- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.481
Eki Görüntüle 216827 aylık softlex
slm bende sizden 1 ay önce quartzo almıştım fakat gündelikte kullanmak için açık kahve ela renk doğal bir lens istiyorum hangisini önerirsiniz cor ocre mı cor mel mi
slm bende sizden 1 ay önce quartzo almıştım fakat gündelikte kullanmak için açık kahve ela renk doğal bir lens istiyorum hangisini önerirsiniz cor ocre mı cor mel mi
ilgilenenler sahibinden comdan yada özelden mesajla ulaşabilirler..
şimdi bilen ark.lara soruyorum solotica nc serisinın çapları küçüldümü acaba eskı ve yenı serıden kullanan varsa yardımcı olabılırmı?..benım gözume ıkısı kuçuk geldı bu şekılde kullanamıcam galıba quartzolarımı ..
Arzu hanım özel mesaj atamıyorum,topazioların fiyatı ne kadar acaba? ve ne zaman elime ulaşır
izmirist merhaba benim gözlerimde koyu kahverengi ve soloticaların bendeki durusu gün ışıgında bu şekilde gayet doğal duruyor..
Eki Görüntüle 502883
solotica hıdrocharm ocre koyu kahverengi gözde flahsız durusu:)
izmirist merhaba benim gözlerimde koyu kahverengi ve soloticaların bendeki durusu gün ışıgında bu şekilde gayet doğal duruyor..
Eki Görüntüle 502883
solotica hıdrocharm ocre koyu kahverengi gözde flahsız durusu:)
canım kendı gözun ne renkton yeşile dönük görünüyor,mavimsilik az gibi yeşilimsilik çok mu seride,resimde şahene görünüyor yeşili bol ama günıığında da yeşili bol mu
canım merhaba ikiside yakın renkler ancak ince farklar var cristaller meller gibi tam opak quartzolar ise daha yogun boyanmış ve gözü daha çok örtüyor hangisi daha çok açar dersen quartzo biraz daha belirgin değşiklik yapıyor lenslerin inceliği aynı sadece boyama teknolojileri farklı:)Kızlar sizce cyristal mı quartzo mu? Önerilerinizi bekliyorum
arkadasşlar merhaba. bende uzun yıllardır lens kullanan bırıyım.soloticalarla tanıstıktan snra yıllardır cok kötu lenslerle ve cok kötu bır göruntuyle gezdıgımın farkına vardım.( Arzu hanımaa kocaman teşekkürlerimi sunuyorum.)Solotıcalarda vazgecemedıgım renk ıse mel. charm,nc denedım bu sefer cor denıycektım.Suresı bıten mellerin yenısını beklerken bu arada gözlerım numaralı oldugu için beklememek için ara dönemde netten getırttıgım melle kıyaslanan rainbow giallo ise gercekten hayal kırıklıgına ugrattı benı. bombelı pupil genıs ve renk guzel değil..Sımdı heyecanla beklıyorum mellerımı geldıgı an atıcam bu raınbowu:) siz siz olun solotıca meleın yerıne gececek alternatıflerı denemeyın bıle
qurtzolarım pek net cıkmamıs ama idare edelim artık normalde daha hoş duruyor fotolar daha boguk gosterıyor.Eki Görüntüle 504473 Eki Görüntüle 504474
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?