- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.821
cok yakismis yeni seriden mi acaba bunlar? ocre'de gozum var ama koyu cikacak diye cesaret edemiyorum bir turlu
Teşekkür ediyorumCanım burda konusu geçmişti soloticaların giderek opaklığının azaldığı şeklinde.Hangi seri bilemiyorum ama numaralı ve 2 gün önce geldi bana daha..(08/2017 yazıyor lensin üzerinde.)Ben daha çok açar diye düşündüm daha elamsı bekliyordum ama şükür benim istediğim şekle yakın çıktı,benim gözlerim de o kadar koyu değildir,koyu olsa belli bile olmazdı bence.. Eski ocre fotolarına bakıyorum insanların, göz rengi bana yakın insanlarda çok daha opak bir renk vardı tabi ışık faktörü fotoğraf makinesi gibi etkenler değiştirebilir ama beklediğim kadar opak değil:44::44::44 Ama çok sevdim lenslerimi çok gizemli duruyorrr adam gibi makyaj yapıp kaş göz şekle soktuktan sonra gölgeli bir makyaj yaparım bakalım nasıl olacak Bazen yeşilimsi durabiliyor bende bazen de balımsı her şeye benzeyebiliyorrr
cok yakismis yeni seriden mi acaba bunlar? ocre'de gozum var ama koyu cikacak diye cesaret edemiyorum bir turlu
Teşekkür ediyorumCanım burda konusu geçmişti soloticaların giderek opaklığının azaldığı şeklinde.Hangi seri bilemiyorum ama numaralı ve 2 gün önce geldi bana daha..(08/2017 yazıyor lensin üzerinde.)Ben daha çok açar diye düşündüm daha elamsı bekliyordum ama şükür benim istediğim şekle yakın çıktı,benim gözlerim de o kadar koyu değildir,koyu olsa belli bile olmazdı bence.. Eski ocre fotolarına bakıyorum insanların, göz rengi bana yakın insanlarda çok daha opak bir renk vardı tabi ışık faktörü fotoğraf makinesi gibi etkenler değiştirebilir ama beklediğim kadar opak değil:44::44::44 Ama çok sevdim lenslerimi çok gizemli duruyorrr adam gibi makyaj yapıp kaş göz şekle soktuktan sonra gölgeli bir makyaj yaparım bakalım nasıl olacak Bazen yeşilimsi durabiliyor bende bazen de balımsı her şeye benzeyebiliyorrr
olsun cok hos gorunuyorlar bence gule gule kullanbenim gozlerim oldukca koyu renk o yuzden ben en iyisi biraz daha bekleyeyim opakligi biraz arttirsalar cok memnun olacak insan var aslinda ama sesimizi duyuyorlar mi acaba :26: gecen gun usenmedim guzel bir mektup yazdim Solotica'ya sonra websitelerine girip bize ulasin kismindan yollayayim dedim. Malesef form doldurtuyor sonra yolla diyorsun uzun sure bekletip lutfen daha sonra deneyiniz diyor email adresi olsa email olarak aticam ama bulamadim da. bir kisiyle gorusebilsem sorucam su olayin aslini da kimseyi bulamiyorum konusacak.
olsun cok hos gorunuyorlar bence gule gule kullanbenim gozlerim oldukca koyu renk o yuzden ben en iyisi biraz daha bekleyeyim opakligi biraz arttirsalar cok memnun olacak insan var aslinda ama sesimizi duyuyorlar mi acaba :26: gecen gun usenmedim guzel bir mektup yazdim Solotica'ya sonra websitelerine girip bize ulasin kismindan yollayayim dedim. Malesef form doldurtuyor sonra yolla diyorsun uzun sure bekletip lutfen daha sonra deneyiniz diyor email adresi olsa email olarak aticam ama bulamadim da. bir kisiyle gorusebilsem sorucam su olayin aslini da kimseyi bulamiyorum konusacak.
fotoğraflarını şimdi inceledim de ne kadar bebeksisinMaşallah Sarışın mısın şu an yoksa koyu mu saçların? Sarışınsan taktığın değişik mavi tonları çok çok hoş olmuşşş ocre o kadar iyi durmaz bence Ama saçların koyu renkse ve dediğin gibi opaklaştırırlarsa şu Ocre rengini sana çok çok çok yakışır koyu makyajla alev alev olursun Hakikaten çok gizemli bir renk ya.Saçların böyle bal kahveyse yine ocre yakışabilir,o kadar ara bir renk ki
yanlis mi anlasiliyorum bu aralar surekli yoksa bana mi oyle geliyor :44:
Hayır ben sadece açıklama yapma gereği duydum çünkü insanlar 475 görünce tamamen o fiyata malolduğunu sanıyorlar..
siz peşin vermişsiniz pupil ücretini demekki ben 475+45 olarak ödedim 45 -50 usd civarıda de kargo ücreti ödedim yani pupil boşluğu daraltmak için ayrıca para aldılar ama siz peşin 525 usd verince zaten otomatik olarak pupil ücretini sizden tahsil etmiş oluyorlar toplamda Türkiyeye maliyeti 575 usd civarında tutuyor..daha ucuz kargo var ama tabiki insan o kadar pahalı bir lensi daha ucuz ve yavaş kargoyla alıp riske girmek istemez..
yanlis mi anlasiliyorum bu aralar surekli yoksa bana mi oyle geliyor :44:
Hayır ben sadece açıklama yapma gereği duydum çünkü insanlar 475 görünce tamamen o fiyata malolduğunu sanıyorlar..
siz peşin vermişsiniz pupil ücretini demekki ben 475+45 olarak ödedim 45 -50 usd civarıda de kargo ücreti ödedim yani pupil boşluğu daraltmak için ayrıca para aldılar ama siz peşin 525 usd verince zaten otomatik olarak pupil ücretini sizden tahsil etmiş oluyorlar toplamda Türkiyeye maliyeti 575 usd civarında tutuyor..daha ucuz kargo var ama tabiki insan o kadar pahalı bir lensi daha ucuz ve yavaş kargoyla alıp riske girmek istemez..
evet ben de ne olur ne olmaz diye ucuz kargo secenegini secmemistim onda takip secenegi yoktu cunku. gercekten de onca para verince insan korkuyor kaybolacak yollarda diye
fotoğraflarını şimdi inceledim de ne kadar bebeksisinMaşallah Sarışın mısın şu an yoksa koyu mu saçların? Sarışınsan taktığın değişik mavi tonları çok çok hoş olmuşşş ocre o kadar iyi durmaz bence Ama saçların koyu renkse ve dediğin gibi opaklaştırırlarsa şu Ocre rengini sana çok çok çok yakışır koyu makyajla alev alev olursun Hakikaten çok gizemli bir renk ya.Saçların böyle bal kahveyse yine ocre yakışabilir,o kadar ara bir renk ki
sadece bir sene kadar koyu renk kullandim ama simdi yine acik saclarim, yani acik kumral/koyu sari tonlarinda. tesekkur ederimocreyi uzun zamandir gozume kestirdim de ela yapmayacaksa hic almam o yuzden de boyle bekliyorum iste malesef
büşracım quartzoların doğal duruyor mu?
Gizemli bi ton olması harikaa benceVe çok yakıştırdımm benim de bir sonraki seçimim (şimdi hidrocor mel kullanıyorum) ocre olacak kesinliklee
Bence cok doğal duruyor canım kimse gözümün lens oldugunu anlamiyor :)
Bence cok doğal duruyor canım kimse gözümün lens oldugunu anlamiyor :)
fotolarda doğal duruyor ama youtube daki videolarda o kadar doğal değil gibime geldi. yoo öyle değil diosan çok sevincem :)
nasıl bi ton elde edebilirim peki arzu hanım...doğal ela-yeşil arası bir renk istiyorum çünkü mellerle elde etmm mümkün mü...sarımsı veya fosforlu gibi duran bi yeşil istemiyorum...o resmin sahibinin gözleri çok açık ela bal rengi birde eski seri 2-3 yıl önceki lensler tekrar o seri olsa bile göz renginizin aynı renk olması lazım:)
dün geldi quartzolarııımm...ama sanki hiç resimlerde gördügümle ilgisi yok gibigri-yeşil evet ama sanki daha cok gri ağırlıklı ve beyaz tenimde ölü balık gözü gibi durdu sanki. umarım zamanla canlanır rengi yada zamanla kullandıkca göz alışıyor bilemem tabi.Bausch Lomb-Gri lenslerimden sonra yadırgadım desem yalan olmaz..en kısa zamanda foto ekliycem..
arkadaşlar ben 20 gün önce arzu hanımdan quartzo aldım diğer arkadaşların söylediği gibi baya bir hayal kırıklığı yasadım,rengi cok cırtlak bir, gri maviydi.. ama sabahtan beri arzu hanımla konusuyoruz,yeni quartzolar yeşilimsiymiş..insallah öyledir,gerçi kasıma kadar yenilenmicek solotica serisi yazıyordu,ama bakalım..
resim koyar mısınız rica etsek??
tabiki yarın elime geçicek yeni quartzolarım koyarım..
nasıl bi ton elde edebilirim peki arzu hanım...doğal ela-yeşil arası bir renk istiyorum çünkü mellerle elde etmm mümkün mü...sarımsı veya fosforlu gibi duran bi yeşil istemiyorum...[/QUO
sarımsı ve fosforlu bir yeşil istemiyorsanız meller tabiki uygun.en son foruma amonra arkadaşımız ekledi resimlerini onun gözündeki duruşu koyu kahverengi gözde duruşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?