- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.361
arkadaşlar topazio ben de hoş durmadığı için başka mavi seçenekleri arıyorum, hareli serilerden, önerileriniz var mı? charm ıce nasıl mesela? ben cam gibi olsun istemiyorum gözlerim
cevabın için çok teşekkürler :) elegance dan memnun musun ? yani çok lens olduğunu belli ediyomu ? :) bide fotoğraf koyarsan gerçekten çok sevinirimm :)evet arkadaşım elegance bu katalog. ben 2 ton sky blue kullanıyorum. 3 senedir.
evet arkadaşım elegance bu katalog. ben 2 ton sky blue kullanıyorum. 3 senedir.
bu hangi seri acaba? hepsi birbirinden farkli cidden su solotica guzel bir rengi tuttursun ve de artik degistirmesin mumkunseTopazio yu merak eden arkadaşlar için
Eki Görüntüle 479921
Topazio yu merak eden arkadaşlar için
Eki Görüntüle 479921
TrulyScrumptious
tam olarak hangi seri oldugunu hatırlamıyorum ama arzu hanımdan gecen sene Kasım yada Aralık ayında almıştım..
bundan önce kullandıgım seride dediginiz gibi pupilin cevresinde sarı ve yeşilimsi geçişler vardı bu seride o yok dencek kadar az..
Flaştan dolayı masmavi görünüyor ama akşamlarıda çok güzel görünüyor rengi fazla ışık olmayan ortamlard bile rngini belli ediyor..ben çok memnunum
Makro çekim gün ışıgında çektim(sonuncusu flaşlı çekm)
öznurcum tşk ederim ,ben aldığım tüm lenslerimin resim ve videolarını paylaştım
bendeki ıce ta jigly ile aynı birebir duruşu- rengi tonu ,dediğim gibi seri olayından kaynaklı bizimkiler koyu seriden seninki daha açık seriden denk gelmiş ban göre avantaj,sana göre dezavantajyeni olaydı benimkilerde değişirdik varsa yeni alan ve açık isteyip koyu denk gelen ıce alan değişin ,sağlık şartları vs vs uygun ise,biz daha evvel forumda böyle denk gelince değiştiğimiz oldu
resim eklersen bende görmek isterim bu arada öznurcum
arkadaşlar solotica lensi ne biliyim bi optikçide bulmak mümkün mü yoksa sadece internetten mi alınıyıor?Ben yıllık kozmetik lens alıcam.Soloticanın adını duydumda
arkadaşlar solotica lensi ne biliyim bi optikçide bulmak mümkün mü yoksa sadece internetten mi alınıyıor?Ben yıllık kozmetik lens alıcam.Soloticanın adını duydumda
merhaba tekrar ben :) bu rengi hangi lens de bulabilirim ? solotica almak pek istemiyorum yani ara sıra kullanıcağım için aylık lens almak istiyorum :) hangi markada bu rengi yakalayabilrim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?