- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.381
teşekkürler canım bu baya mavi ya :26: aylık serileri farklı demek yıllıklarla
arkadaslar son serı sor mel alan varsa fotograf paylasabılırmı lutfen cnku bgun yarın sipariş verıcemde gecende quartzo parası çöpe gıttı buda böle olsun istemıorm( lütfen eger paylasan olursa çok sevinirimm :))
niye memnun kalmadın tatlım,mavimsi mi geldi sana,ben de bir ara quartzo alıyım diye düşünüyorum da merak ettim neyinin hoşuna gitmediğini
Benim de gözlerim bozuk hergün takabiliyorum cor meli,çok rahat,zaten ilk başta yeni alındı mı cor mel sarımsı oluyor baya sonra yeşeriyor gibi,çok opak değil çünkü,gözlerin siyahsa yeşilimsi durması konusunda daha şanslısın,benim gözlerim bal rengi gibi ama bir gözüm daha açık bir gözüm daha koyu,yani bir gözümde kahveli alan daha çok,açık olan gözümde daha sarımsı,koyu olanda daha yeşilimsi duruyor,çok çok dikkatli bakınca anlaşılıyor ama burdan koyu gözde daha yeşil durduğunu çıkarabiliriz bencebenm gzlrm bzk daha önce tanıta tıkaram kullanmstm hergun takablıordum cok dogal duruyordu fakat cok ısıklı ortamlarda hafıf göz rengımı bellı ettı. quartzo baya grı mavı agrlıklı ve bombelı durdu okulda taktm herkes gözlerne bakamıoruz cıkar hemen dedıler sıbırya kurdu gbı olmusum ve brdahada takmadm . smdı cor mel ıstıorm tek korkum gözde sarımsı durması göz rengımle kaynasmaması cnku gözlerm sıyah
Benim de gözlerim bozuk hergün takabiliyorum cor meli,çok rahat,zaten ilk başta yeni alındı mı cor mel sarımsı oluyor baya sonra yeşeriyor gibi,çok opak değil çünkü,gözlerin siyahsa yeşilimsi durması konusunda daha şanslısın,benim gözlerim bal rengi gibi ama bir gözüm daha açık bir gözüm daha koyu,yani bir gözümde kahveli alan daha çok,açık olan gözümde daha sarımsı,koyu olanda daha yeşilimsi duruyor,çok çok dikkatli bakınca anlaşılıyor ama burdan koyu gözde daha yeşil durduğunu çıkarabiliriz bence
merhaba vetman 10
sanırım baya bılgılısnız lens konuusnda :)
benım gozlerım cok koyu kahverengı.
freshlookta grı almıstım rengunden memnun kaldım harelı bence daha doğal duruyor.
ama freshlook kendı dopal durmadı yanı renkte sıkıntı yok.şimdi solotica almak ıstıyorum ve gri renk ıstıyorum
çok koyu kavrengıde hangi solotica lens gri gosterır ?
ve harelı almak ıstıyorum ama doğal dururmu?
özelden msj atmak ıstedım ama 100 msjım olmadıgı için atamadım
yardımcı olursanız sevıırnırm
şimdidden teşekkür ederımmmm
arzu hanım ben de sizin gibi dusunuyorum alisamadim bunlara koyu geliyor bana hidrosummer gloss azul varmı elinizde yoksa içime dusecegimsevgili mercan seni tatmin edecek en açık mavi hıdrosummer gloss azul diye düşünüyorum çünkü diğerleri ıcelar falan koyu gelir sana açıkçası mavisi yeterli gelmez diye düşünüyorum çünkü senin aldıgın seri 2 sene önce mayıs ayında topazioların en açık oldugu dönemdeki mavi ve bügüne kadar soloticalar 4 yıldır hiç o kadar açık olmamıştı ben o tondan aldıgını lenslerini açtıkdan sonra öğrendim yoksa geçen yıl da solotica topaziolar bu kadar maviydi.
iste aradigim tam da bu :) Çok sagolun beni aydinlattiginiz icin :)hidrosummer gloss azul dusunurseniz o tam istediginiz ton olabilir tam acik mavi, ben onu tamamen unutmusum ondan sadece ice ve grafite uzerinde yogunlasmistim.
Eki Görüntüle 478674
Benim de gözlerim bozuk hergün takabiliyorum cor meli,çok rahat,zaten ilk başta yeni alındı mı cor mel sarımsı oluyor baya sonra yeşeriyor gibi,çok opak değil çünkü,gözlerin siyahsa yeşilimsi durması konusunda daha şanslısın,benim gözlerim bal rengi gibi ama bir gözüm daha açık bir gözüm daha koyu,yani bir gözümde kahveli alan daha çok,açık olan gözümde daha sarımsı,koyu olanda daha yeşilimsi duruyor,çok çok dikkatli bakınca anlaşılıyor ama burdan koyu gözde daha yeşil durduğunu çıkarabiliriz bence
:2:[video=youtube;WAEP1-yJq9Q]http://www.youtube.com/watch?v=WAEP1-yJq9Q&feature=related[/video]:52vetman bu videodaki lenslerler hangi marka biliyormusun....bunlardan getırtebılırmısın...yellow rengıne bayıldım..eger getırebılırsen hemen almak ıstıyorum
:2:[video=youtube;WAEP1-yJq9Q]http://www.youtube.com/watch?v=WAEP1-yJq9Q&feature=related[/video]:52vetman bu videodaki lenslerler hangi marka biliyormusun....bunlardan getırtebılırmısın...yellow rengıne bayıldım..eger getırebılırsen hemen almak ıstıyorum
Bunlar solotica değil adore diye biliyorum ben
Bunlar solotica değil adore diye biliyorum ben
evet. adore c serisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?