Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

lenslerımı arzu hanımdan almadığıma pişman oldum ark.lar..oysakı sipariş verdgım gun onuda aramıştım uyarmıştı benı:).bıraz daha ucuza aldım ama pişman oldum.....quartzolarımı bugun teslım aldım kendılerıne belirtmeme ragmen bırı 02.2017 diğer şişe ıse 03.2017 idi.bunu sonradan dıkkat ettım tabıkı ..şu an lenslerde barız bır şekılde renk tonu farklılığı var ustelık 02.2017 olan seridekı lens gözlerıme resmen küçücük geldı neredeyse göz çerçevem ortada ...şimdi lenslerı ıncelenmek uzere yolluyorum umarım yardımcı olurlar..

slm bende sizden 1 ay önce quartzo almıştım fakat gündelikte kullanmak için açık kahve ela renk doğal bir lens istiyorum hangisini önerirsiniz cor ocre mı cor mel mi

su an yıllık hıdrocharm mel aynen bu tonda duruyor..birebir aynısı diyebilirim bu rengi yıllık charm mellerle yakalayabilirsiniz .zaten aylık solflex mel yıllık charm meller ile aynı aylık cristalde yıllık hıdrocharm grafiteye benziyor su anda:)

slm bende sizden 1 ay önce quartzo almıştım fakat gündelikte kullanmak için açık kahve ela renk doğal bir lens istiyorum hangisini önerirsiniz cor ocre mı cor mel mi

su an yıllık hıdrocharm mel aynen bu tonda duruyor..birebir aynısı diyebilirim bu rengi yıllık charm mellerle yakalayabilirsiniz .zaten aylık solflex mel yıllık charm meller ile aynı aylık cristalde yıllık hıdrocharm grafiteye benziyor su anda:)
cor mel öneririm aslında ela duruyor hıdrocor meller o sarımsılık yok su anda:)

şimdi bilen ark.lara soruyorum solotica nc serisinın çapları küçüldümü acaba eskı ve yenı serıden kullanan varsa yardımcı olabılırmı?..benım gözume ıkısı kuçuk geldı bu şekılde kullanamıcam galıba quartzolarımı ..

bana da nc serisi nc melde çok az büyük gelmişti,nc mel çok eski seri baya eskiden almıştım,bayadır nc yarıopak almıyorum,opak seride esmeralda da tam oturmuştu opak olduğu için kaysa da gözükmüyordu çok az kayması,esmeraldayı bu baharda almıştım,quartzonun eğer küçüldüyse çapı bana tam oturabilir esmeralda ya göre daha açık bir renk olduğu için cesaret edemiyordum kayarsa gözükür mü diye,ama ihtimal çaplarda değişim olmayıp sorunlu da gelmiş olabilir,böyle şeyler olmuştu forumdaki bazı arkadaşlara

Arzu hanım özel mesaj atamıyorum,topazioların fiyatı ne kadar acaba? ve ne zaman elime ulaşır

merhaba:)195 tl bir çiftin fiyatı ayrıntılı bilgi için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz telefonla sipariş için 05079235960 lenslerimiz aynı seri aynı lote numaralıdır alırken dikkat ediniz şişelerinde farklı seri farklı lote numarası yazan solotica almayınız renk farkı yaşanabilir..

Kızlar merhaba,

Bende lens kullanıcısıyım ama numaralı ve şeffaf. Okuduğum yorumlarınızdan çok tecrübeli olduğunuz anlaşılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben renkli lens kullanmak istiyorum ama doğal görünmeli öyle ölü balık gözü gibi durmamalı, birde yandan bakınca bazı kullananlarda görüyorum dışa doğru oluyo ve çok itici duruyur. Benim gözlerim koyu kahve istediğim ton ise hidrocharme mel veya ocre. Ama okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla hidrocor veya natural doğal duruyormuş hiçbir fikrim olmadığı için çok kararsızım.

izmirist merhaba benim gözlerimde koyu kahverengi ve soloticaların bendeki durusu gün ışıgında bu şekilde gayet doğal duruyor..

solotica hıdrocharm ocre koyu kahverengi gözde flahsız durusu:)

Son düzenleme:

Gerçekten çok harika duruş doğal görünüyor bayıldım. Keşke benimde gözler numaralı olmasaydı bu kadar düşünmezdim.
Bunu tercih edebilirim fakat aylık ve numaralısı oluyormu o kadar araştırdım bulamadım.

arkadasşlar merhaba. bende uzun yıllardır lens kullanan bırıyım.soloticalarla tanıstıktan snra yıllardır cok kötu lenslerle ve cok kötu bır göruntuyle gezdıgımın farkına vardım.( Arzu hanımaa kocaman teşekkürlerimi sunuyorum.)Solotıcalarda vazgecemedıgım renk ıse mel. charm,nc denedım bu sefer cor denıycektım.Suresı bıten mellerin yenısını beklerken bu arada gözlerım numaralı oldugu için beklememek için ara dönemde netten getırttıgım melle kıyaslanan rainbow giallo ise gercekten hayal kırıklıgına ugrattı benı. bombelı pupil genıs ve renk guzel değil..Sımdı heyecanla beklıyorum mellerımı geldıgı an atıcam bu raınbowu:) siz siz olun solotıca meleın yerıne gececek alternatıflerı denemeyın bıle

Kızlar sizce cyristal mı quartzo mu? Önerilerinizi bekliyorum
canım merhaba ikiside yakın renkler ancak ince farklar var cristaller meller gibi tam opak quartzolar ise daha yogun boyanmış ve gözü daha çok örtüyor hangisi daha çok açar dersen quartzo biraz daha belirgin değşiklik yapıyor lenslerin inceliği aynı sadece boyama teknolojileri farklı:)

aynen cres-girlcim soloticanın yerini bu dünyada hiçbir lens markası tutamaz bazı arkadaşlar solotica kullanıp daha sonra farklı arayışlara giriyorlar adorelere kayıyorlar bir tane adore alıyorlar bakıyorlar yok solotica gibi değil daha sonra dönüp dolaşıp yine soloticalara geliyorlar daha doğal bir marka yokki:)
ama tabiki orjinal soloticalar piyasada çok miktarda çakma solotica var malesef birebir taklit ediyorlar çok dikkat etmek lazım ..

Son düzenleme:
qurtzolarım pek net cıkmamıs ama idare edelim artık normalde daha hoş duruyor fotolar daha boguk gosterıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…