- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.461
Eki Görüntüle 495367
resimleri bügün çektim:)
Eki Görüntüle 495369
su an quartzo bu tonda canım:)
Eki Görüntüle 495371
kızlar arzu abladan cor mel sıparısı verdımde numaralı alan varsa ne kadar surede geldgını söyleyeblırmı acaba:)
cor mel numaralı artık 20 günde geliyor canım,süre kısaldı:)bir de benim haziranda aldığım cor mellerim nihayet yeşilimsi durmaya başladılar,solo care kullanıyorum 1 aydır cor melleri açık yeşilimsileştiriyor,nc mellerimi daha önce cristal gibi açık yeşilimsi yapmıştı o yüzden 1 aydır solo care de,tavsiye ederim:))
tesekkur ederm tatlım çook sevindim solo care solısyon optıkcılerde satılıyormu acaba :)
solocare eczanelerde satılıyor canım izmir de başka yerlerde de eczanelerde vardır herhalde,yoksa da biraz araştırınca bulunur:))
Kızlaar çoğu resme göz attım ve hayran kalmamak içten değil.Size sorum olacak,bu göz rengine hangi renk serisini önere bilirsiniz?
Birde kayma yaşayan yada lensleri gözlerine küçük gelen arkadaşlar olmuş.Göz çapıyla birlikte mi sipariş vermek gerekiyor sevgili vetman'a?Tercihen ela yada çok açık olmayan yeşil tonları arkadaşlar.:26:
Işıkta;
Flas'lı
Eki Görüntüle 495367
resimleri bügün çektim:)
Eki Görüntüle 495369
su an quartzo bu tonda canım:)
Eki Görüntüle 495371
Merhaba solitica mel yada ocre lens almayı düşünüyorum acaba hangi siteden getirtebiliyoruz aslında ben istanbulda optikçiden alıcam getirtiyolarmış güvenilir midir oda sizce yoksa güvenmeyip internetten mi sipariş etmeliyim ve de siz netten sipariş verdiyseniz adresini öğrenebilir miyim? özel mesajla bilgilendirirseniz sevinirim
ton yeşile dönük görünüyor,mavimsilik az gibi yeşilimsilik çok mu seride,resimde şahene görünüyor yeşili bol ama günıığında da yeşili bol mu
canım mail adresime bir resim gönderebilirseniz sevinirim nc meller büyük geldi sanırım ancak hepsi büyük gelecek diye bir kaide yok corlar ve charmlar olabilir size dediğim gibi göz renginizi nc mellerle bana gönderirseniz fikrimi söyleyebilirim.mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.comSelam arkadaslar
Bende forumları uzun uzun okuyup nc mel almaya karar vermiştim,(gözlerim koyu kahve)doğallık derseniz cok doğal ama,gözüme büyük geldiğini düşünüyorum ve renk olarakta beklediğimi bulamadım, gözlerim koyu yeşil duruyorsanırım eski seri yeni seri arasında baya fark var, şimdi quartzo mu alsam topazio mu, cor mu charm mi nc mi daha doğal ve açık duruyo bilemedim:/ bir de ben lesnlerimi bir internet sitesinden siparis verdim 220 tl ye geldi bana,burda arzu hanımdan alırsak dahamı uygun oluyor ve nekadar sürede lens elimize geçiyor?Arzu hanım yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar bu solotica nın gri renkte olan lensinin adı nedir ? mavi fln değil gri lensinin adı ?
arkadaşlar bu solotica nın gri renkte olan lensinin adı nedir ? mavi fln değil gri lensinin adı ?
canım mail adresime bir resim gönderebilirseniz sevinirim nc meller büyük geldi sanırım ancak hepsi büyük gelecek diye bir kaide yok corlar ve charmlar olabilir size dediğim gibi göz renginizi nc mellerle bana gönderirseniz fikrimi söyleyebilirim.mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com
gri derken quartzomu acaba?
Eki Görüntüle 489039
ah nerde o ıkı yıl önceki cahrm mellerbundan snra gelen nc serısı bu kdr acık deıldı.sımdıde arzu hanımdan cor istedım. bakalım o nasıl gelecek heyecanla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?