- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.701
canım ben buğday tenliyim quartzo fazla değişiklik yapar diye çekiniyorum açıkcası takmadığım günler bariz belli olur o yüzden mel düşünüyorum ama yeşil ağırlıklı olsun istiyorum gözlerim koyu kahverengi sence mel nasıl durur
Fikir vermesi açısından kendi koyu kahverengi gözümde topazio, quartzo ve icemint resimlerini ekledim.
Topazio
Quartzo
ıcemint
bahsettiğim foto buydu. ışık farklı olabilir ama mesela ben ilk resimdeki görüntüyü istiyorum. ama topazio bu resimdekinden daha mavi görünüyor diğer fotolarda. ilk görüntüyü yakalamak için hangi lensi seçmeliyiz? icemint de harika, eğer icemint de yeşil/mavi renk oluyorsa icemint de çok güzel. ama çoook mavi istemiyorum.
eskiden baya maviydi hatta masmaviydi topazio keşke yine öyle olsa diyenlerde çok :):)
bence sen hiç kaçırma boyamalar değişmeden al çünki şuan tamda 1. fotodaki gibi yeni boyamalar
bide gözlerim rahat etse .. ben mecburen sophistic kullanıyorum ama renklerede içim gidiyo :):)
şu an topazio ilk resimdeki gibi mi? bunu kastettiniz değil mi?
Eki Görüntüle 532049 Eki Görüntüle 532049
şu hangi renk hangi lense ait? kesinlikle lens kullanıyor çünkü irina ?
Eki Görüntüle 532049 Eki Görüntüle 532049
şu hangi renk hangi lense ait? kesinlikle lens kullanıyor çünkü irina ?
solotica crystal kullananlar memnun mu, duruşu nasıl önerilerinizi bekliyorum....
Quartzo oyle acmaz az once arkadasin da dedigi gibi baski lenslerde oyle bir rengi yakalamak imkansiz... Fxeyes diyorum ben yine :)
Eki Görüntüle 532122 Eki Görüntüle 532123 Eki Görüntüle 532124 Eki Görüntüle 532125 Eki Görüntüle 532126 Eki Görüntüle 532127 Eki Görüntüle 532128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?