Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum


=)) biraz rahatladım sanırım buradan sedefbyo sana sesleniyoruz neredesin yorumlarına ihtiyacımız var arzu hanım aslında siz iletişme geçerseniz sonuçta o kullandığı için (8.3) kayma falan konfor bir de ona sormak gerek (mel almak istiyorum artıkk )
 
arkadaşlar daha koyu bir mavi almayı düşündüğümden 27 temmuzda aldığım charme ice larımı uygun fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum. Sadece kargodan yeni geldiğinde bir defa taktım bir daha hiç kullanmadım. kargo faturası hala elimde mevcut. resimleri ekliyorum. ilgilenenler özelden ulaşabilir. ankarada olanlara elden verebilirim.



 

berçem hnm ben alabilirim... ancak özel msj yollayamıyorum üyeliğim yeni oldugundan.
 
kızlar ben 2 çift aldım. mel ve grafite. ikisinin rengi inanılmaz güzel. ama meli 3 gün kıllandım çünkü siyah siyah şeyler lense yapıstı hiç kullanamadım batmalar oldu. uğraşamam dedimm. 2. yi aldım grafiteyi aldım ama çok kuruyo gözlerim. aslında 8 yıldır lens kullanıyorum şeffaf alışkın gözlerim ama solotica çok kalın o yüzden çok rahat değil takacaksan 3-4 ssat takmalısın sonra çok rahatsız ediyor. bilgilendireyim sizi dedimm :))
 
khallesi daha öncede yazmıssın yeni gördüm kusura bakma burdan bi arkadaşımıza hediye ettim :/... arzu hanım resmi kopyalıorum ilanınızdan ama yüklenmiyor bloğunuzdada aynı resimden bulamadım..satısını yaptıgınız sitedeki 102137365 kodlu ilanınızdaki ilk resim gibi istiyorum
 



ilk seferde oldu sanmıştım olmamış :) bunlar da yaklaşık 1 ay önce arzu hanımdan aldığım 1.50 mintlerim. fotoğrafta çok güzel değiller ama bi fikir olsun diye koydum normalde çok çok doğallar burda fazla yakın diye garip çıktılar :)
 

çok teşekkür ederim. göz yapımız da ten rengimiz de benzeşiyor. size çok yakışmış, bana da yakışacağını düşünüyorum. bu ay sonunda siparişimi vericem :)
 
Benimde arzu hanımdan aldiğim quartzolarım :) sonunda alerjim bitti takma firsatini buldum ve sizlerle paylaşıyorum

Flashlı:



Gün ışığında:

 
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim. göz yapımız da ten rengimiz de benzeşiyor. size çok yakışmış, bana da yakışacağını düşünüyorum. bu ay sonunda siparişimi vericem :)

emin olun burdakinden çok daha güzel ben yakın çekmeye çalıştım normalde noktalı durmuyo bu şekilde. Ki bendeki en en kötü duruşlardan maalesef çoğu kişide daha güzel ama yine de çok hoşuma gidiyolar :) umarım istedğiniz gibi olur
 

nc serisi ve charm serisi olmuyordu taşıyordu ama 3lü opak seri ve cor serisi oluyordu .ben şimdi esmeralda veya solflex topazio bakıyorum.göz çapım 8.4
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…