Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

525$ kargo ucreti haric (ama ben aldigim sirada 475$ti benden hemen sonra fiyatta artis oldu bunun sebebi olarak da boyamada cok ince detay var demisler, fxeyes'in diger renkleri hala 475$), aslinda oldukca pahali ama hem cok dogal hem de rahat, ben cok memnunum. Fakat custom olmayan lensler icinde (renk olarak) acik ara en iyisi hala Solotica o yuzden size onerebilecegim baska bir marka aslinda yok. Belki Waicon Trikolor olabilir - konforu acisindan oldukca iyi yorumlar var, renk olarak da Solotica'dan sonra iyi kabul edilen birkac lensten biri (Soleko queen's de renk olarak guzel ama pupil boslugu haddinden fazla genis ve de konforsuz oldugu soyleniyor). Diger lens forumlarini da takip ediyorum, solotica'cilar isyanlarda renk opaklik ve kalitede dusus oldugu icin. Ama son cikan seri (Arzu hanim'in paylastigi yeni quartzolar birkac sayfa geride sanirim) eskisine gore daha iyi gorunuyor belki bu en son seride duzeltmis olabilirler cok sikayet aldilar cunku. Ama risk almak istemiyorsan Waicon Trikolor serisini bir arastir istersen. Veya eger acelen yoksa biraz daha bekleyebilirsin yeni seriyi alanlar youtube'a videolari yuklemeye baslarlar, forumlarda tartismalar baslar o zaman anlasilir son durum =]

Son düzenleme:

Cyristallerin sende ki duruşuna bayıldım.. :) oldukça yesil görünüyor tam istediğim gibi.. Lenslerini kendin mı sipariş ettin yoksa arzu Hanım'dan mı aldın?

Cyristallerin sende ki duruşuna bayıldım.. :) oldukça yesil görünüyor tam istediğim gibi.. Lenslerini kendin mı sipariş ettin yoksa arzu Hanım'dan mı aldın?

evet cristaller koyu gözlerde yeşil isteyenler için bence birebir,tavsiye ederim..ben arzu'dan alıyorum lenslerimi hep...

şu aralar arzu hanımdan quartzo lens almak ıstıorum ama korkuyorum açıkçası..20 gun kadar önce başka bır sıteden alıp ıade ettgm quartzoların rengı berbattı..çok kalıtesızdı boyaması....yanyana getırdığımde benım amazon greenler bıle daha doğal durmuştu...ınşallah arzu hanımın dedgı gbı rengınde değişiklik olmuştur..ve çapıda buyumuştur

bu arada avrupada waicon dıye satılan lenslerın türkiyedeki ismi sofistik...waicon basic olanlarda türkıyede softıgın aylık renklı lensı yanı amazon olarak geçıor..kutularına bakabılırsınız aynı zaten...getırteceksenız boşuna yurtdışında aramayın o markayı

slm sevgili vetman bende renkli lens kullanmaya başlamak istiyorum su resimdeki gibi göz rengim olsun istiyorum .sarısınım kendi göz rengim ela kenarlarıda gri bir hat geciyor bana tavsiye edebilecegin hangi rengi önerirsin.5 seneönce frehs look haresiz yeşil ve hareli mavi kullandım ama memnun kalmadım maviden dogal durmadı çünkü alttan kendi rengim cok sırıttı ela göze mavi renk oturtturmak biraz zor sanırım bana tavsiye edebilecegin renkli aylık lens nedir canım sana göre. ve nasıl temin edebilirim şimdiden tşk ederim.

Merhabalar:) resimde gösterdiğiniz renkler solotica natural collours yıllıktır quartzo aylık üretilmiyor sadece yıllıktır.Bu arada soloticaların aylıklarının üretimide kasım ayına kadar durmuş solflexler kasıma kadar yok sadece elimde bir kaç çift cristal kaldı 3 aylık model olarak.aylıkda sadece solflex topazio üretiliyor ve numarasız üretiliyor aylıklar eğer topazio alıcaksanız kasıma kadar beklemeniz lazım aylıkların gelmesi için.quartzo alıcaksanız zaten aylıgı üretilmiyor üstteki resimlerde quartzo rengidir..
orjinal Brezilya soloticalarının yüzde 99 u yıllık üretilir ve numarasızlardır.freshlook ve diğer lenslerin birçogunun pupil boşlugu geniş sanırım gözünüzün görünmesi bu yüzden.
kapıda ödemeli olarak yada sahibinden comdan taksitle alabilirsiniz ayrıntılı bilgi için mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz:)

kızlar bana herşey yakışırın bu haftaki bölümünü izlediniz mi?
dün yarışan bir kız vardı uzun saçlı 17 yaşında buğday tenli gözleri lensti ama harika duruyordu yakından filan da çok doğal duruyordu
izleyen varsa markasının ne olduğunu anlayabildiniz mi?
soloticayada benzettim sanki ben biraz..

arkadaslarr bende mel tutkunuyum fakar eskı serılerdekı gıbı acık bulamamıstım en son kullandıgım nc melde bekledıgım gıbı deıldı. Gectıgımız gunlerde arzu hanımdan 07/2017 tarıhlı cor mellerımi aldım :) Kesınlıkle cok dogal cok rahat cok acık olmamakla beraber bana bır öncekı serılere göre daha acık geldı.gözlerımde koyu kahverengı bu arada. Mel alacak arkadaslar bence cor düşünsunler derım..

arkadaşlar bende hidrocor mel ile cor ice arasında kararsızım daha önce hidrocor mel kullandım doğallık açısından çok memnunum fakat şimdi biraz daha mavi tonları kullanmak istiyorum göz rengim orta kahve gibi beyaz tenliyim saçlarım kumral sizce hangisi daha iyi durur?

cnm eger mavilik istiyorsan cor ice dene bence mel tabana göre ela-yeşil arası bır renk mavilik yok

hıdrocor ıce yada grafiteyi önerebilirim canım:)

crescim nasıl oldu resim varmı?bende merak ediyordum yorumlarını..

kızlar wetmandan aldığım hidrocor meller çok memnunum acayip rahat bi lens gerçek göz rengimi bilenler lenslerin çok doğal diyor bilmeyenler hiç anlamadı zaten

Arzu hnm merhabalar facetende yazdim size gormediniz sanirim ben tekrar lens almaya karar verdimde mellerimden memnundm fakat renk deistirmek istiyorum cor azul nasil duruo facete size bi resim attim bakarsaniz sevinirim

kızlar meller acıldımı ya arada bır yokluyorum acılır acılmaz sıparıs verıcem cunku...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…