- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.661
Arzu hnm merhabalar facetende yazdim size gormediniz sanirim ben tekrar lens almaya karar verdimde mellerimden memnundm fakat renk deistirmek istiyorum cor azul nasil duruo facete size bi resim attim bakarsaniz sevinirim
kızlar meller acıldımı ya arada bır yokluyorum acılır acılmaz sıparıs verıcem cunku...........
arzu ablacımm selamm :) benım lenslerımne zaman gelir..izmirden selin ben...hani -1,75 quartzo ?
Eki Görüntüle 522586
kızlar wetmandan aldığım hidrocor meller çok memnunum acayip rahat bi lens gerçek göz rengimi bilenler lenslerin çok doğal diyor bilmeyenler hiç anlamadı zaten
merhaba:)MRS pink:)facebookdan mesaj gönderdim akşam size gönderdiğiniz azul resmini açamadım ?tekrar gönderebilirmisiniz:)
cor mellerin son halini ekliyorum :)
Eki Görüntüle 522942
Eki Görüntüle 522943
Haftaya bekliyorum :)
Güle güle kullanın :) sizi anlıyorum o kadar doğallarki kimsenin anlaması mümkün değil sevgiler
nilcim tamamdır sana haber vericem..:)vetman 'cım charm ocrelerin son durumu nedir? 2 kez charm ocre dendim ve açmadı gözlerimi, siyah gözlerim için opak ve açık bir charm ocre istiyorum gözlerimi açabilecek kadar opak bir seri,denk gelirse eline ,haberleşelim
ay inanmıyorum tatlım cor meller super olmus yaa acaba charm mellerle nc meller ne durumda acılmıslarsa derhal almayı dusunuyorum canım actıgın varsa resım ekleyebılırmısın acaba?
Arzu Hanım, quartzoların son hali gmzlm' in fotoğraflarındaki gibi di mi? yani eski yeşil ve opak formuna geri dönmüş gibi? :44:
crescim nasıl oldu resim varmı?bende merak ediyordum yorumlarını..
merhaba:)MRS pink:)facebookdan mesaj gönderdim akşam size gönderdiğiniz azul resmini açamadım ?tekrar gönderebilirmisiniz:)
cor mellerin son halini ekliyorum :)
Eki Görüntüle 522942
Eki Görüntüle 522943
Haftaya bekliyorum :)
Merhaba, uzun zamandır burayı takip edemiyordum. Size birşey danışıcam michelle phan'ın noir masquerade videosunda kullandığı lensler hakkında fikri olan var mı? quartzo gibi geldi bana emin olamadım sizede danışmak istedim
Eki Görüntüle 525927
Merhaba, uzun zamandır burayı takip edemiyordum. Size birşey danışıcam michelle phan'ın noir masquerade videosunda kullandığı lensler hakkında fikri olan var mı? quartzo gibi geldi bana emin olamadım sizede danışmak istedim
Eki Görüntüle 525927
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?