Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

fotolarda doğal duruyor ama youtube daki videolarda o kadar doğal değil gibime geldi. yoo öyle değil diosan çok sevincem :)

Benim gözüm açık kahve canım bal rengine yakın bence gerçekten doğal duruyor bazen ben bile kendi gözüm sanıyorum :) o videolarin rengiylemi oynanmış bilmiyorum renkler cok cart duruyor öyle degil normalde alakası yok

Arkadaşlar soloticaların you tubedaki videolarını pek baz almayın çünkü quartzonun 3 sene önceki halinin videosunu izlemek mantıklı değil bizim forumumuz renkler konusunda daha güncel:)son hali büşrayüceltin gözündeki gibi yeşile dönmüş durumda:)

o resmin sahibinin gözleri çok açık ela bal rengi birde eski seri 2-3 yıl önceki lensler tekrar o seri olsa bile göz renginizin aynı renk olması lazım:)
nasıl bi ton elde edebilirim peki arzu hanım...doğal ela-yeşil arası bir renk istiyorum çünkü mellerle elde etmm mümkün mü...sarımsı veya fosforlu gibi duran bi yeşil istemiyorum...

dün geldi quartzolarııımm...ama sanki hiç resimlerde gördügümle ilgisi yok gibi gri-yeşil evet ama sanki daha cok gri ağırlıklı ve beyaz tenimde ölü balık gözü gibi durdu sanki. umarım zamanla canlanır rengi yada zamanla kullandıkca göz alışıyor bilemem tabi.Bausch Lomb-Gri lenslerimden sonra yadırgadım desem yalan olmaz..en kısa zamanda foto ekliycem..

merakla bekliyoruz selinciğim.

arkadaşlar ben 20 gün önce arzu hanımdan quartzo aldım diğer arkadaşların söylediği gibi baya bir hayal kırıklığı yasadım,rengi cok cırtlak bir, gri maviydi.. ama sabahtan beri arzu hanımla konusuyoruz,yeni quartzolar yeşilimsiymiş..insallah öyledir,gerçi kasıma kadar yenilenmicek solotica serisi yazıyordu,ama bakalım..

resim koyar mısınız rica etsek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…