pahalı degılmı bu kac aylık ve 1 çift degıl mı
ben aslında böyle çok açık bi mavide istemiyorum çok koyu bi mavide bildiğini mavi renk istiyorum yani :) belli olsun ama o kadar lensim diye bağırmasın
canım şu anda quartzolar daha çok maviye dönmüş belki bu renge yakın şu anda quartzo olabilir:)Eki Görüntüle 474537 kızlar bu renk hangi lens de vardır? solotica hariç
truly sana katılıyorum canım soleko piyasada var ama çok memnun kalan görmedim ben pupil boşlugu çok geniş ortadan simsiyah göz görünüyor ayrıca o açık rengi aynı cor ıcedada var soloticada ayrıca soloticanın ortasındaki delik daha minik daha doğal duruyor rahatlık zaten soloticanın rahatlıgıyla kıyaslanamaz.trulycim görüşlerimiz aynı tespitlerimiz aynı seninle:))soleko iyi aciyor rengi ama pupil boslugu cok genis soloticaya goremesela pearl yerine solotica ice tercih ederdim hemen hemen ayni renk zaten.
soleko kendi sitelerinden siparis edilebilir ama turkiye'de optikcilerde var midir bilemiyorum hic zannetmiyorum :44:
ya ben anlamadım lensın fıyatı 16o tl cok pahalı degılmı bu kac aylık ve 1 çift degıl mı
Eki Görüntüle 476615
SOLOTİCA QUARTZO fotoda baya mavı cıkmıs fotodakınden daha guzel duruyor.ama ne yalan söyleyeyım ılk aldıgımda cok kötuydu beklettım solusyonda aksamalrı taktım sonra kendıne geldı yolda markette iş yerınd eherkes kendı göz rengın mı dıyolar lens dıyınce cok yakısmıs kendı gozum gıbı duruyor dıyolar.artık markettekı kısı bıle sorunca aman bı daha nerde görcem dusuncesıyle lens mı dıye sordugunda hayır kendı gözum dedım adam maaşaallah cok guzel dedı:)
tesekkur ederımm:) ama ınan fotolarda kötü cıkıyor gercekte daha guzel duruyorr .hıdrocor mel almıstım artık hıc takasım gelmıyor gozum kucucuk gıbı duruyor ve renk böyle soluk gıbı gelmeye basladı quartzodan sonra begenmez oldum hıdrocor meli:)
seri numarasini soyleyebilir misiniz bu quartzolarin eger siseyi atmadiysaniz?
ne zaman/nereden almistiniz?
siyah sacla durusu gercekten mukemmel olmus bayildimgule gule kullanin
Eki Görüntüle 476615
SOLOTİCA QUARTZO fotoda baya mavı cıkmıs fotodakınden daha guzel duruyor.ama ne yalan söyleyeyım ılk aldıgımda cok kötuydu beklettım solusyonda aksamalrı taktım sonra kendıne geldı yolda markette iş yerınd eherkes kendı göz rengın mı dıyolar lens dıyınce cok yakısmıs kendı gozum gıbı duruyor dıyolar.artık markettekı kısı bıle sorunca aman bı daha nerde görcem dusuncesıyle lens mı dıye sordugunda hayır kendı gözum dedım adam maaşaallah cok guzel dedı:)
tesekkur ederımm:) ama ınan fotolarda kötü cıkıyor gercekte daha guzel duruyorr .hıdrocor mel almıstım artık hıc takasım gelmıyor gozum kucucuk gıbı duruyor ve renk böyle soluk gıbı gelmeye basladı quartzodan sonra begenmez oldum hıdrocor meli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?