- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.441
hayır aslında cristal rengi çok açık bir renk değil aylık modeli daha koyu ve maviye bakıyor ama tabiki herkezin lensten beklentisi farklı bana göre koyu bile sayılabilecek bir renk aylık cristal hatta yıllığı bile koyu bana göre resimlerdeki kadar açık değil :)
hiç kullanmadığım cor mellerim renkleri koyu geldiği için elden çıkarmayı düşünüyorum ....Geldiği tarih faturası vb herşeyi mevcut...ilgilenenlere duyurulur
merhaba, fotograf paylaşabilir misin?
cnm ben aldım mayıs gibi bencede koyu keşke eski seri kalsaymış benm gözlerim orta kahve bana oldukça koyu geldi sadece haresi olduğu için takıyorum bide gözlerim bozuk eski seriye döndüğü an stok yapmak lazım soloticayı bide ben renk açılsın diye al in one kullanıyorum sadece birz değişti
Eki Görüntüle 489039
ah nerde o ıkı yıl önceki cahrm mellerbundan snra gelen nc serısı bu kdr acık deıldı.sımdıde arzu hanımdan cor istedım. bakalım o nasıl gelecek heyecanla beklıyorum
canm snın göz rengın neydı acaba :) buarada cor mellerını cok begendm cok yakısmıs gule gule kullan
Umarim cor mellerin yenileri aciktir....fotooo isterizzzz
Solotica tum mellerin rengiyle oynadi...eski opacity kalmadi hic....cor,charme,nc hepsi koyu artik...kotu degil aslinda renk ama yine de acik isteyenlere kotu oldu..gecmis zamanlarda da renkler acildi koyulasti defalarca....umarim yine acarlar...yeni alan arkadaslar foto paylasirlarsa hos olur
canım quartzo ve esmeralda koyu değil tek koyulan renkler meller ve topazio diğerleri aynen ilk zamanlarda nasılsa öyle ..Kızlar malesef bütün meller koyurmuş. Ne zaman açılırlar acaba :44:
umarım açılır renkler zaten insan niye renkli lens alır kullanırkii rengii koyu olucaksa haaa açık olsunda yapay dursun istemediğimiz içinde solotica diye ısrarımız aslında sırf charm melin 1sayfa öncekii resimdeki rengine döndürmeleri için bile mail yağmuruna tutulur o renk olsun diyee bizde yeni soloticacılar olarak çok şanssısız quartzo eski efsane yeşil mavi değil meller koyu yeşil verde gibi olucakmış biraz daha zorlasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?