Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar merhaba ben freshlook colour blue kullanıyorum gayet rahatım ama tek derdim yakından bakıldığında ve fotoğraflarda gözümün ortasının kahverengi yani kendi gözümün rengi çıkması

bunun nedeni nedir kızlar bilen var mı benim bc değerim 8.4 lenslerin bc değeri 8.6 acaba bundan mı kaynaklanıyor yoksa lensten mi cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

arzu hanım rica etsem cor mellerin son halini kendi gözünüzde fotograflayıp koyabilir misiniz? gözlerim koyu kahve olduğu için sonucu kestiremiyorum ama bu ton duracaksa icemint'den vazgeçebilirim :)

arzu hanım rica etsem cor mellerin son halini kendi gözünüzde fotograflayıp koyabilir misiniz? gözlerim koyu kahve olduğu için sonucu kestiremiyorum ama bu ton duracaksa icemint'den vazgeçebilirim :)

Şu an elimde hiç açık hıdrocor mel yok hepsi kapalı eğer deneme şansı bulursam eklerim tabiki:)

lensden kaynaklanıyor zaten piyasadaki birçok lensin ortasındaki pupil boşlugu çok geniş malesef..

merhaba arzu hanım gözlerim koyu kahverengi solotica mel almayı düşünüyorum.daha önce freshlook hareli yeşil kullanıyodm ama pubil boşluğu çok büyük ve çıkık duruyodu alttan koyu rengi belliydi. şimdi natural colors mel mi yoksa hidrocor mel mi almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim çoook kararsızım

Merhaba architector hıdrocor mellerin ortasındaki pupil boşluğu daha dar bu yüzden hıdrocor serisi alın derim nacizane fikrim:)anladığım kadarıyla pupil boşluğunun dar olmasını istiyorsunuz piyasadaki lenslerin içerisinde sanırım en dar pupil boşluğu yine soloticalarda çin malı yada uzak doğu lenslerinde frereshlooklarda ,rainbowlarda 800 tl ye satılan diamonds,adore marka lenslerde bile pupil boşluğu çok geniş bende o görüntüden rahatsız oluyorum açıkçası:26:

Arzu Hanım, gmzlm in yeşil ve opak olan quartzolarından var mı elinizde? kullandınız mı ya da ?..şahsi fikrinizi ve yorumlarınızı almak isterim :)) mavimsi quartzolardan edindim bi de yeşil alayım diyorum ama önce bir bilene danışayım

arzu hanım bende yeşilli grili olan( yeni seri sanırım) o quartzolardan istiyorum birde cor melde alıcam ama onunda sarımsı durdugunu söylüyolar fikrinizi almak istiyorum ...bu arada gözlerim cok koyu kahve siyaha yakın...

anladım teşekkürler cevabınız için peki hidrocorların mel grubu bi ara koyuymuş die duydum rengi açıldımı yada koyu kahve gözde ela değilde yeşil durur mu ??

Aynur:) merhaba forumu çok eski sayfalarını okumanız aslında kafa kaıştırmakdan öte birşey değil çünkü yaklaşık 2 sene önce hıdrocor meller sarıydı ama su anda hıdrocor meller bu sene yeşile dönük sarı değil.hidrocor melin tüm halleri ela yapar çok fazla yeşil olmaz daha yeşil olsun derseniz esmeralda ve verde rengini tercih etmelisiniz..quartzolar gri yeşildir gözleri melden daha çok açar zaten genelde soloticaları ilk tanıyanlar mel ve quartzo arasında gider gelirler:)sonrada her iki rengide alırlar çünkü soloticaların tüm renkleri çok doğal..

Merhaba kizlar
Ben forumun bu güne kadar sessiz takipcilerinden dim :)
10 yildir vazgecilmezim olan Bahush&Lomb gri lenslerime veda edicegm.. Arzu hanimdan Quartzo siparis erdim ve merakla bekliyorum.. Ancak kimileri yeni serinin mavi-gri derken digerlerinin de yesil-gri olduklarindan söz ediyorlar ????
kendi göz rengim siyaha yakin cok koyu.. Yeni serinin nasil olabilecegi sanirim sans isi mi suan ??
B&L larim benim gözümü bukadar acabilen yani bildigim tek markaydi ,ama cok damarlilar biliyorsunuz.
Soloticalarimi sabirsizlikla bekliyorum :)))

SEVGİLİ bagetci :)yeşillerden denemedim henüz ama son hali yeşilmiş yurtdısı forumlarındanda okudum yeşillendiğini yazmışlar ben şu an denemedim ama iyice emin olup size yeşil oldugunu garanti vereyim öyle alın çünkü daha yeni sizin quartzolarınız aynısından boşuna almamış olursunuz :)
anladım teşekkürler cevabınız için peki hidrocorların mel grubu bi ara koyuymuş die duydum rengi açıldımı yada koyu kahve gözde ela değilde yeşil durur mu ??

evt 3-4 ay önce koyuydu hatta 6 ay önce yine son seriler açılmaya başladı resim gönderen arkadaşlardan ve resimlerinden anladığım kadarıyla iyice açık seri bir mel yağ yeşili yapıyor koyu kahverengi gözü o seriye denk gelmek lazım :)

bir soru daha soracağım umarım çok olmuyorum dur =)) sizce quartzo mu alsam mel mi uff haklısınız gerçekten ilk defa solotica alıyorum ve bu ikisi arasında gidip geliyorum.gözlerim koyu olduğu için quartzo doğal durmaz gibi geliyor siz ne dersiniz arzu hanım umarım bu konuda daha fazla başınızı şişirmem =))

merhaba tabiki soracaksınız haklısınız elimden geldiğince yardımcı olurum:) quartzolar zaten en koyu gözleri açması için tasarlanan 3 opak renk esmeralda quartzo topazio renginden birisi ve kullananların yüzde 80 i koyu kahverengi gözlü bu yüzden sizdede herkezde nasıl duruyorsa o şekilde durur.Tabi meller yarı opak oldukları için daha doğal duruyorlar her zaman dünyada mellerin üstüne daha doğal lens markası yok.bazı markalar var onlarda doğal duruyor ama hepsinin ortasındaki pupil boşlukları çok geniş ve doğal göz rengi ortadan çıktıgı için hiçbirisi meller kadar doğal durmuyor..quartzo kendi kulvarında gözleri açan lens renklerinde en doğal renk diyebilirim :)

Kizlar bende hem Hidrocharme Mel & Natural Colors Quartzo var. Ama mel tavsiye etmem, cunku Mel rengini resmen bir ay kullandim, Quartzo siparisim geldigi andan beri kullanmiyorum. Quartzo'yu tavsiye ederim!! Ama sarisinlara pek gitmiyor bence bu renk, daha fazla esmerlere gidiyor.

canım ben buğday tenliyim quartzo fazla değişiklik yapar diye çekiniyorum açıkcası takmadığım günler bariz belli olur o yüzden mel düşünüyorum ama yeşil ağırlıklı olsun istiyorum gözlerim koyu kahverengi sence mel nasıl durur

Valla bilmiyorum ya. Ben mel hic takmadim resmen. Mel elime gelit gecmez hemen Quartzo siparis ettim, quartzo geldi hic takmadim bile. Ben dogrusu Mel hic sevmedim, gitmedi bana. Benim albumumde Quartzoya bakabilsin fotolarda. Ben Hidrocharme Mel almistim, boyle etrafi biraz koyu renk olandan. Arkadasimda hidrocor mel denemisti, oda hic takmadi, yine quartzo kullaniyor. Ama bilmem tabii, zevk meselesi. Youtubeda biraz arastir, ben oyle yaptim. Orda cogu kisi gosteriyor canli canli lensleri felan. Bi bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…