- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.681
merhaba:)MRS pink:)facebookdan mesaj gönderdim akşam size gönderdiğiniz azul resmini açamadım ?tekrar gönderebilirmisiniz:)
cor mellerin son halini ekliyorum :)
Eki Görüntüle 522942
Eki Görüntüle 522943
Haftaya bekliyorum :)
Merhaba, uzun zamandır burayı takip edemiyordum. Size birşey danışıcam michelle phan'ın noir masquerade videosunda kullandığı lensler hakkında fikri olan var mı? quartzo gibi geldi bana emin olamadım sizede danışmak istedim
Eki Görüntüle 525927
arzu hanım rica etsem cor mellerin son halini kendi gözünüzde fotograflayıp koyabilir misiniz? gözlerim koyu kahve olduğu için sonucu kestiremiyorum ama bu ton duracaksa icemint'den vazgeçebilirim :)
kızlar merhaba ben freshlook colour blue kullanıyorum gayet rahatım ama tek derdim yakından bakıldığında ve fotoğraflarda gözümün ortasının kahverengi yani kendi gözümün rengi çıkması
bunun nedeni nedir kızlar bilen var mı benim bc değerim 8.4 lenslerin bc değeri 8.6 acaba bundan mı kaynaklanıyor yoksa lensten mi cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
arzu hanım bende yeşilli grili olan( yeni seri sanırım) o quartzolardan istiyorum birde cor melde alıcam ama onunda sarımsı durdugunu söylüyolar fikrinizi almak istiyorum ...bu arada gözlerim cok koyu kahve siyaha yakın...
SEVGİLİ bagetci :)yeşillerden denemedim henüz ama son hali yeşilmiş yurtdısı forumlarındanda okudum yeşillendiğini yazmışlar ben şu an denemedim ama iyice emin olup size yeşil oldugunu garanti vereyim öyle alın çünkü daha yeni sizin quartzolarınız aynısından boşuna almamış olursunuz :)Arzu Hanım, gmzlm in yeşil ve opak olan quartzolarından var mı elinizde? kullandınız mı ya da ?..şahsi fikrinizi ve yorumlarınızı almak isterim :)) mavimsi quartzolardan edindim bi de yeşil alayım diyorum ama önce bir bilene danışayım
anladım teşekkürler cevabınız için peki hidrocorların mel grubu bi ara koyuymuş die duydum rengi açıldımı yada koyu kahve gözde ela değilde yeşil durur mu ??
bir soru daha soracağım umarım çok olmuyorum dur =)) sizce quartzo mu alsam mel mi uff haklısınız gerçekten ilk defa solotica alıyorum ve bu ikisi arasında gidip geliyorum.gözlerim koyu olduğu için quartzo doğal durmaz gibi geliyor siz ne dersiniz arzu hanım umarım bu konuda daha fazla başınızı şişirmem =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?