- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.741
merhaba :) Hidrocharme mellerimin süresini doldurmasına az kaldı bende yeni renk arayışlarına girdim :) ama bulamadım. Ocakta aldığım hidrocharme meller bende asker yeşili duruyor ne çok yeşil ne de çok koyu. Şimdi istediğim lenste mavilik istiyorum Melin mavi türü gibi ne çok belli olan bir mavi nede hiç belli olmayan türden ortası bir şey:) Yardımcı olur musunuz :)
sevgili paulina memnun kalmanıza çok sevindim ıcemintler hem mavi hem yeşil duruyor hıdrocor yüzünü kullanıyorsunuz sanırım hangi yüzü öne geliyor düz kısmı haresiz yani haresiz tarafı öne gelicek ıcemintte numarasızlarını çift taraflı kullanabiliyorsunuz icemintlerde ama numaralılar çift taraflı kullanılabilirmi bilemiyorum:)
çok büyük heveslerle quartzo aldım ama resmen şam şeytanı gibi oldum( kocam aynaya bakınca korkmuyomusun diyo suratıma bakmıyo yıllardır lens kullanıyorum hiç yadırgamadım bugüne kadar, gözlerim siyaha yakın oldugu içinde hiç sırıtmazdı lensler ve asla makyajsız takmam ama gercekten korku filminden cıkmıs gibi oldum... üstelik sarı saçlarımı sırf lens ugruna gittim koyu kahveye boyadım belki saçım sarı diye böyle durmuştur diye ama dahada korkunç oldu ((( illede solotica takıcam hidrocor mele kaldı ümitlerim ondan alıcam belki o doğal dururda neşem yerine gelir :2:
hareli tarafı daha hoş geldi 2 tarafını da deneyip hareliye karar verdim. sizi aramıştım da ulaşamayınca mesaj atmıştım memnun kaldım gerçekten ki beklediğimden erken geldi diğer lenslerim hep daha uzun sürede gelirdi ankaraya :) çok teşekkür ederim burdan da en iyi lenslerimden oldu mel de denemek istiyorum biraz zaman geçsin de :)
hayir gunduz de harika duruyor ben tum gun takiyorumm makyajli veya makyajsiz her hali guzel. kimse anlamiyor lens taktigimi surekli mavi gozlerime iltifat aliyorum valla hic laf soyletmem fxeyes'aeger cilt renginize uyan bir renk tercih etmezseniz o zaman fazla acik renk ve parlak gorunebilir ona bir sey diyemem tabi, zombi gibi duranlar da var mutlaka ten rengine uygun bir ton tercih edilmeli
Neden begenmedin rengi cok mu acik ? Bende siparis verdim benimde gözlerim siyaha yakin saclarimda koyu kahve..Merak ettim neden öyle oldugnu, belki sana öyle geliyor olabilir mi ? Peki yesile mi yoksa maviye mi dönük yeni seri ?
kizlar fxeyes'larin geri donusu muhtesem oldu.. Bugun sabah postadan aldim :) ben rengi cooooook begendim bakalim sizler ne diceksiniz.albume de az sonra eklicem ..
.Eki Görüntüle 373043 Eki Görüntüle 373044 Eki Görüntüle 373045
ne tam yeşile dönük ne maviye renk olarak güzel gerçekten...yok canım sadece bana öyle gelmiyo gerçekten korkunç bi görüntü foto falan koyayım dicem ama orda güzel gözüküyo ..göz teması kurarken ve kendim aynaya bakarken problem var:)oldu pupil boşlugunda bi tuhaflık var tam yuvarlak değil sanırım ondan... gün ışıgındada cok kötü değil ama aksam ışıgında korku filminde başrol oynarım o derece :) umarım sende istediğin gibi durur...
hayir gunduz de harika duruyor ben tum gun takiyorumm makyajli veya makyajsiz her hali guzel. kimse anlamiyor lens taktigimi surekli mavi gozlerime iltifat aliyorum valla hic laf soyletmem fxeyes'aeger cilt renginize uyan bir renk tercih etmezseniz o zaman fazla acik renk ve parlak gorunebilir ona bir sey diyemem tabi, zombi gibi duranlar da var mutlaka ten rengine uygun bir ton tercih edilmeli
trulyscrumptious canım yukarıda belirttiğim durumdan dolayı özel lens düşünüyorum (fxeye) senden biraz ayrıntı rica edebilir miyim ten rengin saç rengin göz rengin vs.. bi de uan kullandığın lensin rengi ne ?
çok büyük heveslerle quartzo aldım ama resmen şam şeytanı gibi oldum( kocam aynaya bakınca korkmuyomusun diyo suratıma bakmıyo yıllardır lens kullanıyorum hiç yadırgamadım bugüne kadar, gözlerim siyaha yakın oldugu içinde hiç sırıtmazdı lensler ve asla makyajsız takmam ama gercekten korku filminden cıkmıs gibi oldum... üstelik sarı saçlarımı sırf lens ugruna gittim koyu kahveye boyadım belki saçım sarı diye böyle durmuştur diye ama dahada korkunç oldu ((( illede solotica takıcam hidrocor mele kaldı ümitlerim ondan alıcam belki o doğal dururda neşem yerine gelir :2:
slm benimde fx eyesten light blue grey lenslerim geldi bende rengini çok açık buldum resmen gök mavisi ben daha koyu havuz mavisi bekliyodum geri gönderip koyutacam rengini ilk siparişim 11 hafta kadar sürmüştü nerdeyse renk koyutmaya göndermen gidip gelmesi nekadar sürmüştü seninki bilgilendirirsen çok sevinirim hıııı bu arada lensin muhteşem ötesi bayıldım umarım benimkide muhteşem döner cvp lütfen
ten rengim beyaz, saclarim koyu sari/acik kumral, goz rengim koyu kahve, su an kullandigim lensin rengi de "Livia" :)
bilemiyorum ki hiç kullanmadım fxeye ,senin gözlerin ne renk belki onunda farkı oluyordur.
çok teşekkür ederim canım fxye sipariş falan hiç bilmiyorum nasıl olacak eğer şu sıralar sipariş edersem yardımcı olur musun =))))
goz rengin mavi de olsa kahve de olsa ayni durur cunku tamamen opak boyandigi icin gozle birlesmiyor renk. onun farki olamaz yani. fxeyes'ta olabilecek tek sorun kisinin kendi ten rengine uygun rengi secememesi dolayisiyla lensin renginin cok siritmasidir. bembeyaz teni olmadikca acik cig bir mavi lens takmamali mesela bence kimse. iste o zaman kotu bir goruntu ortaya cikiyor. ya o rengin birkac ton koyusunu siparis etmeli veya bir baska renk dusunmeli.
benim gozlerim koyu kahve bu arada
Eki Görüntüle 533786
fxeye de kim ,angel,clhoe,jazmine çooooook oluyorum farkındayım ama ...
gözlerim koyu kahve buğday tenliyim saçlarım parlak koyu siyah sizce hangisi dolğal durabilir mercii şimdiden
angel guzel durur tonu uygun, guzel bir yesil.
kim aslinda livia'ya cok benziyor sanirim bir ton koyusu gibi, yani aslinda mavi duruyor onu soyleyeyim deyani fxeyes sitesindeki resimde biraz daha farkli gorunuyor rengi. cok iyi bir secim olmayabilir bugday ten icin, yesil tonlari cok cok daha hos durur diye dusunuyorum.
clhoe en sevdigim renklerden biri yalniz oldukca acik bir renk 1 veya 2 ton koyu olarak siparis edebilirsin kac ton koyulasacagini fxeyes lenslerini boyayan kisi daha iyi bilir, siparisi verdikten sonra kendi resmini onlara mail atarsan onlar seni yonlendiriyorlar hangi tonda boyanacagi konusunda.
jazmine cok cok cok acik bir renk, 3-4 ton koyu siparis etmen gerekir diye dusunuyorum eger ona karar verecek olursan.
bunlar disinda benim sana onerebileceklerim daisy (favorilerimden), lime green, olive green, dream
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?