Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim fotolarına baktım harika görünüyor çok yakışmış lens olduğunu bilmesem anlamazdım :) evet biraz daha bakayım bu konuda bir türlü seçim yapamıyorum sonuçta deneyip göremediğimiz için (

Bak, foto ekledim senin icin. Hidrocharme Mel

keramet sende demek ki gözlerinin rengi fazla açılmamış ama çok doğal duruyor. merci foto için (pc: sen kesinlikle quartzoyu bırakma şahane duruyor)

merhaba arkadaşlar :) yeni katıldım aranıza. cok güzel seyler paylaşmışsınız.

3 renk var aklımda: quartzo, topazio ve icemint hangisi doğal durur?

buğday tenliyim, 2 günde bronzlaşıyorum, koyu kahve gözlerim var. quartzo doğal değil deniyor ama bana çok doğal geliyor. haresizleri doğal bulmuyorum, ne dersiniz?
arzu hanımın bu üçünü ard arda koyduğu foto var 700lu sayfalarda. yeşil yansımalı olsun istiyorum quartzoya yöeliyorum ama mesela o fotolarda topazio yeşil yansımalı duruyor. ne dersiniz?

Fikir vermesi açısından kendi koyu kahverengi gözümde topazio, quartzo ve icemint resimlerini ekledim.

Topazio

Quartzo

ıcemint

bahsettiğim foto buydu. ışık farklı olabilir ama mesela ben ilk resimdeki görüntüyü istiyorum. ama topazio bu resimdekinden daha mavi görünüyor diğer fotolarda. ilk görüntüyü yakalamak için hangi lensi seçmeliyiz? icemint de harika, eğer icemint de yeşil/mavi renk oluyorsa icemint de çok güzel. ama çoook mavi istemiyorum.

vetman10 gözden kaçırdın sanırım sence hidrocor mel koyu kahverengi gözü açar mı? hareli olsa yapay durur diye düşünüyorum ama hidrocor mel de yeşil durur mu ki? msj sayımı doldursam foto ekleyeceğim ama koyu siyaha yakın )

eskiden baya maviydi hatta masmaviydi topazio keşke yine öyle olsa diyenlerde çok :):)
bence sen hiç kaçırma boyamalar değişmeden al çünki şuan tamda 1. fotodaki gibi yeni boyamalar
bide gözlerim rahat etse .. ben mecburen sophistic kullanıyorum ama renklerede içim gidiyo :):)

şu an topazio ilk resimdeki gibi mi? bunu kastettiniz değil mi?

Son düzenleme:
Irina seffaf lens kullaniyor, kendi göz rengi :) Bu rengi yakalamak icin de quartzo olcagnida sanmiyorum veya herhangi bi lens koyu gözlerde ((

Bunlar baush&lomblar ama cok damarli gördügnüz gibi, en iyi b&l acti gözlerimi

sanirim wysiwyg editorunde bir problem var. Bold, italic vb. islevler mesaj panelinde gorunmuyor..

Son düzenleme:
solotica crystal kullananlar memnun mu, duruşu nasıl önerilerinizi bekliyorum....

crystal düşünüp 1.50 icemint almıştım arzu hanımdan 1 ay kadar önce. o bana crystalin yeni serisi olduğunu daha mavimsi olduğunu mintin daha yeşile dönük olduğunu söyledi yeşile dönük olmasını istediğim için minte karar verdim. şunu söyleyebilirim bende maviye dönük olmasına rağmen beğendim ki beklediğim daha yeşilimsiydi. Ama normalde maviye dönük sevmeme nedenim doğal ton yakalanmamasıydı ve mavi sevmeyen beni bile mutlu etti :) tonu çok gerçekçi bi ton ki bende tam kaynaşmadı çoğu kişide daha güzel ama en kötüsü bile diğer markalardan güzel soloticanın. eğer karar veremezseniz arzu hanımı arayın çok yardımcı oluyor

merhaba canım senden bısı rıca etmek ıstıorum fxeye lens kullanan bırı olarak en sagdakı yesıl olan renk fxeyede hangı renk ısmı nedır acaba? cunku bayldımmm bıttım resmen renge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…