Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman acaba son seriler TrulyScrumptious arkadaşın dediği gibi koyu mu?

bu en son seri acilmis olabilir bilmiyorum canim benim koyu diye bahsettigim su son 1-1.5 yil icinde piyasaya surulmus olan serileriydi. bu en son seriden umutluyum quartzo acilmissa topazio da acilmistir diye dusunuyorum eger alan varsa arzu hanim resmini paylasir :)

TrulyScrumptious evet ben de aynen senin gibi düşündüm:) quartzo açılmış demişsin ya, belki topazio da açılmıştır, vetman da sürekli satış yaptığı için bilebilir diye sorayım dedim, dua edelim açılmış olsun:) gerçi karar da veremedim hala belki son kararım quartzo olacak. hangisinin daha doğal durduğuna göre karar vermem lazım

Kızlar ben solotica mel rengini almak istiyorum ancak numaralı olarak kullanabilmem mümkün mü?Sırf kozmetik amaçlı mı bu lensler?Yardımcı olabilir misiniz çok teşekkür ederim şimdiden..

Son düzenleme:

arkadaşlar bu renk bir maviye koyu kahve gözde hangi lensle ulaşabilirim? çok istiyorummmm. topazio da ulaşabileceğimi ummuştum ama resimlerini çok inceledim pek doğal durmuyor galiba
crystal , quartzo veya topazio dan birini seçmem gerekiyor sanırım sizce?

Arkadaslar ben 25 senedir lens kullanıyorum çok rahatım.Gözlükte kullanıyorum ama işe giderken lens tercih ediyorum.Ben bausch lomb kullanıyorum şimdilik memnunum.

Önceleri şeffaf kullanıyordum.15 seneye yakında renkli herkes kendi göz rengim zannetiyor. kendi gözlerimde yeşil belki o yüzden lens fark edilmiyor.Green turkuaz diye bi renk ben çok seviyorum.

Önceleri şeffaf kullanıyordum.15 seneye yakında renkli herkes kendi göz rengim zannetiyor. kendi gözlerimde yeşil belki o yüzden lens fark edilmiyor.Green turkuaz diye bi renk ben çok seviyorum.

doğal göz tabanı çok önemli göz tabanınız yeşil oldugu için sizde çok güzel duruyordur her lens sizde güzel durur şanslısınız:)

hıdrosummer gloss azul bu renge yakın birde hıdrocharm ıce rengi hare var etrafında birde fx eyes custom lenslerle bu renkleri yakalayabilirsin canım:)

vetman onlar doğal durur mu ki acaba? hidrosummer gloss azul çok kötü mesela resmen sırıtır yani. mavi istiyorum ama doğal durmadıktan sonra takmam pek bişey ifade etmez bnm için:) sence hidrocharm ice benim gözümü rahatça açar mı, orta kahve gözüm hatta koyu kahve ama siyaha yakın değil

memnun otesiyim :) vazgecilmezim oldular cunku kimse kesinlikle lens oldugunu anlamiyor bir de sanilanin aksine cok rahatlar tum gun takiyorum

pekı bırkaç resım eklemen mumkunmu..diğer resımde çok yakın çekım olmuştu..gun ışığında merak edıyorum nasıl duruyorlar...

pekı bırkaç resım eklemen mumkunmu..diğer resımde çok yakın çekım olmuştu..gun ışığında merak edıyorum nasıl duruyorlar...

[video=youtube;tY7XheG0HTE]http://www.youtube.com/watch?v=tY7XheG0HTE&feature=plcp[/video]

tam ekran yaparsan daha rahat gorebilirsin hemen her isikta cekilen fotograflarimi koydum gun isigi fotograflari da var. bir de KK profilimden fxeyes klasorune girip oradaki fotograflara da bakabilirsin.

açık bir seriye denk gelirsen charm ıce açar ..

hıdrocharm ıce flashsız böyle duruyor..

Kızlar p.tesi arzu ablaya para yatırcam ama kafamda deli sorular varr
Ben doğallıktan yanayım gözlerim orta kahve ışık yansımasıyla arada açık görünüyor.Saçlarım siyah olduğu için gözlerim daha koyu duruyor.Ben elamsı dursun az yeşillik olsun bal rengi ağır bassın istiyorum ve karar verdim hidrocharm numaralı serisinden istiyorum amma velakin renkte kararsızlık yaşıyorum.Mel mi Ocre mi.Ocrenin rengini pek çözemedim:44: Siyah saç beyaz tenliyim bana yardımcı olunnnBöyle simsiyah göz makyajıyla hangisi hoş durur.Ocreye olumsuz yorumlar var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…