Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili celinne ben size ilk etapta esmeralda ile quartzo arasında kaldım dediğinizde esmeraldanın daha çok yakışacapını söylemiştim teniniz beyazsa esmeralda daha çok yakışır resimlerinize baktığımda bunu yazmıştım ilk siz bana forumda sorduğunuzda sonradan quartzoya karar vermişsiniz quartzo herkeze daha çok cazip gelen bir renk ama ten beyazsa ben esmeraldayı topazioyu daha çok öneriyorum ama kalite olarak kullandıkça boshlompdan kat ve kat üstün bir lens olduğunu göreceksiniz.

Son düzenleme:

Arzu hanım,yok zaten baska renk alsam aklımda kesinlikle quartzo kalacaktı. Esmeralda alsam belki o zaman da keske quartzo alsam diyecektim,belli olmuyor bu tür durumlar alıp da denemeden.O yüzden içimde kalmamıs oldu.Belki zamanla alısırım rengine.Ya da belki numaralı oldugu ıcın normalde oldugundan farklı olabilir mi? Ben pişman degilim kesinlikle :) Hem zaten Bausch Lomb dan kat kat kaliteli oldugu her halinden belli.
Bi dahakine mavi agırlıklı bişey alırım artık.Topazio vs..Sizin fikirlerinizi isterim yine.Çok teşekkürler bu arada..Sevgiler.

Özellikle ben merak ettim :)) cünki bende senin gibi bausch&lomb gri kullaniyorum ve quartzo larim yolda..

Evt celinnecim içinizde kalmasın herkez önce bir quartzoyla başlıyor birde mellerle :)size yoğun yeşiller daha çok yakışır ama quatzoyada zamanla alışacaksınız renk oturuyor :) birde yeşil far sürün yeşil göz kalemi yeşillensinler iyice o zaman daha hoş duracaktır...
SEVGİLER :)
arzu hanımcım kararımı verdim hidrocor mel almak istiyorum sizinle nasıl iletişime geçebilirim (özel msj halaa atamıyorum :/ )

sevgili architector mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com telefon 0 507 923 59 60 mesaj gönderebilirsiniz:)

Özellikle ben merak ettim :)) cünki bende senin gibi bausch&lomb gri kullaniyorum ve quartzo larim yolda..

Merhaba denizkızı. :) Şimdi bende sen gibi BL Gri kullanıcısı olarak bazı kıyaslamalar yaparsam,
Bausch Lomb dan sonra kesinlikle daha konforlu rahat bir lens.Kalitesi kıyaslanmaz.Ama BL Griler kadar çarpıcı değil,ben burdayım demiyor.Kesinlikle daha doğal ama lens oldugu anlasılmayacak,kendi gözün kadar dogal mı dersen cevabım hayır olur.Çapı küçükgeldi,etrafından kendi göz harem görünüyor.Pupili de dar geldi bana biraz o yüzden çok doğal diyemiyorum.Ama tabi kendi göz çapına göre değişir.Eğer beyaz tenliysen özellikle,hiç belli olmuyor renk BL ya nazaran soluk duruyor ama BL kadar damarlı da değil.Çünkü maviştim ben BL Grilerle ama quartzo gri-yeşil ağırlıklı.Yeşilimsi gözlerim var şimdi.Gelince anlayacaksın ne demek ıstedıgımı,umarım seversin
Bunlar benim Bausch Lomb Grilerim...Quartzolarımın resmini cekemedim hala en kısa zamanda yükliycem.

Son düzenleme:

Ne demek istedigini anliyorum, B&L kalin bir lens ve zaman icinde kuruma yapiyor, ona ragmen yaklasik 10 yildir baush lomb grilerime sadik kalmistim ama buraya kadarmis )) Bende bi foto paylasmistim b&l larimla görebilirsin..
Rengi cok carpici haklisin,bi bakan kafasini cevirip birdaha bakiyor..

Son zamanlarda cor mel yada cor ocre alanlar fotolarını paylaşabilirmi lütfen fikir olsun merakla bekliyoruz:26:

verde marine de olabilir kullananlar fotolarınızı bekliyoruuuzz haydi

hayırlı olsun umarım memnun kalırsın fotograflarını paylaşmayı unutma bizimle cnm

verde marine karşı son zamanlarda ilgim arttı fakat bazı fotolara bakıyorum kiminde buğulu bir mavi bazılarında ise tatlı bir mavi halini almış.Yakın çekimlerde bazı kahverengi gözler mavi noktacıklarla anlaşılıyor boyamanın sıklıgı az gibi son zamanlardaki boyaması böylemi acaba merak ediyorum :18: diğer taraftanda doğal görünen cor mel düşünüyorum kararı veremedim

Merhaba brn_a ben verde marineyi her zaman için açık kahverengi ela gözlerde begeniyorum o tabanda çok güzel duruyor koyu gözlerde belki hıdrocor olabilir diğer seriler pek olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…