Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

koyu kahve gözler için doğal duracak griden maviye dönük , ama mavisi daha baskın bir lens önerebilir misiniz? ice düşünüyordum ama vazgeçtim bilemedim..

quartzoyu bana önerir misiniz arkadaşlar? ten rengimle çok sırıtmaz di mi ondan çok korkuyorum kahve gözlüyüm kaşlarım da sıktır ayrıca koyu buğdayım

koyu bugday tenli iseniz quartzo size mavi tonundaki lenslerden daha cok yakisacaktir diye dusunuyorum. adriana lima gibi olur o zaman iste tam. gri yesil goz, bronz ten

quartzo alıp solaryuma girenleri biliyorum :) teniniz koyu ise kesinlikle quartzo tavsiye ederim:)

Renk super otesi...peki Arzu hanimmm meller ne alemde haberiniz var mi acti diye duyumlariniz vardi...bi acsalar stok yapicam en az 5 senelik
al bendende o kadar suresı bıttı elımdekının ve sabırsızlıkla beklıyorum.kızlar bırde nc mellerı goz capı kucuk olan ve deneyen varmı?baya bı kurcaladım ama bulamadım baslıkta.nc melın tonu daha cok hosuma gıtmesıne ragmen charm mel kullanıyorum capım kucuk oldugu ıcın yaaaaaa

Renk super otesi...peki Arzu hanimmm meller ne alemde haberiniz var mi acti diye duyumlariniz vardi...bi acsalar stok yapicam en az 5 senelik

Bencede renk süper ötesi olmuş:)zaten hemen şişesinden anlaşılıyor rengin güzelliği.
nc melleride alanlar çok olumlu yorum yapıyorlar ama ben deneyemedim yakında onunla ilgilide bir resim bulursam paylaşacapım ve eğer soloticada stok yaparsanız çok rahat edersiniz:)

Son düzenleme:
quartzo alıp solaryuma girenleri biliyorum :) teniniz koyu ise kesinlikle quartzo tavsiye ederim:)

koyu bugday tenli iseniz quartzo size mavi tonundaki lenslerden daha cok yakisacaktir diye dusunuyorum. adriana lima gibi olur o zaman iste tam. gri yesil goz, bronz ten

arkadaşlarr teşekkür ederim:) valla göz rengimi değiştirdiğimde adriana gibi olsam daha ne isterim P
bu arada sürekli konunun eski sayfalarını okuyorum arşivden, manyak olucam iice. aslında quartzo ya karar vermiştim ama topazio ya da bayılınmış kafam karıştı :44: o da çok güzel görünüyor.

hangisi daha doğal duruyor sizce fikir alabilir miyim??

topaziolar bir aralar cok guzeldi ama son zamanlarda renk iyice koyulasmisti, en yeni serileri nasildir bilemiyorum. quartzolar gibi onlar da yeniden acilmis olabilir, arastirmak lazim.

keşke tek kullanımlık tester ürün üretseler cüzi bi fiyata veya nette online deneme portalı oluştursalar. en kötü ikisinden de birer şişe alacağım hangisini daha çok beğenirsem ondan diğer gözüme de alacağım. çok kararsız kaldımmmmmmm

kızlar bana yardım edermisiniz..ben lens konusunda cok bilgisizim..gittim kendıme freshlook aldım yeşil olanından.cok bulanık gördüm kullanamadan attım..
şimdi cok dogal duracak bir yeşil arıyorm..ama koyu bir yesil olabılır..acık ve cok parlak olsun istemem..gözlerım koyu ile orta kahverengi arasında birşey..saclarım sarı ve bugday tenlıyım..kaşlarım siyah...gözlerım büyük...
sizce hangisini sipariş vereyim..dogal bir yeşili hangi seride ve hangi renkte yakalarım..cok fazla ceşit var karar veremedım..bana su deyin bende onu sipariş vereyim....
şimdiden tesekkürler

topaziolar bir aralar cok guzeldi ama son zamanlarda renk iyice koyulasmisti, en yeni serileri nasildir bilemiyorum. quartzolar gibi onlar da yeniden acilmis olabilir, arastirmak lazim.

iyice koyulaşmıştı derken lacivert gibi filan mı duruyordu? ben 3 yıl önceki vetmanın paylaşımlarına filan baktım orda çok güzel, vetman şu anda tonu nasıllar bu konuda bilgin var mı:)

iyice koyulaşmıştı derken lacivert gibi filan mı duruyordu? ben 3 yıl önceki vetmanın paylaşımlarına filan baktım orda çok güzel, vetman şu anda tonu nasıllar bu konuda bilgin var mı:)

evet benimkiler gayet lacivert mesela.. ben de canli acik bir mavi olacagini sanip hevesle almistim ama koyu cikmisti hic kullanamadim. renk ve opaklik konusunda solotica son zamanlarda biraz bozdu, herkes sikayet ediyordu. yabanci forumlarda da herkes solotica'nin bozdugundan dert yaniyor yalniz burada degil yani. ama sanirim simdi duzeltiyorlar bozduklarini. sikayetleri dikkate almis olmalilar. yani quartzo acildigina ve opaklastigina gore, hepsini duzelttiklerini varsayiyorum. :44: emin olmamakla beraber..

syn arzu hanım solotıcaların çapları halen ufakmı ve gerçekten tonu değiştimi

Arzu hanımdan aylık crsytal lens ısteısıtm ve 1 gun ıcerısınde elıme ulastı ve bu sure zarfında arzu hanım o kadar ılgılı ve yardımcı oldu kı her sordugum soruya (ılk kez lens kullanacak olmam nedenı ıle bır suru soru vardı kafamda ) buradan ona cok tesekkur etmek ıstedım tekrardan . ılk kez dun taktım lensımı gercı kendım takamadım arkadasım yardım ettı ve neredeyse 1 saat ugrastık gozlerımı kırptıgım ıcın fakat sonunda basardık :):) umarım yakında kendım takmayı da ogrenebılırım . Tekrar tesekkur ederım arzu hanım tum ılgınız ıcın :):):)

canım lens kullanmaya en kötü lensden başlamışsın freshlooklarla genelde hemen hemen herkez aynı sorunu yaşıyor zaten.Eğer solotica lensleri düşünürsen sanırım meller sizin istediğiniz renk onları düşünebilirsiniz.Gözleriniz iri oldugu için hıdrocor olabilir mel tavsiye ederim..
topazio resmide ekliycem zaman bulabilsem:))
syn arzu hanım solotıcaların çapları halen ufakmı ve gerçekten tonu değiştimi
benim bildiğim çaplar standart ama 4-5 ay önce sadece quartzolar hafif küçüldü gibi size bir teki ondan diğeri başka bir quartzo gönderildi diye tahmin ediyorum o yüzden sıkıntı oldu.Şu anda yine quartzolar standart ölçüde.Evt değişti
rica ederim resim istiyoruzzz

Son düzenleme:
vetman acaba son seriler TrulyScrumptious arkadaşın dediği gibi koyu mu?

topazio mu sence güzel quartzo mu, bnm gibi koyu kaşlar, koyu buğday tene hangisi yakışır. mavi istiyorum ama yakışsın da istiyorummm. biz kadınlar hiç tatminkar değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…