Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Selam kızlar:) elinde son seri crystal olanlar lenslerin fotograflarını paylasabilir mı?
Göze takılmamış halini yani :) koyu kahve gozde nasıl durur? Çiğ bir görüntü olur mu
Acaba kararsız kaldım :44:

kızlar son zamanlarda charm mel alan oldumu?renklerı koyumu acaba ben acık ıstıyorumda tereddutteyım

ben bıkac ay evvel almıstım bence koyu canım
inanmıyorum yaa resmen yıkıldım su an.ben gecen sene almıstım acıktı ve tam ıstedıgım gıbıydı.numaralı kullanıyorum suresıde bıtmek uzere.goz capım kucuk oldugundan nc de alamıyorum corda sevmıyorum ay cok caresız kaldım su an yaafotograf varmı canım ya hazırda

canım dur uzulme benım gozum sıyaha yakın kahve panık olma hemen bılgısayarıma vırus gırdı sılındı kartlarımıda kaybettım ama dur ozelden facemı yazayım orda var yakın cekım

canım dur uzulme benım gozum sıyaha yakın kahve panık olma hemen bılgısayarıma vırus gırdı sılındı kartlarımıda kaybettım ama dur ozelden facemı yazayım orda var yakın cekım
canım obenım gozum elaya yakın bı renk.facedekı o yakın cekım sımdı dıkkatımı cektı cokta koyu degılmıs sankı canım ya

Arzu Hanım, yıllık cristal ile solflex cristal arasında çok fark var.
Sence solflex cristal güneş altında ya da flaşlı çekimde çok sırıtır mı?
msj atmıştım sana daha önce sipariş vericem ama sırıtır mı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

cnm ben aldım mayıs gibi bencede koyu keşke eski seri kalsaymış benm gözlerim orta kahve bana oldukça koyu geldi sadece haresi olduğu için takıyorum bide gözlerim bozuk eski seriye döndüğü an stok yapmak lazım soloticayı bide ben renk açılsın diye al in one kullanıyorum sadece birz değişti

ne yapsam bılemedım ya.goz capım kucuk nc alamıyorum ama goz capı kucuk olupta nc kullanan varmıkı nasıl duruyor acaba?

arkadaşlar daha koyu bir mavi almayı düşündüğümden 3 hafta önce aldığım charme ice larımı uygun fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum. Sadece kargodan yeni geldiğinde taktım bir daha hiç kullanmadım. kargo faturası hala elimde mevcut. resimleri ekliyorum. resimler akşam yedibuçuk civarı pencere önünde çekilmiştir. beğenirseniz bana özelden ulaşın.

not: resimleri alıntılamayın arkadaşlar daha sonra silmeyi düşünüyorum.

oldukca acik renk gorunuyor charm ice
resimler silinemiyor diye biliyorum ben bu arada ama..

ah nerde o ıkı yıl önceki cahrm meller bundan snra gelen nc serısı bu kdr acık deıldı.sımdıde arzu hanımdan cor istedım. bakalım o nasıl gelecek heyecanla beklıyorum

hayır aslında cristal rengi çok açık bir renk değil aylık modeli daha koyu ve maviye bakıyor ama tabiki herkezin lensten beklentisi farklı bana göre koyu bile sayılabilecek bir renk aylık cristal hatta yıllığı bile koyu bana göre resimlerdeki kadar açık değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…