- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.879
- 798
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.901
quartzo kullananlardn daha sağlıklı bi açıklama gelecektir ama bi kere yapıları farklı. o kadar durması imkansız soloticanın yapısı noktacıklı ve kendi göz rengimizle daha kolay harmanlanıyor:) freshlook damarlı oyuncak bebek gözü gibi.bugün bir hnm gördüm, freshlook ela kullanıyormuş. o kadar kötü ki, herhalde quartzo freshlook kadar fake durmaz di mi? plastik gibi..bana bi şey deyin yahu, quartzo mu mel mi? nc serisinden.
çok teşekkürler yanıtlarınız için. bugun leventte bir yer varmış, cep telefonu numarasını bulup aradım. açık değillermiş bayram süresince. bakalım, gidip deneyeceğim en iyisi bu olacak sanırım.renu batma yapmasi ile taninan bir solusyon ben de ondan cok cektim. opti-free oneririm denedigim en iyi solusyon o, yillardir o markadan sasmadim o yuzden.
quartzo kullananlardn daha sağlıklı bi açıklama gelecektir ama bi kere yapıları farklı. o kadar durması imkansız soloticanın yapısı noktacıklı ve kendi göz rengimizle daha kolay harmanlanıyor:) freshlook damarlı oyuncak bebek gözü gibi.
bence en doğalı mel fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ama quartzo da çok güzel bir renk ve sanırım mellerden daha fazla açıyor göz rengini..
çok teşekkürler yanıtlarınız için. bugun leventte bir yer varmış, cep telefonu numarasını bulup aradım. açık değillermiş bayram süresince. bakalım, gidip deneyeceğim en iyisi bu olacak sanırım.
Cnm ben natural colors mel, quartzo kullanıcısı olarak sana bikaç tawsiyede bulunabilirim... Meller gün ışıgında inanılmaz dogal we çook güzel görünüo sabahtan akşama kadar kullanım için çook ideal... Ama akşam için aynı şeyi söyleyemeyecegim konser, akşam yemegi loş ışıklı ortamlarda kesinlikle belli olmuo, hatta akşam ewe misafir geldi taktım ablam bana belli olmuo takma bence dedi... Mel kullanıcısı olarak akşamları sana tawsiye etmiyorum belirgin hiç degil... akşam içinde quartzolar siyah göz makyajıyla gerçektende çok güzel çok iddalı bir seçim olur... insanlar dibine kadar girmedende gözlerinin renkli oldugunu farkeder we loş ışıkta eminim görenler ne kadar güzel gözleri war diye içinden geçirir... unutmadan kesinlikle mawilik içermio ben biraz mawiye döner belki die aldım ama o konuda hayal kırıklıgı yaşadım yeşile dönük bir renk oldugunu düşünüyorum... Şimdi bende size soloticada önerebileceginiz en güzel mawi tonu hangisi diye sormak istiyorum we fikirlerinizi bekliyorummm...
İste herkesin beklentisi farklı farklı :) bende mellerin eskisi gibi yemyeşil olmasını istiyorum. Esmeralda var ama aynı tadı vermiyor :)
Cnm ben natural colors mel, quartzo kullanıcısı olarak sana bikaç tawsiyede bulunabilirim... Meller gün ışıgında inanılmaz dogal we çook güzel görünüo sabahtan akşama kadar kullanım için çook ideal... Ama akşam için aynı şeyi söyleyemeyecegim konser, akşam yemegi loş ışıklı ortamlarda kesinlikle belli olmuo, hatta akşam ewe misafir geldi taktım ablam bana belli olmuo takma bence dedi... Mel kullanıcısı olarak akşamları sana tawsiye etmiyorum belirgin hiç degil... akşam içinde quartzolar siyah göz makyajıyla gerçektende çok güzel çok iddalı bir seçim olur... insanlar dibine kadar girmedende gözlerinin renkli oldugunu farkeder we loş ışıkta eminim görenler ne kadar güzel gözleri war diye içinden geçirir... unutmadan kesinlikle mawilik içermio ben biraz mawiye döner belki die aldım ama o konuda hayal kırıklıgı yaşadım yeşile dönük bir renk oldugunu düşünüyorum... Şimdi bende size soloticada önerebileceginiz en güzel mawi tonu hangisi diye sormak istiyorum we fikirlerinizi bekliyorummm...
ewet biliyorum orayı.. 2011de ordan almıştım lenslerimi deneyerek, gerçektende içine sinmesine we werdigin paranın hüsran olmadıgını anlıyosun çünkü lens her gözde aynı durmuo deneyerek en uygun rengi buluyosun... mawi tonlarında denersen burdan benide bilgilendirirsen sewinirim çünkü tekrar istanbula gitme şansım yok alırsam internetten alıcam tabi bide nişanlımı ikna edebilirsem... :S
kızlar neresi orası? özel yoluyla söleyebilir misiniz? veya link paylaşır mısınız?
Benim hidrocor mellerimin süresi bitmek üzere ve yeni lens almak istiyorum ama bu sefer değişiklik olsun istiyorum çok kararsızım ama renk konusunda. Crystal ve quartzo arasında kaldım. quartzo'nun meller kadar doğal durmamasından korkuyorum. Çünkü cor mellerde çoğu insan anlamazdı lens kullandığımı. Crystal konusunda da renk şüphelerim var yakın zamanda onun fotoğraflarını hiç göremedim. Eğer kullanan varsa paylaşabilir mi?
Quartzo için söylediklerinize katılıyorum ve ben içinde mavilik var diye aldım ama gri yeşil bir renk.makyaj istiyor ama çok güzel bir lens..Ben beyaz tenliyim gri ağırlıklı olduğu için biraz soluk durdu ama diğer ten renklerinde çok güzel duracaktır.
natural colors meller yeni seride koyumu? bende eski seri war we yeşilligine bayılıyorummm yeni seri farklımı?
Ben ice kullanmadım,kullanan varsa belki yardımcı olabilir buradan ama o da gri ağırlıklı bir lens ve renk kişiden kişiye değişebilir.Bu sefer topazio almak istiyorum :)yaa ben mawiye dönük renklere bayılıyorummm beyaz tenliyim daha çok yakıştıgını düşünüyorum, quartzolarda belki öledir die aldım ama degilmişiş işten geçti tabi dünakşam ablama nasıl durcak die takmasını istedim ablam esmer oldugu için ona çok daha güzel dogal durdu, gerçektende beyaz tenlilere o kadar çok yakışmıo... bu konuda seninle aynı fikirdeyim... birde natural colors ice'lar nasıl duruo gözde bilgin warmı? ben yıllar önce Bausch & Lomb gri lens takıodum rengine bayılıyodum ama damarlı we rahatsız bir lensti... şuan soloticada o renge yakın rahat bir lens bulsam düşünmeden alıcam ama bulamadım henüz
Ben ice kullanmadım,kullanan varsa belki yardımcı olabilir buradan ama o da gri ağırlıklı bir lens ve renk kişiden kişiye değişebilir.Bu sefer topazio almak istiyorum :)
Quartzo larim bugün ulastilar :) Arzu hanim tesekkür ediyorum :)
Yorumum.. Cok arastirmistim almadan önce internette, resimler ve videolar izledim. Ama bende biraz farkli durdu gibi yada bana öyle geliyor bilmiyorum..
Renk olarak cok begendim bence daha cok yesil duruyorlar bakinca, yakindan baktigimda mavilik görülüyor..ama dedigim gibi genel olarak baktigimda bana yesil geliyorlar.
Haresi bende pek belli degil ,ben daha cok hareli lensleri beyeniyorum, belki haresi gözümün beyaz kismina da geliyor olabilir..
Uzun lafin kisasi ben cok begendim quartzolari, ama haresi bende cok belirgin olmadigi icin sanki silik bi görünüm oldu.
hayırlı olsun... güzel bir göz makyajı yap öle tak eminim hoşuna fazlasıyla gider bide boy aynasından bak yüzündeki radikal degişimi farkediceksin... umarım içine sinmiştir werdigin para az degil çünkü, sonunda memnun olmamak kötü bir duygu bilirim... neyse sormak istedigim görmemiz için göz iris kısmı boş oluo biliosun o boşluk tam yuwarlakmı noktalamalar çewresinde eşitmi? bir arkadaşımın quartzolarında sanki yuwarlak kısım hafif kare gibiydi, noktalamaları yanlış gibiydi anlatabildimmi bilmiyorum ama takınca bir incelersen çok sewinirim... orjinali bölemi yoksa arkadasımda fabrikasyon hatamı war bilemedik...
cnm bişe sorcam sana, hidrocor mel ile natural colors mel arasındaki fark nedir biliyomusun? bende natural colors mel war eski seri benimde bir yıl önce almıştım... hidrocor mel dahamı açık bir renk oluo natural colorsa göre fark nedir? tabi fiyat farkından başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?