Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hnm merhabalar facetende yazdim size gormediniz sanirim ben tekrar lens almaya karar verdimde mellerimden memnundm fakat renk deistirmek istiyorum cor azul nasil duruo facete size bi resim attim bakarsaniz sevinirim

merhaba:)MRS pink:)facebookdan mesaj gönderdim akşam size gönderdiğiniz azul resmini açamadım ?tekrar gönderebilirmisiniz:)

kızlar meller acıldımı ya arada bır yokluyorum acılır acılmaz sıparıs verıcem cunku...........

cor mellerin son halini ekliyorum :)

arzu ablacımm selamm :) benım lenslerımne zaman gelir..izmirden selin ben...hani -1,75 quartzo ?

Haftaya bekliyorum :)

vetman 'cım charm ocrelerin son durumu nedir? 2 kez charm ocre dendim ve açmadı gözlerimi, siyah gözlerim için opak ve açık bir charm ocre istiyorum gözlerimi açabilecek kadar opak bir seri,denk gelirse eline ,haberleşelim

ay inanmıyorum tatlım cor meller super olmus yaa acaba charm mellerle nc meller ne durumda acılmıslarsa derhal almayı dusunuyorum canım actıgın varsa resım ekleyebılırmısın acaba?

Arzu Hanım, quartzoların son hali gmzlm' in fotoğraflarındaki gibi di mi? yani eski yeşil ve opak formuna geri dönmüş gibi? :44:

Arzu Hanım iletişim bilgilerimi facebook hesabınıza msjla attım:) Ben de Hidrocharm ocreler için sabırsızım ama numaralı siparişimi hala beklemekteyim

nilcim tamamdır sana haber vericem..:)
ay inanmıyorum tatlım cor meller super olmus yaa acaba charm mellerle nc meller ne durumda acılmıslarsa derhal almayı dusunuyorum canım actıgın varsa resım ekleyebılırmısın acaba?

charm mellerle resim ekliycem yakında canım:)
Arzu Hanım, quartzoların son hali gmzlm' in fotoğraflarındaki gibi di mi? yani eski yeşil ve opak formuna geri dönmüş gibi? :44:

quartzolar daha çok yeşilmiş sevgili bagethci:)öyle yorumlar alıyorum 3 ay önce mavimsiydi şimdi yeşile döndüler yine..

crescim nasıl oldu resim varmı?bende merak ediyordum yorumlarını..

canım bende en kısa zamanda eklerım foto. En son sayfada cor mel fotograflarını koymuş arkadaslar ama bende o kadar acık durmadı. Sanırım taban rengi ile ilgili.benım gözlerim oldukça koyu. Aama dedıgım gibi eski seri nc mele göre daha acık dogal ve rahat .

kararsız kararsız onbin tane lense baktıktan sonra quartzo da karar kıldım ve arzu hanıma sipariş verdim merakla bekliyorum:))) ama gözüm numaralı oldugu için beklemem gerekecek inşallah beklediğime değer

çook güzelmiş ben sizden icemint almıştım yakın zamanda numaralı. bunlar da çok hoş bende mint mavimsi durdu bi ara mel de denemek istiyorum çok güzel aşırı doğal :)

selam kızlar.. bu ilk mesajım, ben de Arzu Hanımdan nc icemint aldım daha 1 hafta falan oldu.. gerçekten çok doğal duruyor.. ondan önce amazon grey de denemiştim , onun rengi biraz daha canlı açık mavi gibi dursa da doğal durmadığı için çok takamıyorum..

Merhaba, uzun zamandır burayı takip edemiyordum. Size birşey danışıcam michelle phan'ın noir masquerade videosunda kullandığı lensler hakkında fikri olan var mı? quartzo gibi geldi bana emin olamadım sizede danışmak istedim

Videoya simdi baktım description box kısmına tıkklarsan yazıyor Natural Colors Quartzo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…