- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.761
KOCAMAAN teşekkür ederim =) lime green konusunda haklısın birazcık fazla yeşil kaçabilir sadece angel ve chloe ( 2 ton koyu ) önerilerin için teşekkürler msj hakkımı doldurursam özelden ulaşabilir miyim sana ?
hayir gunduz de harika duruyor ben tum gun takiyorumm makyajli veya makyajsiz her hali guzel. kimse anlamiyor lens taktigimi surekli mavi gozlerime iltifat aliyorum valla hic laf soyletmem fxeyes'aeger cilt renginize uyan bir renk tercih etmezseniz o zaman fazla acik renk ve parlak gorunebilir ona bir sey diyemem tabi, zombi gibi duranlar da var mutlaka ten rengine uygun bir ton tercih edilmeli
mümkünse bir iki icemint fotografını yükleyebilir misiniz? cristal fotolarını buluyorum ama icemint fotolarına rastlamak çok zor oluyor. bir de asıl göz renginiz nedir?
göz rengim siyaha yakın koyu kahverengi. yüklemeye çalışırım tabi bi kaç gün içinde yardımcı olur hem diğer icemint düşünenlere de :)
merhaba TrulyScrumptious ten rengiyle uyumlu seçilmeli demişsin gerçi başka marka için ama daha önce b&l gri kullanmıştım dün solotica hidrosummer gloss azul sipariş ettim tenim buğday korktum şimdi:18: değiştirsem mi çok geç olmadan diye düşünmeye başladım ne dersin sendeki duruşunu çok beğendim arzu hanımdaki duruşuda çok hoş
yanı eskı meller daha acıktı dıyorlar sımdıkıler koyuymus cnım ben watman10 dan alıyorum o cok daha ıyı bılır sorarım senın ıcın
merhaba TrulyScrumptious ten rengiyle uyumlu seçilmeli demişsin gerçi başka marka için ama daha önce b&l gri kullanmıştım dün solotica hidrosummer gloss azul sipariş ettim tenim buğday korktum şimdi:18: değiştirsem mi çok geç olmadan diye düşünmeye başladım ne dersin sendeki duruşunu çok beğendim arzu hanımdaki duruşuda çok hoş
kızlar çok önemli bir sorunum var şimdiye kadar solotica hidrocor bana olur diyordum ama bugün göz çapımı öğrendim bc:8.3 küçücük yaa normalde solotica 8.7 üretiyor öncelikle vetman10 ne diyorsun bu işe sonra fxeye de 8.3 yapılıyor mu bi fikri olan((((((((((((((
hmm denemeden bir sey soylemek mumkun degil malesef :44: bugday derken esmere cok kacmiyorsa orta tonlardaysa guzel durabilir de iste acik mavinin boyle bir riski var malesef yesil tonlar her tene super gidiyor da maviye gelince is degisiyor biraz. youtube'a gidip hidrosummer gloss diye aratirsaniz orada azulu deneyenlerin yukledikleri videolar var orada bugday tenli olanlar da var o videolardan fikir sahibi olabilirsiniz sizin ten renginize benzer birini gorurseniz eger.
bir de fxeyes acik mavileri cidden buz mavisi gibi yani hidrosummer azuldan daha acik tonlar o yuzden risk daha fazla oluyor bunu belirteyim.
Merhaba architector siz sadece charm ve cor deneyebilirsiniz nc serisi size büyük gelir diye tahmin ediyorum yanlız 3 lü opak seri esmeralda quartzo topazio olabilir oda opaklığından dolayı diğer standar nc mel nc azul nc grafite gibi renkler size büyük gelir gözünüze oturmaz çünkü onlar yarı opak tam opaklar belki olabilir.
fx eyeslerda çap seçeneği mevcut birde Brezilyadan getirtiğimiz macig top lensler var onlarda 8.3 ve 8.5 seçeneği mevcuttur..
oww kafam daha da karıştı şimdi solotica hidrocor mel 8.7 ama olabilir diyorsunuz.macig top nasıl yani solotica dan farkı nedir? (arzu hanım sonunda karar vermiştim mele bide neler çıktı) solotica gibi doğal ve rahat mı??
aslında bir yerde yakından solotica kadar doğal durmadığını okumuştum!!
Bu arada trulyscrumotions sizde farkettinizmi bilmem fx eyesın icyblue rengiyle bizim solotica hıdrosummer gloss aynı renk yapı doku duruş tamamen aynı ne dersiniz?
valla canım azulu ben kullanamadım 2-3 defa anca taktım gözlerimde yaşarma yaptı bence 250 lira verme biraz kalın bir lens soloticalara göre
...Ve Quartzo yeni bir hayal kırıklığı(( az önce denedim lenslerimi malesef renk çok açık... keşke son anda fikir değişmeyip mel alsaydım (((
arzu hanım quartzo bende çok kötü durdu pupilinden dolayı sanırım çok doğal olsun diye bi beklentimde yoktu ama bu da fazla yapay oldu:)...mel alıcam cor mel düşünüyorum ama bazıları cok güzel dururken bazıları sarımsı bazılarıda böyle tuhaf bi yeşil duruyo resimlerden gördüğüm üzere...sahibindende sattıgınız cor mel ilanındaki ilk resim gibi bi yeşil istiyorum mevcut mu elinizde o seri......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?