Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkürler siera, ben iddiayı seviyorum biraz. benim için gözü öne iteklemesin yeter aradığım bu, bi de soğuk renkleri seviyorum ben.

bisey degil:)o göz yapısı ile ilgili bisey ,benim gözümde bombe yapmamıstı mesela ama orta pupili diger serilerle güzel kaynasıodu,quartzodfa pek kaynasmadı ,herkesin tercihi zevki farklı elbette,:)

Yaa kızlar gözlerimde lens çok kuruyor ıslak ıslak gözüme taktığım halde.Bunu önlemek adına ne yapmalıyım? Akşam çıkardığımda kuruluktan resmen birbirine yapışıyor:44:

Yaa kızlar gözlerimde lens çok kuruyor ıslak ıslak gözüme taktığım halde.Bunu önlemek adına ne yapmalıyım? Akşam çıkardığımda kuruluktan resmen birbirine yapışıyor:44:

solotica'nin su icerigi 38% civarida oldugundan (diger lenslere gore biraz dusuk) malesef 3-4 saate kuruyor, eger gozunu cok rahatsiz ediyorsa yapabilecegin tek sey eczaneden lens nemlendirici damla alip 3 saatte bir onu kullanmak.

merhaba, ben daha önce elegance kullanıyordum kaç sene önce bile 300 tl ödüyordum ona rağmen batma yapıyordu iki saat sonra.acaba soloticanın kalitesi nasıldır?

solotica'nın seri numaraları mı var? lensin ismi aynı olsa da her donem çıkan seride renk farkları mı oluyor? bu beni çok düşündürüyor. internetten alamam ki böyle ise.

bu arada cor mel kullandım ama renk bal renginden ziyade yeşile kaçar gibi, fakat kalite olarak çok iyi...

daha önce de paylaşmıştım ama yine paylaşayım. hidrocharm mel koyu seri :)

Son düzenleme:
bugün bir hnm gördüm, freshlook ela kullanıyormuş. o kadar kötü ki, herhalde quartzo freshlook kadar fake durmaz di mi? plastik gibi..bana bi şey deyin yahu, quartzo mu mel mi? nc serisinden.

merhaba holy:)çok güzel duruyor koyu seri olmasına rağmen biraz açılmış gibi geldi bana kaş göz yapınızda çok güzel harika duruyor..
solüsyonumu değiştirdim (synergi) o mu açma yaptı acaba bilemiyorum ki:)
teşekkür ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…