Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu hanım ben de sizin gibi dusunuyorum alisamadim bunlara koyu geliyor bana hidrosummer gloss azul varmı elinizde yoksa içime dusecegim
şu an kalmadı ama haftaya gelicek bekliyorum mercancım:)
estafurullah paulina gerçekten gözden kaçıyor bazen yazılanlar görsem hemen cevaplıyorum bana soru soran ve cevap alamayan arkadaşlar kusura bakmasınlar kasıtlı değil sadece görmemişimdir :)malum ramazan dikkat dağılıyor:))şimdi mel ile cristali ben çok benzetiyorum aslında mellerin yeterince göz rengini açmadıgını düşünenler cristal tercih etmeliler cristal sanki melin içine biraz grilik katılmışhali gibi buda cristalin gözü daha çok açmasına neden oluyor şöyle bir ayırım olabilir gözleriniz açık kahverengiyse mel eğer koyu kahverengi yada siyah gözlüyseniz cristal almanızı öneririm:)
vetmancım en son nc mellerin durumu nasıl....hala koyularmı...
nc mel son hallerini birkaç haftaya kadar öğrenicem yorumlarımı bildirirm hazirancım:)

Çok teşekkür ederim ben de zaten crystaldan yanaydım gri tonlarını daha çok seviyorum yakın olduğunu fark ettim de işte daha opak diye zor kaynaşmasından korktum. Ama crystalla başlayıp diğerlerini sırayla denemek hoş olucak :) Teşekkür ederim cevabınız için Arzu hanım sizi arıyacağım bir iki gün içinde sipariş için numaralarımı söyleyeyim hem ordan:)

canm snın göz rengın neydı acaba :) buarada cor mellerını cok begendm cok yakısmıs gule gule kullan

canm göz rengın nedır ve fotograf paylasablrsen cok sevncem )

canm göz rengın nedır ve fotograf paylasablrsen cok sevncem )

charm ocre ler:)müthiş dogallar ama kullanmıyorum ben ocrelerimi lens kabında ole duruyorlar

Eklentiler

• $DSC05459.webp
    704 bayt · Görüntüleme: 46
  • $DSC05461.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Merhaba herkese. Ben topazio lens almıştım Arzu Hanım'dan bir ay önce gibi. Yeni açtım sayılır ve gayet memnunum renkten. Alırken renk çok mu abartı olur demiştim ama gayet iyi bence. Bir kaç ay sonra da quartzo alabirim. Değişik değişik takarım. Zaten benim gözler numaralı. Evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum.

Teşekkürler Arzu Hanım.

Rica ederim fuzygirlcüm güle güle kullan topaziolar şu anda çok açık değil zaten haklısın günlük kullanımdada ideal çok açık oldugu zamanda bazen abartılı oluyor renk :) sağlıkla kullan memnun kalmanıza sevindim:)

yakamozcum solflex meli bende merak ediyorum resim paylaşabilirmisin

hiç kullanmadığım cor mellerim renkleri koyu geldiği için elden çıkarmayı düşünüyorum ....Geldiği tarih faturası vb herşeyi mevcut...ilgilenenlere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…