Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

son sorunun cevabını ben de merak ettim:) vetman dan yardım istiyoruz

bir de şunu sorabilir miyim, koyu kahve göze hangi seri yakışır? hidrocor serisi doğal duruyor mu acaba, yoksa nc ice filan mı almam lazım? grafite nasıl acaba ice dan daha mı doğal gibi sizce?

piyasaki lensler ile kıyaslarsak topazio quartzonun hiçbirisi yanına bile yaklaşamaz doğallıkda.Ama soloticanında kendi içerisinde daha doğal duranları var bunlar daha soft olan renkler sadece hıdrocor doğal diyemeyiz örneğin natural colours grafite yada natural colours mell natural colours ocre en az hıdrocorlar kadar doğal ama bu tamamen kişinin inanın bakış açısına bağlı..Bazı kişilere direkt hıdrocor doğal geliyor bazıları ise hareli olması daha doğal diyor onun için kendi zevkinize göre tercih yapmanızı tavsiye ederim:)

canım sizinde tipiniz tarifinize göre bana benziyor ten rengimiz kaş rengimiz aynı gibi yakışır neden yakışmasın:)cristalde çok tatlı bir renk Bu markanın orjinali Brezilyada mevcut bu yüzden numaralıları siparişle getirtiyoruz sahibinden comdada ilanlarım mevcut soloticaarzu rumuzuyla verilen ilanlar bana ait :)
ice a karar verirseniz elinizi çabuk tutmanızı öneririm hıdrocor ıce rengi üretimden kalkıyormuş Brezilyadan gelen haberlere göre..
cristal orta kahve gözde duruşu:)

benim kişisel tercihim her zaman için hareli lensler benim fikrime göre mutlaka lenslerde bir hare olması lazım:=)tabiki bu benim fikrim:)

Son düzenleme:
hıdrocor ıce renginin kahverengi gözde durusu resimler kendi arkadaşımın çekimidir flashsız doğal ışıkda:)

3.resim natural colurs yıllık cristal

Son düzenleme:

cnmm benım sana bahsettıgım renk tam senın koydugun cristal resmi. aradıgım renk bu . :) cor mel gelsın bundanda ıstıyorum 1.75:)

canımcımm benım sana bahsettıgım ve aradıgım renk tam da senın koydugun resım cristal işte bu :) benım cor mel gelşsın sen hemen bana bundanda sıparıss ver olurmu 1.75:)

o zaman sence natural colors hareli oldugu için hidrocordan daha doğal değil mi? nc ice ve nc crystal arasında karar vermem lazım benim. crystal ice 'a göre daha mı koyu acaba?
bu arada arkadaşında hidrocor ice da müthiş durmuş ve de gayet doğal görünüyo. hidrocor haresiz olan değil mi?

çok ve detaylı soruyorum kusura bakma ama deneme şansım yok diye kafayı yicem en iyisini almak istiyorummm:)

Bende size sahibinden.com dan mesaj attım busefer farklı bir renk denemeyi düşünüyorum.Burdan mesaj atamiyorum cevabınizi bekliyorum...

Ben topazio renginin eski serisini kullaniyorum ve renginden cok memnunum.Ama yeni seri topaziolarin renklerinin koyu olduğunu öğrendim.Bana topazio rengine en yakın bir lens önerebilirmisiniz? :) Quartzo olabilirmi mesela? o rengide cok begeniyorum bağzı kişilerde mavi gibi bağzılarinde gri yeşil gibi duruyor bana yardımcı olursanız cok sevinirim

topazio rengi gri agırlıkda bir tonda oldugu için hem mavimsi duruyor hem yeşilimsi duruyor ışığa ve makyaja göre değişiyor marine olabilir quartzo olabilir 2 renkde olabilir alternatif olarak:)

slm ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olarak arnıza katıldın hepinize merhaba solotica natural colors serisinden dün esmeralda aldım .uzun zamndır araştırıyordum fakat dün çok büyük hayal kırıklığına uğradım takmamla çıkarmam bir oldu bu konuda fikirleri olanlarla görüşmek isterim tekrar herkeze merhaba

cor mel kullanmakta olan arkadaşlar varmı??? charm kullandım koyu gelmişti '''cor''' dan açıklık olarak memnun kaldıysanız bilgilendirirseniz çoook sevinirim.

hıdrocor meller ve charm meller açıldı diye duyumlarım var emin olunca bildirirm tabiki orjinal soloticalar için konuşuyorum piyasada Brezilyadan değilde Çinde üretilen birebir şişelerini ve soloticaların isimlerini taklit ederek satılan soloticalar var ve sonuç hayalkırıklığı malesef çakma soloticalardan uzak durun arkadaşlar

Son düzenleme:
hıdrocor meller ve charm meller açıldı diye duyumlarım var emin olunca bildiririm tabiki orjinal soloticalar için konuşuyorum piyasada Brezilyadan değilde Çinde üretilen birebir şişelerini ve soloticaların isimlerini taklit ederek satılan soloticalar var ve sonuç hayalkırıklığı malesef çakma soloticalardan uzak durun arkadaşlar

Son düzenleme:
hıdrocor meller ve charm meller açıldı diye duyumlarım var emin olunca bildiririm tabiki orjinal soloticalar için konuşuyorum piyasada Brezilyadan değilde çinde üretilen birebir şişelerini ve soloticaların isimlerini taklit ederek satılan soloticalar var ve sonuç hayalkırıklığı malesef çakma soloticalardan uzak durun arkadaşlar

Umarim acilmistir.... haberlerinizi bekliyoruz....

merabalar arzu hanım ve kızlarr..çok severek 1 sene yıllık crystal kullandm smdi de 3 aylık olanı düşünüyorum lensimi attım özel bi gün için lazım o yüzden erken gelsin die numarasız alıcam da elinizde var mı arzu hanım? bi de senelkle ne gibi farkları var? daha koyu diye duydum o benm için çok olumlu..ama doğalık veya hare inceliği gibi diğer detaylarda farkı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…