- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.561
solflex crystal eger gözünüz koyu kahveyse hıç denemeyın bıle çunku bellı belırsız ölü balık gibi duruyor..fakat gözunuz ela veya çok açık kahve tonlarında ıse yeşil-gri arası çok doğal bır renk oluyor..ama kesınlıkle koyu kahve gözlere tavsıye etmem..benım gözlerım koyu kahve hıç guzel durmadı..kardeşimin ıse göz rengi elaya kaçıyor..onda ıse bambaşka bır renk oldu ..harıka durdu...bu arada solfleks serısı natural colors tan daha buyuk çapı...yenı solotıca natural color serısının çapı resmen ufacık.gözumun çerçevesi resmen ortada kaldı..hemen ıade ettım...bencede göz çapınızı ölçtürmeden almayın derım..bırde bılgısı olan varmı acaba göz çapına göre solotica satın alabılıyormuyuz?..ölçüleri değişiyormu?
koyu kahve gözler için doğal duracak griden maviye dönük , ama mavisi daha baskın bir lens önerebilir misiniz? ice düşünüyordum ama vazgeçtim bilemedim..
quartzoyu bana önerir misiniz arkadaşlar? ten rengimle çok sırıtmaz di mi ondan çok korkuyorum kahve gözlüyüm kaşlarım da sıktır ayrıca koyu buğdayım
koyu kahve gözler için doğal duracak griden maviye dönük , ama mavisi daha baskın bir lens önerebilir misiniz? ice düşünüyordum ama vazgeçtim bilemedim..
quartzoyu bana önerir misiniz arkadaşlar? ten rengimle çok sırıtmaz di mi ondan çok korkuyorum kahve gözlüyüm kaşlarım da sıktır ayrıca koyu buğdayım
Evt ben şişesinden tahmin etmiştim son 1 aydır ama resim gönderilince emin oldum 3 sene önceki haline dönmüş gibi:)
al bendende o kadar suresı bıttı elımdekının ve sabırsızlıkla beklıyorum.kızlar bırde nc mellerı goz capı kucuk olan ve deneyen varmı?baya bı kurcaladım ama bulamadım baslıkta.nc melın tonu daha cok hosuma gıtmesıne ragmen charm mel kullanıyorum capım kucuk oldugu ıcın yaaaaaaRenk super otesi...peki Arzu hanimmm meller ne alemde haberiniz var mi acti diye duyumlariniz vardi...bi acsalar stok yapicam en az 5 senelik
Renk super otesi...peki Arzu hanimmm meller ne alemde haberiniz var mi acti diye duyumlariniz vardi...bi acsalar stok yapicam en az 5 senelik
quartzo alıp solaryuma girenleri biliyorum :) teniniz koyu ise kesinlikle quartzo tavsiye ederim:)
koyu bugday tenli iseniz quartzo size mavi tonundaki lenslerden daha cok yakisacaktir diye dusunuyorum. adriana lima gibi olur o zaman iste tam. gri yesil goz, bronz ten
arkadaşlarr teşekkür ederim:) valla göz rengimi değiştirdiğimde adriana gibi olsam daha ne isterimP
bu arada sürekli konunun eski sayfalarını okuyorum arşivden, manyak olucam iice. aslında quartzo ya karar vermiştim ama topazio ya da bayılınmış kafam karıştı :44:o da çok güzel görünüyor.
hangisi daha doğal duruyor sizce fikir alabilir miyim??
topaziolar bir aralar cok guzeldi ama son zamanlarda renk iyice koyulasmisti, en yeni serileri nasildir bilemiyorum. quartzolar gibi onlar da yeniden acilmis olabilir, arastirmak lazim.
iyice koyulaşmıştı derken lacivert gibi filan mı duruyordu? ben 3 yıl önceki vetmanın paylaşımlarına filan baktım orda çok güzel, vetman şu anda tonu nasıllar bu konuda bilgin var mı:)
canım lens kullanmaya en kötü lensden başlamışsın freshlooklarla genelde hemen hemen herkez aynı sorunu yaşıyor zaten.Eğer solotica lensleri düşünürsen sanırım meller sizin istediğiniz renk onları düşünebilirsiniz.Gözleriniz iri oldugu için hıdrocor olabilir mel tavsiye ederim..kızlar bana yardım edermisiniz..ben lens konusunda cok bilgisizim..gittim kendıme freshlook aldım yeşil olanından.cok bulanık gördüm kullanamadan attım..
şimdi cok dogal duracak bir yeşil arıyorm..ama koyu bir yesil olabılır..acık ve cok parlak olsun istemem..gözlerım koyu ile orta kahverengi arasında birşey..saclarım sarı ve bugday tenlıyım..kaşlarım siyah...gözlerım büyük...
sizce hangisini sipariş vereyim..dogal bir yeşili hangi seride ve hangi renkte yakalarım..cok fazla ceşit var karar veremedım..bana su deyin bende onu sipariş vereyim....
şimdiden tesekkürler
topazio resmide ekliycem zaman bulabilsem:))iyice koyulaşmıştı derken lacivert gibi filan mı duruyordu? ben 3 yıl önceki vetmanın paylaşımlarına filan baktım orda çok güzel, vetman şu anda tonu nasıllar bu konuda bilgin var mı:)
benim bildiğim çaplar standart ama 4-5 ay önce sadece quartzolar hafif küçüldü gibi size bir teki ondan diğeri başka bir quartzo gönderildi diye tahmin ediyorum o yüzden sıkıntı oldu.Şu anda yine quartzolar standart ölçüde.Evt değiştisyn arzu hanım solotıcaların çapları halen ufakmı ve gerçekten tonu değiştimi
rica ederim resim istiyoruzzzArzu hanımdan aylık crsytal lens ısteısıtm ve 1 gun ıcerısınde elıme ulastı ve bu sure zarfında arzu hanım o kadar ılgılı ve yardımcı oldu kı her sordugum soruya (ılk kez lens kullanacak olmam nedenı ıle bır suru soru vardı kafamda ) buradan ona cok tesekkur etmek ıstedım tekrardan . ılk kez dun taktım lensımı gercı kendım takamadım arkadasım yardım ettı ve neredeyse 1 saat ugrastık gozlerımı kırptıgım ıcın fakat sonunda basardık :):) umarım yakında kendım takmayı da ogrenebılırım . Tekrar tesekkur ederım arzu hanım tum ılgınız ıcın :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?