- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.401
şu an kalmadı ama haftaya gelicek bekliyorum mercancım:)arzu hanım ben de sizin gibi dusunuyorum alisamadim bunlara koyu geliyor bana hidrosummer gloss azul varmı elinizde yoksa içime dusecegim
estafurullah paulina gerçekten gözden kaçıyor bazen yazılanlar görsem hemen cevaplıyorum bana soru soran ve cevap alamayan arkadaşlar kusura bakmasınlar kasıtlı değil sadece görmemişimdir :)malum ramazan dikkat dağılıyor:))şimdi mel ile cristali ben çok benzetiyorum aslında mellerin yeterince göz rengini açmadıgını düşünenler cristal tercih etmeliler cristal sanki melin içine biraz grilik katılmışhali gibi buda cristalin gözü daha çok açmasına neden oluyor şöyle bir ayırım olabilir gözleriniz açık kahverengiyse mel eğer koyu kahverengi yada siyah gözlüyseniz cristal almanızı öneririm:)Burayı kirletiyor gibi oluyor kusura bakmayın tekrar tekrar ama sorumu da tekrarlıyım crystal mı yoksa mel mi daha iyi kaynaşır koyu gözde. doğallık açısından hangisi daha iyi olur açık tenli kumralım. cevap verirseniz sevinirim
nc mel son hallerini birkaç haftaya kadar öğrenicem yorumlarımı bildirirm hazirancım:)vetmancım en son nc mellerin durumu nasıl....hala koyularmı...
bunlar adore canım tabiki getirtebilirim ama adoreler solotica kadar güzel değiller bence:):2:[video=youtube;WAEP1-yJq9Q]http://www.youtube.com/watch?v=WAEP1-yJq9Q&feature=related[/video]:52vetman bu videodaki lenslerler hangi marka biliyormusun....bunlardan getırtebılırmısın...yellow rengıne bayıldım..eger getırebılırsen hemen almak ıstıyorum
vetmancım bi şey daha sormak istiyorum solflex natural color mel rengi nasıl? o da hafif maviye kaçıyormu yoksa yıllık serilerdeki gibi sadece yeşilmi duruyor?
yok canım onda mavilik yok hemen hemen aynı yıllık mel gibi hatta biraz hıdrocharm mele benziyor haresi daha kalın sadece yıllık cristalle aylık arasında fark var diğerleri aylık yıllık aynı:)
Sonunda hidrocor mellerimi fotolayabildim ARZU ablacım biraz gecikti kusura bakmayın..biri günışıgında, diğeri koyumsu duran akşama doğru evde çektim, gün ışığında daha açık bir yeşil duruyor, ARZU abla sanırım eski seri ile baya farklı yanılmıyorum diilmi eski seri daha sarımsı gibiydi yanlış hatırlamıyorsam ama ben yeşil agırlıklı olsun istediğim için yeni seri isabetli karar oldu çok ama çok teşekkür ederim sana...bekledikçe dahada güzelleşicegine inanıyorum...
BAMBAM canım eğer yeşilimsi bir ton istiyorsan cor mel al derim, umarım fotolar yardımcı olabilir sana..
ÖZNUR cristal sadece nc serisinde var, yıllıkları da var...
kızlar charme ocrelerim kargodan biraz önce geldi :))
hemen denedim veeeeeee yok böyle doğal bir renk.
o kadar doğalki iş arkadaşlarım seni tanımasak ve söylemeseydin lens olduğunu anlamazdık dediler.
solüsyonda bekledikçe renk biraz daha kendine gelir diye düşünüyorum
ocre düşünenlere tavsiye olunur :)
bu arada arzucuğuma sonsuz teşekkürler.
canm göz rengın nedır ve fotograf paylasablrsen cok sevncem )
şu an kalmadı ama haftaya gelicek bekliyorum mercancım:)
estafurullah paulina gerçekten gözden kaçıyor bazen yazılanlar görsem hemen cevaplıyorum bana soru soran ve cevap alamayan arkadaşlar kusura bakmasınlar kasıtlı değil sadece görmemişimdir :)malum ramazan dikkat dağılıyor:))şimdi mel ile cristali ben çok benzetiyorum aslında mellerin yeterince göz rengini açmadıgını düşünenler cristal tercih etmeliler cristal sanki melin içine biraz grilik katılmışhali gibi buda cristalin gözü daha çok açmasına neden oluyor şöyle bir ayırım olabilir gözleriniz açık kahverengiyse mel eğer koyu kahverengi yada siyah gözlüyseniz cristal almanızı öneririm:)
nc mel son hallerini birkaç haftaya kadar öğrenicem yorumlarımı bildirirm hazirancım:)
arzu hanım lensleri ne zaman yollıcaksınızbunlar adore canım tabiki getirtebilirim ama adoreler solotica kadar güzel değiller bence:)
yok canım onda mavilik yok hemen hemen aynı yıllık mel gibi hatta biraz hıdrocharm mele benziyor haresi daha kalın sadece yıllık cristalle aylık arasında fark var diğerleri aylık yıllık aynı:)
Merhaba herkese. Ben topazio lens almıştım Arzu Hanım'dan bir ay önce gibi. Yeni açtım sayılır ve gayet memnunum renkten. Alırken renk çok mu abartı olur demiştim ama gayet iyi bence. Bir kaç ay sonra da quartzo alabirim. Değişik değişik takarım. Zaten benim gözler numaralı. Evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum.
Teşekkürler Arzu Hanım.
arzu hanım lensleri ne zaman yollıcaksınız
canm göz rengın nedır ve fotograf paylasablrsen cok sevncem )[/QUOTE
qmzqrx cimm:))mesaj kutun dolu cevabım sana ulaşmıyor
kızlar elimde 2 aylık hiç kullanılmamış nc yıllık mel var almak isteyen olurssas özelden yazsın fiyatta anlaşırız uyguna vereceğim solflex mel aldığım için ona ihtiyacım kalmadı o yüzden satıyorum yoksa rengi süper:
özelden msj yazzamıyorum fıyatı ve rengı hakkında bılgı verırmısın bıde resımı görmemk ısterıım
sildim msj ablacm benm göz rengım sıyaha yakın kahve sence nasıl olur sarımsı olmaz dımı sıpars verıcem de hemencanm göz rengın nedır ve fotograf paylasablrsen cok sevncem )[/QUOTE
qmzqrx cimm:))mesaj kutun dolu cevabım sana ulaşmıyor
kızlar elimde 2 aylık hiç kullanılmamış nc yıllık mel var almak isteyen olurssas özelden yazsın fiyatta anlaşırız uyguna vereceğim solflex mel aldığım için ona ihtiyacım kalmadı o yüzden satıyorum yoksa rengi süper
solflex topazio kullanan var mı? 3aylık mı 1 aylık mı bu lensler?
nette aylık diye okumuştum batma, yırtılma vs sorunlar olmuyor mu? birde rahatlık acısından nasıl3 aylık normalde ama 5 ay opsiyonu var 5 ay kullanan çok arkadaş tanıyorum hala kullanıyoruz diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?