- 28 Ağustos 2012
- 197
- 3
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #26.981
mrb bisey sorucaktım:))
Eki Görüntüle 512105 Eki Görüntüle 512103 umarım ekleyebilmişimdir :26: . yeni aldığım quartzolarım, hidrocor melden sonra pek içime sinmedi ama fotolarda pek belli olmuyor, fikir olması açısından koydum, gözlerim açık kahverengi bu arada.
mesela benim gözüm arzu hnmkinki gibi koyu kahve. tenim de buğday ve 2-3 günde bronzlaşan tiplerdenim.
quartzo ve hidrocharm mel arasında gidip gelmeye başladım. quartzo daha çarpıcı daha iddialı bir renk ama oyuncak bebek gözü gibi plastik duracaksa uzak durmak istiyorum.
Eki Görüntüle 535714
Eki Görüntüle 535713
bunlarda benim mellerim
yarın fırsat bulursam gün ışığında çekerim
gün ışığında çok daha hoşuma gidiyor benim
Eki Görüntüle 539333 khallesi,bendekı eskı serı quartzolar,size fıkır olması acısından koyuyorum,renk enfes ama gece için bence,günlük kullanım için cok dogal olsun diosanız dıger renklere yönelin derim
renu batma yapmasi ile taninan bir solusyon ben de ondan cok cektim. opti-free oneririm denedigim en iyi solusyon o, yillardir o markadan sasmadim o yuzden.
Eki Görüntüle 539978 daha önce de paylaşmıştım ama yine paylaşayım. hidrocharm mel koyu seri :)
Eki Görüntüle 539974
kesinlikle katılıyorum....
bidemet ben sürüklemeden yaptm temel tükleyici var dosya ekle kısmında ordan seçersen direkt ekrana gelıyor eklentı öyle dene istersen
merhaba ben de hidrocor ıce rengi düşünüyorum benim gözlerimde kahverengi ice rengi çok mu açık duruyor acaba
merhaba ben de hidrocor ıce rengi düşünüyorum benim gözlerimde kahverengi ice rengi çok mu açık duruyor acaba
mrhb denizkızı, kendi göz renginiz neydi, ben yine crsystal ve quartzo arasında kaldım, ooooof şu kararsızlık.....
bende katılıyorum hatta senin gözlerin ela mı diye soruyorlar kesinlikle lens olduğu anlaşılmıyorr
açık ve orta koyulukta ise göz renginiz,gri hakim mavi yansımalı duruyor daha çok ,koyu ise taban rengi daha çok mavi yoğunluklu duruyor,yani taban renk ne kadar koyu ise ıce ta o kadar mavi,taban rengi ne kadar açık ise ıce ,gri yoğunluklu yansıyor.benim albümümde cor ve charm ıce resimlerime bakabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?