Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kesinlikle yok lens olduğu anlaşılmıyor bile Damar olayı yok renkler aşırı doğal lens aşırı ince:)

freshlook'la solotica'yi kiyaslamak bile imkansiz aslinda ama size soyle birkac resim gostereyim o zaman neden bahsettigimi daha iyi anlayacaksiniz:

iste bu yuzden solotica'ya baslayan bir daha baska markaya (ozellikle de freshlook) asla donemiyor

ayy evet aynen boyle sagdakı gıbı cok kotu durdu

suluboyayla boyanmıs gıbı resmen cok yapay

solatıca yapısı dogal gorunuyor gercekten ama keske

su pupıllerı bıraz dar olsaymıs

merhaba denizkızı tam çokda güzelmişsiniz:)çok yakışmış gerçekten haresi ince gri renkte olduğu için çok belirgin değil ama size çok yakışmışlar oldukça açık durmuş sizde çok begendim:)

mrhb arzu hanım, quartzo ve crystal arasında kararsızım, yardım lütfeeeeennn:) göz rengim siyah.

vetmancım meller ne alemde acıldımı renklerı acaba?bı ara cor ların fotosunu koymustun nc ve charm koydunmu gozden kacırmıssam kusura bakma canım:)))))

sevgili vetman ve kızlaarr..=)) bugün arzu hanımdan nc mel siparişi verdim..=) önceliğim aylık cyristal gerçi inşallah hafta içi eline geçer arzu hanımın..=) yeni seri nc melleri sorucaktım ben hem size hem arzu hanıma..ben geçen sene kullanmstm sonra cyristale geçtim..cyristal bana daha çok yakıştı buğday tenliyim..ama cyristalde de sorun rengi biraz açık bulmamdı..aylık olanı çooook beğendim resimlerde..daha koyu vve daha baskın bi mavi çünkü...yeni seri meller nasıl peki?? eskiyle kıyaslarsak??

sevgili vetman ve kızlaaaaarr =)) bugün arzu hanımdan nc mel şiparişi verdim..=) ama eline ulaşırsa önceliğim aylık cyristal =)) daha önce nc mel ve cyristal kullandm...ikisi de çokkk doğal renkler..buğday tenliyim ve cyristal çok daha güzel olmuştu yanlz makyajsız biraz açık kalıyodu rengi...aylık daha hoş gözüktü gözüme,mavisi daha baskın bi renk galiba..elime geçerse yorumlarmı yazarım..=) yeni seri nc mel alan oldu mu?? yorum alabilir miyim?????? =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…