Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

benim quartzolarım açık mavi aslında çok güzel duruyor fakat günlük kullanamıyorum günlük kullanım için charm mel aldım çok doğal(

bidemet ben sürüklemeden yaptm temel tükleyici var dosya ekle kısmında ordan seçersen direkt ekrana gelıyor eklentı öyle dene istersen

merhaba ben de hidrocor ıce rengi düşünüyorum benim gözlerimde kahverengi ice rengi çok mu açık duruyor acaba

Tatlım ben sana göz rengimi göstereyim, gayet koyu kahve: http://img844.imageshack.us/img844/5953/dsc00279g.jpg

Bende gayet doğal durdu dediğim gibi. Kahverengi kısımlar zerre belli olmadı. Ben hareli lens sevmiyorum, kesinlikle harelileri denemedim bile, hidrocor ice'a odaklanmıştım direkt. Açık renk evet, hatta hafif gri alt tonlu bir renk olduğunu düşünüyorum. Haftaya alacağım, lensli halini de eklerim.

Son düzenleme:
merhaba ben de hidrocor ıce rengi düşünüyorum benim gözlerimde kahverengi ice rengi çok mu açık duruyor acaba

açık ve orta koyulukta ise göz renginiz,gri hakim mavi yansımalı duruyor daha çok ,koyu ise taban rengi daha çok mavi yoğunluklu duruyor,yani taban renk ne kadar koyu ise ıce ta o kadar mavi,taban rengi ne kadar açık ise ıce ,gri yoğunluklu yansıyor.benim albümümde cor ve charm ıce resimlerime bakabilirsiniz...

bende katılıyorum hatta senin gözlerin ela mı diye soruyorlar kesinlikle lens olduğu anlaşılmıyorr

charme serisi siyah hareli diye ben hep cor aldım mellerimi,bir kere de nc almıştım ama hiç charme kullanmadım,bir ara birisi charmeların haresinin azcık renginin grileştiğini söylemişti o eski tam siyah hali gitmiş demişti,sizinki grimsi siyah hareli mi yani hare eskisine göre soluk mu eğer öyleyse o hangi seri acaba,bir de koyulaştıran solüsyonu sormuşsunuz opti free koyulaştırıyor,solo care doygunlaştırıyor ama çok koyultmuyor

teşekkür ederim

hıdrocor ıce rengi göz rengi ne kadar koyu olursa olsun yarı opak olmasına rağmen göz renginizi açıyor hıdrocor ıce rengi meller gibi yarı opak ama simsiyah gözü bile buz mavisi yapıyor:)

Merhaba Arzu hanim :)
Ben de son bi kac haftadir hidrocor melleri arastiriyorum. Esmer tenliyim, gozlerim koyu kahve- siyah gibi, saclarim siyah. Sizce bana yakisir mi hidrocor mel? :)
Galiba siz siparis aliyorsunuz soloticalarin? yalniz benimki numarali. -4.25. numarali renkli lens de getiriyormusunuz? Ne kadar surede elimize gecer? Bi de fiyat yaklasik olarak ne kdr?

Merhaba tontondardanel ton:)evt hıdrocor mel yakışır hatta sizin için şimdi hidrocor mel resmi yüklüyorum son hali bu şekilde dün bendede denedim tam bu tonda durdu bendede:)
mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com göz resminizi gönderirseniz daha sağlıklı fikir verebilirim:)

gözüö siyah olmasına rağmen açtı ela yeşil oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…