- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.421
Merhaba Arzu hanimmmm......cor mellerin son durumu nedir...renkler acildi mi....yoksa hala koyu yesil mi[/QUOT
şu an çok koyu değil çok sarı da değil ikisinin arasında bir tonda daha çok ela duruyor..
Merhaba Arzu hanimmmm......cor mellerin son durumu nedir...renkler acildi mi....yoksa hala koyu yesil mi[/QUOT
şu an çok koyu değil çok sarı da değil ikisinin arasında bir tonda daha çok ela duruyor..
arzu hnm selam ben sızden quartzo almıstım cok memnunum aslıında ama ben katologdakı ice rengıne bayılıyorum ama tanıtımdakı rengı guzel baya arastırdım takınca hıc oyle buz rengı durmuyr cok ıztıyorum o rengı...benım avatardakı quartzonun flaslı durusu ama cok guzel boyle dursun ıstıyorum işteee :S
kızlar son zamanlarda charm mel alan oldumu?renklerı koyumu acaba ben acık ıstıyorumda tereddutteyım
inanmıyorum yaa resmen yıkıldım su an.ben gecen sene almıstım acıktı ve tam ıstedıgım gıbıydı.numaralı kullanıyorum suresıde bıtmek uzere.goz capım kucuk oldugundan nc de alamıyorum corda sevmıyorum ay cok caresız kaldım su an yaaben bıkac ay evvel almıstım bence koyu canım
inanmıyorum yaa resmen yıkıldım su an.ben gecen sene almıstım acıktı ve tam ıstedıgım gıbıydı.numaralı kullanıyorum suresıde bıtmek uzere.goz capım kucuk oldugundan nc de alamıyorum corda sevmıyorum ay cok caresız kaldım su an yaafotograf varmı canım ya hazırda
canım obenım gozum elaya yakın bı renk.facedekı o yakın cekım sımdı dıkkatımı cektı cokta koyu degılmıs sankı canım yacanım dur uzulme benım gozum sıyaha yakın kahve panık olma hemen bılgısayarıma vırus gırdı sılındı kartlarımıda kaybettım ama dur ozelden facemı yazayım orda var yakın cekım
inanmıyorum yaa resmen yıkıldım su an.ben gecen sene almıstım acıktı ve tam ıstedıgım gıbıydı.numaralı kullanıyorum suresıde bıtmek uzere.goz capım kucuk oldugundan nc de alamıyorum corda sevmıyorum ay cok caresız kaldım su an yaafotograf varmı canım ya hazırda
ne yapsam bılemedım ya.goz capım kucuk nc alamıyorum ama goz capı kucuk olupta nc kullanan varmıkı nasıl duruyor acaba?cnm ben aldım mayıs gibi bencede koyu keşke eski seri kalsaymış benm gözlerim orta kahve bana oldukça koyu geldi sadece haresi olduğu için takıyorum bide gözlerim bozuk eski seriye döndüğü an stok yapmak lazım soloticayı bide ben renk açılsın diye al in one kullanıyorum sadece birz değişti
arkadaşlar daha koyu bir mavi almayı düşündüğümden 3 hafta önce aldığım charme ice larımı uygun fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum. Sadece kargodan yeni geldiğinde taktım bir daha hiç kullanmadım. kargo faturası hala elimde mevcut. resimleri ekliyorum. resimler akşam yedibuçuk civarı pencere önünde çekilmiştir. beğenirseniz bana özelden ulaşın.
Eki Görüntüle 488988 Eki Görüntüle 488989
not: resimleri alıntılamayın arkadaşlar daha sonra silmeyi düşünüyorum.
Arzu Hanım, yıllık cristal ile solflex cristal arasında çok fark var.
Sence solflex cristal güneş altında ya da flaşlı çekimde çok sırıtır mı?
msj atmıştım sana daha önce sipariş vericem ama sırıtır mı diye düşünüyorum.
arkadaşlar daha koyu bir mavi almayı düşündüğümden 3 hafta önce aldığım charme ice larımı uygun fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum. Sadece kargodan yeni geldiğinde taktım bir daha hiç kullanmadım. kargo faturası hala elimde mevcut. resimleri ekliyorum. resimler akşam yedibuçuk civarı pencere önünde çekilmiştir. beğenirseniz bana özelden ulaşın.
Öznurcum niye beğenmedin ki, gözün mü alışmadı acaba?..sana kalmış tabii ama bence rengi hiç fena değil,göz şekline de yakışmış..değişik makyajlarla çok güzel olur gibime geliyor..
Öznurcum niye beğenmedin ki, gözün mü alışmadı acaba?..sana kalmış tabii ama bence rengi hiç fena değil,göz şekline de yakışmış..değişik makyajlarla çok güzel olur gibime geliyor..
canım benim rengin kötülüğünden değil, dediğim gibi ben daha koyu bir mavi istiyorum.
İce ları alırkende topikteki bazı resimlerden koyulaştığını düşünerek almıştım ama grafite alsaymışım daha iyi olacakmış.
istediğim tonu grafitede yakalarım diye düşünüyorum.
tabi zevkler renkler bir değil. bu fotoğrafları daha önce topikten görmek isteyen birkaç arkadaşada mail olarak atmıştım
çoğu çok güzel olduğunu beğendiklerini söylediler ama dediğim gibi ben koyu mavi istiyorum.
o nedenle bu tonlarda mavi isteyen arkadaşlara uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?