Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili nil, albumunu gormek ıcın arkadaslık ıstegı gonderdım. fotograflarını cok merak edıyorum :) şahsen bende gözde yeşilliği biraz daha seven biriyim, sanırım kararım cyrıstalden yana olacak.. cevap ıcın cok cok teşekkurler.. :)

isteği onayladım ,you tube da the paxera olarak aratınca solotica video albümüm çıkar karşınıza..

bunlarda bugün çektiğim flaşsız ev ortamındaki (gündüz ) charm ıce'larım... (koyu seriden olduğunu belirteyim,özellikle istedim,ama tahminimden daha koyu çıktı iyiki de öyle çıkmış,severek kullanıyorum)

arzu hanım, göz doktoru göz çapımı 14.00 olarak ölçtü ama soloticaların 14.2 olduğunu biliyorum. icemint almak istiyorum, sizce bir taşma sorunu yaşar mıyım?

Yaklasik 2 ay once topazio lens aldim. Lens elime gecince ve diger kullandigim eski 2 topazio ile kiyaslayinca yeni topaziolari begenmedim. 1.si renk koyu geldi 2.si rahat degil ve kayma yapiyordu 3.sü haresi daha genislemisti. İcime sinmesede kullanmaya basladim bu zaman icerisin de renk acilmadi ama alistim. Kayma problemi gecer gibi olmustu ama yanilmisim lens goz kapagima kaciyor 1 kac saatten sonra. Bunlar benim 3. Topaziom hani ilk kez denesem gozume uuygun degil vs, diyecegim ama ilk de degil. Temiz de kullaniyorum farkli markalar ve solotica da dahil 12 senedir lens kullanirim. Bu sefer ki solotica topaziolar cok uzdu beni. Bu durum neden boyle ve nasil duzelir lutfen yardim edin?

arzu hanım, göz doktoru göz çapımı 14.00 olarak ölçtü ama soloticaların 14.2 olduğunu biliyorum. icemint almak istiyorum, sizce bir taşma sorunu yaşar mıyım?

1 milimetrenin 5te biri kadar bir tasma fark edilmez bile, merak etmeyin :)

evet benim topaziolarimda da ayni sorun oldu cok iyi anliyorum. solotica lenslerin (ustune basilan renk degil, lensin kendisinin) kalitesi zaten piyasadaki cogu lensten daha kotu - su kapasitesinden bahsediyorum. genelde %50 ustu olurken solotica %30larda. bu da kolay kurumasi anlamina geliyor. 2 saat sonra soloticalar kurumus oluyor zaten. eger gozunuz de hassassa ve hele ki kayma varsa o zaman su anda yapabileceginiz tek sey eczaneden damla alip 2 saatte bir gozunuze birer damla damlatip lensleri islatmak. o zaman cok daha rahat kullanirsiniz. marka olarak bilemiyorum turkiye'de olmadigim icin ama eczaciya veya lens satan bir optikciye lensi islatmak icin derseniz anlarlar.

O nemlendiriciden aldim surekli kullaniyorum o olmasa batmasi cok fazla ama diger topazioya kiyasla rahatlik kalitesi cok kotu. Resmen iristen kayip goz kapagima giriyor daha onceki solotica ve diger markalar da dahil ilk kez boyle bir sey yasadim. İens elime gecince rengi eski seri gibi iyi olmasa da idare eder demistim ama lensin 2 ayda bu hale gelmesi gercekten kotu kıuzenlerime almasi icin tavsiye ettigim lensin bıu derece bekledigimln aksine cikmasi onlar ve benim adima tecrube oldu. Kuruluk bile olsa bu kadar kaymamali diye dusunuyorum. Goz capi farki desem o da degil cunku 3. Topaziom ve artik son da olur cunku beklentimi ozellikle rahatlik acisindan karsilamadi.

bende ocre düşünüyorum geçen hafta cor mel siparişi verdim fakat çok memnun kalmadım rengi çok mat geldi bana acaba nc mel mi alsam yoksa ocremı?

güzel yakışmış güle güle kullanın

slm acaba solflex mel in rengi tam ne acaba???birde nc mel le arasındaki fark ne?
şimdiden tşkler

bende bu renk istiyorum benimde orta kahve gözrengim böyle dururmu acaba???????

o zaman uretim hatasi olabilir bilemiyorum, kotu olmus gercekten de.. solotica son zamanlar bozdu yalniz bu da bir gercek

bende ocre düşünüyorum geçen hafta cor mel siparişi verdim fakat çok memnun kalmadım rengi çok mat geldi bana acaba nc mel mi alsam yoksa ocremı?

ben ocreyi baya araştırdım video izledim en başta charm mel demiştm ama ben yeşillik istemiyorum elalık istiyorum ve gözlerimde koyu bir kahve değil iyi kaynaşacağını düşündüm.Çünkü izlediğim videolarda koyu kahve siyahımsı gözlerde ocre boz bulanık dururken orta ve açık kahve gözlerde balımsı hafif askerimsi yeşil durmuş çok hoştu yani.Ben de karar verdim siparişi verdim.Eğer tereddütlerin varsa ben elime geçince takar foto çeker koyarım canım :)

mrh geldimi acaba lensleriniz bende ocre ve mel arasında kaldım gözlerim orta kahve

Mel çok güzel ama orta kahve veya açık kahve bir gözde daha bir yeşil oluyor.Ben göze batan bir yeşil değil de bal ve amber tonları sevdiğim için ocre dedim Çünkü hakikaten çok iyi kaynaşıyor kahvenin açık tonlarıyla Hem Ocre bazı gözlerde hafif askerimsi bir yeşil oluyor.Böyle gizemli bir renk özellikle makyajla çok iyi durur.. Çünkü yanar döner makyajla yeşile de benzetebilirsin elaya da:)

Umarım kayma sorunu kuruma sorunu olmaz da konforlu bir şekilde takarız.Hem ben numaralı istedim benim için görme açısından önemli olacak

sanmıyorum yada çok az bir taşma olabilir göz çapınız soloticalara uymuyorsa her zaman bir risk vardır bir model oluyor diğeri olmayabiliyor yada ilk aldıgınızda tam oluyor 2.si kayıyor çünkü opaklık oranı değişiyor sanırım zaman içerisinde bazılarını daha ince yapıyorlar çapda biraz küçük yada büyükse 1.ci alınan renk belki opak denk geliyor göze tutunuyor 2.si olmayabiliyor ama çap soloticalara tam uygunsa o zaman ne takarsanız takın kaymaz..
genelde ıcemintlerin büyük geldiği kimseye pek rastlamadım ön yüzü hıdrocor oldugu için belkide :)

Son düzenleme:
o zaman uretim hatasi olabilir bilemiyorum, kotu olmus gercekten de.. solotica son zamanlar bozdu yalniz bu da bir gercek
evet solotica eskisi gibi degil yasadim ve gordum takip ettigim kadariyla siz ozel bir lens yaptirmistiniz maliyeti ne kadar bir de rahat mi? Ayrica onerebileceginiz baska lens markasi var mi? Dogal acik mavi ve kayma yapmayan ve batmayan. Simdiden tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…