Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hidrocor mel herkese yakışan bir lens zaten canım. önemli olan quartzoda bu uyumu yakalayabilmen. çok sevindim senin adına. başka açıdan da fotograf eklersen çok iyi olur.

cok teskekur ederım fotolarma baktım en belırgını buydu o yuzden bunu ekleyebıldım canım foto cekıldıkçe koyarıım :)

sevgili mulatte çok yakışmış güle güle kullan şu anda quartzo açtım bende kullanıyorum aynı benimkilerde bu tonda duruyor daha çok mavimsi duruyorlar çok yakışmış :)

cok teskekurler vetman ılk aldıgımda benımde cırt bı mavıydı ev arkdsım cok belırgın hıdrocor u tak dıyordu ılerleyen dönemde sen yenı bı lens daha mı aldın cok guzelmıs demeye basladı aynı lens dedıgımde sasırdı gozunun skelını almıs tam oturmus cok guzel olmus o cırt mavılık gıtmıs cok tatlı bı mavı yesl olmus dedı.fotoda mavı duruyor ama yakından bakınca biraz daha mavımsı yesılımsı ama mavıye daha dönük.sen de gule gule kullan canım

bende bu markanın 3 rengini kullandım mel,ice,ocre deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim. Göze çok güzel oturan ve kesinlikle lesn olduğu olmayan bir marka amma vellakin ben bugday tenliyim esmerlere çok güzel gidiyor denen mel haresiz bende ölü balık gibi durdu. Güzel renk ama gözümde sarımtrak bir yeşil gibi göründü. Ice haresiz o da zombi gibi oldu Gözlerimde açık gri tonlarda durdu uzaktan bakılınca özbebeklerim yokmuş gibi göründü... Son kez solotica lensin farklı bir tonunu kullanmak istedim. Allahın hakkı üçtür hesabı ocre haresiz aldım. Yok böyle bir renk :))) Keşke ilk başta alsaymışım nasıl anlatsam kahvenin açık tonlarında ama bal rengi filan değil, değişik bir kahve yeşilmi desem gri mi desem içinde çok hoş bir ton var. dışarı çıkarken kesinlikle takıyorum yüze çok güzel bir ifade veriyor.. Ne zaman taksam ne kadar güzel gözlerin var... Bütülü gibi laflar duydum bir ara dayanamadım lens dedim ayyyy inanmıyorum bu lens mi oldular neyse kısa ve öz Ocre derim başka birşey demem artık :) Bu arada istanbuldan leventten alıyorum deneme şansınız var ben denemeden almıştım neyse ki iyi çıktı

şimdi yeni serideki mel'ler bayaa koyulaşmış, önceki sayfalarda bir hanımın resmi var. gözleri koyu renk olduğu için mel hiç açmamış bile, varla yok arası. göz renginiz açıksa şimdiki seriden memnun kalabilirsiniz. biraz da şans işi tabii, ne mutlu siz iki denemeden sonra aradığınız lensi bulmuşsunuz. darısı başıma diyeyim.

zuzucybelcim sana kesinlikle katılıyorum
bende senin gibi mel ocre ve ice alanlardanım ve senin gibi bugday tenliyim
mel i bir parça kullanabiliyorum ölü balık gibi durduğu doğru fakat uygun makyajla güzel durabiliyor beğenenler oluyor
ocre ise benim içinde süper bir renk ve kullandığım zamanlarda herkes gözlerime hayran hayran bakıyor ve gerçek göz rengim sanıyorlar
ice ise geçen hafta aldım ve inan çok senin gibi çok pişmanım resmen zombi gibi oldum üstelik göz rengim koyu, kaldıki açık gözlülerde nasıl durur tahmin bile edemiyorum
bu arada vetman'ede bu konuda kırgınım çünkü msn de özellikle birkaç defa sordum rengi resimlerde çok beğendim ama bende sibirya kurdu gibi dururmu? eğer öyleyse grafite alayım diye.
kargo ile falan 200 tl ye mal oldu ve benim için büyük kayıp oldu
neyse ice ı beğenen bir arkadaşıma vermeyi veya satmayı düşünüyorum artık
dediklerinede kesinlikle katılıyorum. bugday tenli olanlar bu yazdıklarımızı dikkate alarak lens alsınlar çünkü denemek gibi bir şansımız olmuyor

öznurcum çok şaşırdım gerçekten.Ben hala iddia ediyorum hıdrocharm ıce lar zombie gözü gibi değil asla koyu buz mavisi tonunda ilk etapda yadırgamış olabilirsin ama zaten bana direkt hıdrocharm ıce resmi gördüm ve bayıldım bende bu renk almak istiyorum diyerek geldin sordun bende fikrimi söyledim sana ayrıca hıdrocor ıce çok açık ancak hıdrocharm ıce asla zombie gözü gibi değil ben hala söylüyorum hıdrocharm grafite koyu bir renk ben kaç kişiye hıdrocharm grafite gönderdiğimde arzu hanım çok koyu hiç değişiklik yapmadı daha açık bir renk bekliyorduk keşke hıdrocharm ıce alsaydım dediğinide biliyorum yıllardır bununlada karşılaştım

Son düzenleme:

ben de aldım bunlardan :)) yeni seri quartzolar özellikle resimlerde gayet mavi duruyor :) 2016 quartzo da var bende o da inadına yeşil..seriler gerçekten çok farklı olabiliyor..çok yakışmış güle güle kullan canım..

cok tesekkur ederım tatlım.2016 alıcaktım ben de ama çapları daha buyuk olabılır dıye2017 aldım memnunum da:)

kızlar bende solitica kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum taktığımda acıyor batma yapıyor çok feci yanıyor bulanık görüyorum.ters düz olayını deniyorum yine aynı.acaba neden böyle oluyor solisyonumumu değiştirsem ne önerirsiniz bana.yoksa atıcam böyle giderse

jelyb solusyon olarak ne kullanıyorsun canım batmada yüzde 90 solusyon etkili oluyor 2. si lensde tortu birikimi oluyor 3. de alerjik bir durum olabilir soloticalar çok kaliteli özellikle her solusyonla kullanılmayan bir marka örneğin renu ile solotica kullanamassınız hatta soloticalarla sadece piyasadaki 2 solusyon kullanılabilir gerisiyle solotica kullanmak imkansız 4 yıldır soloticaları Türkiyeye getirtiyoruz batma yapıyor diyene hangi solusyonu kullanıyorsunuz dediğim zaman ya boshlomp ,bio true ,renu ,fresh care diyor o zaman sorunun nedeni anlaşılıyor...

benim solisyonum euro soft arzu hanım.önereceğiniz bir solisyon varsa onu deneyebilirim.ama gerçekten çok sıkıntı yaşıyorum.yani minibüste bile kaç sefer lenslerimi çıkarttığımı biliyorum.hani böyle günlerce uyumazsınız gözleriniz yanar cayır cayır batar ya aynı öyle bir duygu oluyor.bende kalitesine güvenerek aldım ama (

lenslerin suyunu hergün değiştiriyorsunuz değilmi?hassas gözler için olan souflon all in one light öneririm yanlız gözlerinizde enfeksiyon olmuş gibi bir belirtide var genelde enfeksiyon alınca gözler lensi kabul etmiyor lens takınca göz rahatsız oluyor bir göz doktoruna gidip gözlerinizde enfeksiyon olup olmadıgını kontrol ettirin eğer yoksa direkt souflon all in one lıght hassas gözler için olan solusyonu alın solusyonu değiştirin belki o solusyonun içerisindeki etken maddeler size yaramadı bir de aosept plus diye bir lens dezenfektanı var ben onu sürekli kullanıyorum 15 günde bir kez lenslerimi 2 gün onun içinde bekletiyorum onu sizde alın batma yanma sorununu aosept te geçiriyor o lens solusyonunun haricinde bir dezenfektan ama önce bir göz doktoru gözlerinize baksın derim..

lensleri her gün kullanmadığım için solusyonlarınıda her gün değiştirmedim ama yinede 2 günde bir değiştiririm.enfeksiyon olabilir yada hassasmı acaba çünkü seneler önce kullandığım lenstede aynı sorunu yaşadım.önerileriniz için teşekkür ederim lens suyumu değiştiricem ama bu ara taşınma işlerim var daha sonrasında hem doktora görünücem hemde solusyonumu değiştiricem.çünkü burda kimsede soliticadan böyle şikayet duymadım ben [/B

Eurosoft marka lens solusyonu saglik bakanligi tarafindan onay alamamis. Yeni aciklanan guvensiz kozmetik urunleri ve tibbi cihazlar listesinde bulunan tek lens solusyonu o hatta. Bence bir an once o solusyondan kurtulun derim. Renu de batma yapabilir madem gozleriniz hassasmis. Benim aylarca lens takamadigim olmustu takinca surekli yanma batma bas agrisi hatta mide bulantisi oluyordu. Lense alerji gelistirdigimi ve bir daha hic takamayacagimi zannetmistim. O zamanlar Renu kullaniyordum. Sonradan uzerinde biraz arastirma yaparak solusyonumu degistirdim opti-free'ye gectim simdi sorun kalmadi cok sukur. Tabi hala hassaslar ama butun gun lens takabiliyorum sorun olmadan.

Size tavsiyem lenslerinizi aldiginiz yeni solusyon ile guzelce yikayin. Lens kabinizi iyice temizleyin yeni solusyonu oraya dokmeden once. Lenslerinizi yeni solusyonda en azindan birkac gun dinlendirin, ve bence 1-2 hafta lens takmayin hatta eczaneden bir antihistamine goz damlasi alin bu surede onu kullanin. Solusyon Opti-free olmasa da olur (gerci ben herkese onu tavsiye ediyorum doktorum en iyisinin o oldugunu soylemisti) burada arkadaslarin kullandigi iyi bildigi guvenilir bir baska marka da olabilir yalniz asil onemli olan Eurosoft'u bir an once birakmaniz. Ben de gozlerimden cok cektigim ama lensten de bir turlu vazgecemedigim icin sizi iyi anliyorum. Kac kere minibuste, yolun ortasinda vs lens cikardigimi bilirim...

öznurcum bende charm ıce kullanıyorum ve koyu renk kendi gözlerim ama bendeki ıcelar aksine açık değil koyu hatta garite ve ıce arsı bir ton ama hiç sırıtmıyor buz mavi değil sadece mavi ,bende daha açık bir mavi tonu bekliyordum ki, ben öncesinde cor ıce kullandım severek,işin özü ,benim charm ıce'larım da keşke biraz daha açık olsaydı dediğim oldu.her seri birbirini tutmuyor malesef solotıca da böyle bir durum var,ton farkı olabiliyor seriden seriyeaçık isteyenlere koyu ,koyu isteyenlere açık tonlar denk gelebiliyor ne yazık ki .

arzu ya burada katılıyorum elimdeki charm ıce ve cor ıce ı kıyaslarsam eğer cor ıce çoook açık evett ama charm ıce bildiğin grafite nerdeyse,hoş arzu bunu bana belirtmişti zaten alırken ben. ama daha açık bir charm ıce tercih ederdim elbette,neyse seneye o da
bu arada tüm arkadaşlarımız lenslerini iyi günlerinde sağlıkla kullansın dilerim

merhaba tekrar ben :) bu rengi hangi lens de bulabilirim ? solotica almak pek istemiyorum yani ara sıra kullanıcağım için aylık lens almak istiyorum :) hangi markada bu rengi yakalayabilrim ?

Eklentiler

• $306253_384737544910442_1696936818_n.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…