Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

soleko nun bizdeki ismi rainbow muş ? yani böyle bişey varmı. lensler hakkında pek bilgi sahibi değilim :) kusura bakmayın :)

uzun süre rainbow kullandım. hiç sanmıyorum aynı lens olduklarını. dokuları opaklığı vs çok farklı. soleko türkiye' de satılıyor mu şu an bilmiyorum. bir arkadaşım pearl rengini kullanıyordu. ondan tecrübe etmiiştim bende bu lensi. solotica nın mavi skalası oldukça iyi. düşün bence.

soleko iyi aciyor rengi ama pupil boslugu cok genis soloticaya gore mesela pearl yerine solotica ice tercih ederdim hemen hemen ayni renk zaten.
soleko kendi sitelerinden siparis edilebilir ama turkiye'de optikcilerde var midir bilemiyorum hic zannetmiyorum :44:

Son düzenleme:
ben aslında böyle çok açık bi mavide istemiyorum çok koyu bi mavide bildiğini mavi renk istiyorum yani :) belli olsun ama o kadar lensim diye bağırmasın

Eki Görüntüle 474537 kızlar bu renk hangi lens de vardır? solotica hariç
canım şu anda quartzolar daha çok maviye dönmüş belki bu renge yakın şu anda quartzo olabilir:)
truly sana katılıyorum canım soleko piyasada var ama çok memnun kalan görmedim ben pupil boşlugu çok geniş ortadan simsiyah göz görünüyor ayrıca o açık rengi aynı cor ıcedada var soloticada ayrıca soloticanın ortasındaki delik daha minik daha doğal duruyor rahatlık zaten soloticanın rahatlıgıyla kıyaslanamaz.trulycim görüşlerimiz aynı tespitlerimiz aynı seninle:))
ya ben anlamadım lensın fıyatı 16o tl cok pahalı degılmı bu kac aylık ve 1 çift degıl mı

1 çiftin fiyatı ve 1 adet lensi 1 yıl kullanıyorsunuz yıllıga vurunca aylıklardan daha ucuza geliyor aslında ve tabiki solotica kalitesini yaşıyorsunuz birde:)

soleko queen lensler zaten pupil boşluğu dar ve çok çok doğal lensler değil. sadece gönderilen fotoğraftaki kadar açabilirler. solotica haricinde lens arıyormuş arkadaş o yüzden adı geçti. solotica' ya yaklaşan bir lens markası bile yok zaten şu an.

SOLOTİCA QUARTZO fotoda baya mavı cıkmıs fotodakınden daha guzel duruyor.ama ne yalan söyleyeyım ılk aldıgımda cok kötuydu beklettım solusyonda aksamalrı taktım sonra kendıne geldı yolda markette iş yerınd eherkes kendı göz rengın mı dıyolar lens dıyınce cok yakısmıs kendı gozum gıbı duruyor dıyolar.artık markettekı kısı bıle sorunca aman bı daha nerde görcem dusuncesıyle lens mı dıye sordugunda hayır kendı gözum dedım adam maaşaallah cok guzel dedı:)

doğal duran quartzo, bonus olarak da siyah saç. aman tanrım iyi günlerde kullan.

tesekkur ederımm:) ama ınan fotolarda kötü cıkıyor gercekte daha guzel duruyorr .hıdrocor mel almıstım artık hıc takasım gelmıyor gozum kucucuk gıbı duruyor ve renk böyle soluk gıbı gelmeye basladı quartzodan sonra begenmez oldum hıdrocor meli:)

tesekkur ederımm:) ama ınan fotolarda kötü cıkıyor gercekte daha guzel duruyorr .hıdrocor mel almıstım artık hıc takasım gelmıyor gozum kucucuk gıbı duruyor ve renk böyle soluk gıbı gelmeye basladı quartzodan sonra begenmez oldum hıdrocor meli:)

seri numarasini soyleyebilir misiniz bu quartzolarin eger siseyi atmadiysaniz?
ne zaman/nereden almistiniz?
siyah sacla durusu gercekten mukemmel olmus bayildim gule gule kullanin

seri numarasini soyleyebilir misiniz bu quartzolarin eger siseyi atmadiysaniz?
ne zaman/nereden almistiniz?
siyah sacla durusu gercekten mukemmel olmus bayildim gule gule kullanin

çok tesekkur ederım .burdan vetman adlı bayandan almıstım .şişeyi attım ama 2017 olanı almıstım.ılk bastkaı rengıne aldanmayın ben 1 ay boyunca dısarda takmadım renk otursun dıye evde aksamalrı taktım cunku herkess aaa 1 ay bekledın bu muydu demesın dıye hem gözümün seklını alması acısından hem de rengın oturmaıs acısından .ılk zamanalr cok çiy duruyordu bellıydı yanı lesn oldugu ama renk oturunca herkes yenı mı bı tane daha mı aldın demeye baslamıstı.iş yerımde ılk tanıstıgım kısıler gözlerın ne kadar guzel dıyor lens dıyınce sakın lens oldugunu söyleme bellı olmuyo dıyolAR.saclarda köpüklü boya ıle mavı sıyah:)

sevgili mulatte çok yakışmış güle güle kullan şu anda quartzo açtım bende kullanıyorum aynı benimkilerde bu tonda duruyor daha çok mavimsi duruyorlar çok yakışmış :)

hidrocor mel herkese yakışan bir lens zaten canım. önemli olan quartzoda bu uyumu yakalayabilmen. çok sevindim senin adına. başka açıdan da fotograf eklersen çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…