- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.641
evet solotica eskisi gibi degil yasadim ve gordumtakip ettigim kadariyla siz ozel bir lens yaptirmistiniz maliyeti ne kadar bir de rahat mi? Ayrica onerebileceginiz baska lens markasi var mi? Dogal acik mavi ve kayma yapmayan ve batmayan. Simdiden tesekkurler.
isteği onayladım ,you tube da the paxera olarak aratınca solotica video albümüm çıkar karşınıza..
bunlarda bugün çektiğim flaşsız ev ortamındaki (gündüz ) charm ıce'larım... (koyu seriden olduğunu belirteyim,özellikle istedim,ama tahminimden daha koyu çıktı iyiki de öyle çıkmış,severek kullanıyorum)
Eki Görüntüle 518130 Eki Görüntüle 518131
Cyristallerin sende ki duruşuna bayıldım.. :) oldukça yesil görünüyor tam istediğim gibi.. Lenslerini kendin mı sipariş ettin yoksa arzu Hanım'dan mı aldın?
Miss playfull ben bronz tene esmeralda yada quartzoyu çok yakıştırıyorum:)Özellikle quartzo bronz tene çok yakışıyor.
Cadifu benim profilimde fotoğraflara bakabilirsin ama benim gözlerim çok koyu kahverengi .
TceydaT benim gözlerimde ıcemint fotoğraflarıma profilimden bakabilirsin:)
bronz tende quartzo:)
Arzu hanım teşekkür ederim. Lenslerim yolda dün kargolamışsınız, sanırım birkaç saate elimde olur. Çok merak ediyorum.
arkadaşlar bende hidrocor mel ile cor ice arasında kararsızım daha önce hidrocor mel kullandım doğallık açısından çok memnunum fakat şimdi biraz daha mavi tonları kullanmak istiyorum göz rengim orta kahve gibi beyaz tenliyim saçlarım kumral sizce hangisi daha iyi durur?
arkadaşlar bende hidrocor mel ile cor ice arasında kararsızım daha önce hidrocor mel kullandım doğallık açısından çok memnunum fakat şimdi biraz daha mavi tonları kullanmak istiyorum göz rengim orta kahve gibi beyaz tenliyim saçlarım kumral sizce hangisi daha iyi durur?
arkadaslarr bende mel tutkunuyum fakar eskı serılerdekı gıbı acık bulamamıstım en son kullandıgım nc melde bekledıgım gıbı deıldı. Gectıgımız gunlerde arzu hanımdan 07/2017 tarıhlı cor mellerımi aldım :) Kesınlıkle cok dogal cok rahat cok acık olmamakla beraber bana bır öncekı serılere göre daha acık geldı.gözlerımde koyu kahverengı bu arada. Mel alacak arkadaslar bence cor düşünsunler derım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?