Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba,

Soruyorum fakat kimsenin taktığı yok.
Cevap yazarsanız çok sevinirim. Benim gibi numaralı lens kullandığınızı yazmışsınız. Bende solotica mel numaralı istiyorum nerden alabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

mrblar, burada vetman nickli arzu hanımdan tedarik edebilirsiniz

Merhaba, 100 msjı doldurmadığım için özelden mesaj atamıyorum VETMAN10 (Arzu hanım) solotica renkli numaralı lensleri sizden tedarik edebileceğim söyledi cres_girl nickli arkadaş.
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.

cok degil 1 sayfa geride Arzu hanim iletisim bilgilerini vermisti eger topigi biraz karistirirsaniz aradiginiz her bilgiyi bulursunuz, alinti yaptim yukarida sizin icin

cok degil 1 sayfa geride Arzu hanim iletisim bilgilerini vermisti eger topigi biraz karistirirsaniz aradiginiz her bilgiyi bulursunuz, alinti yaptim yukarida sizin icin

Teşekkür ederim zahmet olmuş. Ama belirtilen numarayı dün birkaç kez aramama rağmen cevap veren olmadı. Dolayısıyla farklı biryerden tadarik edebilirim diye arkadaşlardan yardım istedim biran önce almam gerektiği için. Arzu hanımdan alabileceğimi yazınca arkadaş tekrar buraya yazdım. Anlaşılabildim umarım. Teşekkürler.

mail atarsaniz mutlaka size 1-2 gun icinde doner, burayi da sik sik kontrol ediyor kendisi ama sanirim her gun degil.

sevgili izmirist:)soloticaların numaralı olanları hep yıllıktır orjinal olarak tabiki melinde 3 modeli var yıllıkda hıdrocor hıdrocharm natural colours siz hangi mel modelini istiyorsunuz normalde bunların numaralılarını siparişle Brezilyadan getirtiyoruz ama bazı numaralar elimde mevcut belki size uyar beklemeden alırsınız normalde herkez numaralı olduğu zaman bekliyor çünkü bu firmanın bayiliği yok dünyaya açılmayan bir firma solotica firması orjinalleride sadece Brezilyada üretilir..Biz orjinal solotica getiriyoruz..

Merhaba,
soloticacenter@hotmail.com adresinize mail attım.
ne istediğim ve merak ettiklerim ile ilgili. teşekkürler.

qurtzolarım pek net cıkmamıs ama idare edelim artık normalde daha hoş duruyor fotolar daha boguk gosterıyor.Eki Görüntüle 504473 Eki Görüntüle 504474

çok güzel görünüyor mulatteacaba kayıyor mu kayıyorsa belli oluyor mu ince harenin kaydığı,açık renk olduğu için biraz temkinliyim nc serisi melde göz çapıma tam uymamıştı,bazen çok az kayıyordu,opaklardan esmeralda çok nadir kaysa da gözükmüyor opak ve çok açık bir renk olmadığı için

yok canım kayma sıkıntısı olmadı cok sukur sımdılık ters takınca kaydıgını anlıyorsun zaten.bır de 2017 serı benımkı canım bunların capı bıraz daha kucuk oldugu ıcın kayma da olmadı .ben oncelerı aksamalrı evde kullandım renk toursun dıye ılk baslarda cok çiğğ bı mavıydı sımdı oturdu hem gozume hem de renk de kendıne geldı bı oto daha va rorda daha net onu koyayım canım ok tesekkur ederım bu aradaa:) ama yesıllık yok mavı yogunlukta

kizlar lens resimleriniz cok güzell sizlere cok yakismiss...

nc mel eskittim ve hidrocor mel siparis ettim...topazio da denedim ama bana yakismadi...mel ama harikaaa...cuma günü lensim geldi...zaten seffaf lensle uyudugum icin az kanlanmisdi sol gözüm..ama solotica meli takinca gözüm iyce kan canagina döndü...ya kizlar bunun sorunu aceba neyden olabilir?

lensle uyudugundan ve cok uzun sure araliksiz kullandigindan gozunde yeterli oksijen ve goz yasi gecisi olmamistir, gecene kadar bir sure lens takmazsan iyi olur derim varsa gozlukle birkac gun idare edersin

kızlar selam
solotica ların 3 serisinin birbiirinden farkını kim söyleyebilir? hidrocharme en kötü duran galiba. en doğal duran hangisi? ben doğal dursun ama gözümün rengini de güzel açsın istiyorum ama kesinlikle lens oldugu belli olmasın:) freshlook grey kullandım yakıstı biraz maviye döndürdü ama biraz daha açık olabilir gibi geliyor solotica da daha kaliteliymiş. freshlook gözümü yıpratıyor.

ice, crystal, mel gibi renkler doğal duruyormuş sanırım, onlardan birini seçicem ama seri olarak hangisini alayım ne dersiniz

Merhaba:) ıce buz mavisi duruyor cristal su yeşili gibi hafifden zaman zaman ışıgın açısına göre mavide duruyor mel ise tamamen ela duruyor bunlardan gözü en çok açan ıce olur 2.cristal en son mel açar sanırım senin tarzın hıdrocor serisi genelde haresiz modelleri begenmişsin cristalin serisi nc ama haresini alta bastıkları için hıdrocor gibi duruyor:)

Kızlar ben topazio renginin eski serisini kullaniyorum ve renginden cok memnunum.Ama yeni seri topaziolarin renklerinin koyu olduğunu öğrendim.Bana topazio rengine en yakın bir lens önerebilirmisiniz? :) Quartzo olabilirmi mesela? o rengide cok begeniyorum bağzı kişilerde mavi gibi bağzılarinde gri yeşil gibi duruyor yardımcı olursanız cok sevinirim :)

kızlar bana yardım edin.. benim gözlerim acık kahverengi :=) hidrocor ıce ve marine arasında kaldım. bide aklıma takılan topazio ve quartzo var fakat topazio ve quartzo nun cok doğal oldugunu düsünmüyorum. sanki hidrocor serisi daha güzelmiş gibi geliyor fakat rengide acsın istiyorum sizce ??? dogrumu düsünüyorm. topazio vee quartzo lens oldukları bellimi hidrocor ıce a oranla _? simdide tesskrlerr

vetman teşekkür ederim cevabın için, geçmiş sayfalarda da yorumlarının bi kısmını okudum 95. sayfaya kadar gelebildim:)), paylaştığın resimlere baktım
o zaman ben hidrocor ice veya nc crystal arasında bir seçim yapmalıyım galiba. aslında mavi çok istiyorum ama bana yakışır mı bilmiyorum. saçlarımda doğal duran sarı gölgeler var. kaşlarım koyu renk. gözüm kahverengi, ten rengim de koyu buğday-esmere yakın. sence ice yakışır mı? :) bu arada sen solotica satıyorsun galiba, numaralı istesem getirebiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…