Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim. ben cristal alayım o zaman en iyisi. bayram sonu sipariş vericem elinde olur o zaman.

Arkadaslar Kadir gecemiz mübarek olsun.
Ettigimiz bütün dualar kabul olur insAllah..
Ayrıca hepimiz istediğimiz renkte soloticalarimiza
Kavuşuruz insAllah

Solotica tum mellerin rengiyle oynadi...eski opacity kalmadi hic....cor,charme,nc hepsi koyu artik...kotu degil aslinda renk ama yine de acik isteyenlere kotu oldu..gecmis zamanlarda da renkler acildi koyulasti defalarca....umarim yine acarlar...yeni alan arkadaslar foto paylasirlarsa hos olur

kızlar CHARM OCRE isteyen varsa bana ulassın ,cok dogal bl bal ela ama benm aradıgım renk degil,sisesi dahi duruyor uyguna vericem

umarım açılır renkler zaten insan niye renkli lens alır kullanırkii rengii koyu olucaksa haaa açık olsunda yapay dursun istemediğimiz içinde solotica diye ısrarımız aslında sırf charm melin 1sayfa öncekii resimdeki rengine döndürmeleri için bile mail yağmuruna tutulur o renk olsun diyee bizde yeni soloticacılar olarak çok şanssısız quartzo eski efsane yeşil mavi değil meller koyu yeşil verde gibi olucakmış biraz daha zorlasalar

Kızlar malesef bütün meller koyurmuş. Ne zaman açılırlar acaba :44:
canım quartzo ve esmeralda koyu değil tek koyulan renkler meller ve topazio diğerleri aynen ilk zamanlarda nasılsa öyle ..
quartzo şu an açık ama maviye dönük eskiden gri yeşildi ama koyu değil quartzolar açıyor gözü..

canım haklısın sana hak veriyorum nehircim:)ama quartzo eskiden mavi değildi gri yeşildi hatta hiç mavilik yoktu şu an gri mavi oldu ama yine açık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…