- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.581
vetman acaba son seriler TrulyScrumptious arkadaşın dediği gibi koyu mu?
Kızlar ben solotica mel rengini almak istiyorum ancak numaralı olarak kullanabilmem mümkün mü?Sırf kozmetik amaçlı mı bu lensler?Yardımcı olabilir misiniz çok teşekkür ederim şimdiden..
evet aylik olanlar haric hepsini numarali olarak alabilmeniz mumkun
çok sağolun bilgilendirme için:)
evet aylik olanlar haric hepsini numarali olarak alabilmeniz mumkun
truly sanırım sen fx custom lens almıştın..birkaç ay oldu galiba..nasıl halen kullanıyormusun memnunmusun?
Önceleri şeffaf kullanıyordum.15 seneye yakında renkli herkes kendi göz rengim zannetiyor. kendi gözlerimde yeşil belki o yüzden lens fark edilmiyor.Green turkuaz diye bi renk ben çok seviyorum.
Eki Görüntüle 514872
arkadaşlar bu renk bir maviye koyu kahve gözde hangi lensle ulaşabilirim? çok istiyorummmm. topazio da ulaşabileceğimi ummuştum ama resimlerini çok inceledim pek doğal durmuyor galiba
crystal , quartzo veya topazio dan birini seçmem gerekiyor sanırım sizce?
memnun otesiyim :) vazgecilmezim oldular cunku kimse kesinlikle lens oldugunu anlamiyor bir de sanilanin aksine cok rahatlar tum gun takiyorum
pekı bırkaç resım eklemen mumkunmu..diğer resımde çok yakın çekım olmuştu..gun ışığında merak edıyorum nasıl duruyorlar...
vetman onlar doğal durur mu ki acaba? hidrosummer gloss azul çok kötü mesela resmen sırıtır yani. mavi istiyorum ama doğal durmadıktan sonra takmam pek bişey ifade etmez bnm için:) sence hidrocharm ice benim gözümü rahatça açar mı, orta kahve gözüm hatta koyu kahve ama siyaha yakın değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?