- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.881
teşekkürler siera, ben iddiayı seviyorum biraz. benim için gözü öne iteklemesin yeteraradığım bu, bi de soğuk renkleri seviyorum ben.
Yaa kızlar gözlerimde lens çok kuruyor ıslak ıslak gözüme taktığım halde.Bunu önlemek adına ne yapmalıyım? Akşam çıkardığımda kuruluktan resmen birbirine yapışıyor:44:
solotica'nin su icerigi 38% civarida oldugundan (diger lenslere gore biraz dusuk) malesef 3-4 saate kuruyor, eger gozunu cok rahatsiz ediyorsa yapabilecegin tek sey eczaneden lens nemlendirici damla alip 3 saatte bir onu kullanmak.
ben renu kullanıyordum solusyon olarak, kurumanın batmanın sebebi bu olabilir mi? en kaliteli solusyon hangisidir?
solotica'nın seri numaraları mı var? lensin ismi aynı olsa da her donem çıkan seride renk farkları mı oluyor? bu beni çok düşündürüyor. internetten alamam ki böyle ise.
bu arada cor mel kullandım ama renk bal renginden ziyade yeşile kaçar gibi, fakat kalite olarak çok iyi...
ağustos ayında almıştım şişesinde 2017 yazıyo, yeni seri sanırım... keşke tam bal rengi olaydı :)Sizdeki cor mel hangi seri? Bir ara çok sariydi, yeşile dondü mü? Alınabilir mı
ağustos ayında almıştım şişesinde 2017 yazıyo, yeni seri sanırım... keşke tam bal rengi olaydı :)
Eki Görüntüle 539978 daha önce de paylaşmıştım ama yine paylaşayım. hidrocharm mel koyu seri :)
Eki Görüntüle 539974
solüsyonumu değiştirdim (synergi) o mu açma yaptı acaba bilemiyorum ki:)merhaba holy:)çok güzel duruyor koyu seri olmasına rağmen biraz açılmış gibi geldi bana kaş göz yapınızda çok güzel harika duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?