Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok güzel duruyor güle güle kullanın kendi göz renginiz koyu mu acaba

Arkadaşlar merhaba,
Waicon tricolours verde almayı düşünüyorum. Yalnız bu lensi bilmiyorum, gözlerim numaralı... Bilip kullanan var mı? Rahatlığı ve görünüşü nasıl. Şu ana kadar hep solotica kullandım, daha rahat mı? Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar quartzoyu beğenmeyenleri görüyorum. bunun nedeni nedir? yapay mı duruyor, alanların orijinal gözü koyu mu, beyaz tenli mi, yoksa lens herkeste mi yapay duruyor?

mesela benim gözüm arzu hnmkinki gibi koyu kahve. tenim de buğday ve 2-3 günde bronzlaşan tiplerdenim.
quartzo ve hidrocharm mel arasında gidip gelmeye başladım. quartzo daha çarpıcı daha iddialı bir renk ama oyuncak bebek gözü gibi plastik duracaksa uzak durmak istiyorum.

sanırım bihter ziyagil veya tuba büyüküstün gibi görünmesini istiyorsak hidrocharm mel mi seçmeliyiz? arzu hanım bize yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar quartzoyu beğenmeyenleri görüyorum. bunun nedeni nedir? yapay mı duruyor, alanların orijinal gözü koyu mu, beyaz tenli mi, yoksa lens herkeste mi yapay duruyor?

quartzo yapay falan durmuyor... sadece biraz daha belirgin akşamları göz makyajıyla çok güzel duruyor... Bence lensi gösteren gözmakyajı sıfır makyajla renkler ya çok yapay duruo yada çok soluk duruo... üşenmem rimel sürerim diosan aldıgın bütün lenslerden pişman olmassın...

fidn yanlış anlamayın, nedenini merak ettim sadece. evet makyajla her şey çok değişiyor.

fidn yanlış anlamayın, nedenini merak ettim sadece. evet makyajla her şey çok değişiyor.

Yok cnm yanlış anlamadım, ben de lens almadan önce çok iyi araştırma yaptım we quartzo ile natural colors mel almaya karar werdim... Melleri ben makyajsız bile takıodum tek kelime ile harika ötesi... ama quartzoları rimel kesinlikle istio, makyajla birlikte çok daha dogal we çekici duruo özellikle akşamları... lenslerimi alalı 2 gün oldu ama nişanlım takmamı istemio ( neymişte çok dikkat çekici oluyormuşummm ben de ziyan olmasın diye satmaya karar werdim ilgilenirsen eger yardımcı olurum... elimde kargo fişide war lenslerin yeni geldigine dair

ben de nc mel ve quartzo arasındayım. quartzo bombeli duruyor mu, göleri böyle öne öne itiyor mu? saçınız teniniz ne renk bir de göz şekliniz? aslında foto koysanız ne güzel olur??

ben de nc mel ve quartzo arasındayım. quartzo bombeli duruyor mu, göleri böyle öne öne itiyor mu? saçınız teniniz ne renk bir de göz şekliniz? aslında foto koysanız ne güzel olur??

bende ikiside war, ikiside güzel lensler saçlarım dogal boyasız koyu kahverengi beyaz tenliyim gözlerimde açık kahverengi foto nasıl koyulur bilmiyorum... quartzo gözden göze degişio bende gayet dogal durdu ama iddialı bir lens bide güneşte we makyajda renk degiştirio dogal göz gibi...

saçımız aynı doğal boyasız koyu kahve, benim tenim ve gözlerim daha koyu sizinkinden anlattığınıza göre.
quartzo gözü öne itekliyor mu, sinirlenmiş tek noktaya bakar gibi durduruyor mu

saçımız aynı doğal boyasız koyu kahve, benim tenim ve gözlerim daha koyu sizinkinden anlattığınıza göre.
quartzo gözü öne itekliyor mu, sinirlenmiş tek noktaya bakar gibi durduruyor mu

hahahahahhaa çok alemsinnn, için rahat olsun öyle bişe yok )

khallesi,bendekı eskı serı quartzolar,size fıkır olması acısından koyuyorum,renk enfes ama gece için bence,günlük kullanım için cok dogal olsun diosanız dıger renklere yönelin derim

Son düzenleme:

teşekkürler siera, ben iddiayı seviyorum biraz. benim için gözü öne iteklemesin yeter aradığım bu, bi de soğuk renkleri seviyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…