- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.721
çook güzel bi renk bayıldım ..ama fxeye gündüz güzel durmuyormuş kızlar haberiniz olsun küçük bi araştırma yaptım geceleri şahaneymiş fotolarda çok güzel çıkıyormuş,gün ışığında ise zombie =)
cıddımıısın ??? ama tum lensler zaten gun ısıgında cokda dogal deılkı :2::2: solotıca kullanıorum ben kapalı mekanda gunduz bıle olsa kımse anlamıor ama gun ısıgında yakından goren bır ıkı kısı lens mı dıye sordu
Bu arada soloticanın hangi serisini kullanıyorsun ?
crystal düşünüp 1.50 icemint almıştım arzu hanımdan 1 ay kadar önce. o bana crystalin yeni serisi olduğunu daha mavimsi olduğunu mintin daha yeşile dönük olduğunu söyledi yeşile dönük olmasını istediğim için minte karar verdim. şunu söyleyebilirim bende maviye dönük olmasına rağmen beğendim ki beklediğim daha yeşilimsiydi. Ama normalde maviye dönük sevmeme nedenim doğal ton yakalanmamasıydı ve mavi sevmeyen beni bile mutlu etti :) tonu çok gerçekçi bi ton ki bende tam kaynaşmadı çoğu kişide daha güzel ama en kötüsü bile diğer markalardan güzel soloticanın. eğer karar veremezseniz arzu hanımı arayın çok yardımcı oluyor
hidrocor mel alayım diyorum haresiz doğal durmasını istiyorum ama bi yandan da korkuyorum gözümün renginde hiç değişiklik yapmazsa diye koyu kahve gözlerim sence cor mel işe yarar mı ??
çook güzel bi renk bayıldım ..ama fxeye gündüz güzel durmuyormuş kızlar haberiniz olsun küçük bi araştırma yaptım geceleri şahaneymiş fotolarda çok güzel çıkıyormuş,gün ışığında ise zombie =)
hayir gunduz de harika duruyor ben tum gun takiyorumm makyajli veya makyajsiz her hali guzel. kimse anlamiyor lens taktigimi surekli mavi gozlerime iltifat aliyorum valla hic laf soyletmem fxeyes'aeger cilt renginize uyan bir renk tercih etmezseniz o zaman fazla acik renk ve parlak gorunebilir ona bir sey diyemem tabi, zombi gibi duranlar da var mutlaka ten rengine uygun bir ton tercih edilmeli
canım hiç Charm ocre kullandın mı :/ Gözlerim orta, açık kahve arası ama seri olayını burda öğrendim koyu seri veya giderek koyulaşmış açıklaşmış şeklinde:26::26: Ocre zaten zor ve ara bir renk gözlerim çok koyu olmadığı için güzel duracağı umudum vardı ama umarım koyulaşma tarzı şeyler olmaz zaten koyulaşırsa ocre kahverengi olur ne anladım o işten hala numaralı lensimi beklemekteyimGelse rahat edicem
Bir de solüsyon lens rengine etki ediyormuş tarzı şeyler okudum bana lens rengi açan solüsyon önerebilecek biri varsa şimdiden teşekkürler
SOLOTICA NC ESMERALDA CONTACT LENS REVIEW + FRESHLOOK COMPARISON! - YouTube
VİDEO BİTERKEN İNGİLİZCE solotica renk değiştirmedi rengi farklı olanlar fake dir yazıyor.Sizde bir bakar mısınız ?ben anlayamadım video da farkı anlatıyor en son sol üste az önce yazdığım yazı çıkıyor.
ben koyu renk cikan topaziolarimi direkt solotica'dan siparis etmistim araci kurum olmadan. yani fake solorica var elbet (bkz. solotica gold) ama bu solotica'nin gectigimiz birkac seride opakligi dusurup kaliteyi bozdugu gercegini degistirmiyor malesef
opaklık derken şeffaflaşarak kendi göz rengimiz mi altından çıkıyor biraz da orta boşluk artmış gibi geldi sanki bana.Peki gelecek üretimlerde normale döner mi acaba eski seriye yani
evet aynen oyle... duzelip duzelmeyecegine pek emin degilim ama en son seri quartzo'nun renginin acildigini soylemisti arzu hanim gecen haftalardan birinde, diger renklerde de durum bu mu bilmem ama umarim oyledir ben de mel veya ocre almak icin bekliyorum cunku
mel ya da diğer söyledğin renkleri biliyorum ama ben radikal değişimleri sevmem yani açık renkler hoşuma gitmiyor açıkcası tavsiye için teşekkür ederimm:)Ben elalık seviyorum çok fazla yeşillik de istemem bana hitap eden renk ocre zaten onun dışında ancak şeffaf kullanırımGözlerm ışıkta sarımsı bir kahve oluyor karanlık ortamlarda orta kahve ocre bazılarında çok iyi durmuş göz rengi bana yakın kişilerde..Ama bozulma çok olmuş diye okudum son zamanlara lenslerde..Umarım bana denk gelen seri kendini düzeltmiş bir şekilde gelir Geldiğinde koyarım severek fotoğrafları Daha fazla ela ve büyük dursun gözlerim başka bir şey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?