- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.801
angel guzel durur tonu uygun, guzel bir yesil.
kim aslinda livia'ya cok benziyor sanirim bir ton koyusu gibi, yani aslinda mavi duruyor onu soyleyeyim deyani fxeyes sitesindeki resimde biraz daha farkli gorunuyor rengi. cok iyi bir secim olmayabilir bugday ten icin, yesil tonlari cok cok daha hos durur diye dusunuyorum.
clhoe en sevdigim renklerden biri yalniz oldukca acik bir renk 1 veya 2 ton koyu olarak siparis edebilirsin kac ton koyulasacagini fxeyes lenslerini boyayan kisi daha iyi bilir, siparisi verdikten sonra kendi resmini onlara mail atarsan onlar seni yonlendiriyorlar hangi tonda boyanacagi konusunda.
jazmine cok cok cok acik bir renk, 3-4 ton koyu siparis etmen gerekir diye dusunuyorum eger ona karar verecek olursan.
bunlar disinda benim sana onerebileceklerim daisy (favorilerimden), lime green, olive green, dream
internetten kendiniz siparis etmeye karar verirseniz yardimci olurum tabi ama vetman10 nickli arkadasimiz Arzu hanim da fxeyes getirtiyor o da yardimci olabilir
fxeyes formuna enter yap gir sipariş verirsin siphing i tuşlarsın kendin fxeyesten kargo dahil 525 dolara alırsın aracı kulanırsan aracı en az 500 milyon kar ister yinede sen bilirsin bende light blue grey getirdim diası basecurvesi temel egrisi derken 558 dolara geldi helal olsun deyiyor müthiş lensler yani pupilini size neyse küçültme bulanık görürsün benim pupil size 4.0 dı 3.5 getirtim sisli puslu görüyorum görme alanımı daraltım yinede sen bilirsin
evet kesinlikle fxeyesten sipariş verirsen ki ver lensler olay olay olay harika ötesi ama en az 1 en fazla 2 ton koyu iste kesinlikle tonları açık bendeim light blue greylerim geldi çok ama çok istiyodum onları çok güzeler çok gösterişliler aman allahım nasıl birşey gözün gel burdayım diyor ama koyutmak için 2 gün geri gönderdim mavi grey zaten kulandıkları grey beyaza yakın mavileride çokkkkk ama çooook açık resmimi istediler inside outside olarak yani içerden dışardan resim karar veriyorlar dışarda flaşhsız çektigim halde çok açoktı fx eyeslerimi 2 gün sonra geri gönderdim grey tonları tamam lensimin deseni çok gzl dedim mavisini havuz mavisi veyahut baby blue istedim karar vermemi istediler baby blueye karar verdim haresininde mavi olmasını istedim grey ve baby blue çok anteresan çok gösterişli ve dogal gelecek resmim kısaca tavsiyem fx eyesten ne istersen 2 tona yakın koyu tonlar iste yoksa benim gibi lensine doymadan 2 gün göndermek zorunda kalırsın kım normal koyutmana gerek yok choolede ve jazminede koyutman gerekecek tonlarca ama jazmin favorim çook gzl bi dahaki siparişim jazmine veyahut steladır stelada çok güzel parlak mavimsi yeşil bakmanı isterim
siparisi verecek olan ben degilim yanlis anlasilma olmasin :26:
bu arada fxler 2 renk haric hepsi $475, sizin light blue grey de buna dahil. nasil 558 dolara cikti sizinki numaraliydi heralde?
charm ocre çok güzel durmuş adriana lima gibi vay vay vay diyorum
khallesi daha öncede yazmıssın yeni gördüm kusura bakma burdan bi arkadaşımıza hediye ettim :/... arzu hanım resmi kopyalıorum ilanınızdan ama yüklenmiyor bloğunuzdada aynı resimden bulamadım..satısını yaptıgınız sitedeki 102137365 kodlu ilanınızdaki ilk resim gibi istiyorum
evet kesinlikle fxeyesten sipariş verirsen ki ver lensler olay olay olay harika ötesi ama en az 1 en fazla 2 ton koyu iste kesinlikle tonları açık bendeim light blue greylerim geldi çok ama çok istiyodum onları çok güzeler çok gösterişliler aman allahım nasıl birşey gözün gel burdayım diyor ama koyutmak için 2 gün geri gönderdim mavi grey zaten kulandıkları grey beyaza yakın mavileride çokkkkk ama çooook açık resmimi istediler inside outside olarak yani içerden dışardan resim karar veriyorlar dışarda flaşhsız çektigim halde çok açoktı fx eyeslerimi 2 gün sonra geri gönderdim grey tonları tamam lensimin deseni çok gzl dedim mavisini havuz mavisi veyahut baby blue istedim karar vermemi istediler baby blueye karar verdim haresininde mavi olmasını istedim grey ve baby blue çok anteresan çok gösterişli ve dogal gelecek resmim kısaca tavsiyem fx eyesten ne istersen 2 tona yakın koyu tonlar iste yoksa benim gibi lensine doymadan 2 gün göndermek zorunda kalırsın kım normal koyutmana gerek yok choolede ve jazminede koyutman gerekecek tonlarca ama jazmin favorim çook gzl bi dahaki siparişim jazmine veyahut steladır stelada çok güzel parlak mavimsi yeşil bakmanı isterim
Eki Görüntüle 534982 Eki Görüntüle 534983 Eki Görüntüle 534984 Eki Görüntüle 534985
ilk seferde oldu sanmıştım olmamış :) bunlar da yaklaşık 1 ay önce arzu hanımdan aldığım 1.50 mintlerim. fotoğrafta çok güzel değiller ama bi fikir olsun diye koydum normalde çok çok doğallar burda fazla yakın diye garip çıktılar :)
paulinacım eminim normalde daha güzeller çok yakın macro çekim olunca nokta nokta çıkmış böyle değil normalde değilmi:)
Merak edenler için quartzoların son hali çok güzel enfess kirpiklere bayıldım:)
paulinacım eminim normalde daha güzeller çok yakın macro çekim olunca nokta nokta çıkmış böyle değil normalde değilmi:)
Merak edenler için quartzoların son hali çok güzel enfess kirpiklere bayıldım:)
canım siz buraya 475 usd yazıyorsunuz ama siz kargo parası vermedinizmi yaklaşık Türkiye için 50 usd kargo ücreti alıyorlar birde standart pupille fx leri kullanamassınız mutlaka daraltılması gerek onun içinde 50 usd istiyorlar tabiki bu sadece numarasızlar için geçerli numaralı olunca+55 usd .çaplar değişince bir 55 usd daha istiyorlar yani Türkiyeye en düşük numarasız bir fx lensin maliyeti:575 -585 usd den başlıyor numara veya çap özel istek olursa fiyat 575 usd dende artıyor öyle sadece 475 usd ile olay bitmiyor söyleyelimde herkez bilsin..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?