Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba Deniz kızı olumlu yorumlarınız sevindirdi beni:)topaziomu quartzomu arada kalmıştık sizinle:)mailde göndermişsiniz.:) beğenmenize çok sevindim lensleriniz viyanaya ulaşmış sonunda:)lensler gri ağırlukda bir tonda olduğu için çerçeveside gri olunca haresi pek belirgin olmuyor ama kalite olarak ve renk olarak boshlomplardan çok üstün bir lens zamanla kullandıkça dahada memnun kalacaksınız resim eklerseniz seviniriz:)

hmmmm peki hidrocor meller bekledigin gibi açık çıktımı? fikrin çok önemli bir kullanıcı olarak çünkü bende ona göre alıcam...

Evet Arzu hanim topazio mu quartzo mu aradaydim :)) Ama cok dogru secim yapmissim daha mavi olmalarini istemezdim cünki, gece lambalarda filan turkuaza yakin döndüklerini fark ettim..
Ilerleyen günlerde mutlaka resim ekliycem..
Bu arada iyi bi müsteri daha kazandiniz Arzu hanim :) Yardimci yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum buradan da :)

hmmmm peki hidrocor meller bekledigin gibi açık çıktımı? fikrin çok önemli bir kullanıcı olarak çünkü bende ona göre alıcam...

Geçen yıl aldığım seri açıktı, şuan ne durumdalar bilemiyorum.
Burdaki eski eklentilerimde foto'su hala mevcutmuş ekliyorum ondan dolayı.
Benim gözlerim koyu kahverengi olduğu için bana baya açık gelmişti bu ton.

İste herkesin beklentisi farklı farklı :) bende mellerin eskisi gibi yemyeşil olmasını istiyorum. Esmeralda var ama aynı tadı vermiyor :)

doğru, kalite olarak çok beğeniyorum ben bal rengi istediğm için sıkıntı yaşadım ama alıştım çok doğallar ve gözümde lens olduğunu unutuyorum :)) şimdi crystal denicem inşllh resimlerdeki gibidir... siz crystal kullandınız mı? çok merak ediyorum valla:)

bugün bir hnm gördüm, freshlook ela kullanıyormuş. o kadar kötü ki, herhalde quartzo freshlook kadar fake durmaz di mi? plastik gibi..bana bi şey deyin yahu, quartzo mu mel mi? nc serisinden.

mrhb, freshlook çok yapay duruyo, pure hazel rengni denemiştim bende göze tam oturmuyo,kayma yapıyo takma göz gibi hissediyosun memnun kalmadım, ama soloticayla tanıştıktan sonra lens bu kadar olur diyorum freshlookları rafa kaldırdm soloticaya devam:))) ben cor mel kullanıyorum yeşil tonlarda ama mavi tonlardada almayı düşünüyorum ama cor mel için kesinlikle çok doğal diyorum bi de makyajla şenlenince değme keyfine :))

hidrocor mellerime kavuştum ama msj sayısı mağduruyum :/ ARZU HANIM teşekkür edemedim kusura bakmayın bayram telaşı araya girdi çok memnunum lenslerden ilginize çook teşekkür ederim

kaş yapınıza bayıldımmm, ewet güzel durmuş kesinlikle...

Merhaba bidemet, henüz cyristal almadım, bende çok araştırdım cyristali; kimilerinde mavi kimilerinde yeşil durması kafamı karıştırdı. Ama şansıma inşallah yeşil çıkar deyip sipariş vericem sanırım :) yetti artık kavuşmamız lazım cyristalle :)

:)) bende şansma mavi çıkar deyip sipariş edicem :)) kavuşunca fotoları bekliyorum, msj hakkımı tamamlayınca bende ekliycem inşllh:)

arzu hanım bişey sormak istiyorum ben fresh looklens kullanıyorum soloticalardan fresh look un çapına uyan renk varmı acaba.bi ara quartzonun çapının diğerlerinden küçük olduğunu duymuştum.quartzonun aylık olanı varmı.denemek için alsam daha önce mel almıştım çapı büyük gelmişti çok istiyorum solotica ama çapı büyük geliyor

Rica ederim deniz kızı:)güle güle kullanın son dakika size kargo poşetine kadınlar klübü pro kartı eklemiştim ama elinize ulaştımı bilmiyorum kartın üzerindeki seri numarasını sisteme bildirip pro üye olabilirsiniz:)

sevgili Pixim:)şu andada hıdrocor meller hemen hemen bu tonda yeniler geldi renklerine bakıp bilgi veririm foruma:)mellerin değişim hızına ben bile yetişemiyorum artık:)
hidrocor mellerime kavuştum ama msj sayısı mağduruyum :/ ARZU HANIM teşekkür edemedim kusura bakmayın bayram telaşı araya girdi çok memnunum lenslerden ilginize çook teşekkür ederim

rica ederim güle güle sağlıkla kullanılsın architector:)
sanırım sizede göndermiştim kadınlar klübü pro üye kartı sizde sisteme bildirebilirsiniz:)

merhaba dzuzumcu :) hatırlıyorum hıdrocharm meller büyük gelmişti sanırım bir ara quartzoları çap olarak küçültüler birkaç ay önce o dönemde deneseydiniz olurdu belki çünkü daha önce büyük gelip kayma yapanlar o dönemde quartzolar tam olmuştu.Belki opak olduğu için göze tutunabilme şansı daha fazla oluyor quartzolar olabilirde ancak aylık modellerde quartzo yok üretilmiyor birde aylıklar yıllıklardan biraz daha geniş çap olarak öyle duruyorlar..

Arzu hanım mrhb, solotica crystal mavi tonlarda mı, yeşil tonlarda mı bi karar veremedim. Beni aydınlatırsanız sevinirim...

kızlar ben geçenlerde denemek amaclı freshlookun mavı lensını taktım .

spot ısıklarda ozellıkle baktıgımda inanılmaz yapaydı .suluboyayla boyanmıs

naylon gibi ışıl ışıl parlıyordu .balık gıbı pörtlek pörtlek bakmamda cabazı tabi

solatıcada boyle bı sorun var mı acaba ?

ilk deneyimimi bende freshlookla yaşadm ne yazıkki, bi daha tövbe :))) soloticaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…