- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.501
arkadasşlar merhaba. bende uzun yıllardır lens kullanan bırıyım.soloticalarla tanıstıktan snra yıllardır cok kötu lenslerle ve cok kötu bır göruntuyle gezdıgımın farkına vardım.( Arzu hanımaa kocaman teşekkürlerimi sunuyorum.)Solotıcalarda vazgecemedıgım renk ıse mel. charm,nc denedım bu sefer cor denıycektım.Suresı bıten mellerin yenısını beklerken bu arada gözlerım numaralı oldugu için beklememek için ara dönemde netten getırttıgım melle kıyaslanan rainbow giallo ise gercekten hayal kırıklıgına ugrattı benı. bombelı pupil genıs ve renk guzel değil..Sımdı heyecanla beklıyorum mellerımı geldıgı an atıcam bu raınbowu:) siz siz olun solotıca meleın yerıne gececek alternatıflerı denemeyın bıle
Merhaba,
Soruyorum fakat kimsenin taktığı yok.
Cevap yazarsanız çok sevinirim. Benim gibi numaralı lens kullandığınızı yazmışsınız. Bende solotica mel numaralı istiyorum nerden alabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
mrblar, burada vetman nickli arzu hanımdan tedarik edebilirsiniz
merhaba:)195 tl bir çiftin fiyatı ayrıntılı bilgi için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz telefonla sipariş için 05079235960 lenslerimiz aynı seri aynı lote numaralıdır alırken dikkat ediniz şişelerinde farklı seri farklı lote numarası yazan solotica almayınız renk farkı yaşanabilir..
Merhaba, 100 msjı doldurmadığım için özelden mesaj atamıyorum VETMAN10 (Arzu hanım) solotica renkli numaralı lensleri sizden tedarik edebileceğim söyledi cres_girl nickli arkadaş.
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
cok degil 1 sayfa geride Arzu hanim iletisim bilgilerini vermisti eger topigi biraz karistirirsaniz aradiginiz her bilgiyi bulursunuz, alinti yaptim yukarida sizin icin
Teşekkür ederim zahmet olmuş. Ama belirtilen numarayı dün birkaç kez aramama rağmen cevap veren olmadı. Dolayısıyla farklı biryerden tadarik edebilirim diye arkadaşlardan yardım istedim biran önce almam gerektiği için. Arzu hanımdan alabileceğimi yazınca arkadaş tekrar buraya yazdım. Anlaşılabildim umarım. Teşekkürler.
Merhaba, 100 msjı doldurmadığım için özelden mesaj atamıyorum VETMAN10 (Arzu hanım) solotica renkli numaralı lensleri sizden tedarik edebileceğim söyledi cres_girl nickli arkadaş.
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
sevgili izmirist:)soloticaların numaralı olanları hep yıllıktır orjinal olarak tabiki melinde 3 modeli var yıllıkda hıdrocor hıdrocharm natural colours siz hangi mel modelini istiyorsunuz normalde bunların numaralılarını siparişle Brezilyadan getirtiyoruz ama bazı numaralar elimde mevcut belki size uyar beklemeden alırsınız normalde herkez numaralı olduğu zaman bekliyor çünkü bu firmanın bayiliği yok dünyaya açılmayan bir firma solotica firması orjinalleride sadece Brezilyada üretilir..Biz orjinal solotica getiriyoruz..
qurtzolarım pek net cıkmamıs ama idare edelim artık normalde daha hoş duruyor fotolar daha boguk gosterıyor.Eki Görüntüle 504473 Eki Görüntüle 504474
çok güzel görünüyor mulatteacaba kayıyor mu kayıyorsa belli oluyor mu ince harenin kaydığı,açık renk olduğu için biraz temkinliyim nc serisi melde göz çapıma tam uymamıştı,bazen çok az kayıyordu,opaklardan esmeralda çok nadir kaysa da gözükmüyor opak ve çok açık bir renk olmadığı için
kizlar lens resimleriniz cok güzell sizlere cok yakismiss...
nc mel eskittim ve hidrocor mel siparis ettim...topazio da denedim ama bana yakismadi...mel ama harikaaa...cuma günü lensim geldi...zaten seffaf lensle uyudugum icin az kanlanmisdi sol gözüm..ama solotica meli takinca gözüm iyce kan canagina döndü...ya kizlar bunun sorunu aceba neyden olabilir?
Merhaba:) ıce buz mavisi duruyor cristal su yeşili gibi hafifden zaman zaman ışıgın açısına göre mavide duruyor mel ise tamamen ela duruyor bunlardan gözü en çok açan ıce olur 2.cristal en son mel açar sanırım senin tarzın hıdrocor serisi genelde haresiz modelleri begenmişsin cristalin serisi nc ama haresini alta bastıkları için hıdrocor gibi duruyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?