Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar arzu abladan cor mel sıparısı verdımde numaralı alan varsa ne kadar surede geldgını söyleyeblırmı acaba:)

cor mel numaralı artık 20 günde geliyor canım,süre kısaldı:)bir de benim haziranda aldığım cor mellerim nihayet yeşilimsi durmaya başladılar,solo care kullanıyorum 1 aydır cor melleri açık yeşilimsileştiriyor,nc mellerimi daha önce cristal gibi açık yeşilimsi yapmıştı o yüzden 1 aydır solo care de,tavsiye ederim:))

tesekkur ederm tatlım çook sevindim solo care solısyon optıkcılerde satılıyormu acaba :)

kızlar bnde quartzo kullanıyorum solusyonumda solo care aqua.renginde bi değişiklik farketmedim ama gözlerim en çok onda rahat ediyor.lenslerimin suresi dolmak uzere tekrar alıcam arzu hanımdan.gecen sene yeşile daha yakındı ama gercekten guzel bi renk makyajla maviye daha yakn hale getirebiliyosunuz hatta genelde herkes mavi sanıyodu=) bn mavi istiyodum ama topazio fazla iddialı geldi arzu hanmn da tavsiyesiyle quartzo aldım cok da memnun kaldım tavsiye ederim

????:26:Sizce hangi renk yakışır?Ablama almak istiyorumda.

Merhaba solitica mel yada ocre lens almayı düşünüyorum acaba hangi siteden getirtebiliyoruz aslında ben istanbulda optikçiden alıcam getirtiyolarmış güvenilir midir oda sizce yoksa güvenmeyip internetten mi sipariş etmeliyim ve de siz netten sipariş verdiyseniz adresini öğrenebilir miyim? özel mesajla bilgilendirirseniz sevinirim

Size az once bir mesaj gonderdim x

ton yeşile dönük görünüyor,mavimsilik az gibi yeşilimsilik çok mu seride,resimde şahene görünüyor yeşili bol ama günıığında da yeşili bol mu

berylipscim :) renkler herkeze göre göreceli hele quartzo öyle değişkenki ışıga göre mavide duruyor yeşilde:)

winni ıcemint üretiliyor hala getirtiyoruz sorun yok:)

Selam arkadaslar

Bende forumları uzun uzun okuyup nc mel almaya karar vermiştim,(gözlerim koyu kahve)doğallık derseniz cok doğal ama,gözüme büyük geldiğini düşünüyorum ve renk olarakta beklediğimi bulamadım, gözlerim koyu yeşil duruyor sanırım eski seri yeni seri arasında baya fark var, şimdi quartzo mu alsam topazio mu, cor mu charm mi nc mi daha doğal ve açık duruyo bilemedim:/ bir de ben lesnlerimi bir internet sitesinden siparis verdim 220 tl ye geldi bana,burda arzu hanımdan alırsak dahamı uygun oluyor ve nekadar sürede lens elimize geçiyor?Arzu hanım yardımcı olursanız sevinirim..

canım mail adresime bir resim gönderebilirseniz sevinirim nc meller büyük geldi sanırım ancak hepsi büyük gelecek diye bir kaide yok corlar ve charmlar olabilir size dediğim gibi göz renginizi nc mellerle bana gönderirseniz fikrimi söyleyebilirim.mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com

arkadaşlar bu solotica nın gri renkte olan lensinin adı nedir ? mavi fln değil gri lensinin adı ?

gri derken quartzomu acaba?

en kısa zamanda resim cekip gönderiyorum:)

quartzolarımı sipariş verdim sonunda ..cuma elimde buyuk ıhtımal en kısa sürede resım eklıycem ark.lar

Eki Görüntüle 489039

ah nerde o ıkı yıl önceki cahrm meller bundan snra gelen nc serısı bu kdr acık deıldı.sımdıde arzu hanımdan cor istedım. bakalım o nasıl gelecek heyecanla beklıyorum

sevgili cresgirlin gözündeki eski seri charm mellerden buldum arkadaşlar Brezilyadan numarasız 2 çiftti 1 tanesi satıldı ..
su an 2017 ler geliyor bu 2015 serisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…