Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mesela burda duruşlarına bayıldım

kızlar bunlarda benim quartzolarım ve görüldüğü gibi hala kayma var

Eklentiler

• $gözler.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 67
Göz çapına büyük yada küçük gelirse lens tam oturmaz ama Ben kayma görmedim jelybcim renk gayet güzel ve saçrengine çok yakışmış..
esmanr mel ile ocre birbirine çok yakın renkler ocre sadece biraz daha kahve bal ela duruyor melde biraz daha yeşillik var tek fark bu .Bir gözünüze charm mel bir gözünüze charm ocre taksanız ben bile yakından bakmadan ayırt edemem o kadar yakın yani..:)

arzu hanım merhabalar...
ben onumuzdekı ay maddi ımkanlarım el verınce lens almayı planlıyorum.Ancak gözlerim numaralı. -1.75 miyop..
uzun sürdügünü biliyorum geldiğiginin ancak elinizde belki numaralı vardır,oluyor bazen sanırım forumda okuduklarım kadarıyla.
topazio ve quartzo ve esmeralda arasında kalmıs durumdayım..aslında esmeraldayı agırlıklı olarak dusunuyorum ancak esmer tenlere gıttıgını yazmıssınız.bende beyaz tenlıyım aslında..Mavi rengı daha yakıstırıyorum kendıme aslında.Su anda Bausch Lomb Gri kullanıyorum ve biliosunuz oldukca damarlı bır yapısı var ve artık konforlu bi bicimde kullanamıyorum.uzun sure taktıktan sonra kurumaya baslıyor.
Normalde kendıme mavi rengi cok yakıstırıyorum ama sizin de fikirleriniz önemli benim için..size kendi resmimi ekliyorum ve sonrasında ise aslında tam olarak istedigim tonu...

İşte ben...

bu da benimm istedigim göz rengiii

ilginiz icin cok tesekkurler sımdıden

merhaba celinne sizin istediğiniz renge esmeralda daha yeşil kalır.Daha çok gri agırlıkda olan quartzo veya hıdrocharm ıce olabilir birde topazio rengine yogunlaşmalısınız..:)Bu renkler sizin istediğiniz renge yakın.Modelin gözleri kendi doğal göz rengi oldugu için her ışıkda farklı duruyor olabilir..Size esmeraldada yakışır yüz hatlarınız çok ince ve zarif ancak mavi isterseniz yukarıdaki renkleri önerebiliriz size.:)
numaralılar için bekleme süresi oluyor 20-25 gün civarında geliyor genelde bazen daha kısa veya birkaç gün daha uzun sürebiliyor..
Bazı numaralar stokda mevcut.-1.50 hıdrocor ocre,-2.50 hıdrocor mel-2.50 hıdrocor ocre-2.75 quartzo.+3.00 hıdrocor mel stokda var sizin aracılıgınızla duyurayım bu numaralarda bu renkleri isteyenler olursa beklemeden alabilirler:)

Sevgili arzu hanım,
esmeralda şuan için tam olarak ne tonda? Orta kahve gözde ne renk durur acaba?çok merak ediyorum.saçlarım siyah ve buğday tenliyim bana yakışır mı acaba?yoksa çok mu sırıtır? Geçen sene topazi aldım ama renk çok açık oldu ve yüzüme,tenime yakışmadı hiç ,çok sırıttı.esmeralda daha iyi bir seçim olur mu acaba?

Lensi gözüne taktiginda batma oluyormu canım ? ve kayan lensini diğer gözüne taktiginda yine lensin kayıyor mu?

evet batma oluyor ve bulanık görüyorum.zaten batma ve bulanık görme olayı her iki gözümde de var.lens suyumu değiştirdiğim halde devam ediyor.heralde bu lens olayı pek bana göre değil.

merhaba arkadaşlar bir hafta on gün kadar önce quartzo almıştım önce gözüme yapay geliyodu fakat, zaman geçtikçe hem şekli hem rengi gözüme oturdu,hem de saçlarımı koyulttum beyaz tenle güzel duruyo artık,begenmeye başladım baya belirgin bir renk, yanı her daım renkli gözlü oluyorsunuz, yarı opaklarda olmayan bir özellik maelesef , hem de rengi çok doğal, beyaz ten-koyu saçlılara tavsiye edebilirim yüze renk katıyor

merhaba esmeralda sizin aldıgınız topaziodan daha koyu duracaktır.Renk olarak yakışır tamamıyla yeşildir esmeralda grilik yoktur .:)

açık bir seriye denk gelirsen charm ıce açar ..
Eki Görüntüle 515918

hıdrocharm ıce flashsız böyle duruyor..

vetman teşekkür ederimmm de ben yine fikir değiştirdim:26: hülya avşarın ten rengi benimkinden bariz açık, kadın beyaz tenli. bende mavi göz çok çirkin durcak
quartzoda karar kıldım sayılır gamzlm e de çok yakışmış inş bende de öyle durur bakalım. çok beğenirsem topazio alırım. az beğenirsem crystal filan alırım

evet batma oluyor ve bulanık görüyorum.zaten batma ve bulanık görme olayı her iki gözümde de var.lens suyumu değiştirdiğim halde devam ediyor.heralde bu lens olayı pek bana göre değil.

Ayni seyleri bende yasadim bugun doktora gittim lens alerjisi oldugumu soyledi goz kapagimda kabarciklar olusmus onlar da lense yapisip lensimi kaydiriyormus 15 gun boyunca kortizonlu damla tedavisine basladim vetman dan da yeni lenslerimi aldim 2 hafta sonra quartzolarimi takip resmini ekleyecegim eger sende sadece lens taktiginda gozunde batma bulanik gorme capaklanma oluyorsa git doktora derim yoksa omur boyu lens kullanamazsin tabi gozunde bir problem varsa

doğal olsun lens belli olmasın dersen ocre birebirdir... orta kahve ve ela gözlere ocre çok yakışıyor ve inanılmaz doğal duruyor,lens taktığını anlamayacaklar o derece,siyah gözlü olmasam hiç düşünmeden ocreyi bugün alırım,ama benim siyahgözlerimi malesef ocre açmıyor

Cyristal ve quartzo kullananlar koyu kahve göze hangisini önerirler acaba?

cristal quartzo ya kıyasla çok daha doğal ve hoş bir ton,koyu gözde de hoş oluyor cristal yeşilliği artıyor,quartzo tam opak cristala göre daha belirgin..bence cristal,siyah gözde cristal kullanmış biri olarak öneririm ,albümümde kullandığım yarı opak lenslerin resimleri de var

Canım ben gözde bal ve ela baskınlığı sevdiğim için yeşillikten pek hazetmediğim için Ocre siparişimi verdim Charm serisinden.Benim gözlerim orta kahve gün ışığında açıklaşıyor umarım ben de çok daha açık ve çok daha ela durur

arkadaslar ben aylık soflex crıstal aldım gecen hafta ama bıraz buyuk geldı capı gozume gercı bakınca bellı olmuyor oyle rahatsız edıcı bısı yok ama gozume takmakta zorlanıyorum ve cok zor takıyorum gozume lensler cok yumusak ve yapısmıyor gozume aynı sorunu yasayıp da tavsıye verecek bırı var mı acaba takmaya ugrasırken gozlerım kan canagına donuyor ve de aylık ıle yıllıkların capı farklı mı oluyor yoksa aynı mı yada harelı ve haresız lerın capı farklı mı bılgısı olan varsa ve yardımcı olursa cok sevınırım

Son düzenleme:

solfleks crıstalın çapı daha buyk göze tam oturuo..geçen solotıca aldım çapı kçk geldıgı ıçn ıade ettım hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…