Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaslar son serı sor mel alan varsa fotograf paylasabılırmı lutfen cnku bgun yarın sipariş verıcemde gecende quartzo parası çöpe gıttı buda böle olsun istemıorm ( lütfen eger paylasan olursa çok sevinirimm :))

niye memnun kalmadın tatlım,mavimsi mi geldi sana,ben de bir ara quartzo alıyım diye düşünüyorum da merak ettim neyinin hoşuna gitmediğini

niye memnun kalmadın tatlım,mavimsi mi geldi sana,ben de bir ara quartzo alıyım diye düşünüyorum da merak ettim neyinin hoşuna gitmediğini

benm gzlrm bzk daha önce tanıta tıkaram kullanmstm hergun takablıordum cok dogal duruyordu fakat cok ısıklı ortamlarda hafıf göz rengımı bellı ettı. quartzo baya grı mavı agrlıklı ve bombelı durdu okulda taktm herkes gözlerne bakamıoruz cıkar hemen dedıler sıbırya kurdu gbı olmusum ve brdahada takmadm . smdı cor mel ıstıorm tek korkum gözde sarımsı durması göz rengımle kaynasmaması cnku gözlerm sıyah

Benim de gözlerim bozuk hergün takabiliyorum cor meli,çok rahat,zaten ilk başta yeni alındı mı cor mel sarımsı oluyor baya sonra yeşeriyor gibi,çok opak değil çünkü,gözlerin siyahsa yeşilimsi durması konusunda daha şanslısın,benim gözlerim bal rengi gibi ama bir gözüm daha açık bir gözüm daha koyu,yani bir gözümde kahveli alan daha çok,açık olan gözümde daha sarımsı,koyu olanda daha yeşilimsi duruyor,çok çok dikkatli bakınca anlaşılıyor ama burdan koyu gözde daha yeşil durduğunu çıkarabiliriz bence

merhaba vetman 10
sanırım baya bılgılısnız lens konuusnda :)
benım gozlerım cok koyu kahverengı.
freshlookta grı almıstım rengunden memnun kaldım harelı bence daha doğal duruyor.
ama freshlook kendı dopal durmadı yanı renkte sıkıntı yok.şimdi solotica almak ıstıyorum ve gri renk ıstıyorum
çok koyu kavrengıde hangi solotica lens gri gosterır ?
ve harelı almak ıstıyorum ama doğal dururmu?

özelden msj atmak ıstedım ama 100 msjım olmadıgı için atamadım
yardımcı olursanız sevıırnırm
şimdidden teşekkür ederımmmm

sen ne zaman almıstn cor melı cnm foto katablrmısın rıca etsem :)

canım merhaba şimdi soloticaların 3 modeli var hıdrocor modeli hıdrocharm modeli birde natural colours modeli .Her renginde hemen hemen 3 modeli var mesela ıce rengi soloticada grilerdendir onunda hıdrocor (haresiz)hıdrocharm hareli birde natural colours modeli vardır ince hareli çerçeveli istediğinize göre o zaman ya hıdrocharm ıce yada natural colours ıce tercih edeceksiniz:)birde yine soloticanın ince hareli natural colours serisinden ıcemint ve cristal renkleri vardır bunlarda ince hareli nc serisinden çıkmıştır ancak haresini alta basmışlar hıdrocor gibi duruyor ön yüzler ancak ıcemint rengi hem hıdrocor yüzü hemde natural colours yüzü kullanılabiliyor yani çift taraflı takılabiliyor:)
ben size natural colours ıce ,ıcemint yada hıdrocharm ıce rengini öneririm benim gözlerimde siyah ve beni arakdaş olarak eklerseniz hemen hemen bahsetitiğim tüm renklerle kendi gözümde çekilmiş fotoğraflarını profilimden görebilirsiniz

arzu hanım ben de sizin gibi dusunuyorum alisamadim bunlara koyu geliyor bana hidrosummer gloss azul varmı elinizde yoksa içime dusecegim

katiliorm goz koyulastikca daha yesilimsi durur bence de. ben de 1.5 aydir belki 2 ay oldu bile cor mel kullaniorm ve aradigim lens buymus hergun takabiliorm cok doal rengi de dokusu da. cok cok memnunum nc mel kullanmistim oncesinde ama bu kdr icime sinmemisti hare sevmeyenler icin ideal bir lens cor mel. benm fikrim nc melden daha acik ve doal durdugu yonunde. nedense fotolarda oldugundan koyu cikior foto cekince ekleyecegim 17:

Son düzenleme:
Burayı kirletiyor gibi oluyor kusura bakmayın tekrar tekrar ama sorumu da tekrarlıyım crystal mı yoksa mel mi daha iyi kaynaşır koyu gözde. doğallık açısından hangisi daha iyi olur açık tenli kumralım. cevap verirseniz sevinirim

vetmancım bi şey daha sormak istiyorum solflex natural color mel rengi nasıl? o da hafif maviye kaçıyormu yoksa yıllık serilerdeki gibi sadece yeşilmi duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…