Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çook güzel bi renk bayıldım ..ama fxeye gündüz güzel durmuyormuş kızlar haberiniz olsun küçük bi araştırma yaptım geceleri şahaneymiş fotolarda çok güzel çıkıyormuş,gün ışığında ise zombie =)

cıddımıısın ??? ama tum lensler zaten gun ısıgında cokda dogal deılkı :2::2: solotıca kullanıorum ben kapalı mekanda gunduz bıle olsa kımse anlamıor ama gun ısıgında yakından goren bır ıkı kısı lens mı dıye sordu

hidrocor mel alayım diyorum haresiz doğal durmasını istiyorum ama bi yandan da korkuyorum gözümün renginde hiç değişiklik yapmazsa diye koyu kahve gözlerim sence cor mel işe yarar mı ??

sevgili paulina memnun kalmanıza çok sevindim ıcemintler hem mavi hem yeşil duruyor hıdrocor yüzünü kullanıyorsunuz sanırım hangi yüzü öne geliyor düz kısmı haresiz yani haresiz tarafı öne gelicek ıcemintte numarasızlarını çift taraflı kullanabiliyorsunuz icemintlerde ama numaralılar çift taraflı kullanılabilirmi bilemiyorum:)

hidrocor mel alayım diyorum haresiz doğal durmasını istiyorum ama bi yandan da korkuyorum gözümün renginde hiç değişiklik yapmazsa diye koyu kahve gözlerim sence cor mel işe yarar mı ??

YAnı eskı meller daha acıktı dıyorlar sımdıkıler koyuYMUS Cnım ben watman10 dan alıyorum o cok daha ıyı bılır sorarım senın ıcın

hayir gunduz de harika duruyor ben tum gun takiyorumm makyajli veya makyajsiz her hali guzel. kimse anlamiyor lens taktigimi surekli mavi gozlerime iltifat aliyorum valla hic laf soyletmem fxeyes'a eger cilt renginize uyan bir renk tercih etmezseniz o zaman fazla acik renk ve parlak gorunebilir ona bir sey diyemem tabi, zombi gibi duranlar da var mutlaka ten rengine uygun bir ton tercih edilmeli

canım hiç Charm ocre kullandın mı :/ Gözlerim orta, açık kahve arası ama seri olayını burda öğrendim koyu seri veya giderek koyulaşmış açıklaşmış şeklinde:26::26: Ocre zaten zor ve ara bir renk gözlerim çok koyu olmadığı için güzel duracağı umudum vardı ama umarım koyulaşma tarzı şeyler olmaz zaten koyulaşırsa ocre kahverengi olur ne anladım o işten hala numaralı lensimi beklemekteyim Gelse rahat edicem

Bir de solüsyon lens rengine etki ediyormuş tarzı şeyler okudum bana lens rengi açan solüsyon önerebilecek biri varsa şimdiden teşekkürler

ben bir aralar ocre almaya heveslendim ama opaklik giderek azaldigi icin artik ocre eskisi gibi ela durmuyor bence o yuzden vazgectim yeni seride renk acilirsa almayi dusunurum

gozlerin acik kahveyse bence sana mel ve cristal cok iyi olur ocre kendini hic gostermez

Son düzenleme:

ben koyu renk cikan topaziolarimi direkt solotica'dan siparis etmistim araci kurum olmadan. yani fake solorica var elbet (bkz. solotica gold) ama bu solotica'nin gectigimiz birkac seride opakligi dusurup kaliteyi bozdugu gercegini degistirmiyor malesef

opaklık derken şeffaflaşarak kendi göz rengimiz mi altından çıkıyor biraz da orta boşluk artmış gibi geldi sanki bana.Peki gelecek üretimlerde normale döner mi acaba eski seriye yani

opaklık derken şeffaflaşarak kendi göz rengimiz mi altından çıkıyor biraz da orta boşluk artmış gibi geldi sanki bana.Peki gelecek üretimlerde normale döner mi acaba eski seriye yani

evet aynen oyle... duzelip duzelmeyecegine pek emin degilim ama en son seri quartzo'nun renginin acildigini soylemisti arzu hanim gecen haftalardan birinde, diger renklerde de durum bu mu bilmem ama umarim oyledir ben de mel veya ocre almak icin bekliyorum cunku

mel ya da diğer söyledğin renkleri biliyorum ama ben radikal değişimleri sevmem yani açık renkler hoşuma gitmiyor açıkcası tavsiye için teşekkür ederimm:)Ben elalık seviyorum çok fazla yeşillik de istemem bana hitap eden renk ocre zaten onun dışında ancak şeffaf kullanırım Gözlerm ışıkta sarımsı bir kahve oluyor karanlık ortamlarda orta kahve ocre bazılarında çok iyi durmuş göz rengi bana yakın kişilerde..Ama bozulma çok olmuş diye okudum son zamanlara lenslerde..Umarım bana denk gelen seri kendini düzeltmiş bir şekilde gelir Geldiğinde koyarım severek fotoğrafları Daha fazla ela ve büyük dursun gözlerim başka bir şey istemem

tamam fotolari mutlaka bekliyoruz umarim istedigin gibi cikar lenslerin

merhaba :) Hidrocharme mellerimin süresini doldurmasına az kaldı bende yeni renk arayışlarına girdim :) ama bulamadım. Ocakta aldığım hidrocharme meller bende asker yeşili duruyor ne çok yeşil ne de çok koyu. Şimdi istediğim lenste mavilik istiyorum Melin mavi türü gibi ne çok belli olan bir mavi nede hiç belli olmayan türden ortası bir şey:) Yardımcı olur musunuz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…