- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.781
Dünyada hiçbir lens solotica meller kadar doğal olamaz bence buna fx lerde dahil ki ( fx leride isteyenlere getirtiyoruz)yinede soloticaları tek geçerim doğallıkda .macig toplar farklı bir marka macig toplar rahat ve ışıl ışıl bir renk.
burada sedefbyo diye bir arkadaşımız var forumda onunda göz çapı 8.3 dü yanlış hatırlamıyorsam.nc almıştı nc meller olmamıştı ama esmeralda kullanabiliyordu hıdrocor verde marine ve charm mel oluyordu :)
Satabilirsem NC Mel alacağım hemen :))))
Yaptırmıştım göz çapım 8.6... nc rahatlıkla oldu kayma falan yapmıyorcanım sen ölçümlerini falan yaptırdın mı ?
İsteyen olursa NC Quartzolarımı satmak isterim sadece dün gece taktım toplam 1 saat bakabildim gözlerime:))) çok çok açık geldi.. Arzu hanım geçen hafta içi yollamıştı, kullanmamı önerdiği solüsyonu burda bulamadığım ve internetten sipariş verdiğim için solüsyon elime ulaşana kadar (düne kadar )lensi 1 hafta açmadım. dün gece ilk denedim...
berçem hnm ben alabilirim... ancak özel msj yollayamıyorum üyeliğim yeni oldugundan.
Sözde pro kartım var onun seri noyu bile yollayamıyorum :)))
msn ekledim sizi kabul edin görüşelimhangi ildesiniz acaba? ben mail adresi yazaym burdan, siz bana mail atın. nası olsa tanınmayacağım br mail adresi. mail atın tanışır, konuşuruz.
msn ekledim sizi kabul edin görüşelim
Eki Görüntüle 534982 Eki Görüntüle 534983 Eki Görüntüle 534984 Eki Görüntüle 534985
ilk seferde oldu sanmıştım olmamış :) bunlar da yaklaşık 1 ay önce arzu hanımdan aldığım 1.50 mintlerim. fotoğrafta çok güzel değiller ama bi fikir olsun diye koydum normalde çok çok doğallar burda fazla yakın diye garip çıktılar :)
çok teşekkür ederim. göz yapımız da ten rengimiz de benzeşiyor. size çok yakışmış, bana da yakışacağını düşünüyorum. bu ay sonunda siparişimi vericem :)
=)) biraz rahatladım sanırım buradan sedefbyo sana sesleniyoruz neredesin yorumlarına ihtiyacımız var arzu hanım aslında siz iletişme geçerseniz sonuçta o kullandığı için (8.3) kayma falan konfor bir de ona sormak gerek (mel almak istiyorum artıkk )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?