Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi. İce mi grafiti mi daha acik mavi? Bir de topazio ya gore dogalligi nasil? Topazio gozleri iri gosteriyor onlar nasil? Cok soru sordum kusura bakmayin bunlarada cevap verirseniz sevinirim.

gozunuz cok koyu kahve ise ice daha acik mavi durur. sanirim charm ice deneyebilirsiniz mesela, o sanirim daha buyuk gosterir haresinden oturu. NC ice cok opak degil diye biliyorum o goz rengini cok acmayabilir (emin olmamakla beraber), youtube'dan aratip baksaniz iyi olur ben hep oyle yaparim lens almadan once.
grafite rengi cok hos bence ama biraz daha koyu, goz renginiz orta veya acik renkse bence grafite alin. koyuysa ice diyorum. tabi tamamen sahsi fikrim, ben olsam oyle yapardim yani :)

solda charme ice, sagda charme grafite arzu hanimin gozunde ^^

Son düzenleme:
sevgili mercan seni tatmin edecek en açık mavi hıdrosummer gloss azul diye düşünüyorum çünkü diğerleri ıcelar falan koyu gelir sana açıkçası mavisi yeterli gelmez diye düşünüyorum çünkü senin aldıgın seri 2 sene önce mayıs ayında topazioların en açık oldugu dönemdeki mavi ve bügüne kadar soloticalar 4 yıldır hiç o kadar açık olmamıştı ben o tondan aldıgını lenslerini açtıkdan sonra öğrendim yoksa geçen yıl da solotica topaziolar bu kadar maviydi.

mercancım sana fikir olması açısından çok koyu kahve hatta siyah gözlerimdeki duruşları lenslerimin..
öznur'cum benim kullandığım charm ıce ve charm grafite neredeyse aynı görüldüğü üzere,hoş memnunum seviyorum yinede,çok açık renkleri tercih etmeyen biri olarak benim için yeterli

cor ıce

charm ıce

charm grafite

charm grafite

cor grafite

Son düzenleme:

evet ne ice ne de grafite zaten topazio kadar mavi degil ama dedigin gibi gloss azul olabilir onu tamamen unutmusum bak :44:

maalesef ben de cok uzuldum, forumdan takip ettigim kadari ile siz baya bir tecrubelisiniz. Bana onerebileceginiz bir renk var mi? Bir de bunun rengini acma sansim varmi? Yardimci olursaniz sevinirim.

hidrosummer gloss azul dusunurseniz o tam istediginiz ton olabilir tam acik mavi, ben onu tamamen unutmusum ondan sadece ice ve grafite uzerinde yogunlasmistim.

seni baz alırsak yandık. ne takarsan tak oluyor sana. lens kataloglarındaki kızlar gibisin
inanılmazsın hidrosummer azullarla

tesekkur ederim

ama aslinda hidrosummer gloss azul'un koyu durdugu tek insan benim heralde dunya uzerinde arzu hanimda oldukca acik mavi durdu mesela bu azullar, bende de aslinda acik mavi ama onunkinden cok daha koyu gorunuyor ne hikmetse. sansima kuseyim

vetman bana yardım et sen ilgileniyosun sanırım soloticalarla............

melekcim bu resimleri yurtdısı forumdan buldum sanırım son seri değiller daha yeşilimsiler

bunlara en yakın lens fx eyes canım amerikada elde boyanıyorlar..

yenı serıler kesınlıkle yesılımsı degıl mavımsı daha oncekı sayfalarda fotom var bakarsınız fıkır edenebılırsınız.amafotodakından daha guzel duruyor.am yesılımsılık yok mavı kımsebanayesılmı gözlerın demıyor mavı mı dıyor 2017serisi benımki.

vetman bana yardım et sen ilgileniyosun sanırım soloticalarla............

merhaba abbey hoşgeldin canım solotica başlığımıza ne renk düşünüyorsunuz?begendiğiniz renkler varmı birde kendi göz resminizi eklerseniz yardımcı olurum:)google sahibinden com yazın arattırın direk sahibinden com sitesine girdiğinizde sol üstteki arama butonuna solotica diye yazırıp aratınca bütün solotica ilanlarımız çıkıyor.
mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com telefon 05079235960 ulaşabilirsiniz:)

Son düzenleme:

aynen mulattecim benim quartzolarımda senin gibi maviye bakıyor ve çok doğal duruyor resimlerden daha güzel çıkıyorlar:)benimkiside aynı seri..bunlar muhtelemen daha eski seri..

şansına falan küsme çünkü gayet iyi duruyor tonu. daha açık dursa branca gibi olurdu ben de onu beğenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…