- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.941
kızlar ben geçenlerde denemek amaclı freshlookun mavı lensını taktım .
spot ısıklarda ozellıkle baktıgımda inanılmaz yapaydı .suluboyayla boyanmıs
naylon gibi ışıl ışıl parlıyordu .balık gıbı pörtlek pörtlek bakmamda cabazı tabi
solatıcada boyle bı sorun var mı acaba ?
kızlar ben geçenlerde denemek amaclı freshlookun mavı lensını taktım .
spot ısıklarda ozellıkle baktıgımda inanılmaz yapaydı .suluboyayla boyanmıs
naylon gibi ışıl ışıl parlıyordu .balık gıbı pörtlek pörtlek bakmamda cabazı tabi
solatıcada boyle bı sorun var mı acaba ?
freshlook'la solotica'yi kiyaslamak bile imkansiz aslinda ama size soyle birkac resim gostereyim o zaman neden bahsettigimi daha iyi anlayacaksiniz:
Eki Görüntüle 541404 Eki Görüntüle 541405
iste bu yuzden solotica'ya baslayan bir daha baska markaya (ozellikle de freshlook) asla donemiyor
kesinlikle yok lens olduğu anlaşılmıyor bileDamar olayı yok renkler aşırı doğal lens aşırı ince:)
freshlook'la solotica'yi kiyaslamak bile imkansiz aslinda ama size soyle birkac resim gostereyim o zaman neden bahsettigimi daha iyi anlayacaksiniz:
Eki Görüntüle 541404 Eki Görüntüle 541405
iste bu yuzden solotica'ya baslayan bir daha baska markaya (ozellikle de freshlook) asla donemiyor
merhaba denizkızı tam çokda güzelmişsiniz:)çok yakışmış gerçekten haresi ince gri renkte olduğu için çok belirgin değil ama size çok yakışmışlar oldukça açık durmuş sizde çok begendim:)
mrhb arzu hanım, quartzo ve crystal arasında kararsızım, yardım lütfeeeeennn:) göz rengim siyah.
bidemet yeni serinin corlarını merak ediyorum fotonu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?