- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.621
cristal quartzo ya kıyasla çok daha doğal ve hoş bir ton,koyu gözde de hoş oluyor cristal yeşilliği artıyor,quartzo tam opak cristala göre daha belirgin..bence cristal,siyah gözde cristal kullanmış biri olarak öneririm ,albümümde kullandığım yarı opak lenslerin resimleri de var
sevgili nil, albumunu gormek ıcın arkadaslık ıstegı gonderdım. fotograflarını cok merak edıyorum :) şahsen bende gözde yeşilliği biraz daha seven biriyim, sanırım kararım cyrıstalden yana olacak.. cevap ıcın cok cok teşekkurler.. :)
arzu hanım, göz doktoru göz çapımı 14.00 olarak ölçtü ama soloticaların 14.2 olduğunu biliyorum. icemint almak istiyorum, sizce bir taşma sorunu yaşar mıyım?
Yaklasik 2 ay once topazio lens aldim. Lens elime gecince ve diger kullandigim eski 2 topazio ile kiyaslayinca yeni topaziolari begenmedim. 1.si renk koyu geldi 2.si rahat degil ve kayma yapiyordu 3.sü haresi daha genislemisti. İcime sinmesede kullanmaya basladim bu zaman icerisin de renk acilmadi ama alistim. Kayma problemi gecer gibi olmustu ama yanilmisim lens goz kapagima kaciyor 1 kac saatten sonra. Bunlar benim 3. Topaziom hani ilk kez denesem gozume uuygun degil vs, diyecegim ama ilk de degil. Temiz de kullaniyorum farkli markalar ve solotica da dahil 12 senedir lens kullanirim. Bu sefer ki solotica topaziolar cok uzdu beni. Bu durum neden boyle ve nasil duzelir lutfen yardim edin?
O nemlendiriciden aldim surekli kullaniyorum o olmasa batmasi cok fazla ama diger topazioya kiyasla rahatlik kalitesi cok kotu. Resmen iristen kayip goz kapagima giriyor daha onceki solotica ve diger markalar da dahil ilk kez boyle bir sey yasadim. İens elime gecince rengi eski seri gibi iyi olmasa da idare eder demistim ama lensin 2 ayda bu hale gelmesi gercekten kotuevet benim topaziolarimda da ayni sorun oldu cok iyi anliyorum. solotica lenslerin (ustune basilan renk degil, lensin kendisinin) kalitesi zaten piyasadaki cogu lensten daha kotu - su kapasitesinden bahsediyorum. genelde %50 ustu olurken solotica %30larda. bu da kolay kurumasi anlamina geliyor. 2 saat sonra soloticalar kurumus oluyor zaten. eger gozunuz de hassassa ve hele ki kayma varsa o zaman su anda yapabileceginiz tek sey eczaneden damla alip 2 saatte bir gozunuze birer damla damlatip lensleri islatmak. o zaman cok daha rahat kullanirsiniz. marka olarak bilemiyorum turkiye'de olmadigim icin ama eczaciya veya lens satan bir optikciye lensi islatmak icin derseniz anlarlar.
Canım ben gözde bal ve ela baskınlığı sevdiğim için yeşillikten pek hazetmediğim için Ocre siparişimi verdim Charm serisinden.Benim gözlerim orta kahve gün ışığında açıklaşıyor umarım ben de çok daha açık ve çok daha ela durur
evet aylik olanlar haric hepsini numarali olarak alabilmeniz mumkun
Cyristal ve quartzo kullananlar koyu kahve göze hangisini önerirler acaba?
Heyooo lens siparişimi verdim hidrocharme ocre. Arzu hanım teşekkür ederim.
Şimdi bekleme zamanı.
merhaba arkadaşlar bir hafta on gün kadar önce quartzo almıştım önce gözüme yapay geliyodu fakat, zaman geçtikçe hem şekli hem rengi gözüme oturdu,hem de saçlarımı koyulttum beyaz tenle güzel duruyo artık,begenmeye başladımbaya belirgin bir renk, yanı her daım renkli gözlü oluyorsunuz, yarı opaklarda olmayan bir özellik maelesef , hem de rengi çok doğal, beyaz ten-koyu saçlılara tavsiye edebilirim yüze renk katıyor Eki Görüntüle 516603 Eki Görüntüle 516604 Eki Görüntüle 516605 Eki Görüntüle 516606
kızlar solflex mel aldım çoooooooooook doğal durdu ve rengini çoooooooooook beğendim burdanda arzucuğuma çok teşekkür ediyorum en yakın zamanda resimlerini yükleyeceğim...
solflexlerin rengi tam bana göre olduğu için bir buçuk ay önce arzucuğumdan alıp bir-iki defadan fazla kullanmadığım henüz sıfır gibi olan yıllık nc mellerimi satmak istiyorum isteyenler bana özelden ulaşabilirler...150ye vereceğim çünkü çok yeni ve kullanılmadı 50 tl zararım olcak zaten :) almak isteyenler kaçırmasın yıllık melinde çok doğal ve güzel bir rengi var hatta bundan önceki mesajlarımda rengini ne kadar beğendiğimden ve doğallığından bahsetmiştim ancak artık onlara ihtiyacım kalmadı bu yüzden bende kalmasına gerek yok :)
arzu hanım...bu seriden elinizde nc mel varmı...bırde kızın gözleri cok mu acık bılgınız varmı...benım koyu kahve gozum...sızın goz rengınız gıbı aynı..aynen boyle durmasını ıstıyorum...sızden nc mel almıstım 2 yıl once o zaman tam ıstedıgım gıbıydı renk...daha sonra koyulastı alamadım işte
O nemlendiriciden aldim surekli kullaniyorum o olmasa batmasi cok fazla ama diger topazioya kiyasla rahatlik kalitesi cok kotu. Resmen iristen kayip goz kapagima giriyor daha onceki solotica ve diger markalar da dahil ilk kez boyle bir sey yasadim. İens elime gecince rengi eski seri gibi iyi olmasa da idare eder demistim ama lensin 2 ayda bu hale gelmesi gercekten kotukıuzenlerime almasi icin tavsiye ettigim lensin bıu derece bekledigimln aksine cikmasi onlar ve benim adima tecrube oldu. Kuruluk bile olsa bu kadar kaymamali diye dusunuyorum. Goz capi farki desem o da degil cunku 3. Topaziom ve artik son da olur cunku beklentimi ozellikle rahatlik acisindan karsilamadi.
bende ocre düşünüyorum geçen hafta cor mel siparişi verdim fakat çok memnun kalmadım rengi çok mat geldi bana acaba nc mel mi alsam yoksa ocremı?
mrh geldimi acaba lensleriniz bende ocre ve mel arasında kaldım gözlerim orta kahve
arzu hanım, göz doktoru göz çapımı 14.00 olarak ölçtü ama soloticaların 14.2 olduğunu biliyorum. icemint almak istiyorum, sizce bir taşma sorunu yaşar mıyım?
evet solotica eskisi gibi degil yasadim ve gordumo zaman uretim hatasi olabilir bilemiyorum, kotu olmus gercekten de.. solotica son zamanlar bozdu yalniz bu da bir gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?