Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba tekrar ben :) bu rengi hangi lens de bulabilirim ? solotica almak pek istemiyorum yani ara sıra kullanıcağım için aylık lens almak istiyorum :) hangi markada bu rengi yakalayabilrim ?

yanı bu kadar dogal duranını solotıca dısında bulamazssınız sanırm solotıcada da grıft olabılır buna yakın

Ben henüz almadım o dediğin ikilemde kalanların arasındayım :) Gözüm koyu kahve quartzo açar mı açmaz mı ikiliemdeyim bu yüzden almaya cesaret edemiyorum

mjackson cım ben kullanıyoum ustelık 3 yıldır ve kozlerım sıyah kahve okadar koyu yanı ama yınede mukemmel derecede koyu rengı gızlıyor cogu kısı gozumun lens oldugunu anlamıyor bıle kesınlıkle tavsıye ederım :128:

nilcim cevabın için teşekkür ederim. senin videolarını daha önce seyretmiş hatta sendeki grafiteye bayılmıştım. gözlerin zaten süper.
o dönem grafite almaya karar verdim ancak bütçem müsait olmadığından erteledim.
bundan bir iki hafta önce jigly arkadaşımızın charme ice fotoğrafını gördüm
yeni almıştı göz rengi benimki gibi koyu idi ve o fotoğraftan sonra ice ların koyulaştığını düşündüm hatta baya grafiteye yakın duruyordu ve çok beğendim hatta burayada ekleyim şimdi.bu fotoğrafı arzuyada gösterdim Eki Görüntüle 477823

bendeki bu fotoğraftakinden çok çok açık bir renk. üstelik gün ışığında çekilmiş olmasına rağmen burda charme icelar baya koyu durmuşlar.
benim aldığım seri 03 2016 idi. senin anlattıklarından bu durumda jiglye gelen ice lar ile benimkinin serisinin farklı olduğu anlamını çıkarıyorum
dediğin gibi açık isteyenlere koyu ,koyu isteyenlere açık tonlar denk gelebiliyor demekki, belkide jiglyninki farklı bir seri idi.

rica esem resim eklermisin.

çok teşekkür ederim ya.hemen solusyonumu değiştiriyorum hemen.bende bu gün gördüm sağlık bakanlığı tarafından onaylanmadığını şaşırdım.şimdi anlamış oldum neden bu durumda olduğumu.sizin önerdiğiniz ve arzu hanımın önerdiği solusyonu araştırıcam hangisini temin edebilirsem hemen değiştiricem bu suyu.peki şimdi nasıl rahatmısınız yanma batma geçtimi.gerçekten artık geçen gün çöpe atıcaktım ama alalı daha 3 ay bile olmadı yazık günah.o kadar para verip hevesle aldım.rengini seviyorum yakıştırdım kendime ama rahatsızlığım öyle böyle değil.dediğiniz gibi arabada mağazanın kabinine bile sırf lens çıkartmak için girdiğimi biliyorum ve tabiki bütün gün kan çanağı gibi oluyordu gözlerim.

öznurplt arzu tr arkadaşımızında dediği gibi resim eklersen diğer fotoğrafla karşılaştırırız arkadaşlarda görür ne kadar açık oldugunu o resim loş ortamda ve flashsız çekim olmuş..

Son düzenleme:
YENI serı quartzoler yesıllendımı arzucummmmmmmmmmmmmmmmmm

melekcim bu resimleri yurtdısı forumdan buldum sanırım son seri değiller daha yeşilimsiler

merhaba tekrar ben :) bu rengi hangi lens de bulabilirim ? solotica almak pek istemiyorum yani ara sıra kullanıcağım için aylık lens almak istiyorum :) hangi markada bu rengi yakalayabilrim ?

bunlara en yakın lens fx eyes canım amerikada elde boyanıyorlar..

Arzu hanımdan topazio lens aldım 25/07/2012 de açtım gözüme takınca bundan önceki topazio ma göre koyu geldi ilk günlerde ki kayma bitti ama gözüme küçük geldi sanırım bundan önce ki topaziolar tam oturuyordu ama bu farklı sanki bc ve dia aynı olması lazım ama anlayamadım. çok doğal duruyor ama istediğim ton degil topazio seriyi koyulaştırmış hoşuma gitmedi ben daha açık mavi istiyordum bu koyu mavi satıp daha açık mavi bir şeyler düşünüyorum lütfen sizde fikir verir misiniz sizce nasıl duruyor ve ne yapmalıyım gün ışıgında flassız fotomu ekledim. (Gözlerim orta kahve koyuya yakın) Bir de solüsyonla açılır mı bu ve ne kadar zaman da?

Son düzenleme:

onemli degil canim ne demek ben de solusyonun adini orada gorunce hemen paylasmak istedim daha yeni okumustum cunku aklimda kalmisti o isim. lensleri cope atmana gerek yok lensten degildir o canim ama dedigim gibi lensi yikayip temiz kapta yeni solusyonda biraz dinlendirsen iyi olur. gozlerini de dinlendir bu sirada.

ben su an cok rahatim, taktigim an bile cok rahatim sulanma olmadan makyajim bozulmadan hemen cikabiliyorum. bir daha da batma yanma sulanma hic olmuyor (gozume bir sey kacmadigi surece). Tabi 4 saat civari sonrasinda kuruma oluyor ama o normal. bir ara su lens nemlendirici damlalardan alip cantama atmam lazim lensi yeniden islatinca cunku bir 3-4 saat daha rahat takabiliyormusuz. gerci ben her halukarda 8-10 saat takabiliyorum ama iste kuruluk hic olmasin diye.

senin yanma bence 90% ihtimal solusyondan canim yani atma sakin lenslerini. diger 10% ihtimal de lensin capi seninkinden cok daha farklidir o zaman da lens gozune oturmaz, devamli kayar vs. bu oluyor mu? veya lenste kucuk bir yirtik olabilir o zaman da batma sulanma yapar asiri rahatsiz eder yalniz iki gozde de olmasi kucuk bir olasilik zaten daha once de olmustu diyorsunuz.

size de benim seriden gelmis sansimiza, benimkiler de boyle dusundugumden cok daha koyu cikmisti uzulmustum. aslinda guzel duruyor bence ama bizim gibi acik mavi isteyenler icin biraz hayal kirikligi oluyor.

size de benim seriden gelmis sansimiza, benimkiler de boyle dusundugumden cok daha koyu cikmisti uzulmustum. aslinda guzel duruyor bence ama bizim gibi acik mavi isteyenler icin biraz hayal kirikligi oluyor.
maalesef ben de cok uzuldum, forumdan takip ettigim kadari ile siz baya bir tecrubelisiniz. Bana onerebileceginiz bir renk var mi? Bir de bunun rengini acma sansim varmi? Yardimci olursaniz sevinirim.

canım evet kayma var hemde baya var.onun dışında yanlardan da kendi gözüm taşıyor zaten.gözlerim baya iri çünkü.en iyisi suyumu değiştirip deneyim sonuç değişmezse artık bundan şüphelenebiliriz.ben zaten nereden baksan 1 haftadır hiç takmıyorum lens.gözümü aşırı derecede rahatsız ettiği için takmıyorum artık korkudanokyonus suyuylada gözümü dinlendireyim en iyisi.

bence çok yakışmış. eskisinden koyu olabilir ama bunu daha yeni açmışsınız. soloticalar solüsyon ve kullanımla birlikte 1-2 ton açılıyor zaten.

şu seri olayı çok sakat :/

öznurcum tşk ederim ,ben aldığım tüm lenslerimin resim ve videolarını paylaştım
bendeki ıce ta jigly ile aynı birebir duruşu- rengi tonu ,dediğim gibi seri olayından kaynaklı bizimkiler koyu seriden seninki daha açık seriden denk gelmiş ban göre avantaj,sana göre dezavantaj yeni olaydı benimkilerde değişirdikvarsa yeni alan ve açık isteyip koyu denk gelen ıce alan değişin ,sağlık şartları vs vs uygun ise,biz daha evvel forumda böyle denk gelince değiştiğimiz oldu
resim eklersen bende görmek isterim bu arada öznurcum

maalesef ben de cok uzuldum, forumdan takip ettigim kadari ile siz baya bir tecrubelisiniz. Bana onerebileceginiz bir renk var mi? Bir de bunun rengini acma sansim varmi? Yardimci olursaniz sevinirim.

benimkiler 1 yildir solusyonda ama acikcasi renkte pek bir degisiklik yok, gerci bana sanki cok az acilmis gibi geliyor ama buyuk ihtimalle gozum alistigi icin bana oyle geliyor olabilir.. ben opti-free solusyon kullaniyorum o renk acmiyormus sanirim all in one light ya da oyle bir sey ismini cok iyi hatirlamiyorum, o marka solusyon rengi aciyormus arkadaslar burada soyluyordu. denemedigim icin de kesin bilgi veremiyorum tabi.

topazio'nun aylik solflex serisi acik bir mavi onu dusunebilirsiniz. veya ice / grafite bunlardan birini deneyebilirsiniz. maviye en yakin bunlar :44: veya son ihtimal olarak topazio yeni serisinin cikmasini bekleyebilirsiniz rengin tekrar acilma ihtimali olabilir cunku herkes sikayet ediyor renkler koyulasti diye yabanci forumlarda da hep goruyorum, bu sikayetleri dikkate aliyorlardir diye dusunuyorum (umuyorum).

baska markaya bakmaya luzum yok diyorum elde boyanmis custom lens olmadigi surece hic bir lens solotica'nin kalitesine ulasamiyor. topazionun en koyu hali bile diger markalarin mavi lenslerinden iyidir bence.

Tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi. İce mi grafiti mi daha acik mavi? Bir de topazio ya gore dogalligi nasil? Topazio gozleri iri gosteriyor onlar nasil? Cok soru sordum kusura bakmayin bunlarada cevap verirseniz sevinirim.

bence çok yakışmış. eskisinden koyu olabilir ama bunu daha yeni açmışsınız. soloticalar solüsyon ve kullanımla birlikte 1-2 ton açılıyor zaten.
tesekkur ederim ben de acilmasini umit ediyorum. Solotica gercekten dogal ve rahat ama su seri olayi iyi olmadi onceki topaziolara alistigimdan bu tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…