Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar topazio ben de hoş durmadığı için başka mavi seçenekleri arıyorum, hareli serilerden, önerileriniz var mı? charm ıce nasıl mesela? ben cam gibi olsun istemiyorum gözlerim

arkadaşlar topazio ben de hoş durmadığı için başka mavi seçenekleri arıyorum, hareli serilerden, önerileriniz var mı? charm ıce nasıl mesela? ben cam gibi olsun istemiyorum gözlerim

cam gibi derken? canlılık değil de grilik mi istiyorsun içinde ? ve göz rengin nedir ? vetman bir charm ice fotoğrafı eklemişti; çok güzel durmuştu onda. ama bence mavilerde natural colors ice daha doğal görünüyor orta kahverengi gözde...

Son düzenleme:
evet arkadaşım elegance bu katalog. ben 2 ton sky blue kullanıyorum. 3 senedir.

tepecik, ben bi saattir google'da su elegance sky blue lensi bulmaya calisiyorum ama hicbir yerde yok. tam adini soyleyebilir misin? veya turk markasi mi?
2 tane elegance marka lens var biri cibavision ama o 2008'de durdurmus uretimi, digeri de coopervision ama onda da sky blue yok gibi gorunuyor :44:

Topazio yu merak eden arkadaşlar için
Eki Görüntüle 479921
bu hangi seri acaba? hepsi birbirinden farkli cidden su solotica guzel bir rengi tuttursun ve de artik degistirmesin mumkunse bu masmavi duruyor topazionun o pupil cevresindeki sarimsi yesilimsi tonu hic yok. renk acik ve guzel duruyor ama topazio gibi degil sanki belki flastandir

TrulyScrumptious
tam olarak hangi seri oldugunu hatırlamıyorum ama arzu hanımdan gecen sene Kasım yada Aralık ayında almıştım..
bundan önce kullandıgım seride dediginiz gibi pupilin cevresinde sarı ve yeşilimsi geçişler vardı bu seride o yok dencek kadar az..
Flaştan dolayı masmavi görünüyor ama akşamlarıda çok güzel görünüyor rengi fazla ışık olmayan ortamlard bile rngini belli ediyor..ben çok memnunum

Makro çekim gün ışıgında çektim(sonuncusu flaşlı çekm)

Eklentiler

• $DSC_0055.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSC_0053.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $topazio.webp
    11 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

teşekkürler fotoğraflar için. hsgloss azul gibi bir mavi neredeyse ve çok doğal görünüyor makrolarda bile. gerçekte nasıldır kimbilir

nilcim sana özelden ulaşmaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu ....

arkadaşlar solotica lensi ne biliyim bi optikçide bulmak mümkün mü yoksa sadece internetten mi alınıyıor?Ben yıllık kozmetik lens alıcam.Soloticanın adını duydumda

arkadaşlar solotica lensi ne biliyim bi optikçide bulmak mümkün mü yoksa sadece internetten mi alınıyıor?Ben yıllık kozmetik lens alıcam.Soloticanın adını duydumda

optiklerde satılıyor ama anladığım kadarıyla o solotica gold yani bu soloticlardan değil ve gerçekten çok çirkinler bir resmini görmüştüm solotica sanıp aldanma damarlı hiç doğal değil

kızlar bi kaç aydır bu soloticaları araştırıyorum fotoğraflarda gerçekten çok doğal duruyor. Daha önceden fresh look gri ve yeşilini, illısions dark green ve baucsh&lomb kullandım ama beni tatmin etmedi.foruma da bu yüzden üye oldum :) aslında gri tonlarını daha çok seviyorum icemint bana çok hoş geliyor hem yeşil hem gri mavi gibii çok doğal. ama gözlerim koyu kahverengi ve doğal durmayabilir diye korkuyorum. Şu lens maceram artık hüsranla sonuçlanmasın istiyorum gerçekten bu sefer de olmazsa seffaf kullanıcam. En önemli şey doğa durması gelip lenslerin ne güzel denilince sinir oluyorum. Sizce meller mi daha iyi olur icemint mi doğallık açısından genel kanı mel yönünde okuduklarıma göre ama. Beyaz tenli kumralım yardımcı olursanız çok sevinirim Vetman abümlerinizi de göremiyorum 25 mesaj sınırı nedeniyle. Artık her şeyimi yazarım buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…