Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tabi ne zaman istersen mesaj atabilirsin, aksamlari hep KK acik buraya yazsan da gorurum mesaj hakkin dolmadan once yani ^^

merhaba TrulyScrumptious ten rengiyle uyumlu seçilmeli demişsin gerçi başka marka için ama daha önce b&l gri kullanmıştım dün solotica hidrosummer gloss azul sipariş ettim tenim buğday korktum şimdi:18: değiştirsem mi çok geç olmadan diye düşünmeye başladım ne dersin sendeki duruşunu çok beğendim arzu hanımdaki duruşuda çok hoş

Son düzenleme:
mümkünse bir iki icemint fotografını yükleyebilir misiniz? cristal fotolarını buluyorum ama icemint fotolarına rastlamak çok zor oluyor. bir de asıl göz renginiz nedir?

göz rengim siyaha yakın koyu kahverengi. yüklemeye çalışırım tabi bi kaç gün içinde yardımcı olur hem diğer icemint düşünenlere de :)

hmm denemeden bir sey soylemek mumkun degil malesef :44: bugday derken esmere cok kacmiyorsa orta tonlardaysa guzel durabilir de iste acik mavinin boyle bir riski var malesef yesil tonlar her tene super gidiyor da maviye gelince is degisiyor biraz. youtube'a gidip hidrosummer gloss diye aratirsaniz orada azulu deneyenlerin yukledikleri videolar var orada bugday tenli olanlar da var o videolardan fikir sahibi olabilirsiniz sizin ten renginize benzer birini gorurseniz eger.
bir de fxeyes acik mavileri cidden buz mavisi gibi yani hidrosummer azuldan daha acik tonlar o yuzden risk daha fazla oluyor bunu belirteyim.

yanı eskı meller daha acıktı dıyorlar sımdıkıler koyuymus cnım ben watman10 dan alıyorum o cok daha ıyı bılır sorarım senın ıcın

kızlar bnde mel rengi tutkunuyum yıllardr . Bu sefer ılk defa hıdrocor mel denedım ki gözum koyu kahverengı gecen yılkı nc serısıne göre daha acık ve cok rahat saatlerce kalabılıyor gözumde. Cor mel tawsıye ederm

valla canım azulu ben kullanamadım 2-3 defa anca taktım gözlerimde yaşarma yaptı bence 250 lira verme biraz kalın bir lens soloticalara göre

ben de hidrocor mel sahibiyim artık
ne konforlu bir lenstir o hayran kaldım
yok gibi çok doğal
b&l lerden ve freshlooktan sonra harika geldi açıkcası
akşam resim çekip eklicem mutlaka
vetmana hızından ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim

Merhaba architector siz sadece charm ve cor deneyebilirsiniz nc serisi size büyük gelir diye tahmin ediyorum yanlız 3 lü opak seri esmeralda quartzo topazio olabilir oda opaklığından dolayı diğer standar nc mel nc azul nc grafite gibi renkler size büyük gelir gözünüze oturmaz çünkü onlar yarı opak tam opaklar belki olabilir.
fx eyeslerda çap seçeneği mevcut birde Brezilyadan getirtiğimiz macig top lensler var onlarda 8.3 ve 8.5 seçeneği mevcuttur..

Bu arada trulyscrumotions sizde farkettinizmi bilmem fx eyesın icyblue rengiyle bizim solotica hıdrosummer gloss aynı renk yapı doku duruş tamamen aynı ne dersiniz?

oww kafam daha da karıştı şimdi solotica hidrocor mel 8.7 ama olabilir diyorsunuz.macig top nasıl yani solotica dan farkı nedir? (arzu hanım sonunda karar vermiştim mele bide neler çıktı ) solotica gibi doğal ve rahat mı??

aslında bir yerde yakından solotica kadar doğal durmadığını okumuştum!!

Son düzenleme:

Dünyada hiçbir lens solotica meller kadar doğal olamaz bence buna fx lerde dahil ki ( fx leride isteyenlere getirtiyoruz)yinede soloticaları tek geçerim doğallıkda .macig toplar farklı bir marka macig toplar rahat ve ışıl ışıl bir renk.
burada sedefbyo diye bir arkadaşımız var forumda onunda göz çapı 8.3 dü yanlış hatırlamıyorsam.nc almıştı nc meller olmamıştı ama esmeralda kullanabiliyordu hıdrocor verde marine ve charm mel oluyordu :)

Son düzenleme:
...Ve Quartzo yeni bir hayal kırıklığı(( az önce denedim lenslerimi malesef renk çok açık... keşke son anda fikir değişmeyip mel alsaydım (((

Bu arada trulyscrumotions sizde farkettinizmi bilmem fx eyesın icyblue rengiyle bizim solotica hıdrosummer gloss aynı renk yapı doku duruş tamamen aynı ne dersiniz?

evet icy blue ile benziyorlar gercekten de, gerci bende hidrosummer gloss azul o kadar acik renk durmamisti hatirlarsaniz niyeyse benim sansima bende lensler hep koyu duruyor

valla canım azulu ben kullanamadım 2-3 defa anca taktım gözlerimde yaşarma yaptı bence 250 lira verme biraz kalın bir lens soloticalara göre

azulu malesef ben de hic kullanamadim cunku bende asiri kayma yapti dolayisiyla kizarma sulanma vs, bir kere takip evden cikmistim hatta alisveris yaparken magazanin icinde bir kosede lensleri cikartmak zorunda kaldim o kadar canim yanmisti. para bosa gitti yani oyle bir kosede duruyorlar.

arzu hanım quartzo bende çok kötü durdu pupilinden dolayı sanırım çok doğal olsun diye bi beklentimde yoktu ama bu da fazla yapay oldu:)...mel alıcam cor mel düşünüyorum ama bazıları cok güzel dururken bazıları sarımsı bazılarıda böyle tuhaf bi yeşil duruyo resimlerden gördüğüm üzere...sahibindende sattıgınız cor mel ilanındaki ilk resim gibi bi yeşil istiyorum mevcut mu elinizde o seri......

aynur hnm satmayı düşünür müsünüz? alabilirim.

İsteyen olursa NC Quartzolarımı satmak isterim sadece dün gece taktım toplam 1 saat bakabildim gözlerime:))) çok çok açık geldi.. Arzu hanım geçen hafta içi yollamıştı, kullanmamı önerdiği solüsyonu burda bulamadığım ve internetten sipariş verdiğim için solüsyon elime ulaşana kadar (düne kadar )lensi 1 hafta açmadım. dün gece ilk denedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…