Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

geldiğinize çook sevindim =) sonuçta durumumuz ortak en iyi siz anlarsınız..hidrocor bombe şişkinllik yapıyormuydu doğallık açısından çok önemli çünkü belki benim bc küçük gelir diye doğal durmaz kayma yapar diye korkuyorum :/

evet kesinlikle fxeyesten sipariş verirsen ki ver lensler olay olay olay harika ötesi ama en az 1 en fazla 2 ton koyu iste kesinlikle tonları açık bendeim light blue greylerim geldi çok ama çok istiyodum onları çok güzeler çok gösterişliler aman allahım nasıl birşey gözün gel burdayım diyor ama koyutmak için 2 gün geri gönderdim mavi grey zaten kulandıkları grey beyaza yakın mavileride çokkkkk ama çooook açık resmimi istediler inside outside olarak yani içerden dışardan resim karar veriyorlar dışarda flaşhsız çektigim halde çok açoktı fx eyeslerimi 2 gün sonra geri gönderdim grey tonları tamam lensimin deseni çok gzl dedim mavisini havuz mavisi veyahut baby blue istedim karar vermemi istediler baby blueye karar verdim haresininde mavi olmasını istedim grey ve baby blue çok anteresan çok gösterişli ve dogal gelecek resmim kısaca tavsiyem fx eyesten ne istersen 2 tona yakın koyu tonlar iste yoksa benim gibi lensine doymadan 2 gün göndermek zorunda kalırsın kım normal koyutmana gerek yok choolede ve jazminede koyutman gerekecek tonlarca ama jazmin favorim çook gzl bi dahaki siparişim jazmine veyahut steladır stelada çok güzel parlak mavimsi yeşil bakmanı isterim

internetten kendiniz siparis etmeye karar verirseniz yardimci olurum tabi ama vetman10 nickli arkadasimiz Arzu hanim da fxeyes getirtiyor o da yardimci olabilir

fxeyes formuna enter yap gir sipariş verirsin siphing i tuşlarsın kendin fxeyesten kargo dahil 525 dolara alırsın aracı kulanırsan aracı en az 500 milyon kar ister yinede sen bilirsin bende light blue grey getirdim diası basecurvesi temel egrisi derken 558 dolara geldi helal olsun deyiyor müthiş lensler yani pupilini size neyse küçültme bulanık görürsün benim pupil size 4.0 dı 3.5 getirtim sisli puslu görüyorum görme alanımı daraltım yinede sen bilirsin

siparisi verecek olan ben degilim yanlis anlasilma olmasin :26:
bu arada fxler 2 renk haric hepsi $475, sizin light blue grey de buna dahil. nasil 558 dolara cikti sizinki numaraliydi heralde?

Kızlarrr lenslerim birkaç gün önce geldi

Arzu Hanım çok teşekkür ederimmm:) ben de hemen aceleyle kaş göz birbirine karışmış şekilde eyeliner rimel sürüp fotoğraf çektim kusuruma bakmayın artık kaşlarımın Bayramda kaşlarım alınmış bir şekilde daha makyajlı olarak daha güzel fotoğraflar koyarım Charm Ocre ile ilgili soru işaretlerinizi iyice gideririm

siparisi verecek olan ben degilim yanlis anlasilma olmasin :26:
bu arada fxler 2 renk haric hepsi $475, sizin light blue grey de buna dahil. nasil 558 dolara cikti sizinki numaraliydi heralde?

canım siz buraya 475 usd yazıyorsunuz ama siz kargo parası vermedinizmi yaklaşık Türkiye için 50 usd kargo ücreti alıyorlar birde standart pupille fx leri kullanamassınız mutlaka daraltılması gerek onun içinde 50 usd istiyorlar tabiki bu sadece numarasızlar için geçerli numaralı olunca+55 usd .çaplar değişince bir 55 usd daha istiyorlar yani Türkiyeye en düşük numarasız bir fx lensin maliyeti:575 -585 usd den başlıyor numara veya çap özel istek olursa fiyat 575 usd dende artıyor öyle sadece 475 usd ile olay bitmiyor söyleyelimde herkez bilsin..:)

Son düzenleme:

o resmin sahibinin gözleri çok açık ela bal rengi birde eski seri 2-3 yıl önceki lensler tekrar o seri olsa bile göz renginizin aynı renk olması lazım:)

Evt katılıyorum sipariş verecekler 1-2 ton koyu versinler çünkü koyulttukdan sonra size geri gönderirlerken lensleri sizden 45 usd isteceyekler kargo parası bize öyle yaptılar

paulinacım eminim normalde daha güzeller çok yakın macro çekim olunca nokta nokta çıkmış böyle değil normalde değilmi:)

Benimde arzu hanımdan aldiğim quartzolarım :) sonunda alerjim bitti takma firsatini buldum ve sizlerle paylaşıyorum

Flashlı:

Gün ışığında:

Merak edenler için quartzoların son hali çok güzel enfess kirpiklere bayıldım:)

Son düzenleme:

SON HALI resmen mavı sanırım yesıl olacagı gunler cokkkkkkkkkkkkk uzakta bu arada kırpıklerınız ve lens harıka durmus

kesinlikle çok çok daha güzeller ki ben mavimsi sevmem yine de bayılıyorum mintlerime. ışıktan ve makro olmasından noktalı normalde kaynaşıyor ki bende diğer kişilere göre az bile kaynaşıyor çok koyu gözlü olmamdan :) hatta bi mel de istiyorum da öğrencilik işte hemen olmuyor :)

yanlis mi anlasiliyorum bu aralar surekli yoksa bana mi oyle geliyor :44:

ben 475le is bitiyor demedim benim cevap yazdigim arkadas lensin fiyatinin 525 oldugunu soylemis (duz hali) ben de onu duzelttim cunku cogu rengin fiyati $475 ama istisnai bir durum olarak bu sene eklenen 2-3 renk icin fazladan $50 istiyorlar boyamasinda fazla ayrinti oldugu icin diye yaziyor hatta kendi websitelerinde, onlar $525 oluyor dedim. kargo ucretini zaten hic hesaba katmamistim benim uzerinde durdugum nokta sadece numarasiz lenslerin duz fiyat hesaplamasiydi.

benimki mesela "Livia" $525 olanlardandi ama ben toplamda $550 gibi bir ucret odedim (kargo ucreti ile beraber) (benimki numarasiz ama Dia/BC ve pupil boslugu ucrete dahil olarak ozel yapildi yani standart degil), tabi ben turkiye'de yasamadigim icin kargo ucreti sizinkinden daha dusuk olabilir. sizde tek duzeltecegim nokta dar pupil boslugu yapmak icin fazladan ucret almiyorlar..

tabi lensler numarali olacaksa fiyat daha da artiyor normal olarak. fxeyes seffaf lensleri baska bir kurumdan siparisle aliyormus ve sadece boyama kismini kendileri yapiyorlarmis. ondan olabilir numarali lenslerin fiyatlarinin bu kadar degismesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…