Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhabalar doğallık olarak fark yok biraz daha maviye bakıyor ve yıllık olanın hareli kısmına benziyor yani biraz daha koyu solflex cristal ama taban açık kahve veya ela yada bal rengiyse süper kaynaşıyor:)

merhabalar doğallık olarak fark yok biraz daha maviye bakıyor ve yıllık olanın hareli kısmına benziyor yani biraz daha koyu solflex cristal ama taban açık kahve veya ela yada bal rengiyse süper kaynaşıyor:)

çook teşekürler arzu hanımm..bişey daha sorabilir miyim? yıllık olanın hareli kısmına benziyo demişsiniz o tarafın rengi müthiş seviyorum ben de ama haresi kalın geliyo o yüzden ben haresiz kısmını kullanıyorum..yani bu aylık olanın sadece rengi koyu dimi?haresiz kısmı gene haresiz? anlatabildim mi bilmiyorum da =)

yıllıklara göre ne kadar daha koyuu (((( meselaa ne renk fotograf ekleyebilrmsnz acık kahve gözde aylık cirstellern ( üzüldm smdi daha koyu olmasna

kendi göz rengimmm :) gördğüünüz gibi capı küçük pupil de cok dar minickk :) göz bebeklerm var. ayılk cristal düsünüyorum sizce yakısırmı ? yada önerileriniz nedirrr ???

umarım ekleyebilmişimdir :26: . yeni aldığım quartzolarım, hidrocor melden sonra pek içime sinmedi ama fotolarda pek belli olmuyor , fikir olması açısından koydum, gözlerim açık kahverengi bu arada.

Eklentiler

• $fotoraf0958n.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $fotoraf0961.webp
    6 KB · Görüntüleme: 85
  • $fotoraf0964.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 85
Kimsecikler yok muuuuu acaba son zamanlarda mel alan?
yeni seri cor lar charme lar nc ler açıldı mı yoksa hala yine aynı mı renkler...koyu yeşil.....

Evt canım bu videodaki gibi duruyorlar .Bu arada solflex cristaller çok hızla tükeniyor elimde kalmayabilir:))

ben resim koymustumm bu arada telefon numarnızı buldumm aradım sizi ama mesgulsuzz galibaa fotolarımı ekledm kendi göz rengimin. capı cok kçükkk . bi bakarsanız soflex cristal olur olmzmı diye bilgilendrirsenz sevinirm. snra hemen sipris edicem artık cumartesiye kadar elmde olması lazm cünkü ilginze tesskrler =)

canim, vetmanin dedigi gibi doktora gidip olcumlerini yaptirabilirsin en dogrusu bu olur. ama base curve vs degil de tek derdin tasma olup olmamasi ise sanirim bunu evde kendin de olcmen mumkun. benim goz capimi goz doktoru elinde minik bir olcuyle gozumun dibine girip olcmustu minik cetvel gibiydi. senin de elinde milimetreleri duzgun gosteren bir cetvel bir de buyutecli aynan varsa cok rahat olcersin diye dusunuyorum irisin capini. solflexlerin capi cunku sanirim yillik lenslere gore daha buyuk oluyor, ne olur ne olmaz olcumunu yapsan iyi olur.

gerci cristal tasma yapsa da cok kotu durmaz bence, tasma yaptiginda en kotu duran renk mel diye dusunuyorum :26: gozu sapsari gosteriyor cunku hasta gibi. cristalde bu olmaz. yine de emin olayim diyorsan kendi kendine olcmeyi deneyebilirsin, dedigim gibi.

önerin icin tesskr edermm bu arada bgn bi adore bi grey denedimm. gözüm cok portlek durdu gözmle kaynasmadı lenss.. soflex cristalde boyle bişey olurmu merak ediyormm

solflex crystal eger gözünüz koyu kahveyse hıç denemeyın bıle çunku bellı belırsız ölü balık gibi duruyor..fakat gözunuz ela veya çok açık kahve tonlarında ıse yeşil-gri arası çok doğal bır renk oluyor..ama kesınlıkle koyu kahve gözlere tavsıye etmem..benım gözlerım koyu kahve hıç guzel durmadı..kardeşimin ıse göz rengi elaya kaçıyor..onda ıse bambaşka bır renk oldu ..harıka durdu...bu arada solfleks serısı natural colors tan daha buyuk çapı...yenı solotıca natural color serısının çapı resmen ufacık.gözumun çerçevesi resmen ortada kaldı..hemen ıade ettım...bencede göz çapınızı ölçtürmeden almayın derım..bırde bılgısı olan varmı acaba göz çapına göre solotica satın alabılıyormuyuz?..ölçüleri değişiyormu?

hayir malesef solotica olculeri standart ama seriden seriye biraz farklilik var NC bana da biraz kucuk geliyor kayma da oluyor ama HC tam oluyor, ama olculeri sozumona ayni

bişey sorucam peki gözde kaynasıyormu kaynasma oluyormu gözde bide kardesnz ve sizin foto ekleyebilrmsnz solflexleee (( yoksa ben karar veremicemm galiba ( portlek durmasn yeter bana benm gözm orta kahve gibi :S acık kahveye kacıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…