- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.601
Selam kızlar bügün dışarıya çıkarken uzun süredir takmadığım ve arkadaşlarımın çoğununda görmediği charm ocrelerimi taktım.ınanırmısınız arkadaşlarım Arzucum tamam diğer lenslerinde güzel ama bunlar çok doğal duruyorlar yaa!! gerçekten hiç lens gibi durmuyor rengine bayıldık dediler bende bugün tekrar taze taze charm ocreli resimler çektim ve ocre düşünen arkadaşlara fikir olsun diye ekliyorum.Çünkü uzun süredir charm ocre resmi isteyenler vardı.ışte kızlar size koyu kahverengi gözde hidrocharm ocre resimleri sıfır flash ve son derece doğal çekim:))
Kızlar bende charm ocreler gözüm çok koyu kahverengi olmasına rağmen mellerle aynı renk duruyorlar sanki bügün hıdrocharm ocre değilde kendi kendime gözümde hep mel varmış gibi geldi:)))
kızlar bunlarda benim quartzolarım ve görüldüğü gibi hala kayma var
Lensi gözüne taktiginda batma oluyormu canım ? ve kayan lensini diğer gözüne taktiginda yine lensin kayıyor mu?
Sevgili arzu hanım,
esmeralda şuan için tam olarak ne tonda? Orta kahve gözde ne renk durur acaba?çok merak ediyorum.saçlarım siyah ve buğday tenliyim bana yakışır mı acaba?yoksa çok mu sırıtır? Geçen sene topazi aldım ama renk çok açık oldu ve yüzüme,tenime yakışmadı hiç ,çok sırıttı.esmeralda daha iyi bir seçim olur mu acaba?
açık bir seriye denk gelirsen charm ıce açar ..
Eki Görüntüle 515918
hıdrocharm ıce flashsız böyle duruyor..
vetman hangi arkadaşın bilmiyorum ama müthiş yaa çok yakışmışşşş.. çok beğeniyorum ben topazio mu alsam quartzo mu uffff
evet batma oluyor ve bulanık görüyorum.zaten batma ve bulanık görme olayı her iki gözümde de var.lens suyumu değiştirdiğim halde devam ediyor.heralde bu lens olayı pek bana göre değil.
Kızlar p.tesi arzu ablaya para yatırcam ama kafamda deli sorular varr
Ben doğallıktan yanayım gözlerim orta kahve ışık yansımasıyla arada açık görünüyor.Saçlarım siyah olduğu için gözlerim daha koyu duruyor.Ben elamsı dursun az yeşillik olsun bal rengi ağır bassın istiyorum ve karar verdim hidrocharm numaralı serisinden istiyorum amma velakin renkte kararsızlık yaşıyorum.Mel mi Ocre mi.Ocrenin rengini pek çözemedim:44: Siyah saç beyaz tenliyim bana yardımcı olunnnBöyle simsiyah göz makyajıyla hangisi hoş durur.Ocreye olumsuz yorumlar var :18:
Cyristal ve quartzo kullananlar koyu kahve göze hangisini önerirler acaba?
doğal olsun lens belli olmasın dersen ocre birebirdir... orta kahve ve ela gözlere ocre çok yakışıyor ve inanılmaz doğal duruyor,lens taktığını anlamayacaklar o derece,siyah gözlü olmasam hiç düşünmeden ocreyi bugün alırım,ama benim siyahgözlerimi malesef ocre açmıyor
arkadaslar ben aylık soflex crıstal aldım gecen hafta ama bıraz buyuk geldı capı gozume gercı bakınca bellı olmuyor oyle rahatsız edıcı bısı yok ama gozume takmakta zorlanıyorum ve cok zor takıyorum gozume lensler cok yumusak ve yapısmıyor gozume aynı sorunu yasayıp da tavsıye verecek bırı var mı acaba takmaya ugrasırken gozlerım kan canagına donuyorve de aylık ıle yıllıkların capı farklı mı oluyor yoksa aynı mı yada harelı ve haresız lerın capı farklı mı bılgısı olan varsa ve yardımcı olursa cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?