Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bugün denedim: HidroCor Ice'ın hastası olmuştum gördüğüm gibi zaten. Tam da istediğim gibi oldu ki ben kahverengi gözlü bir insanım. Bildiğin güneşe çıkıp baktım kahverengi kısım gözükmüyor gibi bir şeydi. Aynı şekilde Grafite'ı da denedim ama kesinlikle Ice daha iyi...

Son düzenleme:

şimdide aynımı quartzolar acaba arzu hanım tam anlayamadım kusura bakmayın

mrhb arzu hanım, quartzo ve crystal arasında kararsızım, yardım lütfeeeeennn:) göz rengim siyah.

merhaba birdemet mail adresime resminizi gönderirseniz en azından göz renginizi daha sağlıklı bilgi verebilirim.soloticacenter@hotmail.com mail adresim..

bir de kaç günde elimize ulaşıyo siparişimiz...
1-2 günde ulaşıyor:)

vetmancım meller ne alemde acıldımı renklerı acaba?bı ara cor ların fotosunu koymustun nc ve charm koydunmu gozden kacırmıssam kusura bakma canım:)))))
dersimcim şu an için en açık olanı hıdrocharm mel diğerleri daha koyu yeni serileri bekliyoruz.cor ve nc mel daha koyu..

arkadaşlar resim eklerse görürüz dr sezincim:)bekliyoruz aslında mavi tonlarında grafiteyide önerebilirim..aylık cristal ile grafite benziyor:)

şimdide aynımı quartzolar acaba arzu hanım tam anlayamadım kusura bakmayın

şu an quartzolar tam olarak size olurmu bilemiyorum ama opak olduğu için gözünüze tutunabilir diye düşünorum tam olarak göz çapınızı ölçtürdünüzmü?

trulyscrumptious sözüm sana:))..anlamadığım forumda vetmanmı daha tecrübeli senmi..vetman hanımdan gereken bilgileri alıoruz zaten .herkese çok bilmiş gibi neden cvp yazıorsunkı..o begenmedıgın freshlooku emınım bı aralar kullanmışsındır..haaa bu arada farkettiğim bir konu var..fxeyesten lens almana rağmen solotica sevdandan vazgeçemiyorsun sanırm 500 doların çöpe gitti:))..yani şahsen ben 500 dolar verip harikulade gördüğüm bir lensi aldıktan sonra solotica sevdasından vazgeçerdim...neyse cnm biz vetman hanımdan yorum bekliyoruz artık:)))..bir tecrübeli öğretmen bize yeter ..herkese sevgiler bu arada:)

bu topik vetman'in degil solotica kullanan/kullanmak isteyen herkesin topigi. burada herkes kendi tecrubelerini paylasma hakkina sahiptir. 10kusur yildir renkli lens kullanan biri olarak elbette ki benim de tecrubem var bu konuda. vetman da bu konuda bana katilacaktir. neden bu kin kusma ihtiyaci anlamadim neden size bu kadar dokundu buradaki arkadaslara yardim etme cabalarim?
fxeyes aldim evet ama ben yillardir solotica kullaniyorum 5-6 farkli rengini denedim bu yuzden kararsiz arkadaslara yardimci olabiliyorum, yabanci forum sitelerinde gordugum resimleri ve haberleri de burada paylasiyorum. cap ve BC konularinda da goz doktorumdan aldigim tum bilgileri paylasiyorum. verdigim hicbir bilgi yanlis veya kulaktan dolma degildir. sadece emin oldugum sorulari cevapliyorum. burada bana tesekkur eden emailimi alan benimle lens konusunda ozelden iletisim kuran o kadar cok kisi var ki....

bu topikte yeni lens kullanmaya baslayan, hangi solusyon iyidir bilmeyen, dia ve bc ne demek emin olmayan, kuruyan lensle nasil basa cikilir fikri olmayan cok kisi var. arzu hanim da tecrubeli evet ama burasi onun blog sayfasi degil ki tum sorulara sadece o cevap versin? az once de dedigim gibi burasi herkesin bilgi ve tecrubelerini paylasmak icin kullandigi bir platform. ve burayi ilk kirleten kisi de sizsiniz.

neden boyle igrenc bir sekilde bana saldirdiniz gercekten aklim almiyor. 500 dolarim cope gitmedi ayrica fxeyes lenslerimi her gun kullaniyorum cok da memnunum bunu da sanirim buradaki tum arkadaslar biliyor resim de paylasiyorum devamli. solotica ocre almayi da dusunuyorum hala. her istedigim rengi fxeyes'tan alacak kadar param yok benim. solotica'nin yeni serilerinin yorumlarini bekliyorum ona gore ocre veya mel alacagim. bu yuzden de devamli bu forumu takip ediyorum. burada kimseyi kiracak uzecek bir sey yapmiyorum, reklam yapmiyorum, satis yapmiyorum..... peki sizin benimle derdiniz nedir?

beni susturmak, sadece vetman'dan cevap bekliyoruz demek sizin haddinize degil siz once terbiyenizi takinin ve de bu topigin huzurunu kacirmayin. admin'le de gorusecegim bu konuda bilginize.

EDIT: 2. hesabi bana saldirmak icin actiginiz da ortada moderatorler kim oldugunuzu bulacaklar o zaman bir kere daha size cevap yazacagim simdilik susuyorum.

Son düzenleme:
Açılan topikler kimsenin tekelinde değildir, amaç yardım etmek olduktan sonra herkes istediği topiğe usülünce yazma hakkına sahiptir.
Site yönetimi dahi kişilere siz şuraya yazın, o buraya yazamaz demiyorken kimse kimseyi rencide edici yorumlar yazamaz!

mrb arkadaslar benım gözlerim miyop numaramı henüz bilmiyorum inş yakında doktora cıkıp öğrenıcem solotica lens kullanmayı planlıyorum geçende kuzenıme söyledıgımde benım numaramın ileri oldugunu ve numaralı lenslerin gözü cok pörtlek gösterdiğini lensın belli oldugunu falan söyledi (kendısı daha önce hiç lens falan kullanmadı cok bildiğinden söylemedi yani ) gerçekten bu doğru muu :26:

Doktora gitmediğinizi söylüyorsunuz. Siz de kuzeniniz de doktora gitmeden miyop olduğunuza ve numaranızın ileri olduğuna karar veremezsiniz ki... Kaldı ki göz numarasının yüksek olmasıyla lensin kötü durmasının alakası yoktur. Numaralı ve numarasız lens arasında görünüş olarak fark yoktur. Gözde kötü durması lensin numarasının büyük olmasından değil, gözün çapına/yapısına uymamasından kaynaklanır. Göz çapınız 8.7 ise, 8.5 lens alırsanız gözünüze uymaz, kötü görünür, bombeli durur. Ben de miyopum gözlük numaram -4.25, lens numaram -3.75. Yani ileri bir numara sayılır. 8 yıldır lens kullanıyorum, rahatlıkla da kullanıyorum. Önemli olan gözünüze uygun lens seçmenizdir. Tecrübesizseniz doktorunuzun önereceği bir lensi alın derim.

maalesef zaman bulupta gözçapımı ölçtüremedim.belki fresh look kullanmamın yardımı olur diye düşündüm çap konusunda.olmadı sanırım:)ölçtürünce size haber vericem

Bu forumda lens özellikle solotica konusunda en tecrübeli arkadaş Trulysrumptions diyebilirim.Benim yazmak istediğim yada bildiğim herşeyi biliyor lens konusunda ben soloticaların güncel renklerini tonlarını biliyorum elimden geçtiği için diğer bütün konularda gayet bilgili kendisi hatta ben çok fazla foruma giremiyorum o benden daha çabuk arkadaşlara yardımcı oluyor kendisine bu konuda teşekkür etmemiz lazım:) ..Bu arada freshlookla soloticanın kıyaslama fotoğrafları yurtdışı forumlarından alıntıdır bu fotoğraflar zaten yıllardır internette mevcut herkezin bildiği resimler truly sadece alıntı yapmış neden rahatsız oldunuz anlamadım

haklısın ya uzağı göremedıgım için miyop teşhisini ben ve çevrem koymuştu en yakın zamanda doktora gitmeliyim..cok sevındım numaralı numarasız lens arasında görünüş farkı olmadıgına gördüğüm kadarıyla en dogal lens solotica numaramı öğrenır öğrenmez alıcam coooooook teşekkür ederimm bilgilendirdiğin için

Bu forumda gördüğüm en ilginç saldırı örneği apple seni tebrik ederim . 500 doları çöpemi gitmiş , neden soruları yanıtlıyormuş , kim daha bilgiliymiş . İnsan gerçekten bunları bırak yazmayı düşünmeye utanır , sadece bilgilendirme mesajları yazan hiç tanımadığı bir insana karşı nasıl bu kadar bel altı vurur? bu kadar kırıcı olur ? Sebepsiz yere kafayı başka bir insana takmak onu rencide etmeye çalışmak ne kadar normal bir durumdur tartışılır ama hem resmen rencide edip bir de smile ikonu koymak acaba kimi daha küçük duruma sokmuştur bir anket yapsak %99.5 sen çıkarsın bu tartışılmaz :)

bidemet cevap yazdığın sayfada simgelerin hemen altında eklentı ekle var tıklıyorsun sonra sağ tarafta kırmızı dosya ekleyi göreceksin ordan fotonu yollayabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur

bidemet cevap yazdığın sayfada simgelerin hemen altında eklentı ekle var tıklıyorsun sonra sağ tarafta kırmızı dosya ekleyi göreceksin ordan fotonu yollayabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur

tsk ederim denedim, resmi sürükleyin diyo ama olmadı, resmi seçtikten sonrasını söylersen çok sevinirim...

merhaba ben de hidrocor ıce rengi düşünüyorum benim gözlerimde kahverengi ice rengi çok mu açık duruyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…