- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.521
kızlar bana yardım edin.. benim gözlerim acık kahverengi :=) hidrocor ıce ve marine arasında kaldım. bide aklıma takılan topazio ve quartzo var fakat topazio ve quartzo nun cok doğal oldugunu düsünmüyorum. sanki hidrocor serisi daha güzelmiş gibi geliyor fakat rengide acsın istiyorum sizce ??? dogrumu düsünüyorm. topazio vee quartzo lens oldukları bellimi hidrocor ıce a oranla _? simdide tesskrlerr
piyasaki lensler ile kıyaslarsak topazio quartzonun hiçbirisi yanına bile yaklaşamaz doğallıkda.Ama soloticanında kendi içerisinde daha doğal duranları var bunlar daha soft olan renkler sadece hıdrocor doğal diyemeyiz örneğin natural colours grafite yada natural colours mell natural colours ocre en az hıdrocorlar kadar doğal ama bu tamamen kişinin inanın bakış açısına bağlı..Bazı kişilere direkt hıdrocor doğal geliyor bazıları ise hareli olması daha doğal diyor onun için kendi zevkinize göre tercih yapmanızı tavsiye ederim:)kızlar bana yardım edin.. benim gözlerim acık kahverengi :=) hidrocor ıce ve marine arasında kaldım. bide aklıma takılan topazio ve quartzo var fakat topazio ve quartzo nun cok doğal oldugunu düsünmüyorum. sanki hidrocor serisi daha güzelmiş gibi geliyor fakat rengide acsın istiyorum sizce ??? dogrumu düsünüyorm. topazio vee quartzo lens oldukları bellimi hidrocor ıce a oranla _? simdide tesskrlerr
vetman teşekkür ederim cevabın için, geçmiş sayfalarda da yorumlarının bi kısmını okudum 95. sayfaya kadar gelebildim:)), paylaştığın resimlere baktım
o zaman ben hidrocor ice veya nc crystal arasında bir seçim yapmalıyım galiba. aslında mavi çok istiyorum ama bana yakışır mı bilmiyorum. saçlarımda doğal duran sarı gölgeler var. kaşlarım koyu renk. gözüm kahverengi, ten rengim de koyu buğday-esmere yakın. sence ice yakışır mı? :) bu arada sen solotica satıyorsun galiba, numaralı istesem getirebiliyor musun?
son sorunun cevabını ben de merak ettim:) vetman dan yardım istiyoruz
bir de şunu sorabilir miyim, koyu kahve göze hangi seri yakışır? hidrocor serisi doğal duruyor mu acaba, yoksa nc ice filan mı almam lazım? grafite nasıl acaba ice dan daha mı doğal gibi sizce?
piyasaki lensler ile kıyaslarsak topazio quartzonun hiçbirisi yanına bile yaklaşamaz doğallıkda.Ama soloticanında kendi içerisinde daha doğal duranları var bunlar daha soft olan renkler sadece hıdrocor doğal diyemeyiz örneğin natural colours grafite yada natural colours mell natural colours ocre en az hıdrocorlar kadar doğal ama bu tamamen kişinin inanın bakış açısına bağlı..Bazı kişilere direkt hıdrocor doğal geliyor bazıları ise hareli olması daha doğal diyor onun için kendi zevkinize göre tercih yapmanızı tavsiye ederim:)
canım sizinde tipiniz tarifinize göre bana benziyor ten rengimiz kaş rengimiz aynı gibi yakışır neden yakışmasın:)cristalde çok tatlı bir renk Bu markanın orjinali Brezilyada mevcut bu yüzden numaralıları siparişle getirtiyoruz sahibinden comdada ilanlarım mevcut soloticaarzu rumuzuyla verilen ilanlar bana ait :)
ice a karar verirseniz elinizi çabuk tutmanızı öneririm hıdrocor ıce rengi üretimden kalkıyormuş Brezilyadan gelen haberlere göre..
Eki Görüntüle 509268 cristal orta kahve gözde duruşu:)
benim kişisel tercihim her zaman için hareli lensler benim fikrime göre mutlaka lenslerde bir hare olması lazım:=)tabiki bu benim fikrim:)
piyasaki lensler ile kıyaslarsak topazio quartzonun hiçbirisi yanına bile yaklaşamaz doğallıkda.Ama soloticanında kendi içerisinde daha doğal duranları var bunlar daha soft olan renkler sadece hıdrocor doğal diyemeyiz örneğin natural colours grafite yada natural colours mell natural colours ocre en az hıdrocorlar kadar doğal ama bu tamamen kişinin inanın bakış açısına bağlı..Bazı kişilere direkt hıdrocor doğal geliyor bazıları ise hareli olması daha doğal diyor onun için kendi zevkinize göre tercih yapmanızı tavsiye ederim:)
canım sizinde tipiniz tarifinize göre bana benziyor ten rengimiz kaş rengimiz aynı gibi yakışır neden yakışmasın:)cristalde çok tatlı bir renk Bu markanın orjinali Brezilyada mevcut bu yüzden numaralıları siparişle getirtiyoruz sahibinden comdada ilanlarım mevcut soloticaarzu rumuzuyla verilen ilanlar bana ait :)
ice a karar verirseniz elinizi çabuk tutmanızı öneririm hıdrocor ıce rengi üretimden kalkıyormuş Brezilyadan gelen haberlere göre..
Eki Görüntüle 509268 cristal orta kahve gözde duruşu:)
benim kişisel tercihim her zaman için hareli lensler benim fikrime göre mutlaka lenslerde bir hare olması lazım:=)tabiki bu benim fikrim:)
tamam cres-girlcüm:) hıdrocor mellerin gelsin bir de cristal sipariş verelim Brezilyaya:)
hıdrocor meller ve charm meller açıldı diye duyumlarım var emin olunca bildiririm tabiki orjinal soloticalar için konuşuyorum piyasada Brezilyadan değilde çinde üretilen birebir şişelerini ve soloticaların isimlerini taklit ederek satılan soloticalar var ve sonuç hayalkırıklığı malesef çakma soloticalardan uzak durun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?