- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.341
Tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi. İce mi grafiti mi daha acik mavi? Bir de topazio ya gore dogalligi nasil? Topazio gozleri iri gosteriyor onlar nasil? Cok soru sordum kusura bakmayin bunlarada cevap verirseniz sevinirim.
sevgili mercan seni tatmin edecek en açık mavi hıdrosummer gloss azul diye düşünüyorum çünkü diğerleri ıcelar falan koyu gelir sana açıkçası mavisi yeterli gelmez diye düşünüyorum çünkü senin aldıgın seri 2 sene önce mayıs ayında topazioların en açık oldugu dönemdeki mavi ve bügüne kadar soloticalar 4 yıldır hiç o kadar açık olmamıştı ben o tondan aldıgını lenslerini açtıkdan sonra öğrendim yoksa geçen yıl da solotica topaziolar bu kadar maviydi.
maalesef ben de cok uzuldum, forumdan takip ettigim kadari ile siz baya bir tecrubelisiniz. Bana onerebileceginiz bir renk var mi? Bir de bunun rengini acma sansim varmi? Yardimci olursaniz sevinirim.
hidrosummer gloss azul dusunurseniz o tam istediginiz ton olabilir tam acik mavi, ben onu tamamen unutmusum ondan sadece ice ve grafite uzerinde yogunlasmistim.
Eki Görüntüle 478674
seni baz alırsak yandık. ne takarsan tak oluyor sana. lens kataloglarındaki kızlar gibisin
inanılmazsın hidrosummer azullarla
size de benim seriden gelmis sansimiza, benimkiler de boyle dusundugumden cok daha koyu cikmisti uzulmustum. aslinda guzel duruyor bence ama bizim gibi acik mavi isteyenler icin biraz hayal kirikligi oluyor.
sevgili mercan seni tatmin edecek en açık mavi hıdrosummer gloss azul diye düşünüyorum çünkü diğerleri ıcelar falan koyu gelir sana açıkçası mavisi yeterli gelmez diye düşünüyorum çünkü senin aldıgın seri 2 sene önce mayıs ayında topazioların en açık oldugu dönemdeki mavi ve bügüne kadar soloticalar 4 yıldır hiç o kadar açık olmamıştı ben o tondan aldıgını lenslerini açtıkdan sonra öğrendim yoksa geçen yıl da solotica topaziolar bu kadar maviydi.
melekcim bu resimleri yurtdısı forumdan buldum sanırım son seri değiller daha yeşilimsiler
bunlara en yakın lens fx eyes canım amerikada elde boyanıyorlar..
vetman bana yardım et sen ilgileniyosun sanırım soloticalarla............
yenı serıler kesınlıkle yesılımsı degıl mavımsı daha oncekı sayfalarda fotom var bakarsınız fıkır edenebılırsınız.amafotodakından daha guzel duruyor.am yesılımsılık yok mavı kımsebanayesılmı gözlerın demıyor mavı mı dıyor 2017serisi benımki.
bu hangi lensin kataloğu :) cevap verirseniz sevinirm :)
tesekkur ederim
ama aslinda hidrosummer gloss azul'un koyu durdugu tek insan benim heralde dunya uzerindearzu hanimda oldukca acik mavi durdu mesela bu azullar, bende de aslinda acik mavi ama onunkinden cok daha koyu gorunuyor ne hikmetse. sansima kuseyim
bu hangi lensin kataloğu :) cevap verirseniz sevinirm :)
Elegance olmasi lazm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?